blaugrana10
Algemeen
Vrienden
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Vrijdag, 23 april 2010
  • blaugrana10
  • 0 punten
  • Lid
  • Definitieve ban
  • 597
  • 45 jaar (28-8-1976)
  • Amsterdam
Persoonlijke berichten
4 september 2013 om 13:18
#4

Haha nou je hebt wel de goede voor je, want ik kom regelmatig in latijnsamerika en heb daar ook een hoopvrijwilligerswerk gedaan. In Utrecht werk ik voor de stedenband Utrecht-Leon (vrijwillig uiteraard) en heb daar in Nicaragua ook werk voor gedaan. Vrijwilligerswerk heb ik verder in Costa Rica, Peru en Guatemala gedaan en ben momenteel in onderhandeling met een instelling in Bolivia om daar onderzoek te doen voor mijn Master Thesis waar ik, uiteraard, zal helpen op een school voor wezen en ik geef daar Engels en Spaans.

Denk helaas dat je hier de verkeerde in hebt. Ik geloof dat ik in mijn leven een hele hoop doe voor anderen zonder winstoogmerk. Ik word moe van Cruyff die overal een vinger in de pap wil hebben. Icoon of niet. Als hij dit zo belangrijk vind moet hij daar niet zoveel over ouwehoeren in de media maar gewoon die rechtzaak aanspannen.

Wat ik me wel even afvraag is wat mijn persoonlijke interesses en bezigheden in mijn vrije tijd jou zo interesseren? Ik heb hier een mening over Cruyff, gebaseerd op de afgelopen 25 jaar eindeloos geouwehoer van deze betweter. Vind je dat ik geen mening mag uiten over dingen voordat ik me zelf ergens voor inzit? En wie ben jij om gelijk een persoonlijke belediging te uiten? Jij bent 37 lentes jong zie ik, misschien is het voor jouw dezelfde les die jij mij probeert te leren. Eerst zelf goede dingen doen voordat je commentaar hebt op een ander.

8 mei 2014 om 13:14
#8

Dag Blaugrana, de naam papillonn komt vanuit het boek Papillon. Heeft niks met een zaak te maken. Google maar Papillon van Henri Charriere. Echt een geweldig waargebeurt boek over een jongeman van 25 die in Frankrijk veroordeeld word tot levenslange dwangarbeid in Zuid Amerika. Terwijl hij onterecht veroordeeld is. In de tien jaar die erop volgen probeert hij negen keer op hele spectaculaire manier te ontsnappen. De laatste keer lukt het hem uiteindelijk. Echt een aanrader.

22 juni 2014 om 00:00
#9

Dan verander je toch lekker je naam joh.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Dinsdag 19 oktober
Manchester City verlangt een bedrag van tachtig miljoen euro voor Raheem Sterling. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren