Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Sigthórsson is de schuldige, hij had zeker één kans moeten benutten'

Laatste update:

Ajax hoopt dit seizoen te kunnen overwinteren in de Champions League, maar wist dat er dan eigenlijk wel twee keer gewonnen moest worden van APOEL Nicosia. Op Cyprus kwamen de Amsterdammers ondanks een veldoverwicht niet verder dan een 1-1 gelijkspel en analist Aad de Mos denkt dat het nu wel heel erg lastig zal gaan worden om de volgende ronde te bereiken.

/

Met name Kolbeinn Sigthórsson mag zich het teleurstellende resultaat aanrekenen, meende De Mos. "Ajax creëerde op Champions League-niveau veel kansen, maar benutte die niet. Sigthórsson is daarin de schuldige. Hij had zeker één kans moeten benutten", zei De Mos bij VI Radio. Sigthórsson kreeg al vroeg in de wedstrijd een dot van een kans, maar schoot de bal naast, en stuitte in de tweede helft op APOEL-doelman Urko Pardo.

Frank de Boer is wel tevreden over het spel van Sigthórsson, maar De Mos vraagt zich af of het niet eens tijd wordt voor een vaste basisplaats voor Arek Milik. De zomeraanwinst scoorde in de bekerwedstrijd tegen JOS Watergraafsmeer nog zes keer. "Hij laat met zijn manier van scoren zien een echte pinchitter te zijn. Ik verwacht dat hij nog een kans gaat krijgen van De Boer", aldus De Mos.

Denk je dat Ajax nog kan overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is zeker duidelijk. Ook de schuld van Frank de Boer want die stelt Milik niet op terwijl hij een basisplaats echt verdient.

1 oktober 2014 om 19:21

Sigterson heeft nu echt zijn kans verspeeld.
Cillessen is slechtste keeper kwa penaltystopper ter wereld. Ongelooflijk amateuristisch.
En ja, scheidsrechter uit zo'n land mag nooit in Champions League fluiten.

1. Je laat 74 minuten lang je buitenspelers op de bank
2. Je brengt geen tweede spits erin Millik/vd Hoorn eventueel, terwijl die ijspop niks raakt.
3. Spelbeeld wel oke, maar je drukt niet door
4. Moisander stond welgeteld 88 minuten te slapen

Ben een beetje klaar ermee, ja die NAC was leuk, maar zat er een lijn in deze groep dan hadden ze hier ook gewonnen. Die 5-2 was een incident, wat je nu ziet is de werkelijkheid.

1 oktober 2014 om 19:30

Kan mij wel vinden in deze reactie.
Frank had de buitenspelers wat eerder er in moeten zetten.
Sigi staat al eeuwen droog op europees nivo, en moet gewoon 't veld ruimen. Veel te veel kansen nodig.

1 oktober 2014 om 19:37

Vergeet niet dat je met Cillessen in de goal punten pakt. De komende 8 jaar de beste Nederlandse keeper. Die penalty's mag je al nooit weggeven, ookal was het niet terecht.

voor de rest helemaal mee eens.

1 oktober 2014 om 19:42

Ik vind het trouwens meer Overmars zijn fout.. De boer kan er niets aan doen dat ie het met deze selectie moet doen.. Je kan millik er wel in zetten, maar die heeft er ook nog niet veel van gebakken. Ik begrijp wel dat je dan siggie na die drie goals zaterdag nog een kans geeft. Je kan ook haast niet anders. Echter vind ik wel dat je gelijk hebt dat er best nog een extra spits in mocht in de laatste 20 minuten..

Moisander is heel zwak op dit moment. Dat gaat nog problemen opleveren want Denswil is niet goed genoeg en vd Hoorn zou zelfmoord betekenen. Met hem had je zelfs verloren gister.

Wat nu te doen?

Kwaliteit kopen.. Geeen rotzooi meer halen. twee goede spelers - een spits en een lcm - that's it

1 oktober 2014 om 19:59

En laten we dan niet vergeten dat het 2e doelpunt van NAC ook op naam van Sigi mag komen omdat hij, in zijn overijverige, als een kip zonder kop rondrennen, modus, Veltman even vakkundig onderuit schoffelde zodat die niet meer kon ingrijpen op de inzet van Perica...

1 oktober 2014 om 20:33

Mensen natuurlijk moet Millik spelen dat ziet Frank de Boer ook heus wel. Maar Sigtorsson wil echt niet gaan banken en zal als Millik een vaste basisspeler wordt wil Kolbeinn gewoon vertrekken. Maar hoeveel is hij waard als hij een half seizoen heeft zitten banken? De Boer wil Sigtorsson in januari verkopen en om er dan nog een redelijk prijsje voor te krijgen krijgt hij nu veel speelminuten.

1 oktober 2014 om 20:42

Als de Boer milik beter vindt speelt ie gewoon hoor. Wat kan de Boer t nu verrekken, een miljoentje meer of minder op die dikke spaarpot die ze nu al hebben.

1 oktober 2014 om 23:44

Ongelooflijk dat De boer uberhaupt niet standaard speelt met El Ghazi en Kishna op de vleugels. In potentie beide wereldtoppers. Zeker als je met Milik een geweldige spits dan in het midden hebt staan en in loop der tijd Zivkovic.

2 oktober 2014 om 00:12

Coopers niet overdrijven. Je speelt uit in Europa, als je verliest heb je te veel risico genomen en speel je geen Europa League. Ajax speelde prima en had moeten winnen, is door allerlei dingen niet gelukt waaronder het missen van kansen door Siggie. Vergeet niet dat ie er zelf ook één heeft gecreeerd en Milik zullen we nooit van weten of hij ze gemaakt zou hebben.

2 oktober 2014 om 14:11

Ja hoe Cillissen naar zo'n penalty dood zag er niet uit. Kan ik nog beter. Waarom traint hij daar elke dag niet op? Krijgt hij toch voor betaald om ballen tegen te houden!

Siggi is drama en heeft t nooit kunnen maken bij Ajax. Krijgt al 3 jaar de kans en waarop dat gebaseerd is? Omdat hij 5 miljoen koste?
Ze hadden die Sigthorsson te snel gehaald. Want wat heeft hij nou bij AZ laten zien één seizoentje.
Serero kan niet scoren onderdruk. Had gewoon Moeten zitten!!

Uefa was weer eens de spelbreker voor Ajax.

1 oktober 2014 om 19:22

Wat is dit voor een gelul?
Het is juist de schuld van de Boer, en niet ook de schuld van Frank.
Sigthorsson schiet al zo lang niet raak, waarom verbaast men zich daar nog over???
Goede speler, harde werker, maar hij mist de essentie vh zijn van een nr 9 gewoonweg.
Onbegrijpelijk dat hij nog altijd het vertrouwen krijgt

2 oktober 2014 om 07:53

Is het de schuld van ronald de boer?

2 oktober 2014 om 14:15

haha snapte zijn reactie op mij ook niet.

1 oktober 2014 om 19:23

Of hij moest Kishna en El Ghazi er veeeeeeeeeeeelll eerder ingebracht hebben. Zag je die voorzetten van hun en vooral die van Kishna. Ze kwamen allemaal aan. Een paar net mis, maar ik kan mijn hand in de vuur ervoor steken dat als zij er eerder in waren Sigi zeker een goal had gemaakt a la 0-2 tegen NAC.

1 oktober 2014 om 19:33

Ben geen coach, maar als het aan mij ligt?

\klaassen in de spits (rol van S. de Jong)
Kishna, El Ghazi op de flanken.
Van links naar rechts, Andersen, Zimling, Schone
Boilesen, Moisander, v. Rhijn, Ligeon

Callme crazy.. graag..

1 oktober 2014 om 19:34

nou ja, Veltman ook niet verkeerd

1 oktober 2014 om 19:38

Zet je je beste verdediger ernaast... Veltman is verdedigend enorm belangrijk. De loopvermogen van Klaassen kun je niet missen op het middenveld. El Ghazi in de spits zou ik doen....

1 oktober 2014 om 19:43

Kishna is gruwelijk.. El ghazi was slecht gister. Ging ten koste van het positie spel en had ook nog eens een dramatische voorzet. Hoop vanaf nu op Schone en Kishna als buitenspelers

1 oktober 2014 om 19:45

Weleens op de toekomst geweest?
Wil niet veel zeggen, maar ik voorspel je dat V. Rhijn een super centrale verdediger gaat worden.
Snap je wel, Veltman is ook goed, alleen hij mist gewoon lengte en mannelijkheid

1 oktober 2014 om 19:48

@pd84

Klaassen zou perfect de rol van S. de Jong kunnen oppakken, en juist in de spits! en daar is juist zijn loopvermogen evident voor.
Die jongen heeft een halve kans nodig, vergelijk dat nou eens met Sigthorsson!

1 oktober 2014 om 20:00

Moisander eruit aub wat een slapjanus is dat geworden zeg. Geeft constant ballen weg, zorgt juist voor onrust achterin.

1 oktober 2014 om 20:12

Zeur niet man. Jullie hebben één van de betere coaches van de wereld. Die weet vast wel wat die doet.

1 oktober 2014 om 20:35

@ siem63

Beide spelers zijn 1.83 lang

1 oktober 2014 om 20:38

Waar is Serero?, veel beter dan Andersen op dit moment.

1 oktober 2014 om 21:20

Waarom niet ziet er goed uit

1 oktober 2014 om 23:35

Goede opstelling qua middenveld, maar ik zou zelf ligeon er niet inzetten, en veltman wel, daarnaast zou ik viergever linksback zetten.

1 oktober 2014 om 23:48

Viergever linksback? Wil je geen top 3 spelen en ook niet overwinteren in europa? We hebben een geweldige linksback, zowel verdedigend en aanvallend en is nog jong.

1 oktober 2014 om 19:26

Echt onzin! Sigthorson doet gewoon ontzettend veel goede dingen. Alleen ziet niemand dat of wil niemand dat zien.

Ben het beu dat hij altijd maar kritiek krijgt, het enige minpunt (en niet onbelangrijk, dat weet ik ook wel) is zijn rendement. Maar hij kan het wel en ik snap dat de Boer hem op blijft stellen, want als hij wel gaat scoren heb je echt een heel complete spits te pakken.

1 oktober 2014 om 19:45

k begrijp beide kanten wel.. Aan de ene kant is het na 3 jaar falen wel klaar. Aan de andere kant, je zit met een technisch directeur die alleen maar tinky winky's haalt. Tja, dan kan je ook niet veel anders

1 oktober 2014 om 19:45

Nou dan ben je echt de enige hij mist twee dingen die een spits zeker moet hebben spits
dat is balvast zijn nou dat is hij zeker niet en een spits moet volgens mij gewoon doelpunten maken , bv als Ajax gisteren een spits als Huntelaar had gehad dan had Ajax op zeker gewonnen want die beheerst die dingen wel en nog veel meer daar mag Sigthorsson de veters nog niet van vast maken het is gewoon een miskoop alleen Frank de Boer ziet dat niet en hij blijft hem maar opstellen ik heb ruim 25 jaar een seizoenskaart maar Ajax heeft nog nooit zo'n middelmatige spits gehad .

1 oktober 2014 om 19:49

echt he. en die mensen denken dat milik de verlosser is. nou nou 6 goals tegen amateurs. Cl is wel wat anders hoor

1 oktober 2014 om 19:50

Dan weet ik niet waar jij een spits op beoordeelt. Zijn aanname is amateuristisch, loopt rare lijnen, gaat altijd dom de duels in waardoor hij (voor een spits) vaak een overtreding maakt. Hij doet maar wat ! Zit totaal geen visie achter. Geen stijl en allure van een Ajax spits en zeker niet het gogme. Dat balletje wat ie opzij moest leggen gisteren zegt alles. Die goals tegen N.a.c hadden Zivkovic en Milik ook echt wel gemaakt incl. die strafschop die hij dan weer mist.
Ben het altijd eens met de Boer, maar Sigthorson in de spits laten is opmerkelijk !

1 oktober 2014 om 22:22

Eindelijk 1 met een beetje voetbalverstand. Millik heeft in de gehele voorbereiding gespeeld en de Boer niet overttuigt.
Ik snap niet dat je als Ajax supporter een eigen speler zo kunt kapot maken. Siggi werkt altijd hard, heeft al meerdere belangrijke doelpunten gemaakt en daarnaast is hij altijd sympathiek.
Betere spitsen heeft Ajax nog niet! Frank de Boer is de beste trainer van Nederland en stelt echt de beste elftal op!

1 oktober 2014 om 23:56

Frank heeft gewoon teveel keuzes nu. Maar ik persoonlijk vind het onbegrijpelijk dat een speler als Zivkovic in Jong Ajax moet beginnen terwijl hij vorig jaar al meer goals maakte dan Siggy in de eredivisie! Veel nuttigere speler voor het systeem en heeft wel charisma en het gogme. Daarnaast is het gewoon zonde dat je Schone hebt, die op het middenveld thuis hoort. El Ghazi is een veel betere vleugelaanvaller en ik denk dat Schone op het middenveld veel belangrijker kan zijn naast loper Klaassen. Net als op links, Andersen verdient ook de plek maar een speler als Kishna en later ook Fischer kan niet op de bank plaatsnemen eigenlijk. Daarentegen speelt een prutser als Viergever dan weer wel, wat ik nog steeds een raadselaankoop vind.

1 oktober 2014 om 19:55

Lekker Milik ophemelen op basis van JOS Watergraafsmeer, hou toch op. Vergeet niet dat Sigi vorig jaar heel veel belangrijke goals heeft gemaakt.

1 oktober 2014 om 23:55

Misschien moet Ajax nog een paar spelers van AZ kopen. Moisander 4,9, Viergever 5,1, Sigthorsson 4,1 zijn de cijfers hier op VZ.

1 oktober 2014 om 23:57

De enige fatsoenlijke van de drie is dan ook Moisander. De andere twee hebben enkel gekost maar niks opgeleverd, en Viergever gaat dat ook niet doen waarschijnlijk. Alhoewel Siggy wel belangrijke goals maakt op z'n tijd.

2 oktober 2014 om 14:17

Viergever echt te vroeg om af te schrijven. Moisander kan er mee door meer niet. Oogt ondanks zijn bijna 30 jaar net zo onzeker als een pupil. En dat straalt hij ook uit met zijn eeuwige baby face.

Beetje een houten klaas die Sigthórsson

Siggy kan niet eens een bal aannemen. Erger me er echt aan! Hij loopt wel goed en is best sterk maar verder voetballen kan hij niet echt:/

Sightorsson had ook gwn in de 2e helft die bal op shone moeten afleggen. Wrm geen milik? Of nog beter probeer zikfkovic die doet het slecht bij jong ajax dus probeer gwn!!!

Eens met oom Aad.

Milik werd na 2 wedstrijden eruit gehaald, Zimling na 1 basisplek, met Kishna heeft hij een haat/liefde shit en Siggy mag natuurlijk blijven staan om "te werken aan zelfvertrouwen"....klaassen is ook een ander lieverdje maar speelt laatste 2 wedstrijden wel weer ok.

Maar Siggy en Klaassen krijgen "unconditional love" van Frankie....

Hoe bedoel je vriendjespolitiek en dat bij een topclub als Ajax...

1 oktober 2014 om 19:30

siggi is overal in de aanval te vinden en daardoor een handenbinder voor de centrale verdedigers, waar milik veel statischer is. Als jij speelt zonder buitenspelers heb jij dus zeker qua positiespel en het inspelen van de spits veel meer aan sigthorsson. Daarnaast zorgt hij ervoor dat beide centrale mensen achterin blijven.


Het is gewoon jammer dat Ajax geen vleugelspitsen heeft die ook hun verdedigende taken oppakken. Daarvoor moeten Krishna en el ghazi nog doorgroeien. Tot die tijd heeft hij middenvelders op de vleugels waardoor hij siggi nodig heeft in de spits.

1 oktober 2014 om 19:36

Maar polen speelt 4 4 2 met milik en lewandowski in de spits..
En lewandowski is gecharmeerd van milik
Weet je wel die lewandowski die ze er van alle hoeken en kanten in schiet?
En ja ik ben fanboy maar wel objectief imo

1 oktober 2014 om 19:31

Maar waarom halen ze Milik dan? Wie haalt hem? Wie bepaald dat?
Hadden ze hem beter niet kunnen halen

1 oktober 2014 om 19:42

Wat een onzin allemaal. Milik scoort 6 keer tegen een amateurploeg en hoe?! Zat geen een mooie goal bij, allemaal intikkers.
Sightorsson is veel beter in het Ajax spel, een aanspeelpunt. Hij is zeker niet de ideale spits, maar alle minpunten die hij heeft, heeft Milik ook en Milik kan ook geen bal vast houden.

Sommige keuzes snap ik ook niet helemaal, waarom Kisnha zo weinig speelt bijvoorbeeld. Maar Frank ziet ze elke dag op de training en als hij kiest voor Andersen sta ik daar volledig achter, puur omdat ik volledig achter de visie van Frank sta en hem gelijk geef in 95% van zijn beslissingen.

1 oktober 2014 om 19:54

Ja sorry hoor nu is het in eens milik zijn fout hij er 6 in schiet tegen een amateur club.
Heb je dat interview gezien van milik na dat die 6 keer scoorde?
Staat hier wel op voetbalzone

Hij zei letterlijk iets van: Ja hier wil ik het niet zo lang over hebben dit was slecht en dit was maar de 1e ronde beker ik wil graag 6x in de champions league scoren

En hij heeft ook geen andere kans gehad ja 1 keer tegen heracles toen scoorde die gelijk 2 keer.

En dat hij geen bal kan vasthouden is onzin hij vormt een goed triomet lewandowski en blaszykowski (bvb)

Ik geloof niet dat F. de Boer heeft gezegd dat sigy goed gespeeld heeft
Dat is net als zeggen dat je zin hebt in een opgegeten boterham
Dat kan gewoon niet

Ik vind niet dat Sigthórsson heeft gefaald. Ik vind dat Frank de Boer heeft gefaald. Het is en blijft een teamspel en dat hij z'n kansjes heeft laten liggen, overkomen ook andere spelers in een wedstrijd. No big deal. Het is dan aan de Boer om deze man te wisselen voor een ander wat dus niet gebeurde.

Ik heb het ook w3l een beetje gehad met di3 hand boven het hoofd van siggie.
Snap ook niet dat hij Millik niet eens de laatste 20 minuten laat spelen. En laten we zimling er ook gewoon inzetten. Hij kwam erin tegen psg en het spelbeeld kantelde meteen. Ik weet wel dat dat niet alleen aan zimling lag maar hij had er wel een behoorlijk aandeel in.

Niet alleen sigthorsson maar ook serero die bal in de laatste minuut mag ook niet naast geschoten worden.

2 oktober 2014 om 07:59

Serero kan geen goed schot produceren, dat is al meerdere malen gebleken. Je ziet hem vaak ook niet het eindstation zijn in een snelle combinatie. Persoonlijk doet serero het prima op het middenveld qua dribbel en passing, maar zuiver schieten lukt hem niet.

Beetje simpel wordt ik van het eenzijdige gebash van Siggy. Nee het is niet de ideale spits, maar naarmate hij vitter wordt. Des te beter ik hem vind presteren, vooral verdedigend en qua arbeid is nooit iets op hem aan te merken. Maar het belangrijkste wat een spits moet kunnen, is natuurlijk het afronden van kansen waar hij nog tekort in schiet. Maar Frank geeft hem nu pas de echte kans, en die verdiend hij wel. En als Milik zoveel beter was kreeg hij absoluut de voorkeur. Frank wilt altijd winnen.

1 oktober 2014 om 19:46

Klopt.

Vraag me alleen af of overmars wel wil winnen

1 oktober 2014 om 20:05

Op basis van wat verdient hij die kans dan nog? Hij speelt ondertussen 3 jaar bij Ajax en heeft werkelijk nog nooit laten zien het niveau dat Ajax nodig heeft te hebben. Leuk dat hij zo hard werkt en goed mee verdedigd maar je zegt het zelf, hij is een spits en een spits wordt beoordeeld op basis van zijn goals. Ik erger me mateloos aan het feit dat hij 10 kansen nodigt heeft voor hij een goal maakt, aan het feit dat elke bal meters van zijn voeten af springt, aan het feit dat hij te langzaam is, aan het feit dat hij geen bal vast kan houden en vooral aan het feit dat wanneer hij dan eindelijk eens een man uit speelt hij hem 3 seconden later weer inlevert.

Hard werken kunnen ze bij de zaterdag amateurs ook, dat betekend niet dat ze Ajax-waardig zijn.

1 oktober 2014 om 21:24

Leon123

Wie zie jij liever dan? Milik is niet veel beter, anders had die er ongetwijfeld in gestaan. Maar dit is ook zijn langste periode fit dat moet niet vergeten worden.

1 oktober 2014 om 21:39

Milik is ook niet veel beter, daar heb je helemaal gelijk in. Ik had liever gezien dat er een fatsoenlijke spits was gehaald maar goed, we weten allemaal hoe deze transferperiode is verlopen.

1 oktober 2014 om 20:06

De beste man heeft een hele lange periode met een geblesseerde schouder gespeeld waardoor hij deze altijd ontziet.je ziet het ook een beetje aan zijn motoriek. Dus topfit zal hij nooit worden. Jammer om te constateren maar hij komt gewoon tekort. En hard werken is niet genoeg om krediet te krijgen.

De reden dat ze Siggy laten spelen is omdat ze hem willen dumpen voor een goede prijs in de winter of zomer. Daarom zal hij moeten spelen, zodat andere topclubs "een spits van Ajax" kunnen kopen.
Beter even adem inhouden tot die pannekoek een andere club benadeelt.

1 oktober 2014 om 19:49

Dit vermoed ik ook. Het is eigenlijk het enige vrij logische want ik snap werkelijk niks van zijn basisplek. Maarja als iemand zo slecht presteert dan zou ik hem niet eens bij het eerste houden. Desnoods ontbindt je zijn contract.

1 oktober 2014 om 21:38

Volstrekt idioot als dat je beleid is. Daar geloof ik niets van. Frank de Boer vindt gewoon echt Sigthórsson de beste optie.

Tja, de beste stuurlui staan altijd aan wal... Laten we maar opt oordeel van FdB afgaan, die kent al die gasten het beste en zal dus al helemaal weten wat het beste voor het team is...

Waarschijnlijk wil Ajax dat sigi zich in de kijker speelt om in de winterstop nog te cashen op hem. Alleen op deze manier word hij alleen minder waard.

Zat Frank op de bank te slapen? Wat was die Sigthorsson slecht. Zeer slecht. Waarom werd Millik niet ingebracht? Heeft men deze speler aangetrokken om hem op de bank te laten zitten?

Soms (?) kan ik de trainer van Ajax echt niet meer volgen. Door Sigthorsson steeds weer het vertrouwen te geven, wat nergens op gebaseerd is, breekt men die Pool af en krijgt men geen 3 punten voor deze belangrijke wedstrijd. Heel slechte keus Frank!!

Ook het opstellen van Schōne verdient geen schoonheidsprijs. Het was duidelijk te zien dat hij niet fit was. Onbegrijpelijk dat deze trainer, deze enorme fouten maakt!

Frank de boer is de schuldige,want die is tevreden bij een gelijkspel,hoor m maar alleen zeggen wat in zijn ogen goed ging! Alleen z'n eigen straatje schoonvegen elke keer maar weer! Schaamteloos.

Zowel Milic als Sigthórsson zijn beide poepspitsen. Ajax moet op zoek gaan naar een goede spits in de winterstop. En ja Milic is niet goed genoeg voor Ajax. Hij scoort notabene tegen amateurs en tegen clubjes in de onderste regionen in onze klein klein kleutertje competitie. Hopen dat er flink wat aankopen gedaan wordt in de winterstop.

1 oktober 2014 om 21:00

Als Milik nooit de kans krijgt in echte wedstrijden kan je hem daar ook niet op beoordelen. Ondertussen weet je bij Sigi al van tevoren dat hij weer kansen gaat missen. Met Milik in de spits kan je er moeilijk op achteruit gaan, dus waarom probeert De Boer het gewoon niet een wedstrijd of vijf met hem? Maar je zal zien dat Milik binnenkort één keertje de kans krijgt en als hij dan niet drie hattricks maakt heeft De Boer weer een excuus om Sigthorsson eindeloos het voordeel van de twijfel te geven

Ik wordt een beetje moe van al die "zwakke" aankopen, veel eindigen er gewoon op de bank. Ik heb liever dat er voor 10 miljoen 1 goede speler wordt gehaald, dan 3 matige spelers.

Viergever komt bijvoorbeeld duidelijk tekort op CL niveau, maar blijft wel basis staan. Is Zimling dan echt alleen voor in de kleedkamer gehaald?

We hebben een spits nodig. Zivkovic wordt gehaald. Tot nu toe heeft hij alleen bij Jong Ajax gespeeld.

Duarte en Sana zijn zelfde verhaal. Van de hoorn zie ik persoonlijk wel goedkomen, ik zie echt progressie bij hem en hij is lang en al kopsterk. Maar al deze spelers zijn een echte gok geweest, waarom worden/werden bijvoorbeeld: Propper, Ziyech, Narsingh, Asaidi etc niet gewoon gehaald? Dit zijn spelers waar talent echt vanaf spat. Van Ginkel is tenminste wel geprobeerd en eigenlijk had ik Maher toch graag bij Ajax gezien. Zijn spel bij PSV is geen argument dat hij ook zo bij Ajax zou spelen, bij AZ en Nederland speelde hij wel fantastisch en een echte creatieve middenvelder kunnen we wel gebruiken.

De enige die schuldig is, is Overmars. Ajax heeft gewoon geen topper op 9. Sigthorsson doet gewoon zijn best, Milik is niets beter en Zivkovic nog een veredelde jeugdspeler.

1 oktober 2014 om 21:36

Het is de fout van de boer.
Je weets Sigtorson maakt die kansen niet af.

1 oktober 2014 om 22:48

Abe, waar wil jij die topper vandaan halen? Noem 1 spits die het momenteel beter zou doen dan Sigthorsson. Het is natuurlijk te belachelijk voor woorden dat jij Overmars de schuld in de schoenen probeert te schuiven. Wie had Overmars moeten halen? Wanneer je een beetje kennis van zaken hebt weet je dat Overmars niet ongelimiteerd de knip mag trekken en Ajax geen absurd hoge transfersommen meer wil betalen. Nogmaals, noem 1 spits die Overmars had moeten/kunnen halen? Ajax heeft al jaren geen topper meer op de 9 positie om de doodeenvoudige reden dat ze voor Ajax onbetaalbaar zijn. Spitsen van de B Categorie, zoals Van Wolfwinkel en Dost, zijn nu al onhaalbaar omdat ze in het buitenland het viervoudige aan salaris kunnen verdienen. Je zet jezelf compleet voor schut door te beweren dat Overmars als enige verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid. Wanneer Overmars bereid zou zijn om een bedrag van 20 miljoen € af te tikken voor een spits is er nog altijd een RvC die voor dit besluit gaat liggen en Overmars op de vingers tikt. Het wil nog steeds niet in die houten kop van je doordringen dat Overmars beleid uitvoert en met handen en voeten gebonden is aan het beleidsplan.

Ben het in zoverre eens met de mos dat millik wel moet spelen al is het maar 20 minuten per wedstrijd.

Fout ligt niet bij Marc Overmars of F de Boer. de fout ligt bij het hele Ajax beleid.in het veld staat geen een speler die zijn mond open trek of de mouwen opstroop en zegt Nu de beuk erin'"bij Ajax spelen teveel jongens van het type ideale schoonzoon.te veel slappe hap.

laat het duidelijk zijn...ajax 4x kampioen van Nederland omdat de rest te slecht speelt.
Ajax in Europa stelt niet veel voor..
wat is het beleid Cruijff geld op bank en slappe hap op het veld.
niet alleen siggy was slecht wat te zeggen van bollissen.

vaak gelezen op dit forum dat het niet belangrijk is als een keeper pingels stop.
maar het was in deze wedstrijd wel heel erg handig asl de keeper de pingel stop.
het maakt het verschil tussen 1 punt of 3 punten.

In mijn ogen is het nog steeds de schuld van die vent achter het doel, die gewoon niet eens kon zien of het hands was, en toch penalty gaf.
Iedere spits mist wel eens kansen. Dat gebeurt nou eenmaal. Ik vraag me af of Milik echt beter is; heb Zivkovic bij Jong Ajax gezien en die viel vies tegen, dus dat is ook geen oplossing. Het voordeel van Ajax is dat ze veel spelers hebben die ook in de spits kunnen spelen: Kishna, Fischer, zelfs vdhoorn.
Er komt vast een goede spits in de loop van dit seizoen.
Ik blijf erbij dat de derde plaats in deze pool het hoogst haalbare is en dat zal echt wel lukken.
Helaas is het wel elk jaar zo dat ze kennelijk nog moeten wennen aan het hogere niveau in de CL waardoor de eerste wedstrijden vaak de slechtste zijn.

Als je alleen in Denemarken scout en de ere divisie word het lastig iets te vinden .het word tijd dat er meer geld geinvesteerd word in goede scouts wereldwijd .

Sigthórsson hoort op de bank, Ajax onwaardige voetballer.

tjonge jonge.. Mossie heeft natuurlijk helemaal gelijk... kazim Richards had ook moeten scoren tegen ajax, maar daar hoor je die azijnpisser niet over. typisch geval van weer een gekleurd brilletje

Dat Sigthorsson nog steeds in de basis mag beginnen, is echt belachelijk en Ajaxonwaardig. Ik snap niet hoe de Boer in hem een fatsoenlijke spits kan zien voor Ajax. Zet geen druk, scoort zelden, kan niet voetballen, beweegt zich als een walvis. Hoe wil je dan ooit als team iets hebben aan je aanspeelpunt? Het is echt niet zomaar dat Ajax zo slecht speelt als Sigthorsson in de spits staat en dat het met een fitte en in vorm zijnde Siem de Jong een heel stuk beter was om te zien. Je kan helemaal die bal niet kwijt bij hem en dat als je aansluit je al vast terug naar achteren kan gaan omdat onze topspits de bal alweer verloren is.

De tribune ermee op en heel snel verkopen. Uit Ajax 1 wegblijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren