Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sam Lammers maakt indruk met prachtig doelpunt voor Atalanta

Laatste update:

Sam Lammers heeft in zijn derde wedstrijd voor Atalata zijn eerste doelpunt gemaakt in de Serie A. De van PSV overgekomen aanvaller kwam zondagmiddag als invaller binnen de lijnen tegen Cagliari (5-2 zege) en bepaalde de eindstand met een treffer in minuut 81. Dankzij de overwinning is Atalanta na drie duels nog steeds foutloos in de Serie A.

Atalanta trok de wedstrijd al in de eerste helft naar zich toe. Nadat Luis Muriel de score opende en de van Internazionale overgekomen Diego Godín er 1-1 van maakte voor Cagliari, liep Atalanta via treffers van Alejandro Gómez, Mario Pasalic en Duván Zapata uit naar een 4-1 voorsprong bij rust. In de tweede helft maakte João Pedro er 4-2 van. Lammers, die in de vorige twee duels korte invalbeurten kreeg, mocht ditmaal in minuut 66 invallen en scoorde vervolgens fraai. In het strafschopgebied kapte hij linksback Charalampos Lykogiannis uit via een mooie passeerbeweging, om vervolgens van dichtbij af te ronden.

Wowww, wat een actie van Sam Lammers ?

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 4 oktober 2020

Zie je Sam Lammers dit seizoen een basisplek veroveren bij Atalanta?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is Atalanta toch een fantastische ploeg om naar te kijken. Iedereen kent zijn rol, werkt hard en ze maken veel goals. Nu al 13? goals in de serie A in 3 wedstrijden. Ongelooflijk, ben echt benieuwd hoe hoog ze gaan eindigen. Ook erg leuk voor Lammers trouwens

4 oktober 2020 om 15:27

Schitterend Sam! Wat een binnenkomer. Wat men bij Atalanta doet? De leiding en de coach nemen logische beslissingen. Logisch! Dus niet laten zien dat je zogenaamd zo voetbalintelligent bent door labyad als spits te posteren en Alvares op 6 terwijl Martinez op de bank zit. Niet een jongen die fantastisch in vorm was, Noa Lang, kleineren en breken in plaats van beschermen en laten spelen. Beschamend en daar help je de club niet mee. Niet het grote talent Dest negeren en kleineren waardoor hij perse weg wil en het grote Barcelona nu een fantastische razendsnelle energieke rechtsback/rechtsmidden/rechtsbuiten heeft. Want inderdaad, hij bestrijkt die hele rechterkant. En als je wat moeite zou hebben met zijn houding, laat dan zien dat je een grote jongen bent en er boven staat. Net zoals Koeman geen enkel probleem met Dest heeft. Die heeft kennelijk wel het zelfvertrouwen dat je als topcoach op dit niveau moet hebben. Niet je beste aanvaller Anthonie wisselen op een moment dat je hem het hardste nodig hebt en je slechtste aanvaller (zelfs de spits uit Jong Ajax, Brobbey, is beter), Labyad, laten staan omdat je kennelijk iets wil bewijzen. Waar is de logica? Niet Ekkelenkamp laten bungelen terwijl hij om dubieuze redenen is afgevallen bij Jong Oranje. Terwijl de middelmatige Reis (die dit seizoen op de bank zat in het tweede elftal van Barca en nu tweede Bundesliga gaat spelen) en Dani de Wit, jongens zonder enige toekomst in het grote Oranje, wel door Frank de Boer worden geselecteerd. Kom op voor de jongens die het verdienen en niet alleen maar bezig zijn met politiek. Volg de filosofie van Koeman, alleen selecteren op kwaliteit niet op andere zaken. Anders is het snel afgelopen, zelfs met zo een talentvol team als Ajax. En dat talentvolle team kan er dus straks dik afgaan tegen Atalanta. Waarom? Er is daar een logisch beleid met een coach die logische en begrijpelijke beslissingen neemt. Ja, zo simpel kan het zijn. Nogmaals, kijk maar eens naar Koeman, die laat elke speler vanuit zn kracht spelen en wie het goed doet speelt daarom gewoon.

4 oktober 2020 om 15:33

Uh, ben je verdwaald?

4 oktober 2020 om 15:39

Misschien niet helemaal ontopic, maar wel een goed verhaal.
On: wat een geweldige goal. Kan echt genieten van Sam Lammers, zoals hieronder ook genoemd heeft die jongen echt iets weg van een zaalvoetballer. Kan nog een leuke spits voor Oranje worden.

4 oktober 2020 om 15:41

ik snap heel de aankoop van Alvarez niet. hij heeft 15 miljoen euro gekost maar is niet eens aantoonbaar beter als de transfervrij Fer

4 oktober 2020 om 15:51

Ik denk dat het een uitstekende voetballende verdediger kan zijn, maar Ten Hag ziet dat toch anders.

Wat een goal was dat van Lammers zeg! Had veel weg van een zaalvoetbalgoal! Atalanta heeft 3 prima spitsen met Zapata, Muriel en Lammers.

4 oktober 2020 om 14:42

K schrok zelfs, ik dacht is dit wel Lammers?? Haha wat een goal zeg!

4 oktober 2020 om 14:50

Wil misschien niet zeggen dat dit een typische Lammers goal is, maar bij PSV heeft hij ook dit soort zaalvoetbalgoals met snel voetenwerk gemaakt.

4 oktober 2020 om 15:25

Ook nog dat goaltje tegen Corinthians volgens mij. Een tegen een speelt hij iemand wel uit. Hij heeft een beetje hetzelfde als Gakpo, beiden zijn best slungelig, maar hebben wel goeie voetenwerk.

4 oktober 2020 om 17:16

@bpreal veel mensen hebben van Lammers het idee dat hij een type Huntelaar/De Jong is door zijn lengte, maar bij Heetenveen heeft die vaker laten zien over zo een techniek te bezitten. Heeft veel potentie deze Lammers.

5 oktober 2020 om 01:41

Jeffrey, dat was Indd mijn indruk van Lammers, en kende hem niet echt om dit allemaal te weten, Thnx voor de inside info! Kan een interessante speler worden dan

Atalanta kan echt mee gaan doen voor het kampioenschap.

ik ben nooit echt onder de indruk geweest van Lammers maar ik moet wel toegeven dat hij die verdediger hier prachtig uitspeelt en de afronding is ook uitstekend natuurlijk

4 oktober 2020 om 14:46

Als lammers daar leert iets agressiever/gemener te worden, waardoor die dominater aanwezig is kan dit echt een goede spits worden. En technisch goede spits die 2 benig is en ook redelijk snel is best zeldzaam.

4 oktober 2020 om 14:51

zou kunnen. deze goal is wel indrukwekkend dus wie weet wat hij nog meer in huis heeft. het is nog een jonge speler dus er zit zeker nog rek in

Wat een heerlijk team is Atalanta toch. Ik kijk daar echt met plezier naar. Zo attractief, ze krijgen ook redelijk veel goals tegen maar dat vergroot het kijkplezier alleen maar voor de (neutrale) kijker. Ik denk ook oprecht dat Ajax het heel lastig gaat krijgen tegen deze tegenstander. Leuk voor Lammers dat ie zijn eerste goal heeft gemaakt.

Sodeju, zo'n actie heeft hij bij PSV toch nooit laten zien?! Het is en blijft een spits met bijzondere kwaliteiten, zoveel is duidelijk.

4 oktober 2020 om 14:42

Jawel, oefentoernooi in Florida tegen een Braziliaanse club ook zo'n mooie goal. En bij Jong PSV ooit tegen FC Eindhoven. Die komen bij mij in ieder geval direct naar boven. Met name dat kappen en schieten.

4 oktober 2020 om 14:42

Jawel, laatst in de oefenwedstrijden nog. Is juist zijn handelsmerk zulke bewegingen.

4 oktober 2020 om 14:43

In de voorbereiding wel. Dit is knapper uiteraard. Zonde dat hij ondanks mondeling akkoord z'n contract bij PSV niet heeft verlengt.

4 oktober 2020 om 14:47

Denk dat veel mensen Lammers flink onderschatten. Technisch gezien echt een hele goede spits, zou me niet verbazen als hij een enorm succes wordt in Italië.

Nou als we met de inzet van vandaag spelen dan vrees ik dat het 0-5 en 5-0 wordt. Wat scoren die gasten toch makkelijk en in de eerste 3 wedstrijden al weer 13 doelpunten. Echt respect gekregen voor dit team, niet super grote financiën maar wel een heel goed team neerzetten ! Klasse, Ten Hag werk aan de winkel !

Oke bij Atalanta hebben ze een nieuw technologie middeltje uitgevonden, kan niet anders. Elk speler daar die daar komt lijkt opeens een wereldspeler te worden lol. Vandaag weer heerlijk gespeeld en dan laat Lammers zich zelfs ook maar even zien, zeer netjes. Oh en Ajax heeft zitten slapen, Lammers hadden ze moeten halen.

4 oktober 2020 om 15:20

Alsof Lammers naar Ajax was gegaan... Hij wou niet weg bij PSV he? Hij wou gewoon naar Atalanta omdat dat een droomkans voor hem was. Altijd zo arrogant om te denken dat Ajax even bij de concurrent gaat shoppen.

4 oktober 2020 om 15:31

Ben geen Ajax fan hoor, maar Ajax kan dat geld neerleggen, speelt CL voetbal en Lammers zou zich prima verder kunnen ontwikkelen bij Ajax. Maar uiteraard, op dit moment is Ata ook een heerlijke club om in te spelen.

4 oktober 2020 om 16:16

Bij PSV had-ie zich beter kunnen ontwikkelen, want daar had-ie een basisplaats gekregen. Bovendien, als Ajax 10 miljoen neerlegt doet PSV dat uiteraard niet.

Sammie Lammers met z'n elastieken benen. Heerlijke goal. Toch fijn dat hij net als Bergwijn snel scoort bij zijn nieuwe club. En helemaal zo. Nu heeft hij voorlopig krediet. Zet hem op, Sam! Voor oranje zou het geweldig zijn als hij echt gaat scoren, zo'n type spits (tweebenig zelfs) zou ons enorm uit de brand helpen.

Ik gun het hem wel. Altijd aardig en netjes op de training. Zou er wel een beetje van balen als hij er nu ineens wekelijks dit soort ballen in gaat schieten terwijl het vorig seizoen echt nog geen pracht en praal was in wedstrijden met Psv. Denk dat dit nog wel eens een koopje voor Atalanta kan gaan worden. Maargoed altijd leuk om oud-PSVers ergens het goed te zien doen

4 oktober 2020 om 14:49

Hopelijk wordt die in de serie a is agressiever/dominanter. Dat was bij psv vooral z'n probleem veel te lief en liet zich te makkelijk aftroeven. Want verder heeft die alles om een geweldige en behoorlijk unieke spits te worden.

Je moet als Ajax zijnde echt hopen op een tweedelige offday van deze ploeg, want anders kunnen dit wel eens herhalingen van het Salzburg debacle gaan worden. Echt een geweldige ploeg dit

Als dit Atalanta ziet, dat moest haast toch wel die Deense ploeg en Ajax compleet van het veld spelen? En in de tweeluik tegen Liverpool een punt minstens kunnen pakken?

Een wedstrijd van Atalanta verveelt nooit, het lijkt alsof de aanvallers vrij zijn van onnodige verdedigende meters waardoor je vrijwel iedere wedstrijd een heerlijke open over-en-weer pot ziet. Met de kwaliteit voorin bij Atalanta kunnen ze na een snelle omschakeling keer op keer dodelijk zijn. Lammers op karakteristieke wijze voor zijn eerste goal, hopelijk kan hij deze lijn doortrekken.

4 oktober 2020 om 15:04

Heel erg het principe van Cruijff. De aanval is de beste verdediging.

In Italie kennen ze zijn tweebenigheid nog niet zo te zien, echt een heerlijke goal hoor. Mooi voor hem dat hij zo snel een goal weet te maken voor Atalanta.

4 oktober 2020 om 15:22

Zonder meer en voor Oranje hoop ik dat hij zijn draai daar gaat vinden. Kijk echter wel met minder sympathie naar Lammers na zijn klerestreek afgelopen zomer...

Atalanta blijft gewoon verder gaan met wat ze vorig seizoen al deden: veel goals maken, goed voetbal spelen en de meeste wedstrijden winnen. Misschien dat ze dit seizoen het langer volkunnen houden om mee te strijden om de landstitel. Ze hebben dan weliswaar geen extreem grote namen en financiële middelen als bijvoorbeeld Juventus en Inter Milan, maar de spelers die ze hebben worden zo goed op hun kwaliteiten benut dat ze gewoon zo 'n goed team zijn en het echt letterlijk iedereen moeilijk maken en kunnen verslaan. Hateboer, Gosens en de Roon zijn daar natuurlijk voorbeelden van, die in de Eredivisie niets meer dan simpele spelers op hun posities waren. Nu bij Atalanta zijn ze zo belangrijk voor hun spel en hebben ze alle drie een groot aandeel in de prestaties van Atalanta. Hetzelfde heb je bijvoorbeeld ook met spelers als Iličić (al heeft die de afgelopen maanden wel persoonlijke problemen buiten het veld gehad, schijnbaar) en Zapata. Zapata was bij Napoli, Udinese en Sampdoria gewoon een prima speler die hier en daar wat doelpunten meepikte, maar niet meer dan dat. Sinds hij bij Atalanta speelt, rijgt hij de goals aan een. Iličić heeft ook wel goede seizoenen gehad bij Palermo en Fiorentina, maar bij Atalanta is hij echt gewoon nog veel beter en echt een fantastische speler om naar te kijken en dat bedoel ik dus dat de spelers bij Atalanta echt gewoon zo goed op hun kwaliteiten worden benut. Zal mij niks verbazen als Lammers, maakte een mooie en goede goal vandaag, uiteindelijk ook gewoon erg goed zal presteren bij Atalanta. Heb al sinds zijn overgang het idee dat hij echt wel zal verrassen. Ben bang dat Ajax dit seizoen in de CL de focus moet leggen op plek 3, want Liverpool zie ik sowieso de poulefase overleven en Atalanta is zo goed dat ik verwacht dat dat de tweede club zal zijn die door zal gaan en puur vanwege de redenen die ik hierboven heb opgenoemd.

4 oktober 2020 om 15:04

Ik denk dat Atalanta nog wel is kan verassen. Thuis tegen Liverpool, dat minder is dan voorgaande seizoenen, zie ik ze wel winnen. Dan is een eerste plaats niet zo ondenkbaar en moet Ajax het uitvechten met Liverpool.

Dat Atalanta is echt een doelpuntenmachine. Sinds vorig seizoen hebben ze in 51 wedstrijden 129 doelpunten gemaakt. Dat is gemiddeld 2,5 per wedstrijd.

Mooi om te zien dat Lammers scoort

Wat een team. Ook dit seizoen wellicht de club met de meeste doelpunten. Heerlijk. Deze club is echt opgetogen tegen de grotere clubs, wat een evolutie heeft deze club gemaakt. Wat Gasperini gedaan heeft, gewoon bewondering voor.

Nou. Wat zei ik jullie. Ik heb echt veel vertrouwen in Lammers. Echt maar een enkeling was het maar met mij eens, maar als je Heerenveen goed hebt gevolgd zie je het potentie eraf spatten.

Ik keek vorig jaar al graag naar Atalanta alleen na de loting hoopte ik dat ze wat minder in vorm zouden gaan komen.
Pittig potje voor Ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren