Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roy Keane brengt Ten Hag live op tv in verlegenheid: ‘Ik ga het regelen, Roy’

Laatste update:

Erik ten Hag kan al in februari zijn eerste prijs als manager van Manchester United pakken. The Red Devils bereikten woensdag moeiteloos de finale van de EFL Cup door met 2-0 te winnen van Nottingham Forest. Toch ziet Ten Hag direct na afloop voldoende verbeterpunten. "Als je een halve finale wint, is dat natuurlijk oké, maar de eerste helft was eerlijk gezegd niet best", aldus Ten Hag bij Sky Sports.

De heenwedstrijd was vorige week al met 0-3 gewonnen door United, dat via late doelpunten van Anthony Martial en Fred ook de zege in de return binnenhaalde. Voor rust kwam de grootmacht uit Manchester twee keer goed weg, zag ook Ten Hag. "Gefrustreerd? Ik ben er niet gefrustreerd over, dat is wat sterk uitgedrukt. Ik denk dat we zakelijk speelden, maar het tempo lag te laag. We lieten ze kansen creëren. In de tweede helft zat het tempo er beter in en maakten we een paar mooie goals.”

Dat Ten Hag zo kritisch is na een comfortabele zege, heeft volgens de oefenmeester een belangrijke reden. "We willen onszelf elke dag verbeteren. Ik vind dat we een goede selectie hebben. We moeten hoge eisen aan onszelf stellen. Als het niet voldoet aan onze standaarden, zijn we niet tevreden. Met de eerste helft ben ik niet tevreden, dat heb ik de spelers ook gezegd net. We moeten de intensiteit elke wedstrijd op de mat leggen."

Roy Keane
Een van de analisten van Sky Sports die Ten Hag te woord staat, is Roy Keane. Het Manchester United-icoon is blij dat the Red Devils de finale tegen Newcastle United hebben gehaald. Die vindt op 26 februari plaats op Wembley. "Als je nog wat tickets overhebt, hoop ik wel dat je aan me denkt", knipoogt Keane naar Ten Hag. "Twee tickets, naast elkaar graag." Ten Hag kan er wel om lachen. "Dat regel ik wel, Roy, geen probleem", grinnikt de voormalig coach van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat die gekke Ten Hag toch in de smaak valt bij die Engelsen !

2 februari 2023 om 00:19

Zolang je wint kan je Hans Kraaij zijn, dan accepteren ze je altijd.

2 februari 2023 om 09:25

Winnen helpt. Niet moeten werken in de slangenkuil van onze hoofdstad, met dat nsb-vod, helpt ook.

Ter verduidelijking: ik doel niet op de club zelf, maar alles eromheen.

2 februari 2023 om 09:40

Niet zo gek Ten Hag doet het echt geweldig bij United. Ik had niet verwacht dat hij het gelijk zo goed zou doen alleen maar respect voor hem. United heeft een goede keuze gemaakt en kan mooie tijden met hem gaan beleven.

2 februari 2023 om 09:52

Idd geweldig dat hij ManU laat werken en hoe ze ervoor staan geweldig. Ondanks dat iedereen er mee ging bemoeien en na de 1e paar wedstrijden werd er nog gesuggereerd haalt hij de kerst of niet. Hij heeft het geweldig gedaan met Harry eruit te zetten + Ronaldo. En Casemiro was een nog belangrijkere zet dan Eriksen. Martinez heeft zich ook geweldig herpakt.

Met 3 goede versterkingen zal hij het nog beter kunnen doen en voornamelijk in de voorste linie.

Het gaat uiteindelijk toch om het winnen van prijzen. Daar wordt je als coach op afgerekend. Ik hun het hem van harte want de laatste jaren staat NL helaas niet meer bekend als een land waar veel goede trainers vandaan komen.

@voetbalzone: weet niet wie de vertaling doet, maar complimentary tickets duidt niet op "twee tickets, naast elkaar graag."

2 februari 2023 om 09:30

Wat betekent het wel? Soort van, als bedankje oid?

2 februari 2023 om 09:52

Gratis kaartjes.

2 februari 2023 om 13:32

Thanks! (Dat lukt nog wel in het Engels)

Ten Hag blijkt toch echt wel een hele goede trainer te zijn. Het was bij Ajax al heel erg knap wat hij heeft gepresteerd en hij lijkt altijd op het goede moment in een club te stappen. ManU lijkt na jaren slechte keuzes nu toch echt een hele goede keuze gemaakt te hebben met Ten Hag. En het is echt heel knap dat hij in zijn eerste jaar al de finale van de FA cup bereikt, meedoet om de bovenste 4 plaatsen, misschien zelfs wel het kampioenschap en nog in Europa actief is. Ik ben Ajacied en mis hem ontzettend als trainer van Ajax maar gun hem het allerbeste en vind het mooi dat hij het zo goed doet bij Manchester….. En daarna mag hij weer terugkomen naar Amsterdam😉

2 februari 2023 om 00:32

Ik ben bang dat het wel heel erg lang kan gaan duren eerdat hij terugkomt. Ik hoop het ook wel ooit in ieder geval. Hopelijk staat er snel weer een goede trainer op in Nederland (naast slot dan)

2 februari 2023 om 00:39

Geen FA cup, maar het 2e beker toernooi in Engeland.. Wel iets minder dan de FA cup maar blijft enorm knap wat Ten Hag presteert momenteel.

2 februari 2023 om 00:42

De FA cup finale zou nog kunnen, maar daar is hij nog niet. De finale van de (League)Caraboa cup finale is wel bereikt vandaag.

2 februari 2023 om 06:23

Met 14 punten achterstand doe je niet mee natuurlijk. Verder is het de league cup finale wat het wat minder spectaculair maakt maar alsnog een prima prestatie. Vooral zaak om met CL goeie spelers te halen en dan op dezelfde weg door te gaan. Dat gingen bij de andere coaches van united altijd mis.

2 februari 2023 om 07:35

Voorlopig zijn het nog 11 punten en inhaalslag kan hard gaan als Arsenal tegen City speelt. Sluit niet uit dat het nog spannend kan worden, maar verwacht United niet als winnaar.EFL cup zou een mooie prijs zijn voor ETH, CL halen beschouw ik ook als prijs. Echt verrast door hoe hij het doet. Mooi ook dat ze in Engeland nauwelijks bezig zijn met zijn manier van communiceren (komt gebrekkig Engels ook nog bij) en hem waarderen om keuzes die hij maakt en speelstijl/resultaat. Kunnen we in NL wat van leren, zeker onze analisten en ‘neutrale’ journalisten.

2 februari 2023 om 08:11

11 punten met een wedstrijd minder gespeeld? Dan doe je wat mij betreft niet mee.

Ik gok dat als het een tijdje minder gaat dat ook die Engelsen daarover gaan beginnen. Die zijn natuurlijk veel erger. Zolang het goed gaat dan niet natuurlijk.

2 februari 2023 om 09:30

CL halen beschouw jij als een prijs? Voor een club als United die er elk jaar honderden miljoenen tegen aan gooien. Dat is toch geen prijs, dat is het minimale..

2 februari 2023 om 09:48

Vooral omdat ze ook nog Liverpool en Chelsea niet eens als concurrent hebben hè Tilburg013. Dan is top 4 helemaal het minimale wat je mag verwachten.

2 februari 2023 om 13:56

Voor een eerste seizoen in Engeland, nadat vorig jaar geen CL is behaald, met een team dat TOTAAL niet lies vorig jaar, ja CL halen is dan een goede prestatie.

After all the rain and pain that we been trough. ETH is echt een topmanager. Hoe dat hij United heeft kunnen veranderen op zo’n korte tijd, dat geeft mij toch een goed gevoel voor op lange termijn. Ik hoop echt dat hij grote successen met het team kan bereiken. #GGMU

Hij is op dit moment de beste Nederlandse coach. Hoorde dat hij tijdens de trainingskamp mee ging lopen(10km) en verdiende het respect van de groep. Mis hem in Amsterdam en vond het al heel knap hoe hij met. Utrecht speelde. Hij kan zich aanpassen en weet ook hoe een groep fysiek sterk moet zijn en begreep hoe Tadic en Blind je kunnen helpen. Hij is echt een winnaar. Waar velen Nederlandse coaches falen met te aanvallend voetbal is hij wat realistischer. Alle respect hij doet het al beter dan Van Gaal bij United.

Knap van Ten Hag maar ik heb zelden zo’n enorm makkelijke route gezien naar een finale.. eerste test wordt pas Newcastle in de finale.

Toch bijzonder hoe hij Man U op de rit heeft gekregen na die hele Ronaldo soap. Niemand heeft het meer over Cristiano bij United. Man U zal mischien dit jaar te kort komen voor de titel maar gaat de aankomende jaren zeker weer meedoen als Ten Hag zo doorgaat.

Ten Hag heeft die Engelsen achter zich weten te krijgen. Na paar verliespartijen en het gedoe met Ronaldo begon het al heet te worden. Een gelukje hier en daar en hij wist daar goed een momentum op te bouwen en daarmee krediet op te bouwen. Beetje mazzel met dit toernooi qua tegenstanders, maar wel 100% gebruik van gemaakt. Als die zo doorgaat kan United hier nog best lang plezier aan hebben.

2 februari 2023 om 12:13

Uiteindelijk heeft Ronaldo hem met dat interview een enorme dienst bewezen. Want het was gewoon kamp Ronaldo tegen kamp Ten Hag. En door dat gekke interview zijn al die mensen achter Ten Hag gaan staan. Gezamenlijke vijand Ronaldo. Mooi toch!

Het wachten is op het excuus van de Muppets, Waldorff en Stattler. Zij riepen samen dat ten hag er niets van kon en dat het succes van Ajax aan zijn assistent lag.
We weten allemaal hoe het beide heren is vergaan en vergaat

2 februari 2023 om 12:11

Als je dat maar lang genoeg aanhoudt krijg je vanzelf gelijk natuurlijk. Ten Hag gaat ook gewoon ontslagen worden. Weet alleen nog niet wanneer, maar als ik het nu vast roep ben ik iig de eerste

2 februari 2023 om 12:36

haha, ja je hebt gelijk. Een onheilsprofeet krijgt altijd gelijk. Als je inderdaad maar lang genoeg wacht.
Wijlen, de oude heer Dreesman, ook werkzaam geweest op de VU (of was het de Gu)
zei eens: als je het licht uitdoet 's avonds zit je in het donker.

In verlegenheid gebracht zelfs. Ik denk dat je als trainer niet echt in verlegendheid wordt gesteld als een clubicoon ludiek vraagt om kaartjes... Maar dat kan aan mij liggen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren