Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spanning stijgt: Feyenoord test zaterdag 4 spelers in aanloop naar Klassieker

Laatste update:

Feyenoord-spelers Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec worden zaterdag getest in aanloop naar het thuisduel met Ajax. Dat laat de Rotterdamse club vrijdagmiddag weten via de officiële kanalen. Dat het meespelen van Nieuwkoop überhaupt nog niet is uitgesloten, is een grote meevaller voor trainer Arne Slot. De vleugelverdediger greep tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam (0-0) naar zijn knie na een harde botsing.

In de slotfase van de wedstrijd zette Feyenoord bij een 0-0 stand vol aan. Een mislukte kaatsbal van Santiago Gimenez viel in minuut 90+6 tussen twee spelers van Feyenoord in. Nieuwkoop kwam vrijwel gelijktijdig aan bij de bal met zijn ploeggenoot Ondrej Lingr en met tegenstander Calvin Twigt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het drietal botste ongelukkig op elkaar, waarbij met name Nieuwkoop achterbleef als slachtoffer. Het onderbeen van de ingevallen rechtsback van Feyenoord verdraaide lelijk door het gewicht van Twigt, die onbedoeld op hem viel. Nieuwkoop lag minutenlang met zijn handen voor het gezicht op het kunstgras. Feyenoord kon niet meer wisselen, waardoor Nieuwkoop de wedstrijd moest uitspelen.

Slot gaf Nieuwkoop aan de zijlijn instructies om het te proberen, maar om niets te forceren. Nieuwkoop leek zich in de laatste minuten die resteerden niet vrijuit te kunnen bewegen, maar bleef dus wel op het veld tot het eindsignaal. Nu lijkt de vermeende blessure mee te vallen. “Nieuwkoop moet morgen verder beoordeeld worden”, onthulde Slot tijdens het persmoment van vrijdag.

Doelman Justin Bijlow, die kampt met een kuitblessure, keert nog niet terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. “Die beslissing is er voor dit weekend nog niet, maar die zal er de komende weken wel komen als hij de fitheid behoudt, wat ook altijd afwachten is als je maar zo kort op het veld staat.”

Terugkeer van drietal?


Slot kan zondag tegen Ajax mogelijk wel weer een beroep doen op Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec. Net als bij Nieuwkoop moet de training van zaterdag uitwijzen of het drietal zondag onderdeel uit kan maken van de wedstrijdselectie van Feyenoord.

Slot zal hopen dat Nieuwkoop, Milambo, Jahanbakhsh en Ivanusec zondag kunnen spelen. Feyenoord kampt namelijk met behoorlijk wat blessuregevallen. De Rotterdammers kunnen tegen Ajax in ieder geval nog niet beschikken over Bijlow, Gernot Trauner, Quilindschy Hartman en Gjivai Zechiël.

Bekijk Feyenoord - Ajax live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spanning? Ajax is dit jaar totaal geen partij voor Feyenoord. Misschien als Ajax helemaal compleet was geweest de laatste weken dan zou de club er beter voor hebben gestaan en een kans hebben gehad.
Geheel tegen mijn stijl zou ik Ajax aanraden de boel dicht te gooien om een afstraffing tegen te gaan

5 april 2024 om 19:19

Feyenoord is nou ook niet elke wedstrijd in geweldige doen toch? Ook al zijn ze zeker beter als Ajax dit jaar. Is het niet een zekerheid dat ze gaan winnen. Wedstrijd tegen Volendam was bedroevend. Verschillende spelers zijn totaal uit vorm en dat merk je toch wel.

Voor de rest heeft John het al dichtgegooid door elke wedstrijd 5321 te spelen. Wat een logisch gevolg is want eerst kreeg Ajax elke wedstrijd 2 a 3 tegendoelpunten. Denk dat het wel een spannende pot gaat worden.

5 april 2024 om 19:25

Volgens mij was het gewoon onderschatting en het idee zondag wacht Ajax.
Ik ben niet voor Feyenoord noch voor PSV, maar had liever gezien dat Feyenoord gewonnen had . Dan was de druk op Psv nog groot genoeg. Nu is het "gewoon" tweede plek. Klaar is kees
Maar ik ben ook voor Volendam had nog liever gewild dat Volendam won. Een zwak voor Volendam

5 april 2024 om 19:29

Zijn beide niet in goede doen. Feyenoord tegen volendam al, extreem slecht begin tegen Utrecht, en door een gigantische blunder geen punten verspeeld tegen Heerenveen. Denk wel dat feyenoord gaat winnen, maar zeker geen afstraffing.

5 april 2024 om 20:20

Tegen Utrecht speelden we de beste wedstrijd in tijden. Das een beetje scorebordjournalistiek. Tegen Volendam was echt abominabel, maar Ajax gaan we niet zo laconiek benaderen denk ik.

6 april 2024 om 05:54

De wedstrijd tegen Utrecht niet goed noemen haha, dan heb je duidelijk niet gekeken.
Ja je krijgt 2 goals tegen en bent misschien de eerste 5 min niet goed, daarna is Utrecht compleet van de mat afgespeeld.

De pot tegen Volendam had Feyenoord 70% balbezit ofzo en 30 schoten. Die win je in 99 van de 100 gevallen ook en nu een x niet.

Feyenoord gaat gewoon winnen morgen.

5 april 2024 om 19:19

Nou als we zo spelen als tegen Volendam dan wordt het niks hoor. Hopelijk is Ivanusec fit zodat Minteh op de bank kan plaatsnemen....wat was die teringslecht

5 april 2024 om 19:26

Ja Minteh was slecht, maar die kleine Braziliaan? (even zijn naam kwijt) was wel leuk om naar te kijken. Leuke vent

5 april 2024 om 19:48

naam kwijt en te lui om even te zoeken.

5 april 2024 om 19:33

Gewoon vol op de aanval. Ik verlies liever, dan anti voetbal te spelen.

5 april 2024 om 19:42

Ik heb ook liever dat jullie verliezen met een zeer positieve mindset ...

5 april 2024 om 20:28

Ik heb ook liever dat ze verliezen. Op welke manier maakt mij dan weer minder uit.

5 april 2024 om 20:52

Was wel de manier waarop ze psv op een gelijk spel hielden.

6 april 2024 om 13:53

Zo heb ik me 15 jaar gevoeld voorafgaand aan wedstrijden tegen Feyenoord, nul spanning en dan teleurgesteld naar huis bij slechts een 3-0 overwinning. Denk dat het nu omgedraaid is. Mag hopen dat het geen 15 jaar gaat duren. Ik gok op 4-1 morgen.

Deze Feyenoord-Ajax is misschien wel de minst spannende die ik tot noch toe heb meegemaakt.

Ik heb als Feyenoorder ook totaal geen druk of iets bij deze pot, wat je normaal altijd had wanneer Ajax op bezoek kwam.

Tuurlijk blijft het een wedstrijd opzich en kan het wellicht spannend worden als Brobbey mee speelt.
Maar Ajax zonder Brobbey is echt een dramatische ploeg.

6 april 2024 om 07:28

Ja en de competitie is voor ons toch al gespeeld! Alleen zou het wel heel erg lekker zijn om zondag toch te winnen😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren