Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is overtuigd dat hij manager van Liverpool wordt en benoemt waarom

Laatste update:

Arne Slot is ervan overtuigd dat hij volgend jaar manager is van Liverpool, dat heeft de trainer van Feyenoord gezegd op de persconferentie na afloop van het duel met Go Ahead Eagles (3-1 winst).

Voor het duel werd Slot door ESPN al gevraagd naar de kwestie. "Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn", reageerde Slot op de vraag hoe hij tegenover een overstap aankijkt. "Dan zit je zelf in de wachtkamer en wacht je af wat eruit gaat komen."

"Het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil", bekende Slot zijn ambities voor komend seizoen eerlijk. De trainer gaat er niet vanuit dat Feyenoord in de weg gaat liggen van zijn gedroomde transfer.

Na afloop zegt Slot zelfs dat hij er ‘volledig van overtuigd is dat de clubs eruit gaan komen’. “Er wordt hard onderhandeld en dat is ieders goed recht, maar ik ben er absoluut van overtuigd dat ze eruit gaan komen.”

Slot zegt dat hij de indruk heeft dat er door Liverpool al een goed bod gedaan is, en noemt de reden waarom hij denkt dat Feyenoord niet al te hoog in de boom zal gaan zitten.

“Ik hoop dat ik de afgelopen jaren hier dusdanig gepresteerd heb als onderdeel van de staf, dat we dusdanig veel geld hebben verdiend dat er vanuit Feyenoord wel meegedacht wordt.”

Op het woord ‘meegedacht’ komt de in Bergentheim geboren oefenmeester snel terug. "Dat is niet helemaal het juiste woord als je hoort om wat voor bedragen het gaat.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar je hem niet gratis te hoeven laten gaan vind ik dit wel een mooie verdiende stap .
Als een Liverpool kom zeg je daar geen nee tegen toch?
Toch kan die aan de bak daar aangezien er nog wel wat spelers willen vertrekken eind van het seizoen.
Gelukkig hebben ze daar een redelijk Budget dus dat scheelt ook wel weer.

26 april 2024 om 08:04

Tuurlijk niet gratis, gewoon onderhandelen en niet laten klappen. Alles wat je er uit gesleept krijgt is mooi meegenomen. Feyenoord heeft een goede onderhandelingspositie.

26 april 2024 om 08:12

Dit is wat je zeg voornamelijk niet laten klappen.
Ik zie Slot graag nog bij Feyenoord heeft fantastisch werk verricht.
Alleen de stappen als deze moet je hem dan ''gunnen'' tegen de juiste waarde maar zeker niet laten klappen

26 april 2024 om 09:54

Het is zover, en we moeten deze man gunnen.

Voor een goed bedrag en laat hem ook meedenken over zijn opvolger.

Slot, hij kwam destijds bij Feyenoord waar we hopeloos en geen toekomst hadden. AZ stond veel hoger aangeschreven dan ons, kijken tegen Ajax en PSV was onmogelijk. Deze man heeft Feyenoord (samen met kloese en arnesen) omgedraaid tot een goede topper in Eredivisie. Elk speler die wij met moeite konden verkopen moest er een grote deel af voor schulden. Bedankt Arne!

Enige wat ik hoop dat Kloese een sterk beleid heeft. We hebben het gezien bij Ajax, als de fundament niet goed staat dan kan het weer zware tijden worden.

Hij legt er wel lekker druk op bij Feyenoord, hij wilt (volledig terecht) zsm vertrekken. Nog even wat olie op het vuur bij de onderhandelingen en die is begin volgende week in Liverpool.

26 april 2024 om 07:54

Nu ja, hij doet natuurlijk nog het seizoen uit bij Feyenoord😅 Maar snap wat je wil zeggen. Zo een kans kan je natuurlijk niet laten schieten dus wel te begrijpen dat Slot er wat druk op zet.

26 april 2024 om 08:16

Nou ja zo snel mogelijk. Hij wilt graag dat het rond is, dat is niet heel gek lijkt mij. Slot vond het niet erg om te blijven bij Feyenoord maar als er dus een club als Liverpool zou komen dan ga je natuurlijk. Daar zeg je geen nee tegen.

Nu maar hopen dat hij bij Liverpool niet de fout maakt die menig NL’se coach maakt door een waslijst aan spelers te halen van voorgaande clubs. Bij Liverpool zijn er best een aantal die willen/gaan vertrekken. Met Wieffer, Gimenez en Stengs gaat het hem daar niet worden ben ik bang.

26 april 2024 om 08:06

De enige speler die daar enige kans van slagen heeft is Hancko. En laat daar net Van Dijk spelen, die echt wel een paar niveautjes beter is.

26 april 2024 om 08:15

Geertruida heeft daar ook echt wel een kans om te slagen in mijn ogen hoor. Hij zal niet meteen in de basis staan in de topwedstrijden, maar kan wel de eerste backup zijn achter zowel TAA als Konate. Dan krijg je nog meer dan genoeg minuten. Voor Hancko kan overigens hetzelfde gelden achter VVD en Robertson, waarbij ik bij Robertson sowieso vind dat de achteruitgang wel wat ingezet is.

26 april 2024 om 08:54

Geertruida maar ik vind timber ook zeker de potentie hebben en een aardig niveau, liverpool heeft alleen wel net een aantal middenvelders gehaald. opzich is de selectie van liverpool in orde in die klasse maar ze kunnen zeker een nieuwe topper gebruiken, als ze iemand als musiala binnen kunnen halen zou perfect zijn (alscity het probeert kan liverpool het ook beweren) Of een hele goede extra centrale verdediger.

26 april 2024 om 09:41

Als Robertson het niveau niet meer aankan gaan ze eerder voor een echte linksback dan iemand die daar als het moet ook kan spelen, maar liever centraal staat gok ik zomaar. Verder hebben ze achter Konate al die Quansah en achter TAA Bradley, die het allebei enorm goed doen en uit de eigen jeugd komen. Om dan Geertruida te halen zou bijna zonde van je budget zijn. Liverpool mist een 6, dus als ik Slot was zou ik eerst grondig op zoek gaan naar zijn nieuwe Wieffer.

26 april 2024 om 13:40

Ook Timber zie ik wel naar dat niveau groeien. Is echt wel beter dan Gravenberch die wat mij betreft dan naar Feyenoord mag komen. Wel met aardig wat miljoenen er bovenop natuurlijk.

26 april 2024 om 13:41

Zelfs als, met de nadruk op als, "bij Robertson de achteruitgang wel wat ingezet is” komt Hancko niet eens in de buurt van het niveau van Robertson. We praten over een historisch goed presterende fullback, uitzonderlijk compleet bovendien. Die gaat echt niet banken voor een random gozert uit de Eredivisie. Maar goed, ik vermoed dat je ook nauwelijks wedstrijden van Liverpool kijkt want echt geen enkele LFC fan zegt dit over Robertson.

26 april 2024 om 15:29

Dan zou ik maar even op het Liverpool forum kijken in het topic over Robertson. Zijn toch genoeg supporters daar die vinden dat hij stukken minder aan het worden is en zelfs vervangen moet worden.Zomaar wat recente quotes van Liverpool fans: He's pretty inconsistent these days though, capable of rolling back the years and putting in great performances, but the poor performances have been becoming more regular for probably going on 2 years now.Robertson is a player that we should be looking to phase out.He's had one or two better performances lately, but his race has been run for a good couple of years now. We'd be far better off getting another 6ft+ defender into the team into his position.

26 april 2024 om 15:56

Met alle respect, maar welgeteld 2 gecherypickde quotes zijn totaal niet representatief voor de tientallen miljoenen LFC fans wereldwijd. Vorig seizoen was nota bene heel Liverpool slecht (sterspelers Salah en Allison uitgezonderd). En wat precies versta jij onder "het Liverpool forum" aangezien er letterlijk tientallen Liverpool accounts zijn met honderdduizenden actieve fans? De overgrote meerderheid van de Liverpool fans willen Robertson niet vervangen. Totaal niet zelfs. Nunez staat met stipt op 1, daarna veelal B spelers. Maar op basis van excact 2 opmerkingen suggereren dat "genoeg fans" (is letterlijk meerdere miljoenen in deze) Robertson willen vervangen is je reinste kolder. En dat is nog zacht uitgedrukt.

27 april 2024 om 13:29

Jij zegt dat geen enkele fan het zegt, ik open het Liverpool forum over Robertson en van de laatste 5 reacties zijn er 4 negatief, dus cherrypicken was het zeker niet. Maar goed, ik neem het forum van Liverpool als referentie, jij tientallen miljoenen Liverpools wereldwijd, die je allemaal gesproken hebt. Dus ik ben bang dat ik er naast zit.

26 april 2024 om 08:47

Helaas haalde hij ook Stengs naar Feyenoord en bleef hij lang vasthouden aan Alireza

26 april 2024 om 08:55

Je bedoelt die Stengs die op 5 goals en 11 assists staat na 26 wedstrijden te hebben gespeeld? Dat lang niet al Slot zijn aankopen succesvol zijn geweest lijkt me duidelijk. Maar Stengs is niet echt een goed voorbeeld.

26 april 2024 om 09:03

Om eerlijk te zijn vind ik Stengs niet heel bijzonder. Hij valt mij tegen tot nu toe.

26 april 2024 om 09:20

Sterker nog, 5 goals en 12 assists en daarmee ruim meer rendement dan Szymanski vorig jaar. Stengs draait een prima seizoen, qua goals en assists gewoon 9e in de competitie van alle spelers.Slechts 2 minder dan Veerman (ja andere positie, maar toch) en 4 minder dan Tilman, die een wereld seizoen draaien

Hij kon zich er ook niet over uitlaten tot het rond was, voor Feijenoord, voor zijn selectie. Maar ook voor het geval Liverpool toch anders besluit, wat niet gek is bij zo een topclub.

Geweldige trainer, eloquent, beleefd; heel erg gaaf dat hij die stap gaat maken naar één van de grootste ploegen ter wereld en één van de mooiste clubs. Het is je gegund.

(stiekem ben ik gewoon blij dat hij weg gaat bij Feyenoord waardoor het niveau weer dichter bij elkaar komt te liggen XD).

toch benieuwd of hij nog zo tof doet als de deal afketst.

26 april 2024 om 08:33

Ik denk het niet, als Feyenoord hem na Tottenham ook deze kans ontzegt, dan heeft Slot wel een heel goede reden om pissig te worden of niet ? Als je iemand een vier of vijfvoudig salaris en zo'n kans bij een topclub door de neus boort..... zou niet verstandig zijn als Feyenoord nu niet meewerkt

26 april 2024 om 09:15

Slot schijnt bij Feyenoord zo 4 miljoen te verdienen. Bij Liverpool zal dat rond de 7 zijn.
Dus om nou te praten over 4-5x zijn salaris. Het blijft natuurlijk een geweldige stap dus ik begrijp prima dat die deze wilt maken.

26 april 2024 om 09:33

Hij had het nieuwe veel en veel hogere salaris niet hoeven te accepteren dan was er een ontsnapping.

Slot gaat heus wel weg maar we moeten ophouden met mee te denken met spelers en trainers.
Geen enkele andere club denkt mee met Feyenoord en die moet ook weer de hoofdprijs betalen als ze ene trainer overnemen.

26 april 2024 om 12:39

Ten Hag verdient 10. Waarom zou Slot dan 16 tot 20 per jaar verdienen? Je kan het ook overdrijven

26 april 2024 om 10:46

Hij voert de druk bij te Kloese op. Hij vind dat 7 mil plus 2 mil aan bonnussen wel genoeg is maar zo werk het niet. Feyenoord wil meer en terecht we gunnen hem alles maar zijn geen liefdadigheidsinstelling dus Liverpool moet betalen als ze slot graag willen

Ik weet niet of het nou wel zo slim is om zo openlijk te solliciteren. De voetballerij is onvoorspelbaar.

26 april 2024 om 08:23

Slot legt al jarenlang zijn woorden zorgvuldig in de weegschaal. Als Slot dit soort dingen zegt, is het op een haar na rond. Dus ja, dan kan je best openlijk 'solliciteren'. Ik denk dat de hele sollicitatieprocedure al afgerond is en dat Feyenoord nu nog probeert er ongeveer 12-13 miljoen uit te krijgen voor zijn trainer ipv de eerder genoemde 9 miljoen. Als dat lukt, alle partijen tevreden.

26 april 2024 om 08:30

Hij geeft aan dat de clubs nu in onderhandeling zijn en hij nu dus in de wachtkamer zit. Lijkt me dus dat hij persoonlijk al akkoord is met Liverpool. Dus niet echt een open sollicitatie.

Gun het hem wel, zeer goede trainer, die ook mooie prestaties heeft neergezet met een solide team waarop ze nog verder kunnen bouwen. En na zulke prestaties moet je hem ook wel een stap hogerop gunnen. Zal vermoedelijk wel zo'n 12 miljoen voor betaald worden denk ik...

Hoop wel voor hem dat hij wat meer geluk heeft dan Ten Hag bij Manutd.

26 april 2024 om 08:43

Liverpool is wel een rustigere club dan United. Daarnaast is de huidige selectie van Liverpool ook gewoon beter dan die van United. Als Slot de tijd krijgt en 2 a 3 echte versterkingen kan halen van 40-50 miljoen per stuk dan kun je eigenlijk al niet meer buiten de top 4 eindigen.

Ben erg benieuwd hoe Slot het bij een PL club gaat doen. Overvolle wedstrijd kalender, meer concurrentie tussen spelers en ego’s, hoge prestatie druk, de Engelse pers, etc.

26 april 2024 om 08:40

Vergeet de arbitrage in het Engelse voetbal niet. Die liggen na elke wedstrijd onder een vergrootglas bij de fans😂

Onhandig om al te verkondigen dat het bijna rond is. Zeg gewoon niets tot dat het rond is en je getekend hebt. Straks klapt die deal en sta je voor lul

26 april 2024 om 08:46

En als je nu angstvallig stil blijft sta je nu voor lul. Slot is altijd een vrijwel open boek, raar om je nu anders op te stellen

Tsja, logisch en duidelijk verhaal toch. Slot wil graag naar Liverpool. Liverpool wil Slot graag. Slot heeft iets heel moois opgebouwd en mooie prijzen gepakt (eredivisie en beker) en daarnaast een aardig goede run gehad in Europa met Feyenoord.

Heeft er weer een stabiele ploeg van gemaakt.

Daarnaast is het openingsbod 9 miljoen. Stel dat dit uiteindelijk rond de 12 miljoen zal worden, dan is dat toch uitstekend? Ja, Feyenoord wil hem het liefst houden, maar hij wil nu na ''alles gewonnen te hebben'' een stap naar de absolute top maken. Dan denk ik dat Feyenoord het hem ook wel gunt, aangezien het hun gewoon nog een aardige zakcent oplevert.

Dank voor de geweldige jaren Arne maar reken jezelf nog niet (heel) rijk. Feyenoord heeft het volste recht om het onderste uit de kan te halen. Je verdient deze overstap maar Feyenoord verdient ook een hele hoge transfersom en daar gaat DtK ook écht wel voor zorgen.

26 april 2024 om 08:47

Denk eigenlijk dat Feyenoord helemaal niet hard onderhandeld. Want anders was je begonnen met een vraagprijs van 20 miljoen en had je niets geaccepteerd onder de 15. Nu gaan ze 99% zeker uitkomen op een bedrag van 12/13 miljoen. Dat heeft er mede mee te maken dat je hem ook wel een stap als deze gunt en ook omdat Slot dan misschien niet zelf veel geld oplevert maar iedereen weet dat hij (mede) verantwoordelijk is dat wij deze zomer spelers kunnen gaan verkopen voor 30+ miljoen. Èn de CL wederom gehaald hebben wat ook flink geld oplevert.

26 april 2024 om 08:54

Snap je punt maat. Maar DtK is er een hoor. Ik geloof echt niet dat Slot voor een mindere transfersom weggaat dan dat DtK in gedachte heeft. Hij neemt ook nog eens 2 stafleden mee. En als L’pool Slot écht hebben wilt, dan maken die paar miljoen echt niet uit. Feyenoord is niet meer de slappe onderhandelingspartner als pak ‘m beet 3-4 jaar geleden.

Feyenoord moet zelf ook graag willen dat dit snel rond komt. Zowel omdat je er toch weer een mooi bedrag door bij schrijft. Maar ook omdat je dan direct kunt gaan zoeken naar een opvolger. Liefst heb je die namelijk al ruim voor 01-06 binnen zodat je goed kunt starten aan de voorbereiding van volgend seizoen.

Feyenoord wordt nu min of meer gedwongen om snel zaken te doen. Daar is overigens niks mis mee want je kan maar het beste snel duidelijkheid hebben omtrent het nieuwe seizoen en zelf ook snel doorschakelen want de profielschets lijkt mij duidelijk en de blauwdruk hoe deze man/vrouw te werk moet gaan zal klaar liggen na deze “slot” periode. Feyenoord heeft er ook niks aan om met een teleurgestelde coach verder te moeten dus heeft ook belang bij deze verkoop en zal denk ik ook snel tot overeenstemming komen tussen de 10 en 15 miljoen verwacht ik.

Meer dan terecht. Fantastische stap voor hem, weergaloze manager. Echt heel benieuwd hoe hij het daar gaat doen.

Het is Slot gegund, heeft bij Feijenoord prima werk afgeleverd. Het is natuurlijk wel een grote stap van coach in de eredivisie naar coach in de PL. Hopelijk dat hij daar slaagt, dat geeft het Nederlands voetbal internationaal gezien weer een positieve impuls

Dat klinkt meer als argument dat Feyenoord hem laat gaan, maar geen argument om manager van Liverpool te worden. Volgens mij hebben ze daar ook nog meer ijzers in het vuur.

Ik denk dat Liverpool de spreekwoordelijke kat in de zak koopt. Het probleem bij Slot is dat hij totaal niet tegen kritiek kan. Hij kan er simpelweg niet mee omgaan. Als het een keer minder gaat reageert hij vaak heel cynisch tegen het kinderachtige aan. En de bloedzuigende pers in Engeland gaat het hem heel moeilijk maken verwacht ik. En dat zal hem alleen maar gaan tegenwerken. Maar we gaan het zien. Ik zou het geweldig vinden als hij mij het tegendeel bewijst en we weer een Nederlandse toptrainer gaan krijgen.

Met deze uitspraak, lijkt het me dat hij zelf al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Liverpool. En de enige drempel nog zijn huidige club is, die hem niet voor een schijntje zal laten gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren