Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo haalt uit: ‘Wat maakt het mij nou uit wat hij zegt, hij speelt in Qatar’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo maakte zaterdag zijn rentree in het tenue van Real Madrid. De aanvaller stond in het thuisduel met Osasuna (5-2 winst) 65 minuten op het veld en nam direct de openingstreffer voor zijn rekening. Na afloop werd de Europees kampioen door journalisten geconfronteerd met enkele uitlatingen van Xavi, eerder deze week.

/

"Cristiano is een buitengewone voetballer, iemand die geschiedenis schrijft, maar hij heeft de pech dat de beste voetballer aller tijden in dezelfde periode speelt", zo verwees Xavi naar zijn ex-ploeggenoot Lionel Messi. Hoewel de middenvelder van Al-Sadd niks slechts over Ronaldo zei, vielen de uitspraken van de ex-speler van Barcelona toch compleet verkeerd bij de Portugees.

"Gisteren las ik iets op internet... Dat ik de meeste gezochte voetballer op internet ben", zo begon Ronaldo. "Het is dus normaal dat spelers en trainers op voorpagina's komen als ze het over mij hebben. Ik zie het als reclame. Als ze op de voorpagina willen, praten ze over mij. Maar wat maakt het mij nou uit wat Xavi zegt?"

"Xavi speelt in Qatar, hij heeft geen zicht op datgene wat zich hier afspeelt. Of hij speelt niet eens in Qatar, ik heb geen idee. Xavi heeft vrijwel alles gewonnen, een WK, EK's... Maar hij heeft nooit een Ballon d'Or gewonnen. Ik heb er drie", zo besloot Ronaldo, die overigens de favoriet is om de volgende editie van de Ballon d'Or te winnen.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ow ow ow je laat je wel kennen zo!

10 september 2016 om 20:22

Ronaldo heeft hier een punt, bij elke isue wordt messi erbij betrokke zonder hij erom vraagt,ik ben een barca fan maar moet eerlijk toegeven dat ze hem wel vaak opzoeke al is er geen reden voor

10 september 2016 om 20:28

xavi zegt niet veel bijzonders, ronaldo laat zich wel kennen door zo te reageren.

10 september 2016 om 20:34

De media zijn gewoon de grootste ratten hierin. Ze lokken gewoon wat uitspraken van bekende spelers over de vergelijking zodat ze weer wat hebben om over dit populaire onderwerp te schrijven waar ze heel veel hits voor krijgen. Makkelijk scoren en door de heisa worden weer reacties uitgelokt van de desbetreffende personen. Media blaast alles op. Ronaldo moet hier ook gewoon niet op in gaan maar kan me voorstellen dat je er soms schoon genoeg van krijgt.

10 september 2016 om 21:28

Xavi had ook niet moeten reageren dan hadden de journalisten deze vraag ook niet kunnen stellen aan Ronaldo. Ronaldo wordt geregeld gekleineerd door Xavi. Ronaldo is ook maar een mens en is normaal dat hij zo reageert. Heb Iniesta of Puyol nooit op zoiets betrapt. Als je die vraag krijgt zeg je gewoon geen commentaar. Moeilijk voor Xavi zo te zien.

10 september 2016 om 21:33

Ja en messi(29jaar) heeft 5 ballon d'ors en jij(31jaar)!

10 september 2016 om 21:58

@Toumi waarom mag Xavi niet reageren? Omdat Ronaldo anders op zijn teentjes is getrapt. Dan heeft iedereen media training gehad en is iedereen saai en dan moeten ze geen commentaar geven? Hij zegt hier niets verkeerd. Misschien moet Ronaldo zelf eens geen commentaar geven als hij alles ziet als een aanval. Zo n groot compliment omdraaien als iets negatiefs doet ie echt zelf.

11 september 2016 om 11:08

en als zlatan zo had gereageerd was het geweldig...

11 september 2016 om 12:29

klopt want zlatan faked zijn desinteresse dan niet... zlatan is zichzelf waar ronaldo een karakter speelt... ronaldo heeft er echt problemen mee terwijl het zlatan niks boeit...

11 september 2016 om 03:06

Ronaldo je mag een beetje meer respect hebben voor de grote heer xavi het is duidelijk dat aanvallers vaker die prijs winnen dan middenvelders hij had hem wel 5x verdient zelfde als iniesta..

12 september 2016 om 11:32

Denk niet dat hij hier dit komt lezen wat jij tegen hem zegt...

Volgens de beredenering van Cristiano is Messi dus beter dan hem, die heeft er vijf namelijk . Fijn dat hij dat ook even ophelderd.

10 september 2016 om 20:27

Hij zegt nergens dat de hoeveelheid gouden ballen iets zegt over of iemand beter is of niet. Hij zegt alleen maar dat hij er meer heeft dan Xavi. Dat hij impliceert dat hij om die reden beter is, maak enkel jij ervan.

10 september 2016 om 20:29

zo word dat ook bedoeld hoor. hij zegt dat xavi een wk,ek's heeft maar geen gouden bal en hij wel, met andere woorden ronaldo vind zichzelf beter als xavi.

10 september 2016 om 21:15

Thejurgenklopp, waarom benoemt hij het dan volgens jou? Ik ben benieuwd met welke andere logische reden je komt. O nee wacht, die is er niet...

10 september 2016 om 21:29

Ik weet het niet Juicher, maar omdat ik en jij het niet weten, betekent niet dat je maar van het negatieve uit moet gaan? Ik durf te wedden dat wanneer het om jouw favoriete speler ging, je deze comment niet had geplaatst.

11 september 2016 om 13:57

Dan was je je geld kwijtgeweest Thejurgenklopp. Ik raad je aan om niet te wedden over iemand als je diegene niet kent. Is beter voor je portemonnee. Niet iedereen is hetzelfde..

10 september 2016 om 20:39

Wat Heeft Messi hier nou mee te maken...

10 september 2016 om 20:43

Ronaldo heeft zich bij Manchester en Real bewezen , komt nog bij dat hij Europees kampioen is geworden met Portugal ( een middelmatig elftal ) .

10 september 2016 om 21:23

Op 2 aardige wedstrijden na speelde Ronaldo ook heel goed op dat EK! Ik zal het argument, maar dat waren wel de belangrijke wedstrijden alvast onderuit halen, een achtste en kwartfinale zijn even belangrijk. Als je die niet wint speel je namelijk geen halve finale. Messi haalt bijvoorbeeld ook niet altijd zijn niveau bij Argentinië, desondanks is hij toch op de grote toernooien bij ruim 70 procent van de doelpunten betrokken. Maar geen titel. Wat zegt de titel dan over een speler persoonlijk?

10 september 2016 om 21:27

Je vergeet voor het gemak ff dat Argentinie een elftal vol met spelers van wereldklasse heeft , en Ronaldo het bij Portugal zo een beetje in zijn eentje moet doen .

10 september 2016 om 23:48

Hahaha flauwe reactie. Maar wel leuk! scherp van je, kan ik waarderen +1

11 september 2016 om 01:00

Hij zegt ook niet dat hij beter is dan Messi, enkel dat hij meer heeft gepresteerd dan Xavi.

Oh ja: het moet zijn 'beter dan hij' en ophelderd moet zijn opheldert. Letten jullie mensen niet op tijdens de les Nederlands ofzo?

Volgens de beredenering van Cristiano is Messi dus beter dan hem, die heeft er vijf namelijk . Fijn dat hij dat ook even ophelderd.

Ik zou liever een WK hebben gewonnen als een Ballon d'or. Misschien ook het verschil tussen Ronaldo en Xavi.

10 september 2016 om 20:22

Oh geloof me. Ronaldo ook wel. Maar jij moet hem toch ergens op 'pakken'...

10 september 2016 om 20:44

Arbeloa won ook het WK dus wat is nou je punt. .

11 september 2016 om 01:42

En als ronaldo het wk had gewonnen en xavi 3 ballon d'ors had was t natuurlijk andersom jaja ik snap het

10 september 2016 om 20:55

Barca-Fey, je blaat zoveel onzin uit, zelfs Barcelona supporters wijzen je terecht.. Verder klopt het inderdaad. Je bewijst zelf maar weer eens hoe geobsedeerd veel Barcelonasupporters zijn met Real Madrid. En dan Ronaldo dwaas noemen? Je hebt mijn dag, die al zo goed was na winst van zowel Liverpool en Real Madrid, helemaal gemaakt.

Laten we even de feiten erbij pakken; Xavi gaf een tijdje geleden aan dat Ronaldo zonder twijfel een geweldige voetballer is, maar alleen de pech heeft dat hij in het tijdperk van Messi leeft. Natuurlijk zou Ronaldo Ronaldo niet zijn als hij een andere mening was toegedaan, maar begrijp niet waarom hij gewonnen individuele prijzen gebruikt om een punt te maken. Ronaldo won drie Gouden Ballen, Messi won er vijf. Dus geeft Ronaldo nou het gelijk aan Xavi of wil hij gewoon nog even lekker de schijnwerpers opzoeken? In beide gevallen is het resultaat uiterst triest. Op gebied van individuele prijzen moet hij Xavi gelijk geven; Messi won er meer. Op het gebied van prijzen met club/land moet hij in Xavi zijn meerdere erkennen; daar wordt hij afgetroefd door 'die gozer die nu in Qatar speelt'. Jammer dat zo'n goede voetballer dit soort reacties nodig heeft.

10 september 2016 om 20:26

Erg gekleurde reactie dit. Waarom moet er uberhaupt een discussie komen waarin Ronaldo Xavi gelijk geeft. Als jij ergens de nummer 2 van de wereld in bent en er is altijd maar een speler die wil benadrukken dat die nummer 1 beter is dan jij, dan is dat toch schijtirritant. Xavi heeft wel gelijk, maar hij is Messi of Ronaldo niet dus waarom laat hij zich er telkens over uit? Xavi kan ook gewoon zeggen op zo'n vraag, ik heb geen zin om die twee telkens te vergelijken.

10 september 2016 om 21:23

Hoezo gekleurd? Noem alleen feiten op en vraag nergens een reactie van Ronaldo; reageer alleen op de kinderachtige reactie die hij geeft na de wedstrijd van vanmiddag. Nergens hoeft Ronaldo het gelijk te geven aan Xavi, sterker nog; zou het vreemd vinden als hij dat zou doen. Verder is Xavi overigens helemaal vrij om zijn mening te verkondigen, net als Ronaldo dat is.

10 september 2016 om 23:55

Nou best wel gekleurd. Jij weet ook wel dat Xavi meer zei dan dat. Onder andere dat Ronaldo niet eens in de buurt komt van Messi (wat hij mag vinden) en dat de vergelijking enkel in Madrid wordt gemaakt (wat klinklare onzin is en kleinerend is bedoelt). Dat Ronaldo daardoor gepikeerd is is dus begrijpelijk. Hoe hij erop reageert is natuurlijk erg onhandig. Maar dat hij volgens jou gewoon lekker de schijnwerpers op wou zoeken is natuurlijk belachelijk. De beste man staat elke dag wel ergens met zijn hoofd op een voorpagina. Hij krijgt natuurlijk gewoon deze vragen naar het hoofd geslingerd en dit was blijkbaar zijn beste reactie... dat hij niet het grootste licht is en zich overal vakkundig als een volwaardig advocaat uit kan lullen weten we allemaal wel.

"jammer dat zo'n goede voetballer zo'n reacties nodig heeft" Tja, je zegt het goed. 'reacties'. Er zijn ook nog goede voetballers die jammer genoeg zulke sneue 'acties' nodig hebben, waardoor er reacties komen. Het is onze vriend Xavi die blijkbaar weer even de schijnwerpers wou opzoeken zoals jij het verwoorde. Lijkt de aandacht toch een beetje te missen sinds zijn vertrek waardoor ie af en toe met zulke uitspraken even wil tonen dat ie er ook nog is en zichzelf ook nog even wil zien voorbijkomen in topics op voetbalsites

11 september 2016 om 09:33

Ach dat komt omdat Xavi in Qatar niet kan klagen over het gras, dan moet hij nog maar eens bashen op Madrid en Ronaldo.

Guaporta vind het niet kunnen dat een goede voetballer zo een reacties nodig heeft. Google maar eens naar Xavi - Ronaldo en zie hoeveel keer deze eerste negatief en respectloos doet over Ronaldo. Omgekeerd hebben we nooit zo een uithaal gezien. En als Pique Arbeloa een kegel noemt is het wel grappig en zien ze geen probleem. Af en toe een spiegel voorhouden zou wel mogen.

11 september 2016 om 13:17

@Guaporta

Xavi is serieus een kinderachtige kwal en als je dit gedrag goedspreekt moet jij dat bijna ook zijn en dat geloof ik niet. Denk je dat Iniesta die vraag nooit heeft gekregen? Iniesta is geen klein kind, daarom reageert hij er nooit op waar Xavi ondanks dat hij de vraag 100 keer heeft gekregen het maar al te graag beantwoord. Zijn compliment is hetzelfde als dat je tegen iemand zegt:' Mooi ben je niet, maar echt lelijk ook weer niet.' Wat een ratten gedrag.

10 september 2016 om 20:30

In plaats van Ronaldo erop afkraken dat hij 'zich laat kennen', kun je je ook afvragen waarom Xavi wekelijks weer moet vertellen hoe geweldig fantastisch Messi wel niet is, en dat Ronaldo niet bij hem in de buurt komt. In je reactie komt over alsof Xavi een heilige is die niets verkeerd doet, wat overigens een verkeerd imagonis dat meerdere Barcelone-gerelateerde personen in de voetballerij hebben.

10 september 2016 om 21:26

Sinds wanneer geeft Xavi wekelijks interviews waarin hij Messi de beste noemt? Dit zijn bijna allemaal quotes die steeds weer worden opgerakeld en afkomstig zijn van hooguit twee á drie interviews; Xavi geeft namelijk niet erg veel interviews.

11 september 2016 om 08:14

Guaporta, er is zoiets als lichtelijk overdrijven. Natuurlijk geeft hij geen wekelijkse interviews meer, maar het is opmerkelijk hoe vaak Xavi wel niet in het nieuws komt en zich moet bemoeien in de Messi-Ronaldo discussie. De kwal Xavi zelf blijft natuurlijk nooit alleen bij Messi, en moet er ook bij zeggen dat alleen in Madrid mensen Ronaldo beter vinden.. Als iemand kinderachtig is, is Xavi dat, en niet Ronaldo.

11 september 2016 om 14:20

Opmerkelijk? Xavi speelt geen cls enzo meer dus logisch dat hij wat meer interviews geeft. Hij is bovendien gewoon een ex ploeg genoot. Dit doen ze allemaal. Dat alle kinderlijke betweterige madristas zoals jij hier weer op hun teentjes zijn getrapt is duidelijk.
Als je zo zeker bent dat Ronaldo net zo goed is of beter waarom reageer je hierop? Vraag dit aan alle spelers die met Ronaldo hebben gewerkt en die zullen hetzelfde zeggen. Je maakt van een mug een olifant. Je hebt niks beters te doen zeker? Je bent bijna op elk barca topic te vinden. Ga je maar eens bezig houden met je 2 clubs en val ons niet lastig met je niet zo originele comments.

13 september 2016 om 16:12

Je reactie loopt over van frustratie vriend. En dan ben ik op mijn teentjes getrapt? Strijk anders je Barcelona-poster even glad, misschien dat dat een oorzaak was.

10 september 2016 om 20:32

Arbeloa heeft ook een WK. Dat zegt allemaal niet zoveel.

10 september 2016 om 21:27

Verschil is alleen de rol die Xavi heeft gespeeld in die overwinningen en de rol die Arbeloa heeft gespeeld. Klein verschil.

10 september 2016 om 20:36

Ik word anders schijtziek van alle barca-geneuk over Messi. Standaard hetzelfde liedje, een barca speler mompelt wat en de conclusie van dat gemompel is dat Messi de beste is. Hoeveel vaseline heb je nodig?

Leuk dat je Messi beter vind, het blijft altijd nog een mening en geen feit. Geen feit zeg ik? Inderdaad. Want er is nooit een norm genomen wat precies bepaalt wat een voetballer tot een van de grootste maakt. Elk groot voetballer had wel iets unieks, was duidelijk een voetballer die écht wat toevoegde aan het voetbal. Voetbal blijft een teamsport, met verschillende situaties voor elke speler. Wie zegt dat Messi zo goed was geworden bij een andere club? En wie zegt dat Ronaldo ooit zo'n doelpuntenmachine was geworden als hij door Barcelona was gekocht ipv Quarisma?

Feit is dat het beide uitzonderlijke voetballers zijn. Enige wat je als mede-prof kan hebben en tonen is Respect. We hebben 2 megawereldsterren in het huidige voetbal, geniet daar lekker van.

10 september 2016 om 21:32

Ben ik met je eens. Iedereen heeft een favoriete speler en iedereen heeft een bepaald perspectief waarmee ze kijken naar voetballers. Logisch dat er dan verschillende meningen zijn over wie de beste voetballer ter wereld is en dat de discussie veel vaker dan me lief is gevoerd wordt. Laten we vooral genieten van beide heren en weinig aandacht besteden aan dit kinderachtige gedoe er omheen.

En laten we dan ook vooral iedereen vrij laten om een eigen mening te hebben, dus ook de spelers die met Messi gespeeld hebben. En waarom zouden wij twijfelen aan degenen die daadwerkelijk op een voetbalveld met Messi hebben gestaan? Zo dichtbij zijn wij nooit gekomen.

10 september 2016 om 22:33

Jammer. Je eerste alinea was perfect, je tweede echter weer matig.

Je probeert nu meningen naar feiten te duwen door te claimen dat de (ex) medespelers van Messi het wel beter zullen weten.
Oke, vriendjespolitiek bestaat inderdaad ook niet. Iedereen is altijd 100% neutraal in zijn/haar oordeel en elke profvoetballer heeft meer verstand van het spelletje dan welk niet-prof dan ook.

Mensen zullen dit wel weer arrogant vinden van Ronaldo, maar hij heeft wel gewoon gelijk. Dat eeuwige gejank van Xavi, die elke kans wil benutten om aan te geven dat Messi beter is dan Ronaldo. De carriere van Ronaldo moet je gewoon enorm veel respect voor hebben, en heel leuk dat Xavi dat dan even benadrukt, maar de hoofdlijn van zijn uitspraak valt toch weer negatief uit voor Ronaldo. Dan mag je best even zo'n sneer geven, Xavi moet ook gewoon een keer zijn mond houden. Wat boeit het de mensen nog wat hij van alles vindt. Ben niet eens een Real of Barca fan maar word inmiddels wel moe van Xavi en vind dat mensen wel wat meer respect voor de mentaliteit van Ronaldo mogen hebben.

10 september 2016 om 20:29

Ja je hebt gelijk Dani Alves en Jordi Alba zijn ook altijd bezig met Ronaldo ik snap niet waarom ze altijd over Messi en Ronaldo moeten beginnen

10 september 2016 om 22:02

Misschien omdat beide spelers zich onderscheiden van de rest? Omdat mensen graag praten over beide spelers. Misschien omdat ze zelf net beide hebben gespeeld? Genoeg reden. Maar zelfs als iemand Ronaldo een compliment geeft is het gezeik.

11 september 2016 om 14:28

Dus als elke ex madrista of ex Ronaldo ploeggenoot dit zegt mag je je als een kind gedragen? En dan praat je ook nog eens over mentaliteit. Manmanman.
Maar ik heb 3 gouden ballen? Whahaha triest dat mensen dit goedpraten.
Dit zegt meer over Ronaldo dan over xavi.

11 september 2016 om 16:36

Snap opzich wel dat Ronaldo zich aangevallen/geirriteerd voelt door de uitspraken van Xavi, maar zijn reactie daarop is niet erg uitgedacht,

Xavi vindt Messi beter dan Ronaldo, dat kan en dat mag hij vinden. Ronaldo reageert hierop door Xavi als het ware neer te zetten als een nietszeggende speler (wat natuurlijk nergens op slaat). Dit vindt ik toch niet helemaal de juiste manier om hierop te reageren, helemaal omdat hij er een belachelijk argument voor gebruikt. Namelijk ik heb 3 Ballon d'or en Xavi 0 dus Xavi stelt niks voor.

Ik vind het een schadelijke mentaliteit als spelers denken de kwaliteit of grootheid van een speler alleen in verband staat heeft met hoeveel gouden ballen hij heeft gewonnen. Daarom vind ik Ronaldo's reactie behoorlijk kinderachtig en ik zeg niet dat Xavi nooit kinderachtige uitspreken heeft gedaan over Ronaldo/real Madrid, maar door Ronaldo's reactie hieriop laat hij zien dat hij hier niet boven staat en zich verlaagd tot kinderachtig opmerking met als doel het kleineren van een speler.

Oh oh oh Ronaldo, wat laat je je kennen. Mocht dit waar zijn. Het is en blijft de media..

Daar beginnen we weer: wie is er beter Messi of Ronaldo.
We zullen het nooit weten want het is puur berust op meningen.

Ik vind gewoon dat we allemaal gezegend zijn dat we mogen leven in een periode met deze twee.
Persoonlijk vind ik zelf Messi beter maar de statistieken van Ronaldo zijn ook ongelooflijk.

Gewoon lekker genieten van wat beide ons te beiden hebben.

Hij zegt nergens dat de hoeveelheid gouden ballen iets zegt over of iemand beter is of niet. Hij zegt alleen maar dat hij er meer heeft dan Xavi. Dat hij impliceert dat hij om die reden beter is, maak enkel jij ervan.

In plaats van Ronaldo erop afkraken dat hij 'zich laat kennen', kun je je ook afvragen waarom Xavi wekelijks weer moet vertellen hoe geweldig fantastisch Messi wel niet is, en dat Ronaldo niet bij hem in de buurt komt. In je reactie komt over alsof Xavi een heilige is die niets verkeerd doet, wat overigens een verkeerd imagonis dat meerdere Barcelone-gerelateerde personen in de voetballerij hebben.

Waarom beseffen mensen niet dat we van deze spelers moeten genieten zolang het kan, het heeft geen zin om steeds weer discussies te voeren en maar te zeiken op ze, gewoon genieten.

Laat je niet zo kennen man. Is gewoon aardig positief wat Xavi zegt, maar meneer moet weer het negatieve zien en als een klein kind reageren

Messi heeft meer het pure talent. Ronaldo is de perfecte atleet. Beide zijn waanzinnig en het is juist mooi dat Messi en Ronaldo in dezelfde tijd zitten. Het maakt ze alleen maar beter. Ik kijk zelf liever naar wedstrijden van Ronaldo, omdat ik zijn stijl geweldig vind en de show er om heen. Ik denk dat er heel veel van ons nog gekker waren geweest in uitlatingen en gedrag als we zoveel geld zouden verdienen en als superster worden gezien. Als je kijkt naar wat Ronaldo maatschappelijk allemaal ook nog doet. Naar mijn mening een voorbeeldige superster.

10 september 2016 om 21:24

Eens mateja mephis. Wij hebben het voorrecht deze twee supervoetballers te mogen zien spelen. Beide ongelooflijk goed en beide toch anders. Zouden in mijn ogen ook prima in een elftal kunnen spelen.

Ronaldo moet zich niet zo laten kennen. Er is niks negatiefs aan wat Xavi zei en veel mensen zijn het ook nog eens met hem eens.

Verder wordt hier weer een storm in een glas water van gemaakt. Shots fire my ass, voetbalzone.

Jammer dat niemand ziet dat het sarcastisch is. Zoals vele van zijn uitspraken en intervieuws is het goeie zelfspot. En terecht!

11 september 2016 om 13:24

is niks sarcastisch aan, die domme sarcasmekaart altijd. Hij heeft gelijk totdat hij over die domme ballon d'or begint, dat is kinderachtig.

Heeft hij dit echt zo gezegd? Sowieso duiden dit soort interviews nou daadwerkelijk het verschil tussen Messi en Ronaldo aan. Messi heb ik nog nooit iets in deze context over zichzelf horen zeggen, dat doen anderen wel voor hem. Ronaldo daarentegen is eigenlijk altijd op zoek naar dit soort erkenning, heeft dit ook al meermaals bevestigd in verschillende interviews. En dat zegt eigenlijk alles wel. Laat ik tot slot voorop stellen dat ik van beide spelers erg kan genieten, maar als je mij vraagt wie de beste is hoef ik daar persoonlijk eigenlijk geen seconde over na te denken. Without a doubt Messi.

En dit is exact de reden waarom het meerendeel altijd meer sympathie zal hebben voor Messi en daarmee heeft Messi eigenlijk altijd al 1 streepje voor als het gaat om wie er nou de beste is. Ondanks dat sympathie misschien niets te maken heeft met de voetballende kwaliteiten: het publiek kijkt er wel zo naar.

Het is nu toch een klein beetje Ronaldo vs. de wereld. Xavi is een legende. Niet alleen de Barca supporters denken er zo over, maar heel veel mensen. Xavi is over het algemeen één van de personen die nooit loopt te zeiken en klagen in de media, maar gewoon lekker voetbalde. En ondanks dat het misschien toch een steekje onder water is van Xavi had Ronaldo er toch echt beter aan gedaan om er niet op te reageren. Ronaldo zoekt nu de aanval, en een legende aanvallen is niet iets wat publiek over het algemeen kan waarderen.

Ja, Ronaldo verdiend gewoon de Ballon D'or dit jaar, maar hij laat zich toch (eens te meer) wel weer kennen zo...

Blijkbaar een gevoelige snaar geraakt. Xavi kan het vandaar inderdaad niet volgen. TV en internet bestaan niet, je ziet alleen dingen in je directe omgeving.

10 september 2016 om 23:55

Ronaldo valt niemand aan.hij verdedig zich gewoon. Messi is even goed als Ronaldo. Maar ronaldo heeft iets meer

11 september 2016 om 13:39

Ik heb het nergens over wie er beter is. Voor ieder enigszins objectief persoon is dat overduidelijk.

O o o. Ronnie toch dit is weer een stomme uitspraak. Ik facepalm atm. Ik snap het ronaldo barst van zelfvetrouwen en wil dat laten zien maar doe dat niet zo. Xavi was een van de betere middenvelders die op de velden hebben gestaan vond ik.

Dat ie zich zo aangevallen voelt geeft wel het gelijk van Xavi aan. Als het hem niets kan schelen wat Xavi zegt waarom reageert hij dan zo gepikeerd? Hij weet zelf ook wel dat Messi veel beter is maar dat trekt zijn ego niet.

11 september 2016 om 00:04

Nou, Xavi zei inderdaad dat hij Messi beter vind (of nee, dat Messi beter is) en dat zeggen miljoenen mensen dagelijks. Dus ik denk niet dat Ronaldo zo had gereageerd als dat alles was wat Xavi zei, daar is ie vast al wel aan gewend. Maar hij zei onder andere ook dat de vergelijking tussen beide heren enkel in Madrid gemaakt wordt. Dat is gewoon een sneer en kleinerend bedoelt. Dus ik snap best dat je dan gepikeerd bent

Zegt maar genoeg over de arrogantie van Ronaldo.. hij zou als een van de beste voetballers ter wereld wel beter moeten weten

En de media heeft weer haar zin en maakt er weer een complete Messi vs C Ronaldo rel van.. Het begint bij een "onschuldige" vraag aan Xavi en het eindigt op diverse forums waarin iedereen het gevecht vrolijk doorzet. Zowel Messi als Ronaldo zijn geweldige voetballers.. bezitten bizar veel talent en horen 100% in lijstjes met als onderwerp: beste voetballers ooit. Wie de aller beste is?!?! dat is een persoonlijke mening.. Gezien het feit dat iedereen zijn of haar eigen mening heeft is het vrij simpel.. De aller beste bestaat niet. Klaar nu, geniet van de kwaliteiten van de heren.. Dat is het simpelste en beste wat je kan doen.

Xavi.heeft nog nooit een gouden bal gewonnen en ik 3. Ronaldo weet denk ik ook wel zelf dat middenvelders nooit de gouden bal winnen. En als je kijkt naar de gouden ballen, dan zegt ronaldo ook messi beter is dan hij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren