Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Flankspeler met ruim 100 duels voor Feyenoord: ‘Nog één keer naar de Eredivisie’

Laatste update:

Diego Biseswar zou graag nog één keer terugkeren in de Eredivisie, zo heeft hij aangegeven in een interview met Voetbal International. De 35-jarige Amsterdammer zit sinds zijn vertrek bij PAOK Saloniki zonder club, maar hoopt daar snel verandering in te brengen.

Biseswar had mogelijkheden om bij PAOK te blijven in een andere rol, maar voelde daar niets voor. De middenvelder annex buitenspeler hoopt zijn voetballoopbaan in Nederland af te sluiten. En dan het liefst in de Eredivisie.

"Ik zou graag nog één keer een grote ronde door de Eredivisie willen maken", vertelt hij. "Ook voor mijn kinderen, zodat zij ook de sfeer in de Nederlandse stadions kunnen proeven." Fortuna Sittard, Almere City en PEC Zwolle toonden interesse, maar zonder succes.

Biseswar is in Nederland vooral bekend van zijn tijd bij Feyenoord. De flankspeler had een goede band met Gertjan Verbeek en zou uiteindelijk 109 keer in actie komen voor de Rotterdammers, waarin hij 12 keer scoorde en 21 assists afleverde.

In Turkije, als speler van Kayserispor, nam Biseswar het op tegen de beste spelers ter wereld. "Wesley Sneijder, Robin van Persie, Didier Drogba, Felipe Melo en Lukas Podolski." Hij speelde onder meer tegen Galatasaray. "Liep ik te grappen met Sneijder. Zei ik: 'Sneijder, kan je het nog?'"

De recordinternational vroeg vervolgens hoe Biseswar zelf in de wedstrijd zat. "'Ik denk dat ik na jou de beste nummer 10 van de competitie ben. Misschien ben ik wel de beste.' Zo liepen we elkaar een beetje te pushen. Mooi, toch?"

Naast Feyenoord speelde Biseswar in Nederland voor Heracles Almelo en De Graafschap, alvorens hij in 2012 de gang naar Kayserispor maakte. De meeste wedstrijden speelde hij voor PAOK Saloniki, de club die hem in 2021 nog even uitleende aan Apollon Limassol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler man. Ik zou hem best graag in de Eredivisie zien bij een Almere of RKC ofzo. Toch afgelopen jaren een heel gewaardeerde kracht geweest bij PAOK. Daarmee voor Nederlands publiek wel wat uit beeld geraakt.

Is dit een nieuw interview? Hij riep dit maanden geleden al. Fortuna Sittard, Almere City. Misschien is het wat voor dat soort clubs.

Tja, daar had hij dan misschien een aantal jaren eerder aan moeten denken. Hij is inmiddels 35 jaar en was in z'n hoogtijdagen niet eens zo'n bijzondere speler. Daarnaast heeft hij al meer dan een halfjaar geen wedstrijd meer gespeeld. Voor je die fit hebt, is het seizoen alweer afgelopen. Dat schiet niet op.

Zou bij kowet ook wel wat toevoegen, al denk ik dat salaris een struikelblok zal zijn.

Leuk om terug te zien in de eredivisie, maar geen echte toevoeging voor de meeste clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren