Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘River Plate meldt zich na transfer van 18,5 miljoen mogelijk bij PSV’

Laatste update:

Maximiliano Romero is aangeboden bij River Plate, zo meldt TyC Sports. De Argentijnse grootmacht is op zoek naar een nieuwe spits, aangezien Julian Álvarez komende zomer naar Manchester City zal vertrekken. De naam van de 23-jarige spits van PSV wordt nu intern besproken bij River Plate en het Eindhovens Dagblad noemt een vertrek uit Eindhoven onder de juiste voorwaarden 'niet onbespreekbaar', al moet de interesse nog wel concreet worden.

Manchester City maakte de komst van Álvarez vorige maand al bekend. River Plate ziet een bedrag van zeventien miljoen euro - dat door bonussen nog met anderhalf miljoen euro kan oplopen - tegemoet voor de 21-jarige spits. Álvarez heeft reeds zijn handtekening gezet onder een tot medio 2027 lopend contract bij Manchester City, maar wordt tot het einde van het seizoen nog verhuurd aan River Plate. Daardoor heeft de Argentijnse topclub nog enkele maanden om een opvolger te strikken.

De naam van de eerder ook aan Feyenoord gelinkte Valentín Castellanos stond bovenaan het verlanglijstje van River Plate. De 23-jarige spits - geboren in Argentinië, maar via Chili en Uruguay bij New York City FC terechtgekomen - blijkt echter onhaalbaar. Romero is de afgelopen dagen aangeboden bij River Plate en zijn naam wordt nu op de burelen in Buenos Aires geëvalueerd. De spits heeft bij PSV nog een verbintenis tot medio 2023, waardoor komende zomer het laatste moment is om hem te verkopen voor hij in zijn laatste contractjaar terechtkomt.

PSV nam Romero in januari 2018 voor tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield. De afgelopen vier jaar - met uitzondering van een jaar dat hij op huurbasis van zijn oude club doorbracht - speelde Romero voornamelijk door blessureleed slechts veertien wedstrijden, waarin hij goed was voor een doelpunt en twee assists. Ook dit seizoen sukkelt Romero met blessures, waardoor hij pas tot tien wedstrijden in de hoofdmacht kwam. Rik Elfrink - PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad - schrijft dat Romero momenteel in Argentinië revalideert en in april wordt terugverwacht bij PSV. Zijn laatste blessure zou de verwachtingen bij de sportieve leiding van PSV 'definitief hebben uitgedoofd'.

Zie jij Maximiliano Romero nog doorbreken bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat jammer zou dat zijn. Ik zie het nog steeds in hem. Die blessures zouden toch een keertje moeten stoppen. Ga nou voor je kans in Eindhoven, die komt wel!

17 februari 2022 om 13:22

Inderdaad echt een spits met veel potentie Romero. Zonde dat hij altijd geblesseerd raakt zodra hij weer even fit is. Toch een lastig vraag stuk voor PSV ook, kies je er voor nog wat terug te verdienen of blijf je in deze jongen geloven. Hij heeft bij River, mocht hij gaan, wel grote schoenen te vullen. Want wat een geweldenaar is Julian Alvarez, gisteren in de tweede competitie wedstrijd van het seizoen weer begonnen met een hattrick. Kan niet wachten om hem bij City te zien in een grotere competitie. Er gaan echter geruchten dat hij misschien tot na het WK verhuurd wordt aan River

17 februari 2022 om 13:27

Dat hoor ik al 3/4 jaar. Is een beetje net als Michael Scott: "i don't care if Ryan murdered his entire family, he is like a son to me". Op een gegeven moment moet je maar ophouden en maar op andere spelers gooien. Hij lijkt mij qua techniek wel weer beter dan Vertessen.

17 februari 2022 om 13:30

Jemig, wat een slechte vergelijking.

17 februari 2022 om 13:37

Hoezo is het een slechte vergelijking? Romero heeft tot op heden toch niet heel veel (kunnen) laten zien? Je kunt hem de hele tijd onder contract houden, maar waar is perspectief? Had nog laatst hier gehoord van een PSV-fan/supporter die zei dat hij eigenlijk hoopte dat hij zou slagen, maar dat de kans aanzienlijk klein is. Als men zo over een speler denkt, dan is het een beetje zonder van het geld van PSV, vind je niet? Lijkt me goed voor die jongen om bij een grote club als River Plate in zijn geboorteland weer aan spelen toe te komen. Misschien zal hij daar het goed doen, maar dan is het beter voor PSV om niet met het dossier Romero rond te lopen en beter te focussen op een toekomst met andere spelers.

17 februari 2022 om 13:43

Ik ben het met jouw laatste post niet geheel oneens. Ik denk dat hij hier nog wel kan slagen als hij heel blijft, maar die zekerheid is er niet. Ik zou, helaas voor PSV, begrijpen als hij zou vertrekken hoor.

Het ging me alleen om de nogal zwakke Michael Scott-vergelijking. Die gaat in de verste verte niet op.

17 februari 2022 om 13:51

Okay, misschien wil je niet geassocieerd worden met Michael Scott (zal het wel geinig vinden though), maar Ryan had ook potentie met zijn MBA op zak, raakte overmoedig door middel van teveel sales te rekenen, en werd ontslagen. Toch zag Michael Scott nog veel in hem en bleef hem maar aannemen bij Dunder Mifflin, ondanks zijn achtergrond/hoofdpijn dossier.

17 februari 2022 om 13:57

In dit geval kan je jezelf ook de vraag stellen of dat PSV (michael Scott) in Romero, een soort Toby ziet door al die blessures.

17 februari 2022 om 14:21

Ik zou niet weten waarom ik daarmee niet zou willen worden vergeleken? Heb me kapot gelachen om dat programma. Maar we worden het niet eens

17 februari 2022 om 14:28

Mensen kijken The Office blijkbaar niet goed, maar voelen zich wel genoodzaakt te reageren haha. Ik vind het een hele goede vergelijking. Het lijkt PSV en supporters, waaronder ikzelf, inderdaad weinig uit te maken wat er allemaal met Maxi aan de hand is, we blijven vertrouwen in hem houden. Bedrijfsmatig is het inderdaad wellicht tijd om hem te laten gaan wanneer River Plate met een goed bod komt.

17 februari 2022 om 14:59

@maugaza - Haha denk het niet, want ze blijven vertrouwen in hem houden. Toby was er vanwege corporate om Michael in de gaten te houden dat hij geen stomme shenanigans ging uithalen (wat uiteindelijk niet lukte natuurlijk, want Toby kreeg geen grip op hem). "if I had a gun with two bullets, and I was in a room with Hitler, bin-Laden, and Toby, I would shoot Toby twice".

17 februari 2022 om 15:01

@yelle: Gelukkig hoor ik niet bij die mensen zo te zien.

En ik denk dat als jullie Romero aanhouden, jullie er nog "gewoon" op kunnen verdienen. Ik zou dit half jaar het in ieder geval aankijken. Qua spel maakt hij de aanval van PSV compleet. Mocht hij nu 3 maandjes heel blijven en presteren, dan zou ik zelfs verlengen geen gekke optie vinden. En ja ,dit is deels gebaseerd op hoop, maar ik denk dat jullie een ruwe diamant in bezit hebben. Hij moet alleen nog worden opgepoetst

17 februari 2022 om 15:11

@mangalitsa - Ik denk dat je 10 miljoen en salaris lastig gaat terugverdienen van een speler die maar 14 wedstrijden heeft gespeeld voor PSV 1. Just saying. En in die 14 wedstrijden, heeft hij maar 1 goal gemaakt. Ik denk dat de kans aanzienlijk groter is dat je meer geld krijgt voor Doan en Baumgartl, dan voor Romero. Bruma heeft meer gekost, en ondanks dat je wat flitsen zag van zijn kwaliteit, ga je 12 miljoen niet terugzien.

17 februari 2022 om 15:13

Dat denk ik qua transferopbrengst ook zeker niet inderdaad

17 februari 2022 om 23:35

That's what she said

17 februari 2022 om 13:31

De vraag is denk ik meer of PSV dat nog wel wil. Hij valt van blessure in blessure, al een jaar of 3/4 lang. Dat schiet niet op. Denk dat iedereen wel de potentie zit in zijn kwaliteiten maar op een gegeven moment moet je denk ik als PSV ook gewoon zeggen: gegokt en verloren. Paar miljoen vangen en doorgaan.

17 februari 2022 om 13:37

Snap ik deels. Het is ook gebaseerd op hoop om zo'n mooie spits weer in de Eredivisie te zien. Dan hoop ik maar dat Amin Sarr het wordt! Al doe ik dat sowieso al

17 februari 2022 om 13:41

Huh? Vond je Malen geen leuke spits dan? En daarnaast vond ik Tadic in de spits in de Eredivisie een aantal seizoenen geleden ook weergaloos spelen bij Ajax. Waar je de hoop hebt gevestigd op Amin Sarr, is voor mij ook wel een verassing. Mits je Malmo en/of Jong Zweden op de voet volgt, maar die kans lijkt me aanzienlijk klein.

17 februari 2022 om 13:43

Ik zou proberen Luuk de Jong terug te halen, Zahavi verkopen/laten gaan, huurcontract Vinicius ontbinden en optie tot koop laten gaan, Fofana verhuren aan een Eredivisieclub en dan een extra spits van een jaar of 23 erbij halen.

17 februari 2022 om 13:45

Amin Sarr heeft leuke dingen laten zien, dus die hoop is niet onterecht. En nog jong.

@fossen: Ja, zou prima zijn!

17 februari 2022 om 14:07

Heerenveen heeft Sarr laatst gekocht toch?

17 februari 2022 om 14:14

Ja. 2,3miljoen. Voor ons een heel behoorlijke uitgave. Begin is ook veelbelovend, dus ik heb er ook hoge verwachtingen van. Zeker als straks het team weer compleet is. Maar nu dwalen we af ;-)

17 februari 2022 om 14:02

"die blessures zouden toch een keertje moeten stoppen."

Misschien zijn die blessures geen pech, maar is zijn lichaam gewoon niet gemaakt voor topsport. Hij heeft in vier jaar tijd pas 176 minuten in PSV 1 gespeeld. Dat is echt bizar.

Voor een redelijk aanbod moeten we hem natuurlijk altijd laten gaan. Hij heeft echt wel bewezen talent te hebben maar we zijn geen Man City met 30 toppers op de bank. Het is super jammer maar we kunnen niet op hem rekenen.

17 februari 2022 om 13:35

Wat noem je een redelijk aanbod voor een speler met een contract voor een jaar die al bijna vier jaar continu geblesseerd is?

17 februari 2022 om 13:38

2 miljoen

17 februari 2022 om 14:17

Zou je daarmee echt tevreden zijn?

17 februari 2022 om 14:22

Wat is tevreden? Op dit moment is dat denk ik echt het maximale wat je er nog uit kunt krijgen, hooguit 3 als het meezit. In dat opzicht tevreden ja. Gezien zijn aankoopsom en traject bij PSV natuurlijk niet, maar dat geld ga je er sowieso niet uit krijgen.

17 februari 2022 om 17:35

@Fossen, dat moet toch te doen zijn? Die twee miljoen dus.

Als het aan mij lag, was dit de ideale spits. Alleen jammer van zijn vele blessures.

Alweer 3.5 jaar aan t tobben. Potentie is er wel maar zn fysiek lijkt niet geschikt voor profvoetbal in de eredivisie,laat staan voor een grotere competitie. Argentijnse competitie is volgens mij wel te doen. Lijkt me over de hele breedte een slok minder dan onze onderschatte eredivisie.

17 februari 2022 om 13:30

Dat is het probleem, hij is niet 3.5 jaar aan het tobben maar alleen bij psv. In '20 heeft hij 23 wedstrijden gespeeld voor Sarsfield met een gemiddelde van 66 min per wedstrijd.

Dus misschien heb je gelijk hoewel ik persoonlijk denk dat de Argentijnse competitie fysiek wel zwaarder is dan de eredivisie.

17 februari 2022 om 15:26

Douwe ik heb geen idee wat de Argentijnse competitie voorstelt. Weet dat er vaker spelers vandaar uit hier heen komen dan andersom, zodoende ga ik er maar vanuit dat de eredivisie wat hoger aangeschreven staat dan daar. Fysiek zou maar zo zwaarder kunnen zijn. Kun je best gelijk in hebben

17 februari 2022 om 15:23

Dat de Argentijnse competitie minder is dan de Nederlandse zal vast en zeker, maar blessures oplopen kun je overal.

Misschien is het maar gewoon het beste als deze jongen bij River Plate gaat voetballen, maar ik snap echt niet zo goed dat River Plate deze gok met hem aandurft. Nu betaal je een paar miljoen voor een jongen die 100% geslaagd was bij PSV, maar dat niet gered heeft omdat hij altijd geblesseerd was. Wat geeft je dan de garantie dat dat bij River Plate niet gaat gebeuren?

Ik zou Romero gewoon verkopen, bij een goed bod. en dan kijken voor een andere spits. als we Romero niet verkopen dan loopt hij een jaar later gratis de deur uit. en zie hem komend seizoen mocht hij blijven niet veel wedstrijden spelen.

Denk met zijn geschiedenis PSV blij moet zijn om nog 2 miljoen voor hem te krijgen. Maximiliaans glas uit Argentinie gedijt helaas niet zo in de Brabantse velden

Mooi dat iedereen hier ook dezelfde mening over die jongen heeft. helemaal mee eens overigens. In die spaarzame wedstrijden voor PSV was hij echt waardevol. Vooral in Jong liet hij zien een pure targetman te kunnen zijn die vrijwel elke kans benut. Gun hem echt het beste, maar het lijkt niet bij PSV te gaan gebeuren helaas. Misschien met zijn transfer en het salaris van Zahavi dat we een spits kunnen halen die Vinicius achter zich laat en als tussenpaus fungeert tot Fofana er klaar voor is

Jammer van het talent van die jongen, ik heb een keer de selectie van jong Argentinië te gast gehad in mijn restaurant en toen vroeg ik aan de technische staf over deze Romero. Zij zeiden dat het een groot talent was, maar dat hij altijd geblesseerd is door zijn levensstijl en dat zijn mentaliteit absoluut niet goed was.

17 februari 2022 om 13:27

Dat zullen ze inderdaad heus gezegd hebben.

17 februari 2022 om 14:01

Levendige fantasie wel

17 februari 2022 om 20:39

Het is toch echt gebeurd 😂 ik heb een restaurant in alicante en de selection was daar op een jeugdtoernooi en kwamen bij ons in het Argentijns steakhouse. Was een top avond.

17 februari 2022 om 13:39

Dit is 100% gebeurd

17 februari 2022 om 14:19

Ik was hier bij, was een van de obers wie 4 zakken friet aan tafel moest bezorgen, bleken alle 4 voor Romero te zijn.

17 februari 2022 om 15:19

Dit verhaal klopt inderdaad, ik was de tafel

17 februari 2022 om 16:05

Ik was het bestek.

Misschien dat dit wel het beste is voor zowel PSV als Romero. Het bedrag wat PSV destijds voor hem betaalde, gaan ze nooit voor hem terugverdienen dus bij een goed aanbod moet PSV hem denk ik ook wel verkopen.

De blessuregevoeligheid die hij heeft, zal hij bij River Plate ook vast wel blijven houden. Maar misschien dat hij toch langere tijd fit kan blijven en gewoon een goede reeks wedstrijden neer kan zetten. In potentie is hij ook echt gewoon een goede spits, maar blessuregevoelig is hij al vanaf de jeugd. Want hij heeft 2x proef gelopen als jeugdspeler van Velez Sarsfield bij Arsenal, maar Arsenal zag er toen 2x vanaf vanwege zijn fysieke gesteldheid.

Heeft toen in de jeugd 2x een hele zware knieblessure gehad waardoor hij 2x 1 jaar moest revalideren. Werd als hij fit was, wel altijd vergeleken met Radamel Falcao en Sergio Agüero en is ook echt wel een killer in het strafschopgebied.

Zou bij PSV denk ik met gemak minimaal 20 goals per seizoen maken in de Eredivisie en zijn goals in Europees verband ook meepikken, als hij niet zo blessuregevoelig zou zijn. Dat weet ik echt zeker, PSV had dan echt goud in handen gehad met deze jongen zowel sportief als financieel.

Blijft eeuwig zonde. Dat het echt een groot talent is zien we denk ik allemaal wel, de minuten die hij speelt zie je gelijk zijn klasse. Maar bij Romero weet je ook dat hij 80 procent van een seizoen geblesseerd is. Als PSV er nog geld voor kan vangen, zou ik het gelijk doen.

Als je hem kan verkopen direct doen. Wat de reden ook moge zijn geweesr zijn bijdrage was 0.0
Psv zit met een overschot aan
waardeloze spelers ( bruma enzo Mwene Obispo enz) allemaal dumpen en met dit geld een topper halen.

ja, alleen op potentie en hoop kun je zo'n speler niet maar blijven aanhouden. Jeetje zeg, wat is dit een lang gebed en elke keer blijkt dan ook dat het zonder einde is. Nadat hij de tweede keer langdurig uitviel had ik al de hoop opgegeven vwo PSV. Ook toen hij dit jaar weer aansloot wist ik; dit gaat m niet worden. En daar zijn we dus weer....verkopen en voor Romero hopen dat er ergens een moment komt dat hij een seizoen start en kan afmaken.

Een fitte Romero is de beste spits van PSV. Maar daar zit meteen het probleem hij is helaas nooit fit. Ik gun deze man gewoon een blessurevrij seizoen. Dan maakt hij gegarandeerd meer dan 20 doelpunten

17 februari 2022 om 15:25

dat is een aanname en eerder gebaseerd op het gebrek aan kwaliteit bij de andere spitsen. Niet op basis van wat we weten van Romero.

Echt zó enorm zonde dat deze jongen het gewoon niet heeft kunnen laten zien de afgelopen jaren. Er zijn de afgelopen jaren bij PSV voldoende flapdrollen langsgekomen waarvan je je afvraagt hoe ze in hemelsnaam op dat niveau terecht zijn gekomen. Maar deze jongen was op het moment van tekenen echt een transfer van het kaliber Lozano, een regelrecht toptalent en een huzarenstukje van Brands om hem vast te leggen. In de spaarzame optredens zie je nog steeds een sprankje van het volop aanwezige talent, maar we moeten gewoon vaststellen dat het lichaam de geest in de weg zit bij deze jongen. Net als bij Jonathan Reis indertijd had ik echt het gevoel dat PSV met Romero een absolute topper in wording in huis had, maar ook in dit geval lag het niet aan zijn voetbalkwaliteiten dat het hoofdstuk dichtgaat.

Overigens grote complimenten weer voor VZ, die met het noemen van Álvarez' transfersom weer een clickbare indruk weet te wekken of er iets groots te gebeuren staat. De werkelijkheid is natuurlijk dat River bij het doorzetten van de interesse hooguit 10% van dat bedrag voor Romero zou uittellen.

Ik denk dat het voor beide partijen goed zou zijn om uit elkaar te gaan. Voor Romero is het een nieuwe start waarin voor hem hopelijk weinig blessures meer aan te pas komen, en voor PSV weer ruimte in het salarishuis en transferbudget om een nieuwe speler te halen die minder blessure gevoelig is en uiteindelijk meer kan brengen dan Romero de afgelopen jaren heeft gebracht. Het is een jongen met potentie, maar hoeveel geduld wil je nog hebben met iemand die zó vaak geblesseerd is.

Deze speler moet nodig wedstrindritme opdoen voordat hij kan verkassen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren