Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben senior adviseert: ‘Verhuren aan Ajax of PSV, dat zou goed zijn’

Laatste update:

Ludovit Reis staat in de hevige belangstelling van Barcelona, zo meldden het Dagblad van het Noorden en RTV Noord deze week. FC Groningen zou al meerdere gesprekken hebben gevoerd met de top van Barcelona inzake een transfer van de achttienjarige middenvelder. Hans Robben hoopt dat Reis zich in de toekomst blijft ontwikkelen.

De vader annex zaakwaarnemer van Arjen Robben stelt dat de vervolgstap 'superbelangrijk' is. De voetbaltrainer verwijst naar de spelers 'uit het westen van het land' die al op jonge leeftijd naar Engeland vertrokken om in de jeugdopleiding van clubs als Manchester United en Chelsea te spelen. “Dat is lang niet in alle gevallen succesvol gebleken.”

"Zeker als je als achttienjarige in een wereldstad als Barcelona terecht gaat komen. Dan kunnen er andere dingen gaan tellen, ook al heeft Ludo een prima karakter, is hij open, eerlijk en nuchter”, vervolgt Robben senior in gesprek met het Dagblad van het Noorden. Hij hoopt dat Reis goed begeleid wordt en neemt de situatie van zijn zoon als voorbeeld.

“Wij hebben met Arjen bewust gekozen voor de weg van de geleidelijkheid. Eerst naar PSV, terwijl Bayern Munchen zich toen al, op zijn zestiende, gemeld had.” Robben senior zegt dat Reis stap voor stap de top moet halen. “Misschien wil Barcelona hem wel eerst verhuren aan bijvoorbeeld Ajax of PSV. Dat zou goed zijn. En verstandig.”

Verwacht jij dat Ludovit Reis deze zomer een transfer naar Barcelona gaat maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan zou ik hem als Ajax of PSV eerder zelf kopen. Niet voor andere clubs op gaan leiden.

Ken deze beste jongen niet heel goed trouwens. Dus geen idee of het een versterking voor Ajax of PSV zou zijn.

10 april 2019 om 18:00

En wat wil Ajax dan gaan doen met Barca? Volgens mij komt dat op hetzelfde neer..

10 april 2019 om 18:03

Ja sta ik ook totaal niet achter.

10 april 2019 om 18:23

Nee hoor, ze willen ten eerste vooral kopen en ten tweede gaat het om de net niet groep. Deze jongen komt dus pas mogelijk aanbod na verhuurperiodes bij andere, lager geclasseerde clubs.

Ajax moet Ludovit Reis, Ritsu Doan en Martin Odegaard ophalen.

10 april 2019 om 17:55

Doan is niet het niveau wat Ajax moet kopen. Odegaard ben ik mee eens en Reis heb ik te weinig zien spelen.

10 april 2019 om 18:12

En dan Isak er ook nog bij?😎
Allemaal goede voetballers, maar staan ze er gelijk? Misschien heeft Ajax nog wat in de jeugd. Alleen kopen kan nooit de bedoeling zijn

10 april 2019 om 18:25

Goh over bord op schoot scouting gesproken

10 april 2019 om 18:40

Beide Groningers zijn niet goed genoeg voor Ajax. Odegaard wel. Maar ik heb niet de indruk dat Real Madrid die voor een appel en ei laat vertrekken. Als dat al het geval is....

10 april 2019 om 19:05

Plus waarom zou odegaard afscheid nemen van zijn 5miljoen euro salaris per jaar? Dat zie ik Ajax niet betalen aan zo'n knaap

10 april 2019 om 20:00

Vind Doan ondanks dat ie iets minder speelt na zn toernooi, nog steeds een geweldige speler. Zou hem juist wel bij Ajax willen zien ontwikkelen. Nu al heel sterk qua dribbel en inzicht. Reis vind ik ook een hele slimme sterke middenvelder, en zou ook bij PSV of Ajax goed kunnen passen. Helemaal omdat Reis 18,en Doan 19 is. Die kunnen echt nog veel groeien,en betaalbaarder dan Odegaard, wat ik ook een hele goeie vind. Misschien moet Ajax ze alle 3 halen als Ziyech en Neres ook vertrekken.

10 april 2019 om 21:54

Ajax kan niet alleen maar jonge spelers halen die zich nog helemaal moeten ontwikkelen. Dan doe je een behoorlijke stap terug. Op jeugd alleen kun je niet bouwen.

11 april 2019 om 11:09

pinko

Precies! Bovendien loopt er in Amsterdam zelf al heel veel jeugd rond die zich nog helemala moet ontwikkelen. Mischien zou je die eerst een kans moeten geven, voordat je weer jeugd elders weghaalt.

10 april 2019 om 18:00

Duidelijk een gevalletje van alleen de titel lezen..

Ik heb AZ tegen Groningen gezien en ondanks dat ik Reis vond opvallen, waren er meen ik 2 mankementen in zijn spel. Ik vind hem niet buitengewoon snel. Hij is fel en werkt hard, maar hij kan niet in een paar tellen zijn daar waar het gevaar is. Een speler in het verleden die dit wel had was Anita van Ajax. Ook vrij klein en enorm snel. De tegenwerping zal dan zijn dat Reis zich heel goed kan positioneren. Misschien, maar er kwam echt wel wat bij hem langs en hij kan dus niet echt corrigeren met snelheid. Tweede ding was zijn lange bal distributie. Ik meen dat ik daar wat ontevreden over was in die pot. Hij draaide wel een keer heel mooi langs 2 man en zijn korte ballen waren meen ik wel okay, maar ik maak me zorgen over zijn lange ballen. Maher deed dat wel goed in die wedstrijd en dan komen we aan bij een ander punt dat bij dit onderwerp hoort.

Hoezo Reis huren van Barca als je ziet hoe goed Maher als verdedigende middenvelder is bij AZ? Helemaal herboren, ouder, meer ervaren, nu ook harder en doet aan balveroveringen terwijl hij daar in zijn PSV tijd voor schuwde vond ik. Die heeft geen contract voor volgend jaar dus he. Die kun je voor noppes oppakken als een Ajax zijnde en hij kan heel goed voetballen. Ik denk dat hij de beste speler van AZ is op dit moment. Als je doelstelling is om er volgend jaar weer te staan in de CL, dan zul je wat oudere spelers moeten hebben in de selectie. Reis met 18 jaar ... is gewoon wat jong. De tegenwerping zou kunnen zijn dat Maher gewogen is bij PSV en te licht bevonden. Dat hij mentaal gezien niet geschikt is voor de top en dat het niet toevallig is dat nu hij weer op het oude nest zit, het opeens wel weer goed gaat. Als we dan naar Reis kijken, is dat wel een strijdertje met mentaliteit.

Ik denk dat Maher op dit moment echter een man is geworden en hij bovendien een betere voetballer is dan Reis. Althans, voor nu. Reis kan nog veel stappen zetten, maar dan zijn we 2 jaar verder en het doel van Ajax is om er ieder jaar weer in de CL te staan en bij de top 20 clubs van Europa te horen. Transfer vrij Maher oppikken die meer gepokt en gemazelt is lijkt me beter dan huren en opleiden voor Barca.

10 april 2019 om 20:31

Nou is Anita ook wel een flinke slag kleiner dan Reis hè. Anita is 1,66, Reis 1,78. Die snelheid van zo'n type als Anita is leuk, maar er zijn maar weinig van dat soort vlieggewichten die de top halen als controleur.

En ja een Maher is vast een betere spelmaker, maar als je de spelmaker van je tegenstander het leven zuur wilt maken dan moet je bij Reis zijn. Fel als een bulldog, maar ook ondanks zijn leeftijd opvallend volwassen in hoe hij speelt.

Ludovit Reis is me, eerlijk gezegd, nog niet opgevallen bij FC Groningen. Niet in positieve zin, maar ook niet in negatieve zin. Ben benieuwd of Reis werkelijk zo'n groot talent is. De stap naar een club als Barcelona lijkt meer op een zevenmijlslaars stap. Dan zou ik als tussenstap eerder opteren voor een transfer naar een club uit de top van de Eredivisie. Als je dan slaagt mag je het hebben over een transfer naar een club als FC Barcelona .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren