Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman en Spaanse media lovend over tandem Fati-Depay

Laatste update:

Ronald Koeman kijkt met een tevreden gevoel terug op de overwinning van Barcelona tegen Valencia (3-1). Met name de mentaliteit en de werklust van zijn spelersgroep kunnen hem bekoren, zo laat hij na afloop weten voor de camera van Movistar Plus. Ook belicht de Nederlandse keuzeheer het optreden van Ansu Fati, die na een slepende knieblessure voor het eerst in 344 dagen een basisplek kreeg, en zijn wisselwerking met Memphis Depay.

“De houding van het team moet geprezen worden, ondanks de slechte start”, steekt Koeman van wal. Barcelona kreeg al in de vijfde speelminuut een tegentreffer te verwerken na een fraai afstandsschot van José Luis Gayá. “We reageerden goed, we speelden goed en we hebben verdiend gewonnen. Als je zo snel op achterstand komt, is dat een teken van het gebrek aan scherpte. Maar uiteindelijk maakten we gelijk en waren we sterk aan de bal”, vindt Koeman, die tevens zeer lovend is over het spel van Fati.

“We doen er alles aan om hem topfit te krijgen”, vervolgt de oefenmeester. “Het was zijn eerste basisplek en in overleg met de medische staf heb ik besloot om hem vandaag niet te zwaar te belasten. We hadden spelers als Ansu hard nodig. Hij heeft snelheid, en hij is goed in de één-tegen-één-situaties. Normaal gesproken zou ik hem niet gewisseld hebben, maar nu moest ik het wel doen om hem te sparen.”

Fati maakte op aangeven van Depay de 1-1 en hij verdiende een strafschop, waaruit Depay de 2-1 op overtuigende wijze binnenschoot. Na een klein uur spelen werd de achttienjarige aanvaller naar de kant gehaald ten faveure van Coutinho. Koeman is bovendien onder de indruk van de ‘chemie’ tussen Fati en Depay. “Ze vormen een goede connectie en ze vullen elkaar heel goed aan. Het zijn allebei veelzijdige spelers.”

Ook Frenkie de Jong liet zich positief uit over het duo. “Die strafschop was perfect genomen. Ik denk dat geen enkele doelman ter wereld die gehouden had”, refereert de middenvelder aan de voltreffer van Depay. “Ansu Fati is erg belangrijk met zijn snelheid en zijn vermogen om een man te passeren. Daarnaast kan hij ook nog eens doelpunten maken. We zijn erg blij dat hij terug is”, aldus Frenkie de Jong.

De Spaanse media komen na afloop van het duel in LaLiga superlatieven tekort om het optreden van Fati te beschrijven. “Hij zorgde voor licht in de duisternis”, schrijft Marca. “Ansu Fati is het heden én de toekomst van Barcelona”, vindt Sport. “Deze aanvaller kan de Catalanen verblinden met zijn magie. Hij doet het op dappere wijze met nummer tien op zijn rug. Vergelijken met Messi mag niet, want we hebben het over de beste voetballer aller tijden. Maar Ansu wekt het enthousiasme dat veel weg heeft van het enthousiasme dat de Argentijnse ster zoveel seizoenen heeft opgewekt. Eke keer dat hij de bal raakt, weet je dat er iets staat te gebeuren. En bijna altijd is het goed.”

Ook de connectie tussen de tiener en Depay werd in de Spaanse kranten met een ruime voldoende beoordeeld. Sport spreekt van een ‘zeer slimme pass’ van de Nederlander op Ansu Fati, doelend op de opzet bij de 1-1. AS heeft het over een ‘verlichtend duo’ en een ‘veelbelovende combinatie’. Daarnaast steekt Mundo Deportivo afzonderlijk de loftrompet over de aanvallers. De sportkrant noemt onder meer specifiek ‘een magisch schot dat Cillessen kansloos liet’ (de 1-1 van Ansu Fati) en ‘een afgemeten kanonskogel’ (de strafschop van Depay).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mbappe vs Fati gaat de nieuwe strijd worden in Spanje als Haaland niet komt.

18 oktober 2021 om 00:59



Mbappe vind ik toch van een andere orde, doet niks aan af dat Fati zeker een goede speler is. We praten over Mbappe die opvolger van Ronaldo is toch andere koek...

18 oktober 2021 om 01:37

Fati loopt sinds zijn terugkeer ook alweer 1 op 1 en is pas 18. Als ie zo oud is als Mbappé kan ie best wel eens dezelfde statistieken overleggen. Was Hazard trouwens niet de opvolger van Ronaldo? Hoe is dat afgelopen? Of nee, Bale was dat oorspronkelijk. Hmm...

18 oktober 2021 om 01:43

Perez dacht nou is Ronaldo weg Bale is de opvolger van Ronaldo, dat liep uit eindelijk anders. Bale ben ik nooit echt kapot van geweest overigens. en Hazard zei ik voor dat hij naar Real ging dat het een miskoop was tot op de dag van vandaag heb ik gelijk gekregen. Mbappe is zeker weten wel droomopvolger voor Cristiano.

18 oktober 2021 om 02:15

Mbappe is de opvolger van Cristiano. Hij zal volgend jaar la Liga vermorzelen. Miss dat Luuk Memphis of Fati kan bijbenen.. als je 4 champions League titels in 5 jaar pakt kun je ballen dus beetje respect voor Gareth Bale !! Vergeet niet dat hij Bartra zijn hamstrings heeft gescheurd🤣🤣

18 oktober 2021 om 08:15

Wereldspeler Bartra🙄

18 oktober 2021 om 09:16

Spaanse competitie is wel zwaarder dan de Franse. Ik hoop dat die zoveel scoort, maar is moeilijker.

18 oktober 2021 om 09:16

Aqua1, Cristiano is niet op te volgen, zijn cijfers bij Madrid is niet normaal, ik zie Mbappe niet eens in de buurt komen van Cristiano.

18 oktober 2021 om 10:36

Real gaat weer z'n topper kopen voor een vermogen. De upside van de financiele wanorde bij Barca is dat er nu echt weer een groot aantal eigen toppers doorstromen naar het eerste elftal.

18 oktober 2021 om 08:36

Prima. Hopelijk pikt Depay ook zn doelpuntjes mee dan sta je er als Barca zijnde toch beter voor aangezien Benzema wat ouder is. Dat belooft weer wat Barca artikelen gelukkig op deze ‘Nederlandse’ site 😉

18 oktober 2021 om 01:02

Precies dit! Laat ze eventjes een serie neerzitten alvorens er gesproken word van een top duo.

18 oktober 2021 om 08:32

Is weer een beetje opportunisme inderdaad, maar ja zo zit de voetballerij soms in elkaar. Er zijn daardoor ook mensen die nog steeds Depay uit Oranje willen bijv. gebaseerd op een mislukte EK onder een slechte trainer en matige aanvalspartner in 5-3-2.

18 oktober 2021 om 11:09

Volgend weekend staat El Classico op het programma. Dat is een echte graadmeter

Geweldig tandem idd. Fati versiert de penalties en Depay knalt ze erin en viert dan alsof hij een messiaanse goal heeft gemaakt

18 oktober 2021 om 02:32

Die kranten moeten ook ergens mee gevuld worden hè. Er is gewonnen dus iedereen is blij. Zodra er punten verspeeld worden zullen die twee elkaar alleen maar in de weg lopen en moet Koeman aan zijn elftal sleutelen.

18 oktober 2021 om 08:18

Hij neemt wel betere penals dan Messi 🤪

18 oktober 2021 om 11:10

In Oranje zagen we ook dat hij wel eens mist

18 oktober 2021 om 09:17

Moet zeggen dat Depay em er wel ziek hard en geplaatst in schoot, was een hele mooie.

Je zou eerder denken dat Fati 27 is met zijn volwassen acties en doelgerichtheid en Memphis een 18 jarige is met zijn rare passjes, kip zonder kop dribbels en onmogelijke schoten. Dus nee, dit is geen tandem, dit is vooral Fati die meteen impact heeft. Die jongen is echt heel goed. Hopelijk blijft ie het hele jaar gewoon fit want ik denk dat hij wel eens hele mooie statistieken kan halen dit jaar.

18 oktober 2021 om 05:02

Zo zie je maar weer fati is terug en Barca speelt al wat beter hoop dat dembele snel terug is
Dan kan Depay op de bank zitten

18 oktober 2021 om 08:22

Ben je dan blij jongen? Dat Depay dan op de bank komt? Lekker weer minder slapeloze nachten hé. Doet je pijn he telkens weer dat Depay op het veld staat en scoort, en hij wordt geprezen? Haha, Dembele ten faveure van Depay houdt toch op. Geloof je dat zelf? Depay heeft nu al meer impact dan Dembele in zijn geheel avontuurtje bij Barca.

1 wedstrijd weer gewonnen en al gelijk Barca weer hypen😂😂 gaan dat ook gebeuren tegen Real.

FC Barcelona is wel echt een hot item zeg. Als ze winnen is het allemaal opeens weer top en als ze verliezen is het exit koeman en verschrikkelijk slecht. Denk dat we gewoon moeten accepteren dat ze best leuk spelen maar nogal wisselvallig zijn. Ze hebben best wat talenten en genoeg kwaliteit om 3e te worden maar meer dan talenten zoveel mogelijk ontwikkelen zit er waarschijnlijk niet in.

18 oktober 2021 om 09:00

Arnout je kan winnen en verliezen in het voetbal maar het ligt er aan hoe er gespeeld wordt .barcelona onder koeman in sommige wedstrijden was gewoon drama en dat mag gezegd worden.en als ze goed spelen mag dat ook gezegd worden en als koeman nouw eens aan zijn 433 of 343 systeem blijft vast houden kan het alleen maar beter worden.
Met ook nog de terugkeer van fati aguro Coutinho alba en straks dembelle.

18 oktober 2021 om 09:19

Hij moet die opstelling aanhouden. Coutinho op de bank voor pedri 💯. Fati aguero en dembele voorin word veel saus

19 oktober 2021 om 06:20

Het mag gezegd worden maar nu gebeurt het altijd in overdrive. Als het even 1 wedstrijd slecht is doet de media gelijk of ze er niks meer van kunnen en als het daarna weer goed is dan is het een grote verrassing. Beide zijn volgensmij niet waar.

Grappig dat Koeman niks aan te merken heeft op de scheids deze keer

Netjes, heb de wedstrijd niet kunnen zien, maar zag dat Koeman wel 433 speelde.
Hopelijk houdt hij dit vast ipv weer na paniek terug vallen op 352 met Luuk in de spits.

Aan hen die het aangaat, jullie weten wie jullie zijn: Worden jullie niet moe van jezelf? Elke keer alle NL spelers / ex-ED spelers naar beneden praten? Altijd is een buitenlander beter. Voor clubs geldt hetzelfde. De prestaties van een club als Ajax die goed beleid voert en Europees mooie dingen laat zien worden continu naar beneden gepraat en de prestaties van clubs met dikke schulden en zonder (gezond) beleid worden omhoog gepraat. Trainers en Oranje net zo’n verhaal. Al die afgunst ten opzichte van NL, ik zou zeggen ga lekker ergens anders wonen en daar de successupporter uit te hangen. En mocht je tot hier gelezen hebben voordat je reageerde, ik doel niet alleen op de reacties onder dit artikel. Dit is schering en inslag sinds ik jaaaaaren geleden het voetbalnieuws op VZ ben gaan volgen.

18 oktober 2021 om 11:35

Drl80: in Nederland doen we dat ook (voetballers) buitenlanders omlaag praten.

18 oktober 2021 om 12:27

Je kunt het ook omdraaien en zeggen dat alles wat Nederlands is, of uit Nederland komt, overdreven gehypt wordt. Mss is het allemaal niet zo goed als het lijkt. Bekijk het eens realistisch. Niemand is afgunstig tov Nederland, echt niemand.

18 oktober 2021 om 12:59

Jawel hoor, jij bent bijvoorbeeld zeer afgunstig richting vrijwel elke Nederlandse voetballer. Dan kom je aan met een zogenaamd realistische blik maar in feite is het gewoon het continu naar beneden praten van iets wat eigenlijk best goed is.

En scheidsrechter was ook top😂😂😂
Ben benieuwd of Koeman terechte strafschop vond.
Heeft niet gehuild 😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren