Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sergio Ramos reageert op PSG-rel: ‘Dat zal nooit gebeuren bij Madrid’

Laatste update:

Neymar en Edinson Cavani zouden weer op goede voet met elkaar staan nadat de twee aanvallers vorige maand in een wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Olympique Lyon (2-0 winst) bakkeleiden over wie een vrije trap en een penalty voor zijn rekening zou nemen. Sergio Ramos zegt dat dergelijke incidenten bij Real Madrid zijn uitgesloten.

"Dat zal nooit gebeuren bij Madrid, omdat alles van tevoren is afgesproken", zegt de verdediger van de Koninklijke in gesprek met France Football. "Alles is hier georganiseerd en gecoördineerd. Cristiano (Ronaldo, red.) neemt de penalty's en als hij dat niet doet, dan neem ik ze. Er staat bij iedere wedstrijd zelfs een derde naam op het lijstje."

"Cavani en Neymar zijn twee geweldige spelers en ik weet zeker dat ze een bepaalde afspraak erover gaan maken", vervolgt de aanvoerder van Real, die net als Ronaldo en de twee aanvallers van PSG is genomineerd voor de Ballon d'Or. De Spaans international gaat in het vraaggesprek ook kort in op zijn bijzondere relatie met Zinédine Zidane: "Het is een prachtige relatie, ik heb een vriend voor het leven als coach. Diego Maradona zei eens: 'Het is wit of zwart, maar nooit grijs.' En dat is ook het geval met Zidane."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ik kan me nog een klein incidentje herinneren tussen Ronaldo en Xabi Alonso in 2009. Xabi Alonso nam toen de pingel en Ronaldo nam geen deel uit de feestvreugde toen Alonso scoorde. Moet wel erbij zeggen dat de chemie tussen Ronaldo en Alonso daarna echt werelds was. Buiten het veld was het wat minder, maar in het veld was het een gouden koppel.

10 oktober 2017 om 16:40

Klopt, maar dat was inderdaad in 2009 toen er een half nieuw team stond en een vod als Pellegrini coach was. Overigens stond de vaste strafschop nemer (raul) toen niet op het veld, anders was het duidelijk geweest.

10 oktober 2017 om 16:44

Klopt hoor. Wat een geweldig elftal was dat zeg en Pellegrini de zware taak om het beste Barcelona ooit van de troon te stoten. Volgens mij met 92 punten niet eens kampioen. Met Van der Vaart en Albiol die een vaste waarde nu is bij Napoli dacht ik. Toen lag Ronaldo en Kaka er vaak uit met blessures en Ronaldo zelfs lange tijd dacht ik. Zonde was dat.

10 oktober 2017 om 19:24

Een vod als coach die het recordaantal punten van 96 behaalde

10 oktober 2017 om 20:37

Dat record werd meteen weer verbroken onder een andere coach, dus dan ligt het eerder aan het spelersmateriaal.

Echter doet dat er niet zo toe. Dat ie een record aantal punten haalde betekend niet dat ie de vedettes onder controle had. Slappe persoonlijkheid Pellegrini

10 oktober 2017 om 20:54

Een vod als Pellegrini...tjonge jonge hoe respectloos kan je zijn man

Met clubs als Villareal en Malaga vaak weten te eindigen in de top-4. Met Villareal zelfs de halve finale van de Champions League, Riquelme die toen de beslissende penalty mistte om naar de finale te gaan. Bij Real liefst 96 punten in het seizoen 2009/2010 met een rivaal die op haar best was. In elk ander land speel je los kampioen.

Neen, hier doe je Pellegrini echt tekort mee man. Je kraamt heel vaak onzin uit, maar dit is echt het toppunt van je palmares.

10 oktober 2017 om 22:58

Nogmaals: ik had het over zijn persoonlijkheid en uitstraling. Dat is namelijk het meest van invloed op spelers die op het veld staan te discussieren over het nemen van vrije ballen en penalty's. Dat moet je bij een sterke persoonlijkheid als coach niet proberen...

Waarom wordt er toch steeds gewezen naar die 96 punten? Dat aantal is tussen 2010 en 2013 5 keer gehaald door Barca en Real? Waaronder dus 1x met Pellegrini. Dat is gewoon omdat beide clubs veruit het beste spelersmateriaal hadden en de tegenstanders in Spanje op dat moment relatief 'slecht' waren. Atleti moest nog opkomen, Valencia zakte helemaal weg enzovoort. Nee dat is zo'n ontzettend zwak argument altijd.

Ik wijs liever naar de kansloze 4-1 uitschakeling tegen Alcorcon in de tweede ronde van de Copa. Dat is toch lachwekkend? Ook de uitschakeling in de eerste ronde van de cl door ik geloof Lyon was beschamend. Maar nee, verdedig zijn prestatie alsjeblieft verder...

Let op, daarmee wil ik niets afdoen aan zijn prestaties met Villareal en Malaga. Maar bij Madrid was het gewoon te weinig (al is dat nogsteeds niet waar ik op doel maar heb ik het op zijn persoonlijkheid). Ook bij City was het niet echt top, wat op zich nog een argument voor mijn punt is. Aangezien hij daar ook een topteam onder zijn hoede had en bijgevolg ook vedettes.

En nou nou, heel vaak onzin? Daar kijk ik van op. Je moet het niet altijd met me eens zijn, zeker als fan van de rivaal zal dat vaak moeilijk zijn maar dat vind ik toh overdreven hoor

11 oktober 2017 om 17:46

Ok zijn persoonlijkheid...dus dat is wat volgens jou van doorslag was? Echt een raadsel wat jij allemaal zegt soms, ik denk dat je zelf moeilijk begrijpt wat je bedoelt. Is jouw persoonlijkheid wel in orde?

Real is een geweldige team, beste van de laatste jaren. Maar juist bij Real zou ik het ook zien gebeuren van de topteams. Als je soms Ronaldo ziet kijken naar Bale na een verkeerde pass, of ziet schelden na de Messi goal in de Clasico, wauw.

10 oktober 2017 om 16:30

Ik zie tegenwoordig liever dat iemand z'n teamgenoot uitscheldt en terecht wijst op wat ie verkeerd doet, dan het constante duimpje omhoog ook al was de actie rete slecht...

10 oktober 2017 om 17:24

Blijft iets anders dan vaste afspraken niet nakomen.

Buiten dat het de concentratie van de uiteindelijke winnaar nooit ten goede komt oogt het ook gewoon uiterst amateuristisch als je daar staat te bakkeleien over wie 'm mag nemen.

Kwestie inderdaad van een duidelijk lijstje hanteren.

Ook dat Steen/papier/schaar gedoe.. best grappig, maar m.i. moet altijd gewoon de gene met de beste trap/meest geschikte (linkspoot/rechtspoot bijv.) de vrije trap/pingel nemen

10 oktober 2017 om 16:30

Aangezien Ronaldo uit de laatste 10 vrije trappen niet heeft gescoord is het misschien beter om een ander dat te laten doen. Zal dat gebeuren? Nee !

10 oktober 2017 om 17:21

Wat is je punt?

10 oktober 2017 om 17:25

Dat Ronaldo al lange tijd geen vrije trappen scoort en een ander ze misschien moet nemen. Waarom zo defensief?

Sorry Ramos, maar het neemt niet weg dat Real een grote ego in het team heeft, Ronaldo, die alle penalties en vrije trappen neemt. Er zijn heel weinig spelers in de wereld die beter penalties kunnen nemen dan Ronaldo, maar er zijn weldegelijk spelers bij Real die beter vrije trappen kunnen nemen dan hij. Het is wel zo dat die spelers heel respectvol zijn, echte teamspelers. Ze gaan dus daar ook nooit ruzie overmaken. Je zit ook elke keer zijn negatieve reacties wanneer iemand een verkeerde pass geeft. Ik denk dat Bale, Benzema en Ronaldo (benzema miss niet) elkaar niet veel gunnen. Wereld van verschil met Msn! Begrijp me niet verkeerd, Real is nog steeds een van de hechtste teams, met geweldig teammoraal.

Verder is het kwestie van vooraf gemaakte afspraken natuurlijk. Ik vind dat Emery dan ook hoofdschuldige is.

10 oktober 2017 om 19:09

Je hebt natuurlijk een punt dat ronaldo de vrije trappen niet meer moet nemen bij real, maar als je barca er dan bij betrekt, benoem dan ook ff dat iemand anders een keer de penalties moet gaan nemen dan messi.

10 oktober 2017 om 19:51

Ach, Barca is irrelevant hier, msn was maar een voorbeeld van “wel gunnen”. Penalties werden best vaak door andere spelers genomen trouwens. Neymar, Suar3z, Rakitic en Mascherano hebben afgelopen jaar een penalty genomen , wanneer Messi ook speelde.

10 oktober 2017 om 22:28

Dat gebeurt hoor. Kan je nagaan.

Ramos nummer 2? Dan denk ik toch eerder aan Kroos of zo, heeft Ramos niet al een paar belangrijke penalty's gemist of verwar ik hem nu met iemand anders?

Duidelijk dat status bij Real Madrid sterk meespeelt in de stilstaande fases-hiërarchie.

10 oktober 2017 om 18:19

ja hahaha die penalty tegen Bayern. Ze zijn volgens mij die bal nog altijd aan het zoeken.

10 oktober 2017 om 18:28

En tegen Kroatie op het EK. Iniesta wou de penalty nemen maar Ramos besliste er anders over, miste, en lag daarmee aan de basis van de 2de plaats in de groep in plaats van groepswinst, en daarmee lag hij dus ook aan de basis van de latere uitschakeling omdat de nummer 2 een loodzware loting had en de groepswinnaar een makkie.

10 oktober 2017 om 18:32

Idd Iniesta was ook nog de man die als enige zijn niveau op dat toernooi haalde. Maar aan de andere kant liever waardig van Italie verliezen dan op een lullige manier tegen Portugal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren