Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Elftal van de Week: Poku schiet zich in rijtje met onder meer Tijjani Reijnders

Laatste update:

In samenwerking met Opta en de Keuken Kampioen Divisie stelt Voetbalzone wekelijks een Elftal van de Week samen met spelers die het best gepresteerd hebben op basis van statistieken. Afgelopen vrijdag en maandag werd speelronde 22 van het seizoen afgewerkt.

Het doel wordt deze week verdedigd door Romain Matthys. De doelman van MVV Maastricht herstelde zich van zijn vijf tegendoelpunten in de vorige wedstrijd tegen SC Cambuur en hield knap zijn doel schoon tijdens de zege op Jong FC Utrecht (3-0).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Uitgelicht:
Ook Bryan Smeets, teamgenoot van Matthys, is deze week opgenomen in het Elftal van de Week. Hij schoot MVV met twee doelpunten, waaronder een prachtige stift van buiten de zestien, naar de overwinning tegen Utrecht. Begin december was Smeets ook al twee keer trefzeker in het duel met Jong AZ (4-0).

Roda JC herstelde zich maandag van het puntenverlies tegen FC Den Bosch (0-0) door FC Eindhoven met 3-0 te verslaan. Matisse Didden en Walid Ould-Chikh hebben met hun optredens een plek bemachtigd in het Elftal van de Week. Zijn treffer was voor Ould-Chikh alweer zijn tiende doelpunt van het seizoen.

Tristan van Gilst maakte voor De Graafschap in zijn dertiende duel in de Keuken Kampioen Divisie zijn eerste twee doelpunten. Naast zijn twee goals noteerde Van Gilst de meeste schoten op doel (3), balcontacten in het strafschopgebied (9), geslaagde dribbels (3, net als Philip Brittijn) en geslaagde tackles (5) tegen Jong PSV.

Jong AZ haalde maandag uit tegen FC Dordrecht (5-1 overwinning). Ernest Poku maakte drie doelpunten en gaf twee assists. Hij werd de vierde Jong AZ-speler met een hattrick in de Keuken Kampioen Divisie, na Zakaria Aboukhlal, Tijjani Reijnders en Jayden Addai. Poku werd de eerste speler die bij vijf goals direct betrokken was in een KKD-duel sinds Robert Mühren in april 2021 voor Cambuur.

Elftal van de Week: Romain Matthys (MVV Maastricht); Raphaël Sarfo (Jong Ajax), Matisse Didden (Roda JC), Victor van den Bogert (FC Den Bosch), Jonathan Mulder (TOP Oss); Donny Warmerdam (De Graafschap), Bryan Smeets (MVV Maastricht), Walid Ould-Chikh (Roda JC); Thom van Bergen (FC Groningen), Ernest Poku (Jong AZ), Tristan van Gilst (De Graafschap).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren