Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldinho krijgt weer de kans zich te bewijzen bij nationale ploeg

Laatste update:

Brazilië moet en zal het WK van 2014 in eigen land winnen en de Confederations Cup, tussen 15 en 30 juni van dit jaar in het Zuid-Amerikaanse land, geldt als de generale repetitie voor het mondiale eindtoernooi. In de aanloop naar de Confederations Cup oefent Brazilië op 24 april tegen Chili en Ronaldinho krijgt weer eens een kans van bondscoach Luiz Felipe Scolari.

/

Scolari heeft geen spelers opgeroepen uit de Europese competities, omdat de beslissingen in Europa juist in die periode vallen. Voetballers die in Zuid-Amerika actief zijn, onder wie ook Neymar, zijn dus wel uitgenodigd door de keuzeheer.

Ronaldinho werd in maart nog gepasseerd voor de oefeninterlands van de Seleção tegen Italië (2-2) en Rusland (1-1). De plek van de 33-jarige aanvaller van Atlético Mineiro werd toen ingenomen door Kaká van Real Madrid, die deze keer dus niet is opgeroepen.

De voltallige selectie:

Doel: Diego Cavalieri (Fluminense), Jefferson (Botafogo)

Verdediging: André Santos (Gremio), Dedé (Vasco da Gama), Henrique (Palmeiras), Réver (Atlético Mineiro), Marcos Rocha (Atlético Mineiro)

Middenveld: Fernando (Gremio), Jádson (Sao Paulo), Jean (Fluminense), Paulinho (Corinthians), Ralf (Corinthians), Ronaldinho (Atlético Mineiro)

Aanval: Alexandre Pato (Corinthians), Leandro (Palmeiras), Leandro Damiao (Internacional), Neymar (Santos) en Osvaldo (Sao Paulo).

Moet Ronaldinho nog altijd opgeroepen worden voor de nationale ploeg?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
16 april 2013 om 21:35

Ronaldinho heeft nooit meer dan 30 goals in één seizoen gemaakt. Dat is nogal een verschil met Messi die er rustig 50/60 inlegt. Allemaal leuk en aardig dus, maar dat hij beter was/is dan Messi is natuurlijk onzin.

Moet je ook niet meer willen als Brazilië. Ronaldinho's tijd zit erop, tijd voor de nieuwe generatie.

16 april 2013 om 21:39

Tijden van Ronaldinho bij barca waren er ook betere verdedigers ook bij de kleine clubs als Mallorca ect.
Ook was Ronaldinho meer hangend op links en Messi duikt altijd d'r spits positie in.

En laten we niet tactiek van barca van nu vergeten. "Alle ballen op Messi".

Gewoon respect hebben voor Ronaldinho hij moet en zal dat WK spelen.

16 april 2013 om 21:39

Ronaldinho heeft nooit in de spits gespeeld! daar stond eto'o altijd... Dus kom je veel minder in scoring positie en Barca speelde niet alle ballen naar hem omdat er toen nog meerder beslissende spelers waren (deco Eto'o enz.)

Ik hoop dat Ronaldinho nog 1x denkt ik laat de wereld nog een keer al mijn skils trucs techniek en alles zien tijdens het WK om daarna gewoon waardig afscheid te nemen van de voetbal fans over de hele wereld en stopt bij Brazilie en dan nog even 5 jaar in brazilie blijft voetballen

16 april 2013 om 21:42

Mwah het is niet zo dat als je de meeste goals maakt dat je gelijk de beste bent. Vind Ronaldinho een fantastische aanvaller en ik vond het nou niet echt de spits van Barcelona, wat Messi wel is. Buiten dat vind ik dat Ronaldinho een techniek , en balbeheersing heeft die echt bijna niet te evenaren is

16 april 2013 om 21:43

Ronaldinho is 10x leuker om naar te kijken met zijn geweldige skills, die Messi nooit zal krijgen. Niet dat Messi niet goed is, want dat is hij zeker. Misschien wel de beste, dat laat ik in het midden. Maar voor Ronaldinho zat ik voor de buis, de wedstrijden Chelsea-barca, zo ziek. Leuke tijden.
Voor Messi niet. Ik kijk Barca alleen in de CL, omdat ze meestal tegen goeie tegenstanders spelen.
Messi is niet leuk om naar te kijken, alleen de glorie die hij meeneemt want hij wint alles voor je op het WK na.

16 april 2013 om 21:51

Mensen die zeggen dat Ronaldinho beter is dan Messi maken zichzelf belachelijk. Hij was 2 jaar top. Messi is dat al 5 jaar. Daarnaast heeft Messi zich ontwikkeld tot afmaker aangever en opbouwer van aanvallen en het afronden van individuele acties.... Ronaldinho was geniaal maar lang niet zo constant en perminent aanwezig zoals Messi dat wel is. Ronaldinho had in zijn Barcelona periode ook gewoon een vrije rol. Maar iedereen zag dat Messi eraan ging komen en dat Ronaldinho niet meer het niveau bereikte van de jaren ervoor.

16 april 2013 om 22:02

Mensen zeggen dat Ronaldinho beter was dan Messi ooit is geweest de afgelopen 5 jaar. Ze zeggen niet dat Ronaldinho nu nog steeds beter is dan Messi. Maar zonder Ronaldinho was Messi nooit zo goed geweest dus eigenlijk mag Ronaldinho daar ook de credits van krijgen

16 april 2013 om 22:10

Ik vind, dat Ronaldinho een hoger niveau heeft gehaald dan Messi.
Messi haalt 5 jaar lang een 8. Maar Ronaldinho haalde 3 jaar lang een 10.

Het is maar hoe je het bekijkt. Sommigen vinden Messi beter omdat hij heel lang op niveau voetbalt. Sommigen vinden Ronaldinho beter omdat hij mooiere dingen heeft laten zien.

In mijn ogen hoef je niet persee 5/6/7/8/9/10 jaar op niveau te spelen om bij de beste te behoren. Sommigen spelers krijgen niet eens de kans ervoor (door blessures). En sommige spelers zijn gewoon niet ambitieus genoeg (ze vinden 1 ballon d'or genoeg).

16 april 2013 om 22:11

voetbal is meer dan scoren, ik denk niet dat er een voetballer ooit in de buurt is gekomen van het niveau ronaldinho in zijn hoogtijdagen.

16 april 2013 om 22:16

Kwaliteit meten aan de hand van doelpunten is zinloos, op die manier kan je Zidane onder Jan Vennegoor of Hesselink schikken. Naar mijn mening is voetbal boven alles een entertainmentsport. Daarnaast is prestatie, m.a.w. doelpunten maken, assists geven, belangrijk zijn voor je elftal bijna net zo belangrijk wat mij betreft. Als je vanuit die perspectieven kijkt vind ik dat Ronaldinho dan, meer dan alle anderen, de titel van de beste ooit verdient. Je kan zeggen wat je wil, maar die elastico's en scharen van die man, verblijdden mij en heel veel anderen meer dan de ketting van goals die Messi aaneenrijgt.

16 april 2013 om 22:17

Afura

Wat jij zegt is echt onzin... Er is nooit een speler in de buurt geweeest toen Ronaldoinho zijn beste jaren had bij Barcelona??

16 april 2013 om 22:18

Nee dat heb jij helemaal correct

16 april 2013 om 22:25

Armani9219

Je zegt de ketting van goals die Messi aaneenrijgt. Maar je weet toch ook dat Messi meer assist geeft dan Ronaldinho heeft gedaan. Dat is toch raar voor een speler die door vele wordt gezien als iemand die in de spits speelt (waar die bijna nooit staat). Daarnaast is Messi denk ik individueel en als teamspeler van grotere waarde dan Ronaldinho. Ronaldinho had meer show in zijn spel (effectief). En daarvoor gingen mensen naar Ronaldinho kijken. Zijn fantastische techniek en geweldige akka's sleeps en schaarbewegingen. Maar als voetballiefhebber kun je niet zeggen dat Messi totaal niet spectaculair is en weinig show brengt want dan besef je niet hoe moeilijk het is om al die bewegingen en dribbels zo eenvoudig er uit te laten zien.

16 april 2013 om 22:40

@ 19messi33

De enige speler die het niveau van Ronaldinho geëvenaard heeft is Zidane. Ronaldinho en Zidane staan ver, ver, ver boven spelers als Messi, Ronaldo, Maradona etc.

16 april 2013 om 22:41

@moii
Ik denk dat je nooit naar zijn spel hebt gekeken als Madridfan heb ik nog steeds respect voor hem hij is een speler van wereldklasse!
Zijn tijd zit er misschien jammer genoeg op maar dat betekent niet dat hij niets meer waard is..
Dus beter als Messi was hij zeker en vast zo iemand als hem vind je niet..

16 april 2013 om 23:05

Ronaldinho was een geweldige speler, dat ontken ik niet en dat ontkent niemand. Echter mag je wel vraagtekens zetten bij mensen die nu no lyrisch over hem zijn. Ook mensen die zeggen dat hij de beste ooit was kan ik moeilijk serieus nemen. Het gaat sowieso ook altijd tussen namen als Zidane, Cruijff, Maradonna en Pelé.

Ronaldinho had toen der tijd net als Messi nu een vrij rol. Het doelpunten en assist aantal vind ik wel bijzonder groot. En laten we wel zijn.. Drie akka's en een no-look steekbal ziet er leuk uit, maar het is net zo effectief als er gewoon langs rennen en hem simpel overspelen.

16 april 2013 om 23:12

Zoals ik al een keer eerder op VZ heb gezegd, Ronaldinho is van een andere orde. Hij heeft ongelofelijk veel invloed gehad op het voetbal, wat teveel mensen over het hoofd zien.

Hij komt voor mij in een rijtje met o.a: Cruijff, Pele, Maradona en Weah.

16 april 2013 om 23:18

@ Moii

Ronaldinho moest het veld perse breed houden. Messi juist niet. Pedro/alexis/villa/tello houden het veld breed voor hem.

Ronaldinho had niet zo'n vrije rol a la Messi. Ronaldinho is een Cam van nature, dus als je hem op de flanken zet, dan trekt hij automatisch naar binnen toe. Dit is weer wat anders dan een vrije rol a la Messi.

16 april 2013 om 23:41

19messi33

Het niveau wat Dhino bij Barca had heeft Messi nooit late zien. Het verschil zit hem dat Dhino het maar 3 jaar heeft laten zien.

17 april 2013 om 00:02

Dat is een mening die heel veel mensen vreemd zullen vinden. Messi en Maradona zijn de beste spelers ooit. Ronaldinho en Zidane komen tekort om in dat rijtje thuis te horen. Het zijn wel geweldige spelers.

17 april 2013 om 00:06

Het gaat niet alleen maar om doelpunten he. Natuurlijk is Messi van een ongezien niveau, je doet Ronaldinho serieus tekort. Wat hij liet zien die tijd was gewoon oogverblindend mooi. Dat is voetbal zoals het gespeeld moet worden.

17 april 2013 om 01:06

@moii

Cruyff maradonna en pele waren fantastisch hoor, maar tegenwoordig is het voetbal wel van een ander niveau. Vind als je nu boven je team uitspringt je toch wel wat meer respect mag krijgen als 40 jaar geleden.

17 april 2013 om 01:16

Verschil tussen Ronaldinho en Messi :

Messi kijkt naar de tegenstander, weet wat hij doet en Messi doet precies het tegenovergestelde. (hij voetbalt dus ook met zn hersens)

Ronaldinho kijk niet naar de tegenstander doet zijn onverwachte trucjes totdat een verdediger helemaal gek wordt

Hij is er dus puur bij omdat de in Europa spelende Brazilianen in de eindstrijd van hun competitie zitten, jammer dat het niet meer vanwege zijn prestaties is.

16 april 2013 om 21:53

Hij doet het aardig in de Braziliaanse competitie, maar hoe hij momenteel speelt is bij lange na niet goed genoeg om te kunnen imponeren tegen de Europese toplanden.
Dit zeg ik met pijn in me hart, want ik hou van hem, maar zijn tijd zit erop. Hij is misschien nog goed voor de bank, maar zeker niet voor de basis, waar spelers als Lucas/ganso/hulk/neymar/robinho/kaka/oscar etc thuishoren.

Ik kan niet zeggen dat ik hem niet nog WK gun, want hij is R. Gaucho, maar als hij niet van toegevoegde waarde kan zijn, dan moet hij thuis blijven. Het Wk in 2014 moet gewonnen worden. Alleen dat telt.

Ronaldinho is een wereldvoetballer , maar natuurlijk is hij op dit moment niet op zen best.hij verdiend een kans en die heeft hij ook gekregen , tegen Engeland speelde hij niet slecht.

Ronie . Het wordt tijd om te stoppen bij Brazilie...
Met alle respect maar je moet hem niet selecteren op zijn naam....
Mooi om zo'n geweldige speler nog te zien bij Brazilie, maar hun kunnen daar beter een talent zetten.

16 april 2013 om 21:39

Fredje is ziek he..

Mooi dat Ronaldinho weer bij de nationale elftal terecht komt en alleen al door zijn ervaring kan hij voor Brazilië heel veel gaan betekenen en verder mag Alex Souza ook weer geselecteerd worden na een lange tijd en kan net als Ronnie veel voor de jonge gasten beteken en op dit moment vindt ik hem ook erg goed bij Coritiba.

Diego Alves
16 april 2013 om 21:39

Lekkere opstelling. Nice keeper!

Ik hoop echt dat Ronaldinho nog een keer zal schitteren op het Wk.kom op man, wat een fenomeen.

Zou mooi zijn om Ronaldinho te zien tijdens de WK. Kijken of hij de niveau nou aan kan. Ik denk dat Scolari geen spijt zal krijgen van zijn beslissing om Ronie op te roepen.

Wat erger ik me toch aan voetbalzone zeg. Natuurlijk is Kaka niet opgeroepen.
Alleen spelers die in Brazilië voetballen worden geselecteerd (net als de wedstrijd tegen Bolivia 2 weken geleden). Dit interland valt niet onder de Fifa, dus Kaka, Marcelo, Daniel Alves, kortom spelers die in Europa spelen krijgen geen vrij van hun club om dit soort interlands te spelen.

16 april 2013 om 21:48

"scolari heeft geen spelers opgeroepen uit de Europese competities, omdat de beslissingen in Europa juist in die periode vallen."

Dat staat toch in de tekst ..?

16 april 2013 om 21:55

en waaro mzegt vz dit dan: De plek van de 33-jarige aanvaller van Atlético Mineiro werd toen ingenomen door Kaká van Real Madrid, die deze keer dus niet is opgeroepen.

Het kwam over alsof Vz niet weet waar ze het over hebben, maargoed. Zal wel...

16 april 2013 om 21:59

Snap wat je bedoeld. Denk dat het meer om aan te duiden is dat ie opgeroepen is omdat Kaka in Europa speelt. Mogelijk bij de "normale" selectie neemt Kaka weer de plek in van Ronaldinho. Anders kan ik het ook niet verklaren =P

16 april 2013 om 22:03

Er staat dus, Dat verwijst terug naar dat er geen Europa spelers zijn opgeroepen

16 april 2013 om 22:12

Logisch ja. Ik hoorde "kaka", dus emoties got the best of me denk ik, heheh.

16 april 2013 om 22:19

Hahah achja dat heb ik nou altijd als er Ronaldinho staat!

Wat een fenomeen en laat wekelijks zien dat hij nog steeds een geweldige speler is. (weliswaar in de Braziliaanse competitie, maar goed) .

Zo'n fenomeen als Ronaldinho gun je nog een WK, helemaal nu het in eigen land is.
Ben ervan overtuigd dat hij nog van waarde kan zijn.

Ik denk dat ik nooit meer net zoveel van een voetballer zal genieten als ik dat bij Ronaldinho deed.
Jammer van zijn leefstijl, anders had hij nu nog steeds bij Barça gespeeld.

16 april 2013 om 21:57

Wat al in tekst staat, de confederations cup is voor brazilie een generale repetitie zowel voor ronaldinho. Speelt hij die toernooi goed, dan mag die sowieso wel mee naar het wk in 2014. Speelt die een teleurstellende toernooi(kans is 75, heeft me nog niet overtuigd toen die weer geseleceerd werd) , ja dan is de kans groot dat die niet mee zal gaan ongeacht dat vele respect voor hem hebben.

Zo jefferson gewoon bij brazilie als keeper, nooit gedacht dat die zo ver zou komen. En mooi voor santos dat hij er weer bij is.

16 april 2013 om 22:01

Wat was het toch ook een koekenbakker bij Trabzonspor en nu heb ik geen idee hoe die op dit moment presteert, maar is wel opgeroepen en zal dus wel beter geworden zijn.

Ik snap niet waar Alex niet opgeroepen is want hij doet erg goed bij Coritiba en mocht best wel een kans krijgen en zijn ervaring en traptechniek is genoeg.

16 april 2013 om 22:47

Alex zal nooit meer geselecteerd worden, dat zeg ik met pijn in mijn hart. Ronaldinho, wat een fenomeen dat ook was, word gewoon puur geselecteerd op zijn naam. (Niet dat ik hem niet geselecteerd wil hebben, ik ben er zelfs blij mee.) alex heeft in 9 wedstrijden 13 doelpunten en 10 assist gegeven voor een middenvelder, als je met zo een statistiek met een middenmotor als coritiba haalt en niet geselecteerd word, word je het nooit meer. Jammer genoeg..

17 april 2013 om 02:36

Hij is volgens mij al een tijdje vaste waarde in de 23-koppige selectie. Hij doet het ook fantastisch als ik de verhalen mag geloven.

17 april 2013 om 10:56

Ik weet nog dat hij te licht werd bevonden bij Trabzonspor, kwam naar Konya en was daar helemaal een drama spelertje. Knap dat hij zo ver is gekomen.

iemand moet de jonkies in de nationale elftal de juiste weg wijzen. Ronaldinho hoort er altijd bij. Goede keuze dus

Ik denk dat voor de meeste mensen op voetbalzone dit een van hun idolen is, de techniek van de man is ongeëvenaard werkelijk waar fantastisch. Ik volg Ronaldinho in Brazilië niet meer maar iedereen hoopt en gunt het die man om nog een keer te mogen schitteren notabene op een WK in eigen land.

Ronaldinho blijft voor mij samen met Zidane de beste aller tijden (ik kom niet uit de generaties van Pelé, Cruijf, Maradonna, Best, van Basten noem het maar op) dus ik beoordeel puur op spelers die ik allemaal in mijn leven heb mogen aanschouwen in hun actieve carriere en ik heb nooit meer een speler gezien die zoveel techniek heeft, met zo'n gemak speelde en natuurlijk altijd die eeuwige lach op zijn gezicht. Ik weet niet of het met de leeftijd te maken heeft, maar het gevoel en de bewondering waarmee ik naar Ronaldinho keek heb ik nooit gevoeld bij Messi of Ronaldo bijvoorbeeld. Legend !

16 april 2013 om 22:14

Ronaldinho 4 President, wat heb ik genoten van de Ronaldinho shows zeg jammer dat we hem niet meer in Europa hebben.

Die kon gewoon 2 a 3 man voorbij komen waar zie je dit t.w nog met dat ultra geprogrammeerde Robotten voetbal vandaag de dag.

Nee je mag je man niet voorbij , Nee je mag geen individuele actie's doen.
Veel mensen kunnen het niet hebben maar het algemene niveau Wereld wijdt is behoorlijk laag geworden.

Vroeger had je zelfs Keepers die vrije trappen erin ramde . De mooiste dingen zag je in de jaren 90, tot 2005 ongeveer. Daarna is het spel steeds minder geworden overal, zie je teams maar met 11 man voor de Goal hangen.

Zoo moet brazil gaan:

Diego alves
Danilo
Dede
Silva
Santos
Lucas
Ronaldinho
Paulinho
Hulk
Pato
Neymar
16 april 2013 om 22:34

4-3-3 is niet des braziliaans.

Ik zou julio ceasar als keeper inzetten, is weer helemaal terug van z'n dipje en doet het ook goed bij qpr op dit moment.

Danilo zou ik ook meenemen, is op dit moment veel beter dan d.alves, veel jonger met d.alves weet je het gewoon nooit. Dede en silva ben ik mee eens. Santos?? Je nu gewoon echt te ver, is goed in de opbouw en aanvallen, maar slecht in verdedigen, zou eerder marcel of alex sandro daar zetten.

Je hebt 3 middenvelder, waarvan 1 defensieve middenvelder, paulinho is goed, ik zou persoonlijk voor sandro kiezen, maar paulinho is ook een goede keuze. Dan zou ik 3 aanvallende middenvelders plaatsen voor paulinho. Lucas, ganso en kaka. Waarom ganso? Die heeft zich nu zo goed ontwikkeld, dat die ook betrokken is bij verdediging + de feit dat die kan dribbelen en creeeren, dat kan oscar niet. Dan heb je eigenlijk een stabiele middenveld. Je hebt ook gezien hoe lucas af en toe goed verdedigde tegen barcelona.

Dan heb je de aanval. Als rechtspoot zou ik hulk/pato/damio zetten, ligt eraan wie er op dat moment beter is. Mijn voorkeur gaat pato. En als linkspoot neymar. Dan heb je geweldige aanvalskoppel met neymar en pato+ de middenvelders achterin.

Nee, ik zou zo gaan:

j.ceasar
danilo
dede
silva
marce/alex.s
paulinho
lucas
ganso
kaka/?
pato
neymar

Mooi. Terecht ook, want hij doet het prima in Brazilië. Nu Seedorf nog. Die doet het daar ook fantastisch.

Het zou wel een geweldige afsluiting zijn voor Ronaldinho om het wk in zijn geboorte land mee te maken als lid van a selecao, overigens is het wel mooi om te zien dat Brazilie ook al een goed team heeft als het alleen spelers selecteerd uit de Braziliaanse competitie.

Jammer dat Alex geen uitnodiging krijgt. Is momenteel de man bij Coritiba met 10 goals en 13 assists in 9 wedstrijden geloof ik.

Scoort vaker en maakt meer assist dan een Neymar die word gezien als de redder van Brazilie.

Deze baltovenaar is de belichaming van het braziliaanse samba voetbal van de laatste 10 jaar, als hij zich louter met voetbal had beziggehouden dan hadden we nog lang kunnen genieten van zijn voetbalkunsten,
dat hij een kans krijgt begrijp ik wel, zolang hij het niveau aankan verdient hij altijd een kans.

Hopelijk is Neymar de nieuwe Braziliaanse baltovenaar, er gaan menig discussie of hij dit ook in Europa zou kunnen, ik denk het wel, hij laat het toch vaak genoeg zien, dat hij wel wat kan met een bal, tevens de zelfde ballen die ook in Europa gebruikt worden en de afmetingen van het veld zullen denk ik ook wel ongeveer hetzelfde zijn, hij kan voetballen daar gaan we allemaal wel vanuit, tuurlijk zal hij het hier iets moeilijker krijgen, immers in Brazilie is de enige persoon op het veld, de keeper die zeker weet dat hij niet op een andere positie in het veld hoort te staan. de rest kan aardig voetballen, en vaak ook op meerder posities zeker wanneer ze meer dan een modale voetballer zijn aan techniek ontbreekt het niet, het is vaak de tactiek die te wensen overlaat en vaak het tempo dat ontbreekt en de verdediging die vaak zwak tot matig is, wil niet zeggen dat ze niet weten hoe ze een bal in het doel moeten rammen, of een man moeten uitschakelen.

Of Brazilie het WK pakt, dat denk ik niet er zijn andere voetballanden die nu toch iets beter zijn, maar daar kan nog verandering in komen, aangezien dit pas over een jaar is, zullen ook de huidige voetballers ook dan een jaar langer bij elkaar zijn en meer ervaring hebben, de druk die op hun rust is immens, aangezien het in Brazilie gehouden wordt en de mensen gewoon verwachten dat ze deze wel effe pakken, en met Neymar als de golden boy. Deze druk zal denk ik bepalend zijn voor de toekomst van deze jongen, als hij hier mee weet om te gaan dan voorzie ik een gouden toekomst voor hem in Europa en dat zal waarschijnlijk bij Barcelona zijn als we de schrijvende pers moeten geloven, maar eerst slagen voor het examen van volgend jaar: Brasil 2014.

Goede selectie zeker met Pato en Neymar voorin tegen Bolivia speelde dat ook goed wat ik wel jammer vind dat Scolari geen risco met Ganso durft te nemen,

Ganso zelf speelt steeds beter en is volgens zich zelf steeds dichter bij zijn vorm van voor zijn blesseure ook gaf hij aan fysiek bijna 100% procent te zijn. want in potentie blijft hij de beste CAM al kan hij ook op CM spelen. Brazilie speelde namelijk beter toen Ganso op 10 stond dan Oscar

16 april 2013 om 22:29

Idd. Oscar mag "blij" zijn, dat Ganso geblesseerd raakte.
Ganso kreeg ontzettend veel love van de buitenlandse coaches. Toen zeiden ze, dat Ganso een irritante speler was om tegen te spelen (in positieve zin), omdat je de bal niet kan afpakken, haha.

Zodra Ganso weer 100 procent is, wordt hij opgeroepen. Het kan niet anders.

16 april 2013 om 22:40

dat denk ik ook want hij laat geweldige dingen zien hij baalde zelf ook al toen hij niet werdt opgeroepen tegen Bolivia hopelijk komt hij er snel weer bij want met Pato en Neymar voorin en Ganso er achter zoals dat paar jaar terug ook was dan moet Oscar nog oppassen,

Daarom snap ik ook niet dat veel mensen Oscar en Lucas grotere talenten vinden dan Ganso en Neymar alleen omdat ze in Europa spelen terwijl er in Brazilie juist de grotere talenten langer blijven het zou mooi zijn dat Brazilie weer een van de sterke competitie wordt

16 april 2013 om 22:54

Je zegt het goed: "omdat ze in Europa spelen". Alles wat er in Europa rondloopt is "beter".

Dede zal in Brazilië blijven, dus wie weet. Hopelijk is dit het begin van iets moois. Alle Braziliaanse talentvolle spelers in eigenland. En dan zullen we zien wie de beste competitie ter wereld heeft :P.

16 april 2013 om 23:52

weet jij misschien waarom Rafael Cabral niet is opgeroepen zo ver ik weet is hij niet gebleseerd en voor mij blijft hij een geweldige keepers talent. Aangezien ik voor Santos ben.

Ik had graag ook Adryan gezien en Andrade want dat zijn geweldige talenten voor deze wedstrijd al hebben ze nog niet echt een basisplek bij hun clubs

17 april 2013 om 00:16

Scolari heeft gewoon geen vertrouwen in Rafael. Dat is de enige uitleg eigenlijk.

En Scolari heeft een "policy", dat hij alleen maar spelers selecteert die een vaste waarde zijn bij hun club (op enkele uitzonderingen na).
Adryan zal pas na het WK in 2014 in opmerking komen denk ik.

17 april 2013 om 00:42

is wel jammer dat scolari dan geen vertrouwen in rafael heeft vond hem zeer sterk keepen voor de OS waar hij gebleseerd raakte.

aan de andere kant denk ik dat het beste is om Ramalho bondcoach te maken naar het WK aangezien hij beter bij de nieuwe generatie past wie toch meer het samba voetballen

17 april 2013 om 00:48

Ramalho is volgens de Braziliaanse media de nummer 1 kandidaat om Scolari op te volgen. Ik kan echt niet wachten. Neymar zal schitteren bij a Selecao (onder Ramalho)!!

Mooi dit. Ik ben blij als een fan van Ronaldinho dat hij weer erbij is. Hopelijk wordt het weer genieten samen met Neymar, net als de wedstrijd tegen Bolivia. Ze konden in die wedstrijd elkaar heel makkelijk vinden.

Hopelijk wordt de wedstrijd gewoon op een normale tijd gespeeld zodat wij ook erna kunnen kijken, anders moet ik opblijven.

16 april 2013 om 22:31

Uh, nee. Geen normale tijd. Om 03:00 is de wedstrijd, dus stel je wekker maar alvast zou ik zeggen.

16 april 2013 om 22:37

Jammer, dat gaat hem niet worden, want ik heb de dag erna om 9uur college.

ik ben benieuwd naar de wedstrijd

het valt me op dat er maar 1 speler van Santos in de selectie zit, en dat is Neymar.

Benieuwd of ie er ook bij zit als de spelers die in europa voetballen erby zitten, hoop t wel zo een iemand hoort by brazilie op t wk erby te zyn

aub laat hij er bij zijn op het WK !! nog 1 keer maar vragen we van je of je nog wat mooie dingen kunt laten zien, aan maradonna zidane pele kunnen we het niet meer vragen dus we vragen jou..aub vlam nog 1 keer voor ons !!

jammer dat Felipe Melo niet is opgeroepen , gun het wel voor die kerel, speelt de laatste tijd erg goed bij Galatasaray.

Weet iemand waarom een van de beste nummer 10 ter wereld genaamd Diego nooit wordt opgeroepen?

Ronaldinho werd niet gepasseerd voor de wedstrijd met Rusland. Scolari zei dat hij Kaka en Ronaldinho om de beurten wil testen en dat het dus niet mogelijk is dat ze samen gaan spelen in een wedstrijd voor het WK dat is iets anders dan gepasseerd worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren