Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Week van de waarheid voor grootverdiener Feyenoord: ‘Niet direct einde verhaal’

Laatste update:

Er is nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst van Alireza Jahanbakhsh (30) bij Feyenoord. De Iraanse buitenspeler beschikt in De Kuip over een aflopend contract, waarbij de regerend landskampioen de optie heeft om zijn verbintenis met een seizoen te verlengen. Tijdens het persmoment van vrijdag onthulde trainer Arne Slot dat hij nog in gesprek gaat met Jahanbakhsh.

De richtlijnen van de cao voor contractspelers in het betaald voetbal schrijven voor dat clubs verplicht zijn om spelers met een aflopend contract vóór 1 april in te lichten of hun contract formeel wordt opgezegd of dat er eventuele opties worden gelicht.

Maandag is het zover en om die reden kwam ook de situatie van Jahanbakhsh ter sprake tijdens de persconferentie van Feyenoord vrijdagmiddag. “Daar moet je als club duidelijkheid over geven en dat zullen wij voor 1 april richting de speler doen, en dan naar jullie”, aldus de kraakheldere Slot.

Jahanbakhsh, die deze maand kampte met een heupblessure, keerde woensdagochtend terug op het trainingsveld bij Feyenoord. “Ik wil vooral dat Ali fit wordt en wij van hem gebruik kunnen maken. Keuzes als deze zullen wij eerst richting de speler communiceren”, herhaalde Slot zijn standpunt nogmaals.

Volgens Slot zijn er meerdere scenario’s mogelijk. “Je kan het al bijna uittekenen: als we de optie lichten is de keuze duidelijk, maar als wij dat niet doen, wil dat niet direct zeggen dat het einde verhaal is, maar meer dat je tijd en ruimte geeft om met elkaar na te denken.” Jahanbakhsh arriveerde in de zomer van 2021 bij Feyenoord, dat hem voor slechts 1 miljoen euro overnam van Brighton & Hove Albion.

Met de stap van de Premier League naar de Eredivisie leverde Jahanbakhsh in financieel opzicht behoorlijk in om zich bij zijn geliefde oefenmeester Slot te voegen. Hoewel hij lang niet altijd basisspeler is, is Jahanbakhsh de afgelopen jaren zeker van waarde geweest voor Feyenoord.

Zo speelde de 83-voudig international van Iran al 99 officiële wedstrijden namens Feyenoord, waarin hij goed was voor 17 doelpunten en 15 assists. Met de Rotterdamse club wist Jahanbakhsh vorig seizoen beslag te leggen op de landstitel. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de ijverige buitenspeler nog altijd op zo’n 3,7 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had vorig jaar nog wel het idee dat hij echt nuttig kon zijn maar dit seizoen vrijwel niets gepresteerd. Lijkt me dat Feyenoord hem gaat doorselecteren, en terecht. Qua mentaliteit wel echt een klasbak hoor, heb het idee dat het aan inzet in ieder geval nooit schort

29 maart 2024 om 19:09

Helemaal met je eens. Puur op zijn inzet zou ik hem er bij houden, maar als Feyenoord echt de definitieve stap naar de top wilt maken zullen ze moeten doorselecteren. Aan de andere kant ook een goed teken voor de club, dat wij niet meer afhankelijk zijn van deze spelers.

29 maart 2024 om 22:21

Niet alleen zijn inzet; in z'n hele gedrag is het een prachtvent. Jammer dat hij de verwachtingen op het veld nooit helemaal waar heeft kunnen maken, maar ondanks dat het er af en toe niet uit ziet kan hij nog steeds best aardige cijfers overleggen.

Overgenomen voor 1 Miljoen, nu 3,7 Miljoen waard. Maar wat krijg je voor dat geld weer???? Een jong aanstormend talent???

29 maart 2024 om 19:24

Slory neemt volgend jaar zijn plek in de selectie over lijkt me.

Gewoon lekker terugkomen naar NEC wat mij betreft. Voor ons kan hij echt nog wel van grote waarde zijn verwacht ik.

Ali is een topgozer om erbij te hebben. Alleen niet voor dit salaris. En ik neem aan dat ie geen 60% wil inleveren.

29 maart 2024 om 20:30

Van Jahanbaksh wordt altijd gezegd dat hij grootverdiener is en op het salarishuis drukt, maar het staat er nooit bij hoeveel dat is. Wat verdient hij ongeveer dan? Heb eerlijk gezegd geen idee wat de grootverdieners bij Feyenoord verdienen (wat verdient zo'n Hancko of Gimenez of Geertruida bijvoorbeeld?), dus kan me ook niet echt indenken hoeveel dat is in het geval van Alireza

29 maart 2024 om 22:22

Ik dacht iets van 1,2 - 1,5 miljoen

30 maart 2024 om 09:33

1 miljoen+ in ieder geval. Exact weet ik het ook niet. Zover reikt mijn interesse in voetbal niet

Ideale rechtsbuiten voor Twente volgend seizoen. Koppeltje met Weghorst was bij AZ best een goed verhaal.

Nooit een goede voetballer in hem gezien ook ze tijd bij AZ was het niet echt een team player. Ik zou als ik Feyenoord was hem op de tranferlijst zette. Hij speelt amper en de momenten dat ie inviel viel het zwaar tegen naar mij mening. Dus al met al geef hem ze akkoord en laat hem lekker uitkijken naar een andere club. Feyenoord was net iets te hoog gegrepen voor hem

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren