Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot moest even slikken: ‘Wat gaat er dan wel niet gebeuren, dacht ik’

Laatste update:

Arne Slot staat met zijn Feyenoord aan de vooravond van een belangrijk Europees-duel op bezoek bij FC Midtjylland. De teams zitten dicht bij elkaar in Groep F van de Europa League, daar Lazio Roma en SK Sturm Graz – net als Feyenoord en Midtjylland – ook drie punten hebben verzameld na de eerste twee wedstrijden.

Slot onderkent het belang van de wedstrijd van donderdagavond en was onder de indruk van de wedstrijd van Midtjylland tegen Lazio van ruim drie weken geleden. De Denen waren met 5-1 te sterk voor de ploeg van Maurizio Sarri, die daarna openlijk twijfelde aan zijn positie bij de Italianen. “Het eerste waar ik aan dacht was dat onze volgende wedstrijd uit bij Midtjylland zou zijn… Wat gaat er dan wel niet gebeuren?”, begint de oefenmeester van Feyenoord woensdagavond op de persconferentie.

De Rotterdammers revancheerden zich in de eigen Kuip tegen Sturm Graz (6-0) voor de nederlaag die het opliep tegen Lazio (4-2), maar Slot was meer onder de indruk van de uitslag van Midtjylland tegen de Italianen. “Die uitslag vond ik nog iets exceptioneler omdat wij hebben gemerkt hoe goed Lazio is. Als je vijf keer kunt scoren tegen die ploeg, dan is dat heel indrukwekkend.” De keuzeheer kijkt uit naar het duel van donderdagavond, maar verwacht dat het een lastige wedstrijd gaat worden. “We hebben het vaak in uitwedstrijden moeilijker dan in thuiswedstrijden, omdat clubs die Feyenoord ontvangen nét wat meer weerstand kunnen bieden, vaak gesteund voor het thuispubliek.”

Slot heeft daarnaast ook gekeken naar de wedstrijd tussen Ajax en Napoli (1-6) van dinsdagavond en was onder de indruk. “Ik heb als voetballiefhebber zitten kijken, niet als trainer. Of ik geschrokken ben? Dan zou je niet hebben gezien wat Napoli de laatste weken en maanden heeft laten zien. Ik heb me er niet enorm in verdiept, maar ik weet wel dat ze in Italië veel indruk maken. Ik was erg onder de indruk van Napoli”, zegt de trainer. “Ik heb vooral enorm genoten van hun intensiteit en tempo zonder de bal. Ik gebruik vandaag (woensdag, red.) ook dingen van hun spel om mijn jongens daarmee te beïnvloeden. In de analyse van Midtjylland zag ik ze op een bepaald tempo teruglopen. Dat is het verschil tussen die tegenstander en het spelen tegen absolute topploegen als Napoli.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord moet wat coëfficiënten punten pakken voor Nederland. Na de afslachting van mijn club Ajax.

Ik gun niet echt Feyenoord succes, maar de coëfficiënten helpen het Nederlandse
voetbal. Ben benieuwd morgen hoe het gaat lopen met Feyenoord.

Verwacht zelf een 2-0 voor Midtjylland

5 oktober 2022 om 21:56

Dat had ik gisteren ook, eerst Nederlands belang, na die 4-1 veranderde dat van nl belang in 'Plankgas doorgaan' haha, bedoelde het niet om te sarren maar gewoon hoe het is haha✌️

6 oktober 2022 om 10:17

Beetje bijzondere reactie en zinsopbouw. Komt vast nog door die 1-6. Je gunt Feyenoord niet echt succes, de 1-6 spook spreekt hier. Plus nergens op gebaseerd verwacht je dat een middenmoter uit Denemarken ff 2-0 wint tegen een Feyenoord wat de laatste maanden geweldig doet in Europa. Die 2e Champions League ticket heeft Feyenoord grotendeels binnen geharkt dus ze een beetje succes gunnen mag je wel of is het toch echt die 1-6 die je frustreert?

Die intensiteit van Napoli waar Slot het over heeft, en dat vergeleken met het grote gebrek aan intensiteit bij ons, schrikbarend verschil. De Napolitanen leken soms wel te vliegen over het veld en wij gedwee er achter aan. Ontopic, denk dat Feyenoord zeker een goeie kans maakt mits ze niet in dezelfde valkuil lopen als tegen NEC

5 oktober 2022 om 21:42

Ja Napoli was abusievelijk goed. Die intensiteit gaat Feyenoord niet halen met deze selectie die ze hebben

5 oktober 2022 om 21:57

Abusievelijk goed?? Weet je wel wat dat betekend🤣 gezien de koppositie in zowel de CL als de serie A was Napoli alles behalve abusievelijk goed

5 oktober 2022 om 22:04

Wat was daar abusievelijk aan haha? Of bedoel je 'absurd' of iets dergelijks?

6 oktober 2022 om 04:07

En wat was er precies "per ongeluk" aan het spel van Napoli?

6 oktober 2022 om 20:47

@Sander ik bedoelde absurd natuurlijk 😂😂😂 autocorrectie...

6 oktober 2022 om 06:17

Feyenoord gaat gewoon onderuit hoor.
Midtjylland is momenteel gewoon beter en verder en bij Feyenoord is het het gewoon nog niet. Geen samenhang, geen team, je hebt een misplaatste leider (Kokcu) op het veld, die alleen maar loopt te klagen en misplaatst arrogant loopt te doen.

6 oktober 2022 om 09:22

Midtjylland beter? Hoeveel wedstrijden heb je van ze gezien? Alleen gebaseerd op tegen Lazio? Hebben namelijk gewoon verloren van Sturm Graz, waar Feyenoord 6-0 van won. Staan 7de in Denemarken, rechterrijtje is dat daar. Dit moet feyenoord gewoon winnen.

6 oktober 2022 om 18:34

Michael90, men vroeg gisteren waarom je hem arrogant vindt, daar reageer je dan niet op. Waarom blijf je het verkondigen als je het niet kan onderbouwen?

6 oktober 2022 om 07:17

Als je verkeerd staat ben je altijd te laat. Ajax heeft een prima team met de verkeerde trainer. Als je met 5 verdedigers speelt kan Blind prima op het middenveld. Ik zou met 2 spitsen spelen. Kudus en Bergwijn. En Berghuis erachter. Zeker tegen tegenstanders waar je de bal niet hebt. Zoals tegen Liverpool. Dan heb je veel snelheid voorin nodig. De Nederlandse ploegen hebben hun prime gehad. Ga realistisch spelen. Alleen AZ doet het nog goed.



Kijk naar de foto en zie een breed lachende Slot. Tactisch sterk, maar vooral ook heerlijk in de omgang. Ga je als speler een stapje meer doen. Had hem zo graag in Amsterdam gezien, maar oh wat gun ik Feijenoord deze man. Minder euroos, maar wel een geweldig publiek en een toptrainer . Zal zeggen "jongens gefeliciteerd met Arne "

5 oktober 2022 om 21:49

Mooie reactie. Ik als Feyenoord fan ben ook zo blij dat we eindelijk sinds lange tijd een trainer van dit niveau hebben!

5 oktober 2022 om 22:11

Het spel wat Slot nastreeft is aantrekkelijk en herkenbaar.
Daarnaast heeft hij altijd een goede analyse en is welbespraakt.
Daarom staat hij er bij veel mensen positief op.
Maar tactisch vind ik hem echt niet onwijs sterk.

5 oktober 2022 om 22:58

Licht eens toe waarom jij hem niet tactisch sterk vindt.

6 oktober 2022 om 02:00

Slot moet wel eerder wisselen. Dat is wel echt een minpunt. Hij praat veel over breede selectie dit dat, maar wisselt altijd pas n 60 minuten.

6 oktober 2022 om 06:19

Kokcu aanvoerder maken vind ik tactisch niet heel sterk.
Niet met je sterkste beschikbare 11 beginnen vind ik tactisch niet heel sterk.
Je beste nr 10 er in de 60e min inbrengen als rechtsbuiten is tactisch ook niet supersterk.

6 oktober 2022 om 06:40

Maar Slot vindt het niet nodig om eerder te wisselen, want hij bepaald dat.

5 oktober 2022 om 23:17

Ik vind Slot een beetje irritant. Hij weet altijd in interviews op slinkse wijze zichzelf complimenten te geven en neemt de schuld niet makkelijk op zich. Tegen PSV had hij een omzetting op het middenveld van PSV niet gezien, maar gaf hij de schuld aan de spelers die het niet hadden gezien, waardoor de wedstrijd ze uit de handen glipten. Daar houd ik niet zo van. Maar als PSV-supporter zal ik wel bevooroordeeld zijn.

5 oktober 2022 om 23:43

Die tactische omzettingen van van Nistelrooy zijn ook niet te volgen….ook niet voor Slot.

6 oktober 2022 om 18:36

Prima, houden wij de irritante Slot, houden jullie het tactisch meesterbrein Van Nistelrooij, iedereen blij

6 oktober 2022 om 06:18

Vind Arne dit seizoen tactisch zeer tegenvallen als ik heel eerlijk ben.
Het puntverlies tegen NEC is geheel aan zijn startopstelling te danken en het rare wisselbeleid.

Szymanski is wellicht op nr 10 1 van de beste van de competitie rn waar wordt die gezet? Als rechtsbuiten voor 20-30 minuutjes omdat Bullaude op 10 moet spelen...

6 oktober 2022 om 06:32

Met zoveel personele wisselingen in de zomerstop kan ik me voorstellen dat het nog even zoeken is naar het 'beste team'. Wat mij betreft horen bijv. Alireza en Idrissi daar niet in maar Slot maakt ze dagelijks mee op de training dus hij zal een Paixao, op dit moment, niet goed genoeg voor de basis vinden...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren