Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schmidt doet bij ESPN voorspelling over de afwezigheid van Gakpo

Laatste update:

PSV moet het voorlopig nog stellen zonder Cody Gakpo, zo meldt Roger Schmidt voorafgaand aan het bekerduel op bezoek bij FC Volendam. De 21-jarige aanvaller liep tegen Sparta Rotterdam (3-5 winst) een enkelblessure op en is dinsdagavond in ieder geval afwezig. "Hij ligt eruit, we zullen zien voor hoe lang, maar deze week in ieder geval, ook voor het duel tegen RKC Waalwijk zaterdag", aldus Schmidt voor de camera's van ESPN.

En daar blijft het niet bij voor Gakpo. "Ook FC Emmen (volgende week dinsdag, red.) mist hij, en misschien is er een kans dat voor de wedstrijd tegen Feyenoord (volgende week zondag, red.), maar we zullen zien", vervolgt Schmidt. "Het hangt af van zijn herstelproces, maar we zullen hem zeker drie wedstrijden moeten missen."

Schmidt wilde niet meer terugkomen over zijn grove beschuldiging aan het adres van scheidsrechter Bas Nijhuis, waarvoor de aanklager betaald voetbal een onderzoek is gestart. "Ik denk dat ik zondag alles al heb gezegd wat ik er over wil zeggen, dus ik denk dat ik het daar bij laat. Dat is nu oud nieuws. We hebben nu een bekerwedstrijd waarin we graag door willen, dus dat is mijn focus."

Getuige de opstelling van Schmidt neemt hij het bekertoernooi uiterst serieus. "Het is lang geleden dat we dit toernooi hebben gewonnen (voor het laatst in 2012, red.), dus dat zegt iets over hoe moeilijk het is om hem te winnen. Het is een heel speciaal toernooi, je kan geen foutjes rechtzetten, dus je moet altijd honderd procent geven in elke ronde."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Poeeahh wat een voorspelling! Als ik het zo lees voorspel ik ook dat hij na die laatste wedstrijd er ook nog niet bij is. Hij moet dan natuurlijk nog wedstrijdfit worden, en misschien dat hij nog wel een terugslag krijgt, maar dat is natuurlijk niet te voorspellen.

Maar goed, Basje hoefde niet te fluiten. Was niks bij.

19 januari 2021 om 22:25

ga je nou echt Nijhuis de schuld geven van de blessure van Gakpo terwijl Schmidt een pas net herstelde speler opstelt op een superslecht veld? Gakpo raakte trouwens geblesseerd bij het maken van een overtreding op een Spartaan en niet andersom, dus dan moet je de schuld bij jezelf zoeken maar daar hebben ze het blijkbaar erg moeilijk mee bij PSV

19 januari 2021 om 22:56

Niet zo huilie huilie doen Japie. Het is bijna bedtijd. Pak je rust...

19 januari 2021 om 23:04

Japie is nogal gefocused op Schmidt laatste maanden inderdaad. Kolere wat een obsessie joh.

19 januari 2021 om 23:08

Precies dat Skede, viel me ook al op. Begint een beetje vervelend te worden.

19 januari 2021 om 23:10

Kritisch zijn is helemaal prima, ook met regelmaat. Maar dit begint echt storend te worden inderdaad. Zeker ook omdat ie ook nooit zijn mening herziet als iemand dan met duidelijke feiten komt.

19 januari 2021 om 23:17

@skede ik wordt gewoon een beetje moe van mensen die een scheidsrechter een blessure in de schoenen willen schuiven terwijl hij letterlijk nul kan doen aan die blessure. Gakpo raakte niet eens geblesseerd door een overtreding van een tegenstander, dus waar gaat dat over? ik irriteer me inderdaad kapot aan het gedrag van die Schmidt en aangezien hij zich erg vaak zo gedraagt dan zal je me ook vaak zien reageren idd. wat voor mening moet ik over Schmidt herzien dan? hopelijk niet het spel en de sportieve prestaties want die vind ik echt ondermaats kijkende naar het materiaal waarmee hij mag werken. het is ook een feit dat hij al eerder tegen scheidsrechters en de Knvb heeft zitten janken dit seizoen dus op welke duidelijke feiten doel jij dan? en kom aub niet aan met drukke speelschema's en Corona perikelen want daar heeft elke club in de Eredivisie mee te maken en een coach als Letsch heeft ook al aangetoond bij Vitesse dat een "proces" met een nieuw systeem en een rits aan nieuwe spelers helemaal niet zo lang hoeft te duren

19 januari 2021 om 23:27

Japie. Ik word moe van mensen die overal maar op happen en niet kunnen ventileren of iets sarcastisch is of niet!

19 januari 2021 om 23:31

helemaal prima toch! zo heeft iedereen zijn eigen irritaties

19 januari 2021 om 23:31

Nee Japie, de tijd dat ik jou dit soort dingen weer ga uitleggen ligt echt achter ons hoor. Je wilt toch niet luisteren. Het feit dat je doet dat ik Schmidt verdedig met 'corona' of 'speelschema' zegt wel genoeg. Je wilt echt niet luisteren. Dan houdt het op hoor.

Lijkt mij ook dat Gakpo iets te vroeg is gebracht. Ik hoop dat hij er tegen Feyenoord bij is want die man is mega belangrijk. Dat we Gotze weer een tijdje moeten missen is ook zuur. Dit elftal is niet sterk genoeg om afhankelijk te zijn van Malen, Zahavi, Max en Ihattaren. We hebben meer scorend vermogen nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren