Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker van AZ droomt: ‘De Bundesliga is mijn droomcompetitie’

Laatste update:

Met 12 doelpunten en 12 assists in 27 wedstrijden maakt Alireza Jahanbakhsh dit seizoen veel indruk bij AZ. Het contract van de Iraniër in Alkmaar loopt nog tot medio 2020, maar de kans is aanwezig dat hij na een goed WK niet meer te houden is voor de huidige nummer drie van de Eredivisie. Jahanbakhsh droomt naar eigen zeggen van de Duitse competitie.

“Door spelers als Ali Daei, Vahid Hashemian en Ali Karimi die allemaal bij Bayern München hebben gespeeld, ben ik vroeger zelf gaan voetballen. De Bundesliga is mijn droomcompetitie”, zegt Jahanbakhsh in gesprek met het Algemeen Dagblad. Komende zomer zal hij met Iran actief zijn op het WK in Rusland en in de groepsfase neemt hij het op tegen Spanje, Portugal en Marokko. Over dat toernooi wil Jahanbakhsh pas later nadenken.

“Ik heb mezelf altijd voorgenomen om elk seizoen beter te worden”, vervolgt de aanvaller, die zegt dat hij het anderen graag naar hun zin wil maken en zijn ploeggenoten van AZ wat wil laten proeven van de Iraanse cultuur. “Ik ben geregeld naar een Iraans restaurant gegaan met ploeggenoten van AZ. Hoe noemen ze dat ook alweer? Teambuilding. Daar is het goed voor. Maar ik wil ze ook gewoon veel gerechten laten proeven. In mijn cultuur is het normaal om je teamgenoten voor dit soort dingen uit te nodigen.”

Denk jij dat Alireza Jahanbakhsh klaar is voor de volgende stap?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig deze man laat niet alleen zichzelf maar ook de spits nog eens goed functioneren !

Ik hoop uit de grond van mijn hart dat hij gaat slagen bij zn volgende club, want deze jongen is zeker toe aan een stapje omhoog. Een nadeel is wel dat tegenwoordig veel clubs met buitenspelers met linkspoten op rechts en rechtspoten op links. Ik weet niet hoe dat in de bundesliga over het algemeen is, maar ik hoop dat Jahanbaksh een club vindt dat vast bij zn speelstijl waarbij hij op rechts kan spelen, omdat hij dat jaren gewend is.

De volgende miljoenen transfer voor AZ! Boven de 10 miljoen waarschijnlijk..... maar jeetje als hij op het WK goed speelt zijn er genoeg clubs die het dubbele betalen uit gekheid...

21 februari 2018 om 11:19

Ik hoop het van harte, ook voor ons Echt ook een super sympathieke jongen met het hart op de juiste plek. Werkt buiten zijn goede rendement ook enorm hard. Echt een voorbeeldprof.

21 februari 2018 om 11:57

Helaas betalen Duitse clubs vele miljoenen minder dan bijvoorbeeld Italië, Engeland en Spanje.
Maakt mij niet zo heel veel uit hoor als hij maar met zijn hart kiest en een club kiest waar hij met gepaste zekerheid aan spelen toe komt.

21 februari 2018 om 18:57

Dan moet er dan ook net de juiste club met het juiste bedrag komen. Het is niet zo dat hij met deze uitspraak de andere topcompetities uitsluit natuurlijk, AZ moet natuurlijk ook eerst akkoord gaan voordat er een transfer plaats kan vinden. Valt nog weinig over te zeggen dus.

21 februari 2018 om 19:52

Jaa NEC strijkt ook 10% op, toch 1-2 miljoen

21 februari 2018 om 20:51

Rashica ging ook voor ongeveer 10 miljoen naar Bremen..

Als ik PSV was zou ik het gewoon eens proberen, wat een heerlijke speler is dit zeg.

21 februari 2018 om 09:42

Inderdaad. Wat een heerlijke aanval zou dat zijn met Lozano, De Jong/Romero, Jahanbaksh. Dan heb je veruit de beste aanval van de Eredivisie. Als PSV volgend seizoen Van Ginkel weet te behouden en er een centrale verdediger en linksback bij koopt heb je een grote kans om kampioen te worden.

21 februari 2018 om 10:06

Ja dat zou wel echt een hele fijn aanval zijn, iemand die heerlijke acties kan maken combinerend met snelheid. Daarnaast een vrij allrounde buitenspeler die Luuk ook nog eens goed kan bedienen. Romero weet ik verder nog weinig van qua kwaliteiten maar van wat ik gehoord heb is het veelbelovend. Voor mijn club natuurlijk iets minder zo'n sterk elftal maar voor de competitie en het oog op Europees voetbal natuurlijk wel weer fijn.

21 februari 2018 om 18:44

Die kunnen wij alleen betalen als lozano voor een bizar bedrag vertrekt. Maar wellicht is het verstandiger om onze pijlen op 4 nieuwe verdedigers en een keeper te richten in de zomer. Hoewel deze jahanbaksh wel geweldig is.

22 februari 2018 om 09:19

Zou inderdaad een leuke speler zijn voor Psv, maar AZ zal toch zeker niet onder de 10 miljoen gaan zitten, en het lijkt me sterk dat PSV dat gaat uitgeven voor hem. Dan zullen ze toch eerder met 10 miljoen weer hun slag proberen te slaan in Zuid-Amerika.

Vind ook dat hij een stap hoger kan en het wordt voor hem belangrijk hoe het WK gaat, en dan denk ik als het goed loopt dat het prijskaartje boven de 20 mil gaat komen

Als Jahanbakhsh een goed WK speelt, komen die Bundesliga clubs vanzelf, hij steekt dan ook in een prima vorm dit seizoen, en dat ze de clubs in het buitenland ook niet zijn ontgaan.

Naar mijn mening moet Feyenoord een kans wagen om hem binnen te halen, als Berghuis eventueel zou vertrekken, lijkt me de perfecte vervanger.

21 februari 2018 om 10:42

@grasveld:

Ik zou het toejuichen hoor, maar die is niet te betalen voor ons. Denk dat AZ in de zelfde positie gaat zitten als met Janssen toen. Gewoon niet binnen NL te betalen of te halen en dan alleen het buitenland als optie.

Hij zal denk ik hoe dan ook meer dan 10 miljoen gaan kosten, en dat kan Feyenoord niet veroorloven.

Ook denk ik dat hij toe is aan een mooie stap buiten Nederland.

21 februari 2018 om 11:36

@capis

Dat AZ in een de luxe stoel gaat zitten is natuurlijk hun volste recht, net zoals ze inderdaad bij Janssen hebben gedaan.

Maar Feyenoord zal Berghuis ook niet voor een appel en een ei laten gaan, en de kans dat Jorgensen na dit seizoen vertrekt is ook aardig groot, dus dat zal de kassa ook flink doen rinkelen. Buiten dat heeft Feyenoord Rvp al in huis voor de spits positie en met Vente als back-up zijn ze niet genoodzaakt om meteen een spits te kopen.

Ik denk persoonlijk dat een stap naar het buitenland voor hem ook prima zou zijn, zeker voor zijn ontwikkeling. Maar een speler met zijn kwaliteiten hoop ik gewoon wat langer in Nederland te zien, het niveau wordt er al niet beter op de laatste jaren..

Altijd al een geweldige speler gevonden en hij wordt alleen maar beter!

Onlangs bij fifa carierre kocht ik hem voor bayern leverkussen, op een manier vind ik dat een prachtige club voor hem en precies denk ik ook van zijn niveau! wat vinden jullie?

21 februari 2018 om 11:21

Opvolger van Bailey lijkt mij ook wel wat!

21 februari 2018 om 12:54

Teveel concurrentie. Met Brandt, Bailey en Bellarabi hebben ze al wingers van een hoog niveau. Volland kan er ook spelen.

Een club als Hoffenheim of Augsburg zijn wel goede clubs voor hem. Augsburg is niet de mooiste club, maar beide clubs kunnen hem de mogelijkheid geven om te wennen aan de Bundesliga, maar ook zodat Ali zich gelijk in de kijker kan spelen bij betere clubs. Daarnaast zijn de clubs stabiele middenmoters, dus degraderen gaat niet gebeuren. Beide clubs hebben wingers waar Ali denk ik wel de concurrentie mee kan aangaan.

Alinea Jahanbaksh is al te duur voor PSV en Feyenoord, minimaal 15 miljoen.

Als hij in de Nederlandse competitie blijft spelen stagneert zijn ontwikkeling. Nog tien wedstrijden van hetzelfde kaliber en Alireza en AZ maken beide een goede financiele klapper.

Toen hij nog bij NEC speelde was ik al gecharmeerd van hem en hoe hij daarna met horten en stoten door is gegroeid is fabuleus.

Wat ook mooi is dat je weet dat Alireza een gevoelsmens is en dat de huidige prestaties een gevolg zijn van het goede klimaat dat bij AZ heerst. Ik hoop dat hij verstandig is en niet naar een slechts competitief ingestelde club gaat.....

Alvast bedankt voor het schone, mooie, gedreven en met plezier uitgevoerde voetbal.

Beste vleugel speler in de ed. Snel, technisch, goed schot en geweldige voorzet. AZ heeft echt goud in handen met deze speler. Kan denk ik makkelijk top ed aan, maar terecht dat hij droomt van meer. Van tegenstand kan hij alleen maar beter worden.

PSV sla je slag in de zomer voor het wk anders is hij zo weg.
Wat een heerlijke speler is dat maakt AZ zoveel beter niet normaal.

PSV en of Ajax moeten reageren, PSV lijkt mij waarschijnlijker, op dit moment is rechts echt niet bezet.. lozano daar neerzetten tja. Zie liever lozano vanaf links hem op rechts en romero in de spits. Zal vast rond de 7miljoen kosten, maar dan krijg je wat !

21 februari 2018 om 13:12

Haha! Denk als je het beleid van AZ kent dat hij minstens 15 miljoen zal moeten opleveren, iets wat over het algemeen niet te betalen is voor een eredivisieclub. Toch hoop ik van harte dat hij ergens in Nederland blijft spelen!

21 februari 2018 om 14:16

Ajax zou hem wel kunnen betalen hoor, ze hebben de laatste jaren al vaker spelers van 11 en 12 miljoen binnen gehaald. Alleen is hij voor Ajax niet nodig vanwege Neres een onbetwiste basis plaats heeft. Daarom zal Jahanbakhsh überhaupt al niet komen omdat hij een basis plaats zou eisen, wat ook volkomen logisch is.

21 februari 2018 om 14:25

Ja haha ! Ik denk als de speler zelf ook wilt 10 - 15 miljoen. Hoop oprecht dat psv of ajax dat voor hem neerlegt, deze jongen wil ik langer van genieten.

By far de beste speler die ik in lange tijd bij NEC heb gezien. En bij AZ is hij uiteindelijk alleen nog maar verder doorgegroeid. Ik gun hem echt een mooie transfer, net zoals alle NEC supporters hem destijds ook de transfer naar AZ gunden. Super sympathieke jongen die nooit verzaakt.

Beste speler van AZ! Hij werkt zich de pleuris zowel aanvallend als verdedigend l, neemt risico in zijn spel maar leidt minder balverlies dan een ziyech . Maar goed ik vind wel leuk dat mensen denken dat hij voor de 10 miljoen wel op te pikken is. Men vergeet alleen dat hij nog een WK te spelen heeft. Nu al meer dan 20 doelpunten contributies heeft gemaakt. Dus nee Ajaxcieden, PSV-ers, helaas hij verkast niet voor een appel en een ei. Vanaf 20 miljoen bieden, wie biedt?

Ideale Speler voor de Bundesliga, dat is vrijwel de enige competitie met nog traditionele spitsen die fungeren als aanspeelpunt en afmaker, met types als Gomez en Meier, samen met Dost zou ook wel leuk zijn alhoewel dan Gelson Martins wel een transfer moet maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren