Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben woest na ‘onzincitaten’: ‘Ik ben de laatste die zal natrappen’

Laatste update:

Arjen Robben baalt van de berichtgeving in de Duitse media na het ontslag van Carlo Ancelotti bij Bayern München. De 33-jarige Oranje-international zou in gesprek met Kicker hard hebben uitgehaald naar de Italiaanse trainer en zijn manier van werken, maar Robben neemt daar nu stellig afstand van.

Zo zou de vleugelaanvaller onder meer hebben gezegd dat er bij het jeugdteam van zijn zoontje beter getraind wordt dan onder Ancelotti. "Er verschijnen nu ineens dingen in de pers waar ik heel duidelijk afstand van wil doen. Het zijn onzincitaten", wordt hij geciteerd door NUsport.  "Ik kan hier heel slecht tegen, omdat ik de laatste ben die zal natrappen naar een trainer, een speler of wie dan ook. Je moet gewoon een kerel zijn als iemand vertrekt en niet natrappen."

Ancelotti werd donderdag op straat gezet door Bayern, daags na het met 3-0 verloren duel met Paris Saint-Germain in de groepsfase van de Champions League. Robben zou volgens diverse Duitse media één van de initiators zijn geweest achter het ontslag van de oefenmeester. De aanvoerder van het Nederlands elftal wilde dat niet bevestigen, maar stak zijn teleurstelling na de wedstrijd in Parijs zeker niet onder stoelen of banken.

Vervolgens speelde Bayern afgelopen weekeinde in de Bundesliga met 2-2 gelijk tegen Hertha BSC. Robben maakte een geprikkelde indruk toen hij een half uur voor tijd naar de kant werd gehaald door interim-trainer Willy Sagnol. "Ik was teleurgesteld, omdat we een 2-0 achterstand weggaven. En verder is het de keuze van de trainer om mij te wisselen en dat accepteer ik. Teleurgesteld zijn mag als speler", besluit hij.

Geloof jij dat Arjen Robben een van de initiators is geweest achter het ontslag van Carlo Ancelotti?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top voetballer!! Maar wel irritant ventje heeft altijd iets te zeggen.

3 oktober 2017 om 00:19

Hij kan heel kritisch zijn maar dat is juist wat hem zo goed maakt. Zijn mentaliteit is echt bijzonder sterk zeker als je, je zo vaak terugkomt van blessures. Veel spelers zouden een voorbeeld aan zijn winnaarsmentaliteit moeten nemen. Hij overdrijft het wel soms zoals laatst bij het Nederlands elftal omdat die jongens ook gewoon zo goed mogelijk hun best proberen te doen maar dat het er de afgelopen jaren totaal niet uitkomt heeft niet veel met mentaliteit te maken.

3 oktober 2017 om 00:20

Volkomen terecht dat hij nu van zich laat horen.

3 oktober 2017 om 00:22

Maar een irritante journalist heeft altijd iets te vragen.

Ergens vind ik het wel goed dat Robben zo is, maar ergens ook weer niet. Als je team niet functioneert en de trainer de spelers niet kan motiveren, moet die plaats maken voor iemand die dat wel kan, al heet je Ancelotti. Maar dan is er toch dat kleine voetballiefhebbertje binnen in mij die het niet leuk vindt dat dit bij Ancelotti gebeurt.

3 oktober 2017 om 00:57

Het overkomt iedere trainer/ manager. Of je nou Pep, Mourinho, v Gaal of Ancelotti heet. Iedereen gaat weleens op zn bek. Er zijn genoeg spelers die vinden dan ze te weinig speeltijd hebben gehad of het niet met je kunnen vinden die zich eindelijk uit durven te spreken. Het mooie is dat een trainer zich weer kan revancheren met een nieuwe ploeg.

3 oktober 2017 om 01:02

Italiaanse trainers in Duitsland blijkt toch niet zo makkelijk te functioneren. Giovanni Trapattoni, Nevio Scala, nu Ancelotti. Zal wel enigszins met verschil in benadering te maken hebben.

3 oktober 2017 om 08:05

De manier van spelen liggen Duitsers niet, dan had je nog Di Matteo die beton voetbal wou spelen met Schalke.

3 oktober 2017 om 09:34

Di Matteo had ik niet genoemd omdat ik dacht dat het een Zwitser was met Italiaanse achtergrond. Hij is namelijk in Zwitserland geboren maar heeft inderdaad wel de Italiaanse nationaliteit. Die past dan ook in het rijtje.

Wie gelooft Robben nou. Ik in ieder geval niet! Dat hij nu van zich laat horen dat hij afstand neemt? Yeah right....grapjas! Anders kon je niet door München lopen.

Er waren vijf spelers die tegen Ancelotti zijn. Dat bevestigt Uli Hoeness en daar hoort Robben zeker bij. Deze uitspraak van Hoeness kan je ook anders interpreteren. Het kan ook zijn dat hij van die jongens af wil zijn. Als voorzitter zijnde zijn dit vertrouwelijk informatie die je binnenhuis houdt en zeker niet op straat komt te liggen.

Eerder voorgevallen toen met de flop van de knvb:
De TOP ja de top van de knvb is zelfs naar München afgereisd. voor een gesprek met Robben hoe het verder moest met Oranje na het ontslag van Blind. Als je top bent nodig je Robben uit in Zeist!

Overleg met Robben en nog vier spelers hoe het verder moet met Bayern München heeft zeker plaats gevonden.

3 oktober 2017 om 07:24

Ik geloof best dat Robben tegen Ancelotti is, al zou ik zelf nooit tegen die man kunnen zijn. Maar ik geloof ook wel dat Robben niet gezegd zal hebben dat “het niveau van de training lager ligt dan bij zijn zoon’s”.. De quotes die ik gelezen heb waren echt enorm hard en niet iets waar ik Robben van verdenk!

3 oktober 2017 om 07:32

Uiteraard is het logisch om de diverse media te geloven ipv Robben.
Dat hij wilde dat ancelotti vertrok geloof ik wel, maar al dat andere gelul.

3 oktober 2017 om 08:54

Anders kan hij niet door München lopen? Robben stelt bij Bayern toch wel wat meer voor dan Ancelotti hoor.

3 oktober 2017 om 09:20

Je krijgt een etiket op je geplakt de rest van je leven en mensen zullen je altijd met scheve ogen naar je aankijken ook in München. Dit wil je als bekende voetballer absoluut niet hebben.

@yoeri,
“het niveau van de training lager ligt dan bij zijn zoon’s”. Ik zie hier humor wel van in.

3 oktober 2017 om 09:40

Een etiket voor dit? Stel je niet zo aan. Hoe oud ben je als je dat zelfs gelooft, 12?

Er zijn spelers die hun vrouw hebben geslagen, gedronken, drugs, gefraudeerd (op en naast het veld) en die kunnen nog allemaal door hun stad of waar ze speelden lopen en dat interesseert niemand. En jij denkt dat ze Robben hiervoor scheef gaan aankijken?

3 oktober 2017 om 13:18

Als het even tegen zit altijd tegen je coaches keren, geen etiket nee, dan gewoon een feit dat altijd onthouden zal worden.

3 oktober 2017 om 09:41

Als je top bent nodig je Robben uit in Zeist!

Dus volgens jou zijn ze dus duidelijk geen top. Klaar.

En wat maakt het uit. De Knvb had zijn hulp nodig, het past in hun agenda, dus vliegen ze naar hem.

Je praat echt onzin en haalt triviale zaken aan.

Geweldige voetballer die robben maar helaas heeft hij soms zijn slechte momentjes voornamelijk schwalbes maken een wereldster als robben heeft dit niet nodig.

Arjen Robben, de Lodewijk Asscher van de voetbalwereld. Sinds hij het idee heeft gekregen dat hij belangrijk moet zijn gaat zo'n beetje alles wat hij doet en zegt geforceerd. Ik geloof best dat hij (mede) verantwoordelijk is voor het ontslag van Ancelotti.

“je moet gewoon een kerel zijn als iemand vertrekt en niet natrappen."

Het zal wel weer een slecht citaat zijn, maar als ik dit lees klinkt het alsof Robben wel alle reden had om na te trappen, maar het nooit zal doen ðÿ˜

Om geruchten te ontkrachten, zou je t ook voor de trainer op kunnen nemen. Dat doet hij (in dit kleine stukje) iig niet...

Ik denk wel dat Robben een aandeel had in het ontslag van Ancelotti, maar waarom is dat zo erg? Robben, Ribery en Müller spelen al jaren voor Bayern en hebben alles daar meegemaakt. Als er dan iemand een potje van maakt, zou ik dat ook aangeven.

3 oktober 2017 om 10:14

Eigenlijk moet er gekeken worden naar Hoeness. Als hij zijn grote mond niet open deed zou er zulke dingen niet gebeuren, nu heb je een Hummels die alleen zichzelf verdedigd en zijn ploeggenoten in de steek laat. Nu is de media aan het zoeken naar de 5 namen.

Iedereen heeft zijn eigen karakter. En niet iedereen hoeft van iedereen te houden. Echter geloof ik wel dat Robben mans genoeg is om iemand persoonlijk te benaderen als er wat gezegd moet worden. Een echte kerel gaat geen verhaaltjes, praatjes of hoe je het wil zeggen achter iemand z'n rug lullen. Ik kan niet zeggen dat ik Robben persoonlijk ken, maar het lijkt me sterk. En als het wel het geval is, is het gewoon een viezerik met wie je dan moet oppassen.

Ancelotti, was hij niet ook ooit trainer bij Real? 🤣 Gedraagt zich meer als aardige oom dan als toptrainer. Rijp voor pensioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren