Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben heeft na blunder weinig aan recorddoelpunt

Laatste update:

Bayern München heeft voor de tweede keer dit seizoen punten laten liggen in de Bundesliga. Der Rekordmeister speelde vrijdagavond gelijk tegen VfL Wolfsburg (2-2) en Arjen Robben maakte de tweede Beierse treffer. Het was voor de aanvaller zijn 92e Bundesliga-doelpunt en enkel Giovane Elber was als buitenlander net zo vaak in de competitie voor Bayern trefzeker als Robben.

De international van het Nederlands elftal ontving de bal na 42 minuten van Rafinha en schoot vervolgens via de hakken van de verdediger raak: 2-0. Het doelpunt zou nog op de naam van Rafinha gezet kunnen worden, maar Bayern zelf wees Robben aan als de doelpuntenmaker. De zege leek daarmee wel in de tas te zitten voor Carlo Ancelotti en co, maar na de pauze ging het toch nog mis. Doelman Sven Ulreich verkeek zich op een vrije trap van Maximilian Arnold en stond daarmee de 2-1 toe, waarna Daniel Didavi de bezoekers aan een punt hielp.

Wat een BLUNDER van Sven Ulreich! 🇩🇪😱

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 22 september 2017

De Duitse middenvelder liep na 83 minuten tegen een voorzet van Paul Verhaegh aan en kopte de bal via de paal voorbij Ulreich, die de geblesseerde Manuel Neuer tussen de palen vervangt bij Bayern. Ancelotti probeerde met Kingsley Coman en James Rodríguez als invallers binnen de lijnen nog wat te forceren, maar het bleef bij 2-2 in de Allianz Arena. De score was overigens geopend door Robert Lewandowski, die na licht contact met Marcel Tisserand naar het gras was gegaan, een strafschop verdiende en het buitenkansje zelf benutte.

De videoscheidsrechter besloot niet in te grijpen en dus ging Bayern na 33 minuten aan de leiding. Wolfsburg had zich een half uur lang kranig verweerd, maar na de 1-0 en 2-0 leek het duel gespeeld. Die Wölfe, waarbij Riechedly Bazoer na 85 minuten in het veld kwam voor Divock Origi, knokten zich na de pauze dus alsnog terug tot een punt en staan nu met zes punten op de elfde plaats in de Bundesliga. Bayern heeft evenveel punten als Borussia Dortmund, maar de koploper van Peter Bosz kan zaterdag uitlopen.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern lijkt dit jaar toch echt wel wat minder dan vorige jaren. Zou me niet verassen als Dortmund er met de titel vandoor gaat dit jaar.

22 september 2017 om 23:19

Veel vaste spelers worden ook een jaartje ouder. Maar die keeper maakte een grote blunder van jewelste wat doorslaggevend was.

Seizoen is nog maar net begonnen en ik zou het knap vinden als Bosz (nieuwe coach) met Dortmund kampioen zou worden eerlijk gezegd.

22 september 2017 om 23:46

Ik vond Bayern sowieso minder sinds het vertrek van Guardiola. Ook vorig seizoen was het niet heel bijzonder en toen was er ook geen fatsoenlijke concurrent voor Bayern en werden ze gewoon weer kampioen. Nu lijkt Dortmund weer een stap te hebben gemaakt en kunnen ze het hele seizoen meedoen om de titel. Al is het nog vroeg in het seizoen om het goed te kunnen voorspellen

Kwestie van tijd voor we Nagelsmann welkom mogen heten. Tenzij het echt een dramatisch jaar wordt zal het niet tijdens het seizoen worden maar na het seizoen zal dan toch wel. Kijk er iig erg naar uit.

Goed nieuws, vind ik persoonlijk. Maakt de competitie is wat spannender. Ook is dit goed voor bosz, na jonker en FdB is Nederland weer eens toe aan een goede trainer in het buitenland (topcompetitie)

Ik krijg toch een beetje het gevoel dat dit het jaar is voor een andere duitse club om kampioen te worden.
Je ziet toch enig verval in het bolwerk Bayern, natuurlijk moet bijvoorbeeld een Dortmund het wel het hele jaar op kunnen brengen maar als het weer een keer kan dan is het wel dit jaar.

Door die enorme blunder van Ulreich kreeg wolfsburg zelfvertrouwen met als resultaat, opnieuw punten verlies

22 september 2017 om 22:45

Of Robben die gewoon de 3e moet maken of desnoods die bal afgeven wat zeker 9 van de 10 andere spelers wel zou doen.

22 september 2017 om 22:55

Die situatie kwam op de 2e plaats inderdaad

Bayern was echt ruk.
Ouwe buitenspelers James op de bank mwa ben niet onder de indruk. Goede hoop voor Dortmund en Bosz

Hoog tijd dat het bestuur nu iets onderneemt, Smijt na de blessure van Neuer het huidige artsenteam buiten. Dat is de eerste stap. Het is ongelooflijk dat door de terugkerende blessure van Neuer en de blunder van Ulreich Bayern alsnog punten verspeelt.
Het huidige voetbal staat me trouwens ook niet meer aan. Hopelijk is dit het laatste seizoen van Ancelotti. Onder Guardiola was het altijd opperste concentratie tot de laatste minuut. Dat zie ik weinig onder Ancelotti. De bal houden lukt evenmin na een voorsprong.

Dortmund gaat dit jaar kampioen worden. De defensie is eindelijk op orde onder Bosz, met een ijzersterk, onderschatte duo Toprak-Sokratis. Op het middenveld speelt de eindelijk blessurevrije, opgeleefde Nuri Sahin weer. Laatste keer dat hij geheel blessurevrij en invorm was heeft hij Dortmund kampioen gemaakt, werd hij tot beste speler van de bundesliga verkozen en was hij aanvoerder. Naast hem Castro en Kagawa, aangevuld met jonge toptalenten zoals Weigl en Dahoud. En in de aanval natuurlijk topper Aubameyang. Het verschil met voorgaande jaren is dat Bosz eindelijk voor meer ervaren spelers kiest, hierdoor is Dortmund ook meteen een stuk consistenter.

23 september 2017 om 00:47

Bartra speelt meestal naast Sokratis. Maar met Subotic en Toprak wel 2 goeie back-up cv’s.

Iedereen maar roepen dat Pep niks voorstelde en dat met Ancelotti het spel eindelijk weer eens goed zal worden, maar nu zie je dat coach zijn met zo een selectie niet gelijk successen belooft. Ook Ancelotti is nog zoekend naar de juiste opstelling.

Ik ben echt heel benieuwd naar hoe Bayern het tegen PSG zal doen, maar met zo een niveau zie ik ze ook 4-0 naar huis gestuurd worden net zo als Barcelona vorige seizoen.

Ik ben in ieder geval nog geen enkele keer op Europees gebied echt onder de indruk geweest van Bayern on Ancelotti. Ik hoop wel dat ze zich blijven ontwikkelen en versterken zodat het niet steeds vaker een Spaanse club Europa domineert, tenzij het Barcelona is hahah.

23 september 2017 om 03:29

Ancelotti is gewoon 1 van die coaches als hiddink enzo. Doen niets vernieuwends of voegen niets echt toe. Dat zie je bij hem ook. Zag je ook al bij real ook

Een bal die Neuer zonder moeite zou vangen, probeert Ulreich hem weg te slaan met 1 hand. Het is niet al te er, we zitten nog in september en Bayern kan alles nog goed maken. Het is hopen op een gelijkspel tegen PSG of een minimale winst. Zonder Neuer redt Bayern gaat het heel erg moeilijk.

Eigenlijk een vreemde titel. Als hij de 4-0 had gemaakt was dit niet de headline geweest, terwijl het doelpunt dan minder waardevol was geweest dan nu.

Elber gewoon inhalen, wat een fantastische prestatie van Robben. Daarnaast ook nog ontelbare assists.

Mocht Bayern de titel mislopen, dan is dr BL winnen toch niet zo eenvoudig als beweerd werd toen Guardiola aan de macht stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren