Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende Smeets is weer de gebeten hond: 'Ik snap er geen klote van'

Laatste update:

Bryan Smeets maakte zondag zijn eerste doelpunt voor De Graafschap en dat kostte Ajax de landstitel. De supporters van MVV vonden dit prachtig en bij zijn terugkeer in zijn geboortestad Maastricht werd Smeets op zijn schouders geslagen. De middenvelder scoorde vrijdagavond echter weer en nu moeten de fans van MVV niets meer met hem te maken hebben.

/

Smeets is daar erg teleurgesteld over: “Ik snap er geen klote van”, zei hij voor de camera van FOX Sports. “Ik doe gewoon mijn werk en speel voor De Graafschap. Daar moet ik verdomme mijn best voor doen. Ik scoor vandaag. Dat moeten mensen accepteren. Ik vind het treurig dat er op zo'n manier met spelers wordt omgegaan. Je doet je best, maar wordt afgemaakt. Daar kan ik niet tegen. Volgens mij was ik de enige Maastrichtenaar op het veld.”

Bij de NOS ging hij verder: “Moet ik die bal dan niet binnenknikken? Ik vind het gewoon schandalig en dat mag iedereen weten. Eerst is het nog Bryan dit en Bryan dat en daarna kan ik kapot vallen. Donder op man! Daar kan ik niet tegen. Echt niet, of het nu bij mij is of bij iemand anders. Het hoort gewoon niet. Maar blijkbaar is het normaal. Voetbal moet zeker met emotie, maar niet op deze manier.” De Graafschap won dankzij de goal van Smeets met 0-1 van MVV en heeft daardoor een goede uitgangspositie om de finale van de nacompetitie te bereiken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan me volledig vinden in zijn reactie... Deze gasten doen gewoon hun werk.

13 mei 2016 om 22:27

Smeets doet inderdaad gewoon zijn werk. Heel goed voorbeeld van een professionel, ik vind het maar knap dat je dat kan tegen de clubs die je lief heb. Als Ajacied verfoeide ik hem tijdens en na de wedstrijd natuurlijk maar dat is de teleurstelling die sprak want het is gewoon iemand die alles geeft voor de club waar hij voor speelt en daar kan ik alleen maar respect voor hebben.

13 mei 2016 om 22:30

Wat een heerlijke oprechte kerel is dit. Eerste keer dat ik m zag was na een wedstrijd werd ie gevraagd of ie expres deed of hij geblesseerd was op een belangrijk moment in de wedstrijd. Werd ie ook helemaal wild en liet ie de afdruk van de noppen op zn been zien.

13 mei 2016 om 23:08

Als je niet tegen spreekkoren kan, moet je een ander beroep kiezen. Helaas zitten er van die kneuzen op de tribune. Hij moet eens met Vermeer gaan praten. Die laat die sukkels gewoon links liggen en heeft heel wat meer voor zijn kiezen gehad

13 mei 2016 om 23:42

Het is wel erg ironisch. Smeets scoort nooit en opeens scoort hij tegen de club waar hij supporter van is en die lopen door zijn enige goal ooit een kampioenschap mis. En nu scoort hij weer terwijl hij uit Maastricht komt. Ik vind het wel een grappig aan het worden.

14 mei 2016 om 15:43

Als speler moet je daarboven staan en niets aantrekken van die trieste gevalletjes

Mischien een beetje beter je woorden kiezen tijdens een interview Bryan ?? De Graafschap is op iedere positie beter dan Mvv/we vreten MVV op/ik zal juichen als ik scoor tegen MVV ??

PS

Heb jezelf niet door hoe belachelijk je NEP harde G klinkt ??

13 mei 2016 om 22:22

Wat is er mis met die woorden? Wat moet ie anders zeggen?

13 mei 2016 om 22:27

"de Graafschap is op iedere positie beter dan Mvv": Dat klopt
"we vreten MVV op": Winnaarsmentaliteit
"ik zal juichen als ik scoor tegen Mvv": Uiteraard. Hij speelt voor de Graafschap.

Met zijn woorden is naar mijn mening niets mis.

"heb jezelf niet door hoe belachelijk je NEP harde G klinkt": Mensen passen zich aan aan hun omgeving en het accent kan daarmee ook veranderen. Is dus ook niets mis mee.

13 mei 2016 om 22:36

Hmmm dat de Graafschap op iedere positie beter is dan MVV heb ik vandaag niet gezien . Sterker nog MVV was de betere ploeg . Winnaarsmentaliteit ok dat kan ik nog begrijpen . Wat betreft die NEP harde G , hij speelt voor de Graafschap een boeren provincieclubje , daar hoor je geen harde G .

13 mei 2016 om 22:41

Heb respect voor die jongen
En tja tis professioneel voetbal he werken voor de centen

Niks mis mee en heeft mvv gewoon in zijn hart das mooi toch

13 mei 2016 om 22:42

Als wij maandag weer winnen, denk ik dan de G van Graafschap toch aardig hard door zal dringen.
Verder heb je gelijk, ik heb ook niet gezien dat De Graafschap op iedere positie beter was. Succes maandag

13 mei 2016 om 22:43

Ga zeuren over een G...

Smeets krijgt nu veel commentaar, maar hij moet ook niet vergeten dat hij in het grootste deel van het land zeer geliefd is door zijn goal van afgelopen zondag. In de Achterhoek zijn wij zeer blij met het doelpunt van vandaag. Nu maandag de volgende stap zetten.

13 mei 2016 om 22:43

@sonnydo

Je was zeker 1 van de supporters waar hij het over heeft? Trieste reactie op iemand die voor de sport leeft...

Sportfans zijn gewoon niet de meest rationele en realistische mensen op aarde.

13 mei 2016 om 22:26

Precies, en vooral bij voetbal viert opportunisme hoogtij. Voeg daar een gematigd gemiddeld intelligentieniveau aan toe en je hebt een doorsnee voetbalsupporter.

Snap het sowieso niet. Hij zei fan te zijn van Ajax. Dat MVV dan de club is waar hij gespeeld heeft en uit de stad komt waar hij vandaan komt prima, maar is toch niet meer dan logisch dat hij gewoon zijn stinkende best doet.

Smeets is nu al een cultheld.

13 mei 2016 om 22:42

Was ie al een beetje toen hij binnen kwam, werd met vorige cultheld Yuri Rose vergeleken qua uiterlijk.

Het zit die jongen niet mee maar er staat een standbeeld van hem bij het Philips stadion!!

13 mei 2016 om 22:43

Ik ga zijn shirt kopen

Jammer he, Sjakie Swart!

13 mei 2016 om 22:43

Held! Voor altijd een held. ..sjakie niet huilen

Als Maastrichtenaar kan ik alleen maar diep respect voor zijn mentaliteit en instelling hebben. Ik ken hem, weliswaar niet persoonlijk, sinds zijn 15e (toen had hij nog lang haar), maar ik had vaker met hem gevoetbald op de Cruyff courts met jongens van de stad. Daar kon je al zien dat hij het talent en de potentie had om profvoetballer te worden. Van de vele veelbelovende talenten die de jeugdopleiding van MVV in de jaren 2007-2010 gehad heeft, is hij zowat de enige die nu op het hoogste niveau van Nederland voetbalt.

Prachtig dat nu heel Nederland hem zowat kent en bekend is geworden door afgelopen zondag tegen Ajax en in minder mate door vandaag. Ik gun hem het beste!

14 mei 2016 om 00:52

mooie reactie.

Je hebt ook spelers die nooit thuis geven in wedstrijden waarin het erop aankomt....hij wel....ik hou wel van zulk soort spelers.

13 mei 2016 om 23:10

Ik verwijt hem niet dat hij gescoord heeft . Wel zijn interviews en het Bewust provoceren van de MVV fans . Hij weet donders goed dat dit pijn doet bij de MVV fans .

14 mei 2016 om 07:54

Hij geeft gewoon een eerlijk antwoord op vragen. Lichtgeraakte en opgefokte voetbalsupporters vinden nu eenmaal zo'n beetje alles 'provoceren'.

14 mei 2016 om 10:12

Hij geeft natuurlijk gewoon zijn mening en die mag die hebben. Supporters moeten echt een keer realistischer zijn. 1 clubvoetballers bestaan al niet meer, 2 Voetballen is voor hun werk en zij hebben een verplichting naar hun werkgever. Precies wat hij zelf zegt, wat had hij dan moeten doen, de bal er niet in knikken. Volgens mij heet dat namelijk competitievervalsing.

klinkt niet echt intelligent die woordkeus van hem. maar doet wel van zich spreken in 5 dagen tijd.

Smeets moet niet zo janken. Wat moeten de supporters dan doen? Juichen als hij tegen scoort?! Omdat ie toevallig uit Maastricht komt?Logisch dat ze niet blij zijn met zijn doelpunt tegen, duh!!

13 mei 2016 om 23:54

Ben het volledig met je eens, bedreigen gaat te ver, maar vrij logisch dat er in zulke gevallen emoties spelen.

14 mei 2016 om 00:23

Hij werd natuurlijk de gehele wedstrijd al uitgevloten, al bij zijn eerste balcontact. Bij de Graafschap klappen we wel voor onze voormalige favorieten zoals Luuk de Jong en Lasse Schone.

14 mei 2016 om 00:55

zo treurig dat je de pot niet hebt gezien en dan zomaar gaat reageren. if is het je ontgaan dat hij bij zn eerste balcontact meteen werd uitgefloten. nee hij heeft compleet gelijk. voor de wedstrijd leuk doen en dan ineens uitfluiten. ook voor hij de goal scoorde. tokkie publiek daar. (sommigen)

14 mei 2016 om 08:41

Als uitfluiten het ergste is moet Smeets daar niet over gaan huilen. Hij is niet de eerste speler die is uitgefloten. Bedreigingen en dergelijke dat is natuurlijk schandalig, maar fluiten als iemand van de tegenstander aan de bal is. Daar moet je als profvoetballer boven staan.

Blijft toch jammer dit, zei zelfs na de wedstrijd tegen ajax dat hij al van kinds af aan fan is en komt als Maastrichtenaar van MVV af, dus zal ook zeker het beste met MVV voor hebben. Maar als speler van de Graafschap hoor je gewoon, zoals hij ook doet, alles voor de Graafschap te geven!

Spandoek ' Het is niet fijn om de Sjaak te zijn ' van De Graafschap gezien, Sjakie?

:-)
:-)

;-)
;-)

14 mei 2016 om 08:34

Zekers, naast de overwinning was dit spandoek toch de hoogtepunt van de avond.

Juichen mag, juist mooi ookal is het tegen je oude club, maar ga dan niet provocerend richting het publiek gebaartjes maken na het juichen. Logisch dat je dan wordt uitgefloten erna.

14 mei 2016 om 00:46

Pleur op, jarenlang zijn best gedaan voor mvv zoals hij nu ook voor de graafschap doet, wordt vanaf minuut 1 uitgefloten en scoort dan, wie legt dan wie het zwijgen op. Succes maandag, ben benieuwd.

14 mei 2016 om 00:57

deed zijn stinkende best voor die club en dan vanaf minuut 1 uitgefloten. mvv moet zich schamen

14 mei 2016 om 01:13

Weet je de reden waarom hij werd uitgefloten?

smeets ouwe hooligan zo jaaaaa!!zo moet je die panne...... van mvv en ajx aanpakken met dat gescheld en bedreigen!!!je doet gewoon je werk en nog verdomd goed ook!!!

Smeets iets voor Ajax.:-)

Respect krijg je alleen als jezelf zoiets afdwingt. Tuurlijk je doet je werk, daar gaat het niet om en dat mensen hier niet alles weten en zomaar commentaar geven ook goed. Moet hij maar een beetje normaal praten over Mvv als hem iets word gevraagd door de Gelderlander. Mvv pijn willen doen, elke positie beter. Is misschien wel zo, dat weten wij Maastrichtenaren ook wel maar dat moet jij als jongen van de club niet zo formuleren. Vandaar die fluitconcerten en als je daarna ook nog gaat juichen? Ja wat verwacht je dan?

14 mei 2016 om 01:24

Jij hebt liever dat mensen schijnheilig doen begrijp ik.. Tuurlijk juigt hij. Degradatie van zijn club staat op het spel..

14 mei 2016 om 10:49

Hij mag zelf bepalen wat hij zegt als hem iets gevraagd wordt in zo'n interview. Ik snap best dat de Maastrichtenaren daar niet blij mee zijn, maar denk je dat hem dat wat kan schelen? Hij speelt nu voor de Graafschap en zet zich daar 100% voor in, ongeacht tegenstander en eventuele sentimenten.

Mag ik dan uiteindelijk nog reageren? Van te voren zeggen dat zijn grootste vriend en fan, pas overleden is en uit respect niet juichen voor hem(Vincent) omdat Vince groot mvv fan is. Vervolgens toch gewoon juichen en het publiek provoceren als je scoort? Sorry Bryan, ik gun je het beste maar dit gaat er bij ons gewoon niet in.

14 mei 2016 om 07:56

Met dit publiek kon ik me dat voorstellen.

14 mei 2016 om 08:58

Waar heb je het over...MVV is 10e geëindigd in Jupiler League.geniet van de nacompetitie en zeik niet zo tegen Smeets.

14 mei 2016 om 10:57

Hij heeft gezegd wel te zullen juichen dus waar praat je over?

Ik had veel respect voor hem, maar om als Maastrichtenaar voor Ajax te zijn?

Support your locals

Deze man moet zich duidelijk minder aantrekken van andersmans mening. Althans niks moet, maar voor zn eigen gemoedsrust. Lekker je goals vieren!

Is Ajax zover afgezakt dat ze een speler vd tegenpartij die een doelpunt maakt de grond in laten trappen door een dementerende ouwe dolgedraaide oud voetballer genaamd Sjaak Swart , deze speler is echt de weg kwijt en moet zo spoedig mogelijk opgenomen worden , dit is absurd en dat voor een ex profvoetballer die heel zijn leven in rood wit kostuum heeft rond gelopen . Dit noemen wij arrogantie ten top en misselijk makend proffesioneel onwaardig !!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren