Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romelu Lukaku eist hoofdrol op met treffer na 32 seconden en assist

Laatste update:

Internazionale heeft zaterdagmiddag een eenvoudige overwinning geboekt in de Serie A. In eigen huis ontving de ploeg van trainer Antonio Conte Genoa, dat met 3-0 verslagen werd. Al na 32 seconden was het Romelu Lukaku die i Nerazzurri op voorsprong schoot, waarna de Belgische spits ook bij de 2-0 een hoofdrol speelde door Matteo Darmian bedienen. Stefan de Vrij deed negentig minuten mee bij Inter, terwijl Kevin Strootman de hele wedstrijd op het veld stond bij Genoa.

De ontmoeting in het Giuseppe Meazza was net een halve minuut oud, toen Inter al de gewenste voorsprong in handen kreeg. Na een combinatie met Lautaro Martínez snelde Lukaku richting de rand van het zestienmetergebied, waarna de clubtopscorer een succesvol schot richting de linkerbenedenhoek produceerde: 1-0. De vroege openingstreffer was voor Inter geen reden om gas terug te nemen, want na een kwartier spelen kon de thuisploeg de marge al bijna verdubbelen. Lukaku had een goede steekpass in huis op Darmian, die oog in oog met doelman Mattia Perin aan het kortste eind trok: geen treffer.

Drie minuten later werd Nicolò Barella gevaarlijk namens Inter met een schot vanuit de tweede lijn; ditmaal was het echter de lat die een treffer voorkwam. Na de doelpoging viel het tempo enigszins uit de wedstrijd. De thuisploeg vertrouwde op een goede afloop; Genoa, dat in het eerste bedrijf geen enkele doelpoging kreeg, was daarentegen niet bij machte om de Milanese defensie te kraken. Hoewel ook de openingsfase van de tweede helft voor de neutrale kijker geen lust voor het oog was, viel twintig minuten voor het einde van de reguliere speeltijd toch nog de beslissing.

Lukaku kreeg de bal na een inworp voor zijn voeten en vond in het strafschopgebied de vrijstaande Darmian, die, zonder aan te hoeven nemen, het leer diagonaal ineens achter Perin schoof: 2-0. Het slotakkoord werd een kwartier voor tijd gespeeld door invaller Alexis Sánchez, die uit de rebound de 3-0 tegen de touwen kopte. Dankzij de zege gaat Inter, dat 56 punten verzamelde, steviger aan de leiding in de Serie A, al krijgt AC Milan, dat met 49 punten in het kielzog vaart, later op de zondag de kans om op bezoek bij AS Roma de marge weer te verkleinen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Volwassen wedstrijd van Inter en gewoon goed gespeeld. Conte heeft nu toch echt een vaste ploeg gevonden en wonderbaarlijk genoeg is er dat één zonder Gagliardini en met Perisic op de linkerwingback. Verder is Lukaku toch weer belachelijk belangrijk. Rechtstreeks betrokken bij alle doelpunten. Als Inter kampioen wordt dan is hij de topfavoriet voor de speler van het jaar award denk ik.

28 februari 2021 om 17:21

Inderdaad, ik kan genieten van Lukaku. Vervloekt werd hij bij United en soms ook terecht, maar bij Inter laat hij zien waarom hij zo goed is. Vorige week ook die perfecte bal gegeven op het hoofd van Martinez. Genieten.

Inter gaat naar het kampioenschap, leuk, eens anders dan Juve. Zou wel leuk zijn om eens een achtergrond artikel over de Vrij te krijgen. Wat schrijft de pers daar, hoe speelde hij. Vandaag zelfs een artikel hoe Promes het doet in Rusland, waar geen hond om geeft. Laten we de Italiaanse competitie iets meer aandacht geven!

28 februari 2021 om 17:26

Ben het volledig met je eens. Alleen omdat de Vrij volgens mij een normale jongen is zonder rare fratsen en niet voor +50 miljoen verkocht is vinden ze hem niet interessant genoeg, terwijl die jongen misschien wel de best (of minstens top 2) presterende verdedig van de serie A is, al een eental seizoenen overigens.

28 februari 2021 om 17:35

Altijd een zwak gehad voor de Vrij sinds het WK in Brazilie. Had volgens mij meer uit z'n carriere halen. Is een hele goede verdediger en heeft volgens mij ook op een vrij constant niveau gespresteerd.

28 februari 2021 om 17:47

Vind je? Ik vind juist dat hij het maximale eruit haalt, al lijkt dat misschien niet zo omdat hij op de achtergrond blijft. Als je ziet hoe De Vrij was toen hij bij Feyenoord doorbrak, is het echt bizar wat een kerel het is geworden. Maximaal trainen, maximale focus, maximaal rust nemen. Hij doet en laat er alles voor

28 februari 2021 om 18:48

Alleen al voor De Vrij hoop ik dat Inter kampioen wordt. Die jongen wordt in Nederland best wel ondergewaardeerd, maar ondertussen wel een steunpilaar bij de (zeer waarschijnlijke) kampioen van Italië.

28 februari 2021 om 18:24

Lyrisch zijn de italianen over stefan

28 februari 2021 om 19:47

Wat zit er eigenlijk achter bij Voetbalzone waarom bepaalde spelers zoveel meer aandacht krijgen dan anderen? Ik bedoel dit niet flauw hoor ofzo, maar ik zou eigenlijk wel eens een redactioneel commentaar willen lezen daarover. Als je de aandacht van een van de beste NL spelers op dit moment als een De Vrij afzet tegen een van de Beek die geen pepernoot raakt en waar we dan artikels lezen over zijn toiletbezoek, waarom is dat zo? Ik snap het niet.

1 maart 2021 om 09:16

@orgullo: mijn onderbuikgevoel zegt dat het komt omdat de Vrij nooit voor Ajax heeft gespeeld.

Ik vind het fijn dat Inter laatste tijd gewoon vol profiteert van de misstappen van rivalen. Lukaku's vroege goal was erg belangrijk. Genoa was gekomen om achterin dicht te houden. Perin keepte goed en had een paar fantastische reddingen. Verder is het erg leuk om te zien dat Eriksen zijn draai heeft gevonden. Hij straalt het ook uit. Conte heeft van hem inmiddels een vaste basisspeler gemaakt en het spel loop ook veel vloeiender met hem.

Heeelijk weekend weer zeg . Juve dat punten verspeeld en zelf met 3-0 winnen. Vanavond Milan nog op bezoek in Rome wat ook geen makkelijke pot is. Normaal gaf inter het vaak zelf weg als concurrenten ook punten verspeelde het team wat er nu staat is zo stabiel. Die goal van Darmian kwam wel precies op het juiste moment. Genoa kwam rond de 60e minuut iets vaker aan de bal over de helft. Als die goal dan uit blijft en hij valt dan een keer goed bij Genoa dan is het de laatste 10 minuten stressen voor de overwinning. Mooi voor Sanchez dat hij ook zijn goaltje kon mee pakken.

Wat een top manager is die Conte ook.

Van een kleurloos vertrek bij United naar koning in Milaan. Mooi om te zien dat Lukaku het goed doet. Zo zie je maar wat het vertrouwen van een trainer en club met een speler kan doen. Lijkt ook perfect in de Serie A te passen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren