Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo en Ramos probeerden transfer naar Real tot stand te brengen

Laatste update:

Robert Lewandowski speelt sinds 2014 in het shirt van Bayern München. In de afgelopen zes jaar kreeg de 31-jarige Poolse spits meerdere keren de mogelijkheid om der Rekordmeister te verlaten, daar onder meer Real Madrid nadrukkelijk geïnteresseerd was in zijn diensten. In een interview met Sport onthult Lewandowski dat de Koninklijke concreet toenadering zocht na het Champions League-duel met Bayern in 2017.

Real Madrid rekende drie jaar geleden in de kwartfinale van de Champions League af met Bayern München, door in de return na verlenging met 4-2 te winnen. Lewandowski bevestigt dat Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos na de wedstrijd naar hem toekwamen om hem over te halen om voor een overstap naar de Spaanse hoofdstad te kiezen. Uiteindelijk besloot Lewandowski bij Bayern te blijven, ondanks dat hij in 2018 ook concreet gelinkt werd aan een transfer.

“Je kan naar de Spaanse competitie of een ander land gaan, naar een andere geweldige club. Maar dat was voor mij niet het belangrijkste. Waar ik nu zit, kan ik mijn maximale niveau halen en ik wil dat proberen door te zetten. Ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld en ik weet dat ik hier gelukkig kan zijn. We zitten op een heel hoog niveau, van de selectie tot de faciliteiten. Het is allemaal een stuk makkelijker als je bij een club als deze speelt”, legt Lewandowski het besluit om voorlopig bij Bayern te blijven uit.

Lewandowski was voorlopig goed voor 230 doelpunten en 52 assists in 275 wedstrijden voor Bayern. “Ik vraag de hele wedstrijd om de bal. Als ik heb gescoord, wil ik nog een doelpunt maken. Als ik al drie doelpunten heb, wil ik ook een vierde. Soms zeggen ploeggenoten tegen me: ‘Besef je niet dat we over twee of drie weken weer een wedstrijd hebben?' Maar als je een leuke tijd hebt, van de sport houdt en het mooi vindt om doelpunten te maken, is het nooit genoeg.”

Had jij Robert Lewandowski bij Real Madrid willen zien?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien dat Ramos dit gezegd heeft tegen Lewa, maar Cristiano was echt verliefd op zijn aanvalspartner Benzema, dus ik geloof niet dat hij een andere spits erbij had gewild. Gelukkig ook maar, veel spitsen zouden botsen met Cris, maar niet Benzema, die gunde alles aan Cris en daardoor hebben we de laatste jaren zoveel prijzen gewonnen

20 maart 2020 om 09:43

Ik denk dat Cristiano ook op een betere spits dan Benzema verliefd zou worden. Verder zie ik in de tekst die wedstrijd tegen Bayern staan waar Bayern veel beter was in de return en Real dankzij de scheidsrechter won, minstens twee Cl's hebben ze aan de arbitrage te danken en niet zozeer aan Benzema.

20 maart 2020 om 09:51

Klopt, Real Madrid bakte er helemaal niks van en het was UEFA Madrid tegen de rest zeker? Wat is het leven toch moeilijk als je altijd zo zuur andermans succes naar beneden praat.

20 maart 2020 om 10:26

Ach laat het lekker gaan. El Fenomo spuugt altijd zijn gal zodra het over Real gaat.

20 maart 2020 om 10:41

Dat doe ik zeker niet, maar Barcelona en Real hebben jarenlang de scheidsrechter mee gehad in de CL, als je objectief kunt zijn en de momenten bekijkt dan zijn dit gewoon feiten. Gelukkig dat de VAR er nu is waardoor het er een stuk eerlijker aan toe gaat.

20 maart 2020 om 11:22

Je bent wel degelijk iedere keer aan het provoceren. Ik daag je uit om beide wedstrijden tegen Bayern te kijken die toen zijn gespeeld. In de eerste wedstrijd krijgt Bayern een penalty voor een handsball wat 100% tegen de schouder van Carvajal aankwam. In de tweede wedstrijd maakte de scheidsrechter er een potje van, maar voor beide partijen. Real scoorde inderdaad uit 2 buitenspelgoals en Vidal kreeg rood, maar de eigen goal van Real was ook buitenspel aan Bayern's kant. Verder had Vidal al lang en breed zijn 2e gele kaart moeten hebben, maar hij werd keer op keer gespaard. Ook had Real in de eerste helft een 100% penalty moeten krijgen toen Ramos door Alonso naar de grond werd gewerkt bij een corner. Waarom hoor ik je niet over deze dingen?

20 maart 2020 om 12:49

El Fenomeno moet ik hier toch echt wel bij steunen. Beide Spaanse topteams zijn jaren bevoordeeld en geen klein beetje. Arsenal, Chelsea en PSG fans moet je maar eens raadplegen ivm Barcelona. Als laatste feit was die “remontada” een regelrechte schande voor het voetbal. Bij Real zijn er ook wel wat titels van de CL van die 3 waar geen fris geurtje aan hangt, al vind ik het tegenover de gevallen met Barcelona wel minder. Bij Real zat er veel meer geluk met gemoeid. Zoals bvb de finale tegen Liverpool, als daar een andere doelman staat denk ik niet dat Real wint..
Iedereen is wel fan van een ploeg, maar haal die oogkleppen toch eens af. Als de ploeg waar ik voor ben de beker won, dan kon ik ook zeggen dat die match verschrikkelijk slecht was en die evengoed verloren kon worden..

20 maart 2020 om 16:26

Wat een onzin zeg zeker die penalty in munchen vergeten en de buitenspelsituatie bij de eigen goal van ramos.

20 maart 2020 om 12:07

Hoezo heet jij insidemadrid? Ronaldo en benzema zijn nooit goede vrienden geweest dat hebben ze beide al meerdere keren aangegeven. Denk dat benzema ronaldo gewoon alles gaf omdat hij wist dat hij anders toch niet zou spelen.

Uitstekende spits maar dit moet je nu niet meer willen, gezien zijn leeftijd. Ik denk dat je beter een jongere spits als Martinez of Haaland kan halen die over 1 of 2 jaar Benzema op kunnen volgen. Hopelijk komt de interesse niet terug.

20 maart 2020 om 09:24

Zou ik ook zeggen als ik jou was, Benz.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren