Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real waant zich zeker van komst Mbappé: ‘Hij is geboren om voor ons te spelen’

Laatste update:

José Manuel Otero, lid van de bestuursraad van Real Madrid, weet zeker dat Kylian Mbappé de overstap naar de Koninklijke gaat maken. Dat vertelde de bestuurder te gast op een Twitch-kanaal. De 24-jarige superster beschikt bij Paris Saint-Germain over een aflopend contract en kan volgende zomer transfervrij tekenen in het Santiago Bernabéu.

Waar Mbappé zich eerder nog liet verleiden tot een langer verblijf in Parijs, is Otero er nu zeker van dat de 71-voudig international van les Bleus voor Real gaat spelen. “Mbappé is nog een jonge jongen en ze overspoelden hem bij PSG met geld. Toen maakte hij een keuze.”

Otero zegt dat er zaken zijn veranderd. “Als je het hem vandaag vraagt en hij is eerlijk, dan zal Mbappé ook zeggen dat hij spijt heeft van die keuze. Hij had nu al gelukkig kunnen zijn in Madrid.” Bij Real werkt Otero nauw samen met president Florentino Pérez, die ervan droomt om Mbappé aan te trekken.

Real weigerde PSG een exorbitante transfersom te betalen voor Mbappé. Otero is achteraf blij met die keuze. “Het bedrag dat we nu moesten betalen voor Mbappé was ook ongelofelijk. Daarom was het niet logisch om Mbappé een jaar eerder te halen, ook al misten we nu iemand op de positie van Benzema.” Volgens Transfermarkt is Mbappé samen met Erling Braut Haaland momenteel de meest waardevolle speler ter wereld: 180 miljoen euro.

Komende zomer zijn er volgens Otero minder beren op de weg. “Als we afgelopen zomer één stap verkeerd hadden gezet, dan was er een reactie gekomen vanuit Parijs. Wij als Real weten precies wat we kunnen doen en wat niet. Ik vertrouw er nu op dat hij transfervrij de overstap maakt. Mbappé is geboren om voor Real te spelen!”

Mbappé maakt er al jaren geen geheim van dat Real zijn droomclub is. Foto’s van zijn kinderkamer met posters van de Koninklijke en Cristiano Ronaldo zijn overal te vinden op het internet. Met een transfer kan hij zich voegen bij de Franse enclave van Real, dat met Ferland Mendy, Aurélien Tchouaméni en Eduardo Camavinga al drie landgenoten van Mbappé onder contract heeft staan.

Tegelijkertijd zou er een einde komen aan een tijdperk. Mbappé speelt al sinds 2018 voor PSG, dat hem destijds voor 180 miljoen euro overnam van AS Monaco. Sindsdien speelde hij 269 wedstrijden voor de vermogende grootmacht, waarin hij goed was voor 220 doelpunten en 98 assists. Met PSG won Mbappé vijfmaal de landstitel, driemaal de Franse beker, driemaal de Franse Supercup en tweemaal de Franse League Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De huidige malaise bij PSG is natuurlijk alleen maar positief voor Real. Al vraag ik me wel af of dit zo slim is van die kerel, PSG houdt er niet echt van als clubs zulke uitspraken doen over hun spelers (en in dit geval terecht). Verder snap ik de mensen niet die nog steeds wrokkig zijn ten opzichte van Mbappés eerdere keuze. Een kerel van 22 werd toen door de Franse president (!) overgehaald om bij PSG te blijven. Vrij ongezien in de moderne voetbalwereld.

11 oktober 2023 om 07:21

Feit is wel dat Mbappe daar zijn loopbaan een beetje vergooid. Hij is al enkele seizoenen klaar in Frankrijk en ook komend seizoen zal voor hem een verloren jaar zijn.

11 oktober 2023 om 07:24

Als 22 jarige zo'n bedrag plus Messi en Neymar naast je?! Jij moet dat als geen ander snappen 😉.En @Lierse, hij is transfervrij straks, dus heeft PSG niets meer te willen, of ze nou houden van dit soort uitspraken, of niet.

11 oktober 2023 om 07:21

Door de Franse president en door ongekend veel geld. Zelfs dat bedrag was vrij ongezien in de moderne voetbalwereld (tot dat moment)...

11 oktober 2023 om 07:23

Maar hij is transfervrij, dus hij kan zo naar Real.

11 oktober 2023 om 07:48

Moet je PSG nog niet als vijand willen natuurlijk.

11 oktober 2023 om 08:06

Haha, heb t gevoel dat ze sowieso al wat lastig door één deur kunnen samen, daar zal zo'n opmerking van een onbekender lid van de bestuursraad niet heel veel meer aan bijdragen denk ik 😉

11 oktober 2023 om 08:10

Dat denk ik wel. Iemand van Real zegt dat Mbappé eigenlijk al van real is. El Khelaifi wordt gek.

11 oktober 2023 om 08:43

Lierse97

"verder snap ik de mensen niet die nog steeds wrokkig zijn ten opzichte van Mbappés eerdere keuze."

Heel simpel, deze mensen hebben nooit voor zo een keuze moeten staan en zullen dat ook nooit mee maken.

Probeer maar nee te zeggen tegen een ziekelijk bod en natuurlijk wat je zegt, dat de president ook nog eens belt.

11 oktober 2023 om 21:25

Zeker weten dat de druk die de president en ex-president van Frankrijk op hem hebben gelegd een belangrijk aandeel hebben gehad op zijn keuze. Het was jammer dat hij toen niet kwam, maar waar praten we over als je kijkt wat wij (ook spelend tegen Mbappe!!!) daarna bereikt hebben? We hebben niks te klagen en moeten met een realistischer blik naar de club en de toekomst kijken. En als Mbappe nu weer niet komt, jammer dan. Dan moeten we maar wat anders. En met onze resources kunnen we genoeg anders: beter opleiden, andere talenten contracteren. Ik ben het helemaal eens dat we niet knorrig moeten zijn, maar ook over meer dan alleen de kwestie Mbappe moeten we dat niet zijn. We missen belangrijke spelers voor langere tijd, maar staan bovenaan in La Liga en in de CL. Ik geniet van onze huidige resultaten en de prestatie die we op de mat zetten ook al is dat laatste wisselvallig. En als we volgende week of volgende maand weer achter de feiten lopen is dat jammer, dan moeten we er maar harder tegenaan gaan.

Nahh not again he!! (Overigens wel een unieke inkijkje zo vanuit iemand vh bestuur). Maar ughh die kamp mbappe gaat Perez straks gewoon weer te kakken zetten ben ik bang! Het is niet te geloven ook he. Geloof er niks van! Ga ik iig niet meer doen! 😑

11 oktober 2023 om 08:46

Hahah eerste wat ik dacht, jongens het is pas oktober!! Wacht dan tenminste op december voordat we weer elke dag artikelen krijgen.

Mbappe naar Real, Mbappe blijft, Mbappe naar Liverpool, Bayern meldt zich, City meldt zich, Mbappe toch dichtbij overstap Real, PSG met laatste astronomisch bod...

Maar ik denk dat hij de overstap nu wel zet. Het draait niet bij PSG, hij heeft/had problemen met bestuur PSG. Is ook zwart gemaakt door dat bestuur.

Beste zou zijn gelijk op 1 januari rond en klaar. Anders lange winterstop met hopen.

Waarom zou je je al zo uitlaten over een mogelijke versterking? Je mag hem nog niet contracteren (pas na 1 januari dacht ik) en gaat dan al zo in de pers over hem praten. Zeker als je gaat zeggen dat Mbappé spijt heeft, doe dat niet.

11 oktober 2023 om 07:55

Daar hebben Spanjaarden een handje van. Bij Barcelona is het ook 1 van de favoriete onderwerpen van Xavi tijdens de persconferenties. Ramos en Pique hadden er ook een handje van. Blijkbaar bestaan de fatsoensnormen die men in Duitsland, Italië en Engeland hanteren niet. Er wordt niet gesproken over andermans spelers, tenzij je werkt voor Real Madrid of Barcelona.

11 oktober 2023 om 08:36

Xavi heeft daar wel van geleerd, en weigert de laatste tijd op dat soort vragen in te gaan (behalve dat die soms zegt dat een bepaalde speler erg goed is als dat wordt gevraagd).

Overigens hebben we meer aan daden dan aan woorden, en eigenlijk alle clubs nemen tegenwoordig achter de rug van de club om en meer dan 6 maanden van tevoren contact op met sommige spelers. De zogenaamde fatsoensnormen die je benoemt zijn puur voor de bühne, in de achterkamers wordt er gewoon meegedaan. Misschien is hypocrisie daarvoor een beter woord dan fatsoen? ;-) beetje overtrokken natuurlijk, maar het punt is denk helder.

11 oktober 2023 om 08:49

Nee, ik ben het helemaal met je eens. De fatsoensnormen zijn ver te zoeken, maar als de meest zichtbare daarvan al geschonden worden dan is het denk ik wel een signaal dat er iets grondig mis is.

Het illegale 'tapping up' komt steeds vaker voor. We hebben het afgelopen zomer gezien waar uitgebreid met het management van spelers gesproken wordt voor een club officieel benaderd wordt. Ik hoef alleen maar naar Chelsea te kijken waar het over en weer gebeurde.. Caicedo ('s management) is al in februari benaderd voor de aankomende zomertransferperiode, Mount heeft van United garanties gekregen over een bepaald contract nog voor Chelsea toestemming gaf voor gesprekken. Datzelfde geldt voor Kovacic en ga zo maar door. Het zou de FIFA sieren als ze zich ook eens met dit soort overtredingen bezig gaan houden.

Ja, dat gevoel hebben we allemaal denk ik wel. Het was natuurlijk al gek dat hij de vorige keer toch nog overstag ging en een contractverlenging ondertekende, maar ook toen al hebben we met z'n allen voorspeld dat we twee jaar later precies dezelfde soap zouden gaan zien.

Het zou voor Real natuurlijk een immense aanwinst zijn, ik vraag me af of ze hem dan in de spits gaan zetten of dat Vinicius het slachtoffer gaat worden en van zijn linkerplekje af zal moeten (ik kan me dat laatste nauwelijks voorstellen alhoewel ik Mbappe 10x de speler vind die Vinicius is).

Het lollige is natuurlijk ook wel om te zien hoeveel geduld de eigenaren van PSG nog hebben met hun speeltje, als Mbappe vertrekt zijn ze net zo ver van het winnen van de CL als ze waren in 2012 in mijn optiek. Dan heb je dus de afgelopen 12/13 jaar aan 'vooruitgang' volledig verloren. Gaan ze dan weer helemaal opnieuw beginnen of kunnen we toch langzaamaan geruchten gaan verwachten dat PSG te koop zal komen te staan?

11 oktober 2023 om 08:48

"geruchten gaan verwachten dat PSG te koop zal komen te staan?"

Zo hoop dat echt man.

Oneerlijke zooitje daar. Manipuleren de boel zodat ze blik vol sterspelers hebben gekocht.

En natuurlijk zou het gunstig zijn voor Real, want dan kan Hakimi ook voor een schappelijke prijs gekocht worden als die gasten weg zijn.

11 oktober 2023 om 09:01

Het is natuurlijk wel weer een toppunt om te hopen dat een club overgenomen wordt omdat je interesse hebt in hun rechtsback.. De hele wereld draait om Real natuurlijk..

11 oktober 2023 om 08:52

10x de speler die vinicius is is natuurlijk overdreven, of kijk je simpelweg geen Real Madrid?

11 oktober 2023 om 09:10

Valt wel mee, ik ben totaal niet gecharmeerd van Vinicius. Ik vind hem wild, bij tijd en wijlen erg blind en erg overgewaardeerd door mensen die fan zijn van Real. Ik kijk wekelijks Real Madrid en ben het met je eens dat hij een goede speler is, maar wat mij betreft is Mbappe echt een veel, veel, veel betere speler.

11 oktober 2023 om 09:14

Toen real de CL won was hij toch gewoon alles wat je van een vleugelspeler wil?

11 oktober 2023 om 09:28

Ja, hij deed het prima. Maar haal Vinicius weg en dan wint Real nog steeds de Champions League. Het verschil in klasse kwam van Courtois, Modric en vooral Benzema.

11 oktober 2023 om 09:50

Had volgensmij de meeste assist op benzema en was enorm belangrijk tegen city, psg en liverpool. Wild en blind was hij inderdaad ja, 3 jaar terug. Inmiddels een top 3 vleugelspeler en misschien wel de beste linksbuiten ter wereld, heeft alles, snelheid, rendement, goede pass. Snap niet waar je het over hebt eerlijk gezegd.

11 oktober 2023 om 09:54

Niet gecharmeerd van Vinicius, daar sta ik wel van te kijken. Zo'n beetje de meest complete buitenspeler ter wereld op dit moment. Heeft letterlijk alles. Zonder Vinicius wint Real de laatste CL absoluut niet aangezien hij de winnende goal maakt. Make it make sense.

11 oktober 2023 om 09:54

Hij maakt letterlijk de enige goal in de finale 😅.

En vorig jaar dan? In elke knock-out wedstrijd waarin real scoorde had hij een goal of assist.

11 oktober 2023 om 11:47



Vinicius is de beste linksbuiten ter wereld al ruim 1.5 jaar. Vinicius vind ik in de kleine ruimte overigens beter dan Mbappe. En qua snelheid zal het elkaar weinig ontlopen. Wel heeft Mbappã© een beter schot, maar Vinicius bewaard meer het overzicht. En zelfs het rendement van Vinicius is flink omhoog gegaan. Vinicius oogt meer een teamspeler dan Mbappe. Je opmerking dat Mbappe 10x de speler is als Vinicius is dus pure onzin. Het ontloopt elkaar weinig als je puur naar de afgelopen 2 jaar kijkt. Vinicius zijn ontwikkeling is huge.

11 oktober 2023 om 13:13

@yoeriNee Real speelt nu in een twee spitsen systeem en kan best met Vinicius als linkerspits en Mbappe als rechterspits spelen. Daarbij denk ik vooral dat Mbappe in de spits zal spelen en dezelfde rol zal vertolken als Benzema, dus met volledige vrijheid om zelf ook naar links te trekken en te combineren met Vinicius.Zo kan Mbappe nog altijd 'vanaf links', als zij elkaar natuurlijk afwisselen net als voorheen Benzema en Vinicius deden die ook allebei het liefst van links kwamen.Real zal dan waarschijnlijk transitioneren naar een 4-2-1-3 met Bellingham op 10 en Camavinga/Touachemeni en Valverde erachter.

Ik geloof het pas als ik hem met een Real Madrid shirt, naast Perez zie staan op de website van Real Madrid.

Al 2x eerder misgeschoten, je moet natuurlijk wel voor Real Madrid willen spelen. Endrick komt ook van de zomer en een rechtsbuiten is eerder nodig, of zal Mbappe daar gaan spelen? Of zal Endrick eerst verhuurd worden? Hij is natuurlijk nog erg jong.

11 oktober 2023 om 11:34

Of als meerdere bronnen het eindelijk bevestigen. Tussen nu en het aflopen van zijn contract kan nog zo ontzettend veel gebeuren. In 2022 dachten we ook dat die zou komen maar veranderde in de laatste weken toch van gedachte. Dus het zegt inderdaad nog helemaal niets. Ook al is blijven bij PSG natuurlijk niet best voor zijn clubloopbaan...

11 oktober 2023 om 16:20

@ModricMagic

Mbappe moet gewoon naar Real toe gaan, het is niet te geloven dat een topclub als Real hem al bijna 10 jaar probeert te halen en hij er nog steeds niet is, als Mbappe de CL en de goudenbal wilt winnen moet ie voor Real spelen.

11 oktober 2023 om 16:31

Je zou zeggen van wel ja. Maar met Mbappé weet je het helaas nooit. Ik hoop gewoon dat Real een pre-contract gaat sturen naar Mbappé en als die accepteert mooi en als die afwijst dan gewoon doorgaan. Een beetje duidelijkheid zou al mooi zijn naar aankomende zomer.

Dan moet hij wel een keer de juiste keuze maken om daar te tekenen. Hij is nog relatief jong, dus aankomende zomer is het ideale moment. We gaan het zien of hij z'n contract niet weer gaat verlengen..

Nou, het is eerder andersom. Als je je als club voor het karretje laat spannen en je laat bespelen, kun je niet stellen dat de speler geboren is om voor jou te spelen. Je laat alleen maar zien dat je zelfs principes en respect overboord gooit om een speler binnen te hengelen. Daar is niet per se iets mis mee, maar kom dan niet met dit soort over-romantiserende uitspraken.

Als ik Real Madrid was zou ik persoonlijk niet meer voor Mbappe gaan, ja hij is echt gruwelijk goed maar hoe die Real vorig jaar heeft genaaid blijft pijnlijk voor de koninklijke, en real zit al zolang achter mbappe al meer dan 6 jaar en hij is nog steeds niet gekomen, waarom zou je hem dan alsnog willen?

11 oktober 2023 om 08:46

Omdat dat de beste speler ter wereld is voor de komende jaren. Wat die op zijn leeftijd al heeft laten zien in knock-outs (zowel WK als CL) is echt bijna ongezien.

11 oktober 2023 om 08:56

@Lierse1997

Ja je hebt gelijk hoor, maar mocht Mbappe toch naar Real gaan denk ik dat hij het zelfde salaris gaat eisen als wat hij nu verdient bij PSG, en ik denk niet dat Florentino dat hem gaat bieden, Mbappe heeft Real al pijn gedaan door op het laatste moment bij te tekenen, en ik ben heel eerlijk ik vond dat niet prettig voor Real. Ze zijn al bijna 10 jaar bezig om hem te halen en hij is er nog steeds niet. Dan zou ik niet eens meer de moeite nemen om hem nog te halen, overigens speelt Vini al op de plek van Mbappe, en Endrick is een veelbelovende talent die ik echt zie slagen bij Real.

11 oktober 2023 om 09:01

En geen van die twee is (momenteel) even goed als Mbappé.

11 oktober 2023 om 08:56

Dat snap ik Messi dat jij dat niet wil

Maar zoals Lierse aangeeft, je kan transfervrij (ja je betaalt wel veel tekengeld) een van de beste spelers ter wereld binnenhalen. Zal komende jaren misschien zelfs nog beter worden.

11 oktober 2023 om 08:58

@MrKrillin

Mbappe is voor mij meer dan welkom in Laliga en ik zou het ook goed vinden als die naar Real komt, is alleen maar beter en de competitie wordt dan zeker nog aantrekkelijker dan wat het nu is, Alleen is het afwachten of hij ook daadwerkelijk komt

Mbappe speelt nu in zijn eigen stad in een van de beste ploegen ter wereld. Real is ook geen cafe elftal uiteraard, maar ze zullen hem toch een betere aanbieding moeten doen zodat hij weg wil uit Parijs.

11 oktober 2023 om 08:46

@Hangover96

Real heeft een top elftal klaar staan voor in de toekomst, en Mbappe is nog een beetje wat ze missen, PSG zie ik nooit de CL winnen en ik hoop ook niet dat ze het winnen ze hebben zoveel aankopen gedaan de afgelopen jaren sinds de transfer van Neymar, zelfs met Messi erbij is het ze niet gelukt terwijl ze gewoon een dreamteam hadden, ze hebben laatst 4-1 verloren van Newcastle dat zegt dan wel genoeg.

11 oktober 2023 om 09:22

Onderaan de streep zal de deal grotendeels afhangen van het financiële plaatje. Dat zal wel enigszins in de buurt moeten komen van zijn huidige contract.

11 oktober 2023 om 08:50

PSG is toch echt niet meer een van de beste ploegen ter wereld op dit moment, een paar jaar geleden waren ze dat maar sindsdien alleen in de ligue 1 gepresteerd.

11 oktober 2023 om 11:47

Real Madrid ook niet, als je het zo bekijkt.

Als je naar het spelersmateriaal kijkt, zit PSG gewoon samen met City, Real en Bayern bij de vier beste van Europa. Ook al haalden Real, PSG en Bayern vorig jaar niet de CL finale, dat maakt ze nog geen flutploegen.

11 oktober 2023 om 14:11

Real heeft vorig jaar in de halve finale van de CL gestaan en heeft deze het jaar daarvoor nog gewonnen. Het jaar daarvoor ook halve finale. Real is op dit moment samen met City en Bayern de absolute top. Net daaronder heb je ploegen als Liverpool, Arsenal en Barça. Daaronder zit je op het niveau Inter en PSG etc.

11 oktober 2023 om 15:46



Wat? Real heeft 1 seizoen geleden de CL gepakt en vorig seizoen de halve finale, hoe is Real madrid precies geen wereldtop? Kijk eens even naar het middenveld van Real, de bank is al beter dan wat er bij PSG op het veld staat.

Hoe ga je spelen dan? Je zit dan met Mbappe, Vini en Rodrygo die alle 3 het liefst van links komen..
Beter om voor een pure spits te gaan - Kane was natuurlijk de beste optie afgelopen zomer..

11 oktober 2023 om 08:47

Het huidige systeem hanteren en dan Rodrygo/Joselu vervangen door Mbappé. Ik zie het absoluut werken.

11 oktober 2023 om 09:12

Zowel Vini (wellicht wat prematuur) als Rodrygo lijken nog niet echt uit de verf te komen in het huidige systeem toch? Had van Rodrygo overigens verwacht dat die in een soort CF rol net achter/om de spits heen wel zou schitteren.

11 oktober 2023 om 11:33

Mbappé kan prima werken in het huidige systeem. Zeker omdat Jude Bellingham soms ook in 16 komt met zijn loopacties. Rodrygo vind ik niet overtuigend genoeg om een gegarandeerde basisspeler te zijn. Zelfs Joselu overtuigd op het moment meer.

Tsja. ik ben benieuwd. Mbappe zou een droomaankoop zijn van Real, maar ik vraag mij wel af of hij daar net zo goed gaan renderen.

Mbappe kan overal voorin spelen, maar is toch echt op zijn sterks op linksbuiten. Als spits vind ik hem vaker ook wel echt ondersneeuwen, ondanks dat hij alsnog vaak gevaarlijk is...

Vini JR - Mbappé - Rodrygo zou een droomaanval kunnen zijn natuurlijk, maar het is wel vooral veel vliegen en gaan met snelheid/diepgang.

Daarnaast heeft Mbappé nu bij PSG eigenlijk wel zijn zin. Speelt in zijn Parijs/franrijk. Is de absolute sterspeler (na het vertrek van Messi en Neymar) en heeft vrienden erbij gekregen voorin die ook nog eens goed spelen en hem in zijn kracht kunnen laten spelen (kolo Muani en Dembele).

Je kan nu gewoon Mbappé - Kolo Muani (of Goncalo Ramos) - Dembele spelen (of Asensio/Kang-in Lee)

Geloof er nog geen snars van als die kerel niet in Madrid is en PSG officieel heeft verlaten. Er kan nog zo ontzettend veel gebeuren tussen nu en het aflopen van zijn contract. Als Real zijnde zou ik in januari ook gelijk maar een pre-contract naar hem sturen. Als die accepteert is het mooi en als die weigert dan kan je als club doorschakelen. Dan heb je gelijk ook duidelijkheid want de afgelopen 3 transferwindows waren niet best met hem. Maar ja hopelijk dat hij wel door heeft dat blijven in Frankrijk zijn carrière niet goed zal doen. Want een CL winnen zie ik PSG niet doen.



Vinicius en Mbappe in een 2 spitsen systeem met alle vrijheid in aanvallend opzicht en Bellingham daarachter die ook bewezen heeft makkelijk te scoren: een gouden driehoek imo. Real is van oudsher altijd een 442 team geweest. Met Endrick en Joselu heb je dan ook back-up en Rodrygo kan je ook als 10 gebruiken eventueel.

Denk dat dit toch gaat gebeuren dan heb je vinicius mbappe belingham wat een team gaa ze wel wat kosten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren