Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Routinier met veel Europese ervaring zonder club: ‘Hoop op iets in Nederland’

Laatste update:

Diego Biseswar is nog altijd transfervrij en staat open voor een terugkeer in Nederland, zo laat de 35-jarige Amsterdammer weten te gast in Fresia & Milan parkeren de bus. Afgelopen zomer kwam er een einde aan het Griekse avontuur van Biseswar bij Paok Saloniki, voor wie hij sinds 2016 liefst 251 officiële wedstrijden (27 doelpunten, 41 assists) speelde. Voor zijn kinderen keerde de Surinaams international deze zomer terug naar zijn geboorteland.

Biseswar heeft zijn schoenen nog niet aan de wilgen gehangen. “Officieel nog niet. Ik heb nog niets gepost over stoppen, want ik zou graag nog door willen spelen. Helaas zijn de opties niet breed.”

Het jeugdproduct van Ajax en Feyenoord weet goed wat hij wil. “Het liefst zou ik nu in Nederland een club vinden, omdat we met het gezin terug zijn. De kinderen gaan hier naar school. Ik hoop dat een Nederlandse club meekijkt en mij op wil pikken.”

Biseswar denkt nog goed mee te kunnen in het Nederlandse voetbal. “Mijn niveau? Ik denk toch nog wel in de middenmoot van de Eredivisie. Ik speel met Suriname nog veel wedstrijden en doe het redelijk goed, dus ik hoop toch wel op een middenmoter uit de Eredivisie. Daarboven zou ik niet snel meer doen, want dan komt er toch wel weer veel druk bij kijken.”

De aanvallende middenvelder annex buitenspelers staat ook open voor kleinere clubs. “De onderkant van de Eredivisie is ook een optie, dan komt er een ander soort druk bij kijken, maar daar ben ik wel voor bestemd. Ik vind het leuk om jonge spelers te helpen”, aldus Biseswar, die 45 wedstrijden Europees voetbal op zijn palmares heeft staan. In Nederland speelde hij in de hoofdmacht van Feyenoord, De Graafschap en Heracles Almelo.

Biseswar begrijpt niet dat hij nog geen uitdaging in Nederland heeft gevonden. “Blijkbaar is het niet zo makkelijk.” Buiten de landsgrenzen heeft hij wel aanbiedingen gehad. “Er komen opties voorbij. Middenmoters uit Turkije, opties in Griekenland, zelfs de tweede divisie daar. Plekken waar ik momenteel niet naar toe wil.”

Biseswar heeft wel contact gehad met drie clubs. “Dat was aan het begin van de zomer. Met Fortuna Sittard, PEC Zwolle en volgens mij Almere City. Dat hield ik toen een beetje af, omdat ik liever in het buitenland wilde blijven. Toen hebben zij andere spelers gekocht en nu is er geen plek meer voor deze jonge artiest”, grapt Biseswar, die bij PAOK, de bijnaam artiest kreeg van de fans.

De routinier zegt niet veel eisen te hebben. “Nee joh, helemaal niet! Een paar seizoenkaarten voor de familie, maar verder heb ik niet zoveel eisen. Ik wil gewoon lekker voetballen. Voor mij is spelen het belangrijkst. Ik heb nog altijd plezier in het voetbal en daar draait het om.”

Kan Biseswar nog iets toevoegen bij Eredivisie-clubs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kom in Arnhem maar doelpunten maken.

19 oktober 2023 om 14:51

Je bent al snel goed bij Vitesse. Tegen Excelsior bracht Cocu zelfs Voelkerling Persson in het veld, die jongen speelde met een blinddoek om. Niet heel gek dat je dan niet weet te scoren tegen Excelsior.

Is het gek dat ik er niets meer van begrijp?? En waarschijnlijk clubs zich dus ook niet van het kastje naar de muur laten sturen...

Voor zijn kinderen keerde hij terug naar Nederland. (alinea 1)

PEC, Fortuna en Almere zegt hij af omdat hij liever wat in het buitenland wil. (alinea 7)

In het buitenland heeft hij voldoende aanbiedingen. Waar hij dus niet op in is gegaan. (alinea 6)

En nu wil hij weer wat binnen Nederland! (titel)

De clubs waar ik aan zit te denken zijn Heerenveen (alleen niet op links), Vitesse en RKC weet meestal ook wel raad met dit soort spelers. Utrecht moet dit per definitie niet doen. Eagles begint nooit aan dit soort projecten (wat ik verstandig vind). 3 clubs heeft hij dus al afgezegd en dan blijft er denk ik weinig over. NEC heeft hem qua bezetting niet nodig.

19 oktober 2023 om 14:50

Heb een deel van het interview gezien op youtube. Denk dat hij de tijdsvolgorde niet heel duidelijk heeft gemaakt. Als ik het goed begrijp zou hij op dit graag weer in Nederland spelen.

19 oktober 2023 om 14:50

Het staat er best duidelijk toch? In het begin van de zomer kreeg hij aanbiedingen van PEC, Fortuna en Almere maar wilde hij liever in het buitenland spelen. Na een tijdje is hij van gedachten veranderd waardoor die clubs opeens wel opties werden maar zij hadden inmiddels al andere spelers gehaald dus was er geen plek meer voor hem.

19 oktober 2023 om 14:58

Dat wel, Niets mis mee dat je je bedenkt natuurlijk... maar hij is naar Nederland gegaan voor zijn kinderen, vanuit Paok!?

19 oktober 2023 om 15:56

Is toch volstrekt duidelijk? Einde carrière, dan roep je maar iets. Volgende fase is Ijsselmeervogels of Agovv

19 oktober 2023 om 15:56

En dat zal tussen het moment dat ie in het buitenland wilde blijven en nu in zijn gebeurd. Het zal hem wel bevallen zijn dat ie zijn kinderen vaker ziet en daarom alsnog in Nederland willen spelen.

19 oktober 2023 om 18:06

Ik kan mij anders herinneren dat GAE nog niet zo lang geleden met Mulenga op de proppen kwam, die ouder was dan Biseswar nu is...

Nu Koki geblesseerd is, is dit niks voor Sparta? Vind de spoeling buiten de basis elf wel heel dunnetjes daar.

Toch tot een club icoon uitgegroeid bij PAOK waar hij de dubbel en meerdere bekers heeft gewonnen. Kon de laatste jaren niet meer mee, iets te lang gebleven imo. Leuk interview trouwens met insides over zijn periode bij Paok.

19 oktober 2023 om 18:56

Hij kon dus niet meer mee bij Paok die tegenstanders daar zijn van een lager niveau dan hier in de competitie. Zou die dus wel bij de middenmoot meekunnen komen?
Heb het idee dat hij wellicht zichzelf dan overschat als het klopt wat jij aangeeft dat hij al een paar jaar niet meer mee kan?

19 oktober 2023 om 21:31

Naar mijn mening beetje zelfoverschatting als hij dit meent idd. Kon het bij ons al nauwelijks meer belopen, maar werd daardoor een overigens wel slimmer in wat hij wél deed.
Was bij Paok tijd voor vers bloed, maar zou hier prima bij zn exwerkgever Excelsior van waarde kunnen zijn.
Dat stukje over de top van Nederland is wel lachwekkend, vermoed dat het een kwestie van hoog mikken is. In de hoop er nog wat moois uit te slepen.

Mocht hij erg aan het zwart-witte shirt gewend zijn geraakt, mag hij weer terug komen bij Heracles. vanaf 10 kan hij prima spelen, basis of als wisselspeler.

Verrassend leuke jongen en podcast vond ik dit.
Kwam ook slimmer over dan dat die eerder leek als voetballer.

Excelsior sla je slag, goeie routinier om erbij te hebben! Lekker weer in Rotterdam voetballen, dat wil hij vast wel!

Deze past precies in het beleid van Utrecht dacht ik zo.

Ik weet dat hij geen KKD wil, maar probeer het de graafschap! Zou perfect op het huidige middenveld passen!

19 oktober 2023 om 22:58

Die gaan zo'n gok ook niet nemen. Hij is 35 jaar en is al sinds de zomer clubloos. Voordat je die enigszins (wedstrijd)fit hebt, is het alweer februari.

Hoe oud is die nou?

Die info had niet misstaan in deze brei.

19 oktober 2023 om 18:55

@sefke81 dan heb jij waarschijnlijk niet gelezen. Staat er zeer duidelijk in dat hij 35 is. Dus die info staat er wel bij in deze brei, alleen heb jij het waarschijnlijk over het hoofd gezien

Tja, allemaal leuk, maar die's inmiddels 35 jaar en al sinds de zomer clubloos. Daar staan clubs niet meer op te wachten. Totdat hij fit is kan hij alweer met pensioen (met alle respect). De Eredivisie kan hij denk ik wel uit z'n hoofd zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren