Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid wacht af na lauwe reacties uit Londen en Liverpool’

Laatste update:

Real Madrid zag Cristiano Ronaldo alweer enkele weken geleden naar Juventus vertrekken en heeft zodoende een hoop doelpunten ingeleverd. Vooralsnog is de Koninklijke er niet in geslaagd om een vervanger aan te trekken voor de Portugese superster en het is nog maar de vraag of dat in de huidige transferperiode gaat lukken. El País weet namelijk te melden dat de zoektocht van de Champions League-winnaar, tot onvrede van trainer Julen Lopetegui, vooralsnog niet over rozen gaat.

Kylian Mbappé, die vorig jaar ook al in beeld was, en Neymar waren volgens de Spaanse krant de belangrijkste doelwitten voor een megatransfer naar Madrid, maar lijken doordat de twee onder contract staan bij grootmacht Paris Saint-Germain voorlopig onhaalbaar. Voorzitter Florentino Pérez zou nog wel blijven azen op een toekomstige transfer van Neymar, al begint er binnen de hogere rangen van de club steeds meer twijfel te ontstaan over de Braziliaan.

Real wendde zich vervolgens tot de Premier League, waar Tottenham Hotspur-spits Harry Kane en Mohamed Salah van Liverpool werden gezien als twee spelers die de 44 doelpunten die Ronaldo afgelopen seizoen maakte, in ieder geval deels, konden opvangen. Salah was echter duidelijk en verlengde zijn contract op Anfield, terwijl Kane onverschillig reageerde. Tottenham Hotspur liet de Spaanse grootmacht daarnaast weten dat er, als de goalgetter bewust aan zou sturen op een transfer, niet voor minder dan driehonderd miljoen euro zaken kon worden gedaan.

Eden Hazard staat wel open voor een transfer naar het Santiago Bernabéu en zou aankomend seizoen graag in het wit willen spelen. Pérez is echter naar verluidt niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Belgisch international, die daarnaast minstens 160 miljoen euro moet kosten. Als Real na 9 augustus, de dag dat de transferperiode in de Premier League op slot gaat, nog zaken wil doen, komt daar nog eens twintig procent van dat bedrag bij, aangezien Chelsea dan geen vervanger meer kan halen. “Ze hebben ons verteld dat ze Chelsea niet dwars willen zitten”, wordt een bron rond Hazard geciteerd door El País.

Een plan om James Rodríguez eerder terug te halen van zijn verhuurbeurt bij Bayern München stuitte daarnaast eveneens op verzet van der Rekordmeister, dat hem tot en met de zomer van volgend jaar voor 42 miljoen euro definitief in kan lijven. Van een idee om Bayern veertig miljoen extra te betalen voor de Colombiaan werd al snel afgestapt, waardoor hij aankomend seizoen vrijwel zeker in de Allianz Arena zal spelen. De kans dat Real deze zomer door de eerdere tegenslagen afwacht en zijn geld spaart voor een klapper in een van de aankomende transferperiodes wordt daardoor volgens El País met de dag groter.

Denk jij dat Real Madrid deze zomer nog een grote aankoop gaat doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En wat nou als ze al die grote namen laten liggen voor een halfe seizoen en kijken hoe Bale het gaat doen als vervanger voor Ronaldo, ik denk dat er dan plannen gaan veranderen

1 augustus 2018 om 11:26

In Bale heb niet veel vertrouwen. Ik blijf bij mijn mening dat hij niet gemaakt is voor het Spaanse voetbal. Hij heeft tot Januari om mij van gedacht te doen veranderen.

1 augustus 2018 om 11:28

Dat door blessures, het lijkt nu toch de goede kant op te gaan. Vooral als je hem hebt zo ziet stralen in de finale dan weetje gewoon dat hij de kwaliteiten heeft om t stokje over te nemen van Cristiano

1 augustus 2018 om 11:35

Natuurlijk heeft hij dat niet, die man is een fantastische speler maar kan nooit hetzelfde doen wat Ronaldo heeft gedaan bij Real. Bovendien is hij al 28. Die prachtige piekwedstrijden in finales veranderen daar niets aan.

1 augustus 2018 om 11:46

Wat gebeurt er na januari dan? Ga jij hem dan hoogstpersoonlijk wegbrengen uit Madrid?

1 augustus 2018 om 23:30

Mijn oordeel over Bale wijzigen!! Of nog harder roepen wat ik al vanaf zijn transfer roep. Dat Bale niet goed genoeg is voor Real!!!

1 augustus 2018 om 11:29

Hoe kan je nou je hoop zetten op een speler die elke seizoen geblesseerd raakt? De aanval is al de zwakste schakel van madrid en zonder Bale heeft Ajax op papier zelfs een betere aanval.

1 augustus 2018 om 12:39

Nieuw trainer van Rea zei toch dat niet real geen vervanger nodig heeft waar dit nieuws weer vandaan ?🤷‍♂️

1 augustus 2018 om 14:02

Serieus lees ik het goed? 300 miljoen voor Bale?
Ik snap tottenham wel als je dom bent om Bale te halen voor 101 miljoen dan kan je rond deze gekte ook voor 300 miljoen voor Kane gaan betalen.

Président van Tottenham heeft aangetoond zijn zin te krijgen bii Perez.
Wie weet is men in Madrid ook zo dom om 300 miljoen te betalen.

Deze transfer gekte begon begon toch ooit in Madrid.

Het loopt niet echt lekker voor Real. Perez twijfelt aan de kwaliteiten van hazard? Dat is onzin hazard laat al jaren zien dat hij een klasse speler is. Persoonlijk denk ik dat real niemand hoeft om het vertrek van cr7 op te vangen te halen omdat ze isco en asensio al hebben voor de positie van ronaldo. Ik hoop nog wel op Kane voor de doelpunten.

1 augustus 2018 om 11:29

Hazard vindt ik heel wisselvallig in de competitie, hopen dat hij de lijn doortrekt wat hij op het Wk heeft laten zien

1 augustus 2018 om 12:34

Het valt bij Chelsea ook regelmatig wat tegen en om daar dan 160 miljoen voor neer te leggen, ik snap het wel.

1 augustus 2018 om 13:50

Hazard speelde dan misschien wel een goed wk, maar hij presteert nooit een langere periode constant in de PL.
Ene keer is hij geweldig en dan zie je hem weer 5 duels niet.
Kan me maar 1 echt goed constant seizoen bij Chelsea voor de geest halen.

Toch grappig, beetje arrogant on te denken dat iedereen zomaar haalbaar is. Dat is voorgoed veranderd. Real weet dat ook wel en haalt nu Brazilianen die net uit de luiers zijn maar het publiek wil wel een superster.
Voordeel is wellicht dat ze onderschat worden en druk bij Barca ligt (en PSG/Juventus/City qua CL)
40 goals min zijn lastig te compenseren. Wil niet zeggen dat prijzen onhaalbaar zijn, genoeg teams die verbeteren nadat een sterspeler vertrok.

1 augustus 2018 om 11:32

Arrogant.. je weet het wel mooi te draaien zeg

1 augustus 2018 om 11:38

Zeker de Real supporters zijn stuitend arrogant.. Chelsea zou bijvoorbeeld wel even omrollen en Hazard laten gaan voor 100 miljoen, want het grote Real Madrid ging toch echt niet meer bieden dan dat! Chelsea is immers maar een kleine club en dient de belangen van het heilige Madrid even voorop te stellen... Het was lachwekkend hoe gedaan werd alsof die transfer al in kannen en kruiken was, terwijl dat juist totaal niet zo is. Hazard stond er voor open, dat wel! Maar hij heeft altijd aangegeven dat hij gewoon bij Chelsea zou blijven als het team versterkt zou worden en Conte zou vertrekken.

1 augustus 2018 om 11:45

Chelsea is ook een kleine(re) club en al helemaal vergeleken met Real Madrid. Tot abramovich keek niemand naar Chelsea. Dat je even vergeet dat real niet mee gaat in het transfergeweld van een psg/barca & jahwel Chelsea betekent niet dat ze arrogant zijn. Een Ronaldo was 100mil dan is hazard door en alleen door zijn leeftijd max 130 mil waard vind ik zelf. Maar als jij hazard hoger inschat dan Ronaldo dan kunnen we sowieso niet verder discussiëren.

1 augustus 2018 om 11:59

Real dat niet meegaat in de transferprijzen? Je weet dat ze voor tot voor kort altijd de top10 duurste transfer-lijst domineerden hoop ik? Die gaan deze zomer echt nog wel een absurd bedrag neertellen, dat eist de buhne

1 augustus 2018 om 12:02

Vergeet je voor het gemak even dat Madrid dit allemaal begonnen is? 80 miljoen in 2001 voor Zidane, 100 miljoen voor Ronaldo in 2010! Toen betaalde Madrid enorme bedragen en zetten ze de hele markt op de kop! Dat ze nu niet meer meekunnen komen met PSG is logisch, maar volledig aan hunzelf te wijten!

1 augustus 2018 om 12:07

Weet niet of je de jaarverslagen leest van Madrid, maar die kunnen mee met elke club in de wereld. Ze doen het alleen niet! En achteraf gezien hebben ze het goed gedaan met 100mil op Cristiano Ronaldo.. dembele kost bijvoorbeeld nu al 100mil en we moeten nog maar zien of hij de helft kan brengen van wat Ronaldo heeft gebracht..

1 augustus 2018 om 12:09

Tuurlijk man makkelijk schuiven aan Real met die bedragen. Andere clubs hebben ook zulke bedragen betaald destijds. Als er meer geld in de omloop is dan worden de bedragen hoger zo simpel is dat.

1 augustus 2018 om 12:11

@rassajax: je snapt hopelijk dat de tijd dat Ronaldo werd aangekocht voor 94 miljoen door Real Madrid niet meer de tegenwoordige markt representeert. Toch? Sinds die tijd zijn 'mindere' goden dan Ronaldo in de vorm van Higuain (90 miljoen), Bale (100 miljoen), Pogba (105 miljoen), Lukaku (85 miljoen), P. Coutinho (120 miljoen, via variabelen 160 miljoen) en Neymar (222 miljoen) getransfereerd.

Voor een 33-jarige is namelijk nog nooit zo'n hoog bedrag als 100 miljoen euro neergelegd. Dat is absurd hoog. Ondanks dat het hier om een van de grootheden aller tijden gaat. Hazard wordt door niemand hoger ingeschaald als Ronaldo in zijn prime, maar Hazard zit door zijn leeftijd op zijn maximum. Hij kan, mits fit, nog jaren mee en dat weet je bij Ronaldo niet. Ronaldo op zo'n leeftijd vastleggen is een gok. Een gok met een idee erachter natuurlijk, maar het blijft een gok. Het wordt namelijk alleen maar minder. Zelfs een trainingsbeest als Ronaldo takelt geleidelijk af en dat zie je terug in zijn explosiviteit en dat hij zijn momenten uit moet kiezen.

1 augustus 2018 om 12:34

@Modricmagic, pure onzin! In die jaren werd er wel 40/45 miljoen betaald voor een speler maar bedenk dan dat voor Zidane dus het dubbele betaald is! Dat is de legacy van Madrid... Belachelijk veel geld betalen voor “Galacticos” (zoals Zidane), gasten die een leuk WK spelen (zoals James) voor een godsvermogen aantrekken en natuurlijk zo nu en dan de duurste speler ter wereld aantrekken (Zidane, Ronaldo en Bale)..

1 augustus 2018 om 12:42

80 miljoen voor Zidane? Waar heb je dat vandaan? De transfer van Ronaldo lijkt me aardig gerechtvaardigd als je zijn trackrecord bekijkt. Maar als je dan bijvoorbeeld kijkt wat ome Abra voor Torres betaald heeft...en Sheva...en...en...

Nee, je kunt Real wel aanwijzen als de hoofdschuldige voor het ontploffen van de markt, maar Chelsea staat toch echt boven Real wat dat aangaat. Overigens niet als enige, ook o.a. City staat daar.

1 augustus 2018 om 12:58

In een tijd dat Ronaldo voor 100 miljoen ging, Kaka voor (ik dacht) 65 miljoen, Ibrahimovic voor 64 miljoen +Eto’o? Dan valt die 60 miljoen voor Torres wel mee! Nog steeds is voor Chelsea’s duurste aankoop ooit maar iets meer dan een derde betaald van het bedrag voor Neymar!

1 augustus 2018 om 13:11

Hoofdschuldige? Er is geen hoofdschuldige. Men reageert hier enkel op wat hierboven gesuggereerd wordt dat "real niet mee gaat met het transfergeweld", wat historisch gezien natuurlijk larie is.

1 augustus 2018 om 13:36

@yoeri

En daarvoor waren de Italiaanse clubs al begonnen. Maar misschien ben je pas later voetbal gaan volgen.

1 augustus 2018 om 13:37

Real was wel mooi de enige die een galatico tijdperk in riep dat was begonnen met het aantrekken van Figo en Zidane voor destijds een immens bedragen. Daarna kwam Ronaldo en Beckham. Vervolgens ging tijdperk 2 van start waar Ronaldo voor 100 miljoen kwam en Bale ging van 91 miljoen. Dus aub hou je bij de feiten. Real was telkens de eerste die alles bij elkaar kocht met te gekke bedragen. Uiteindelijk hebben ze zichzelf in de poot geschoten.

1 augustus 2018 om 13:57

@samcro

Dat is natuurlijk niet waar. Real Madrid staat met kop en schouders bovenaan. Madrid doet dit al sinds begin jaren 00' door extreem veel geld te betalen voor sterren. Je noemt nu twee (topspelers destijds) die mislukt zijn bij Chelsea, maar dat was echt niet de reden waarom de markt nu zo ontploft is.

Real Madrid heeft altijd een beleid gehad om spelers voor een torenhoge prijs te halen. Hoe vaak hebben zij de duurste transfer aller tijden verbroken? Daarnaast, waarom vergeet men dat de Italiaanse clubs eind jaren 90' begin jaren 00' daar ook heel goed in waren (alles omgerekend in euro's, Lazio kocht Crespo voor 58,5 miljoen euro, Buffon, 52 miljoen euro naar Juventus, Vieri 49 miljoen naar Inter).

Deze bedragen werden betaald ver voor de Shevchenko's en de Torres's. Yoeri geef met zijn vergelijkingen mooi aan. Daarbij wil ik toevoegen dat de transfers van Ronaldo, Bale, Pogba en Neymar de echte aanleiding zijn geweest waarom we nu een absurde markt hebben. Daar heeft Chelsea weinig mee te maken.

2 augustus 2018 om 21:22

Niet meer mee kunnen lol, je vergeet voor het gemak even dat Real Madrid nog steeds de sterkste selectie van de wereld heeft. De timing van Ronaldo zn transfer is ongunstig geweest, want zo een Lemar kon ook prima bij Real Madrid spelen maar zit nu bij Atletico en ik ben blij dat Perez geen gekke beslissingen maakt, hij houdt een beetje de geest van Zidane levend : werken met wat je hebt en daar het uiterste uit halen. Clubs vrezen ons met deze selectie en spelers als Isco en Bale staan echt al jaren te wachten om meer de bal te krijgen en uit te blinken week in week uit. Met Ronaldo erbij bankte of Isco of Bale iedere keer, ze speelden bijna nooit met zn drietjes. Lopetegui is daarnaast een groot fan van Isco en ook Bale ziet hij als een belangrijke schakel. Je hebt Vinicius en Asensio ook nog die vanaf de flank kunnen en Vazquez. Hou dat geld vast en koop Mbappe volgend jaar en dan is Real Madrid klaar. Mbappe kan ook op 9 spelen, met Vinicius en Asensio straks om hem heen en Isco erachter. Een geweldige aanval voor de toekomst!

De tijd begint nu toch wel te dringen en ben zelfs bang dat er helemaal geen vervanger komt voor Cristiano. In mijn ogen is Mbappé de ideale opvolger, maar hij heeft al kenbaar gemaakt dat hij niet weggaat. Als er geen vervanger voor Ronaldo komt moet er wel echt een nieuwe spits komen zoals Icardi, want met Benz red je het niet.

1 augustus 2018 om 13:52

Het zou zomaar kunnen dat real als team wel beter wordt aangezien er nu niet alle ogen op 1 ster gericht zijn.

Dit zag ik al enigzins aankomen. De gierige Perez die het niet durft om een echte Galactico te halen. Al jaren teert hij op dezelfde selectie maar er komt een tijd dat je toch moet verversen. Juist nu na het vertrek van CR7 moeten er nieuwe aankopen gedaan worden. Jongens die er gelijk staan. Benzema en Bale zijn al 30/29 dus die kunnen nog max 2 seizoenen mee met geluk. Dus hoe je het wendt of keert op een gegeven moment moet er gedokt worden. Ik hoopte eerst op Hazard maar Real heeft al 2 dezelfde soort spelers. Isco en asensio kunnen die niveau halen van hem. Het scorend vermogen is het probleem bij Real met hun zeer zwakke aanval. Icardi was ideaal geweest maar Salah zou ook niet verkeerd zijn. Hij op rechts met Benz in de spits en Bale als vanoud links. Maar dat zal Perez zelfs niet in mijn dromen doen. Hij wilt liever ene vincent jr de kans geven

1 augustus 2018 om 11:37

Hahah jij zag dit al aankomen? Ik moest van jou nog op je woorden letten dat Courtois en Hazard gegarandeerd naar Real gingen? Sla je toch even een flater met die oververzekerdheid.

1 augustus 2018 om 11:44

Dat kwam omdat Perez bij de presentatie van Odriozola aangaf dat hij met grote spelers gaat komen. Maar hij heeft iedereen in de maling genomen omtrent Hazard. Courtois komt wel het is alleen wachten op Chelsea die een vervanger haalt. Of misschien hebben ze die al met Robert Green...

1 augustus 2018 om 11:41

Perez heeft jarenlang niet anders gedaan dan grote namen binnengehaald. Maar 300 miljoen voor Salah, die pas een seizoen echt goed heeft gepresteerd, of 200 miljoen voor Hazard die nog maar een twee-jarig contract heeft is gewoon compleet onverantwoord. Dat moet Real ook niet willen. Ben trouwens wel benieuwd hoe ze bij Chelsea raar gaan opkijken als Hazard daar op 29-jarige leeftijd gratis de deur uitwandelt. Dan had ik toch nu die 200 miljoen aangenomen als club zijnde.

1 augustus 2018 om 12:03

Gierige Perez? Als er één ding is wat Perez niet is, dan is het gierig. Hij geeft vaak geld uit (transfers en salaris) wanneer nodig en soms zelfs onnodig. Dat hij de afgelopen jaren amper iemand heeft gehaald, is juist goed geweest omdat de selectie zo goed als compleet is geweest.

Zo, en half vz weer met beide beentjes aan de grond. Er werd hier gepraat alsof Real een carrieremode FIFA is, waar iedereen die je wilt technisch al van jou is. Er zal binnen aanzienlijke tijd zeker een klapper voor ze volgen en ik gok op Mbappe, maar dat het even duidelijk mogen zijn dat zelfs het grote Real 'gewoon' makkelijk nee op het rekest kan krijgen.

1 augustus 2018 om 11:38

Dat heeft niet zo zeer met de spelers te maken, noch met de clubs, maar met de huidige markt. De bedragen die clubs vragen zijn gewoon een te groot risico.

1 augustus 2018 om 11:44

Dat is waar. Maar buiten dat, hoeveel van Real's targets hebben een transferverzoek ingediend? Kane verklaart steeds zijn liefde aan Tottenham, Neymar maakt duidelijk dat hij blijft, Mbappe idem, Salah verlengt zelfs, Hazard en Courtois hebben het al jaren over Madrid maar ondernemen nog steeds geen directe actie, en nou wilt zelfs James gewoon bij Bayern blijven. Terwijl ik hier op vz reacties voorbij zag komen dat het hele bovengenoemde rijtje volgend seizoen wel even samengevoegd zou worden bij Real. Minuutje stilte voor die mensen lijkt me wel op z'n plek.

1 augustus 2018 om 12:12

Te groot risico? Eerst lees je de hele transfer window lang ''real kan iedereen halen die het maar wil'' en als het blijkt dat het toch niet zo makkelijk is veranderd Real opeens in een club met verstandig transferbeleid. Alsof 90 miljoen betalen voor twee 17 jarige jochies geen groot risico is.

1 augustus 2018 om 12:39

Hadden hazard en courtois het al jaren ovet barca hadden ze allang een transfervetzoek ingediend. Wat dat betreft is real gewoon een nette club die de banden met andere topclubs niet wilt verpesten. Ze denken daar aan de lange termijn.

Denk je dat real geen 300m kan neertellen voor kane of hazard? Het punt is dat ze dat never nooit waard zijn dus dat het compleet onverantwoord is, gelukkig weten ze dat in Madrid ook... Ik voorzie een nieuwe trent aankomen waarbij spelers uit de prem league vooral gratis de deur uit lopen

1 augustus 2018 om 14:11

Real heeft gewoon een prima selectie, alleen CR7 is weg. Bale, Asensio en Isco zullen zijn gemis oppakken. Maarja wat wil je als Real zijnde, je domineert al jaren de CL en daarna volgen logischerwijs gewoon wat minder succesvolle jaren

1 augustus 2018 om 11:50

Gelukkig hebben ze al twee Braziliaanse tieners binnen voor om en bij de 90 miljoen, die vangen het vertrek van Ronaldo wel probleemlos op hoor.

1 augustus 2018 om 13:30

@jt

Zo... voelt zeker lekker of niet?

Heb nu al in meerdere topics dezelfde boodschap van jou gelezen. Blijkbaar vindt je het toch elke keer weer fijn om te horen dat Real een 'nee' verkocht krijgt. Het is maar waar je voor wakker wordt toch. Misschien zit er ergens wat frustratie opgekropt?

Maar goed, nu heb je wel even de 'helft van vz' weer op hun plek gezet! Volgend artikel weer?

Ot:
Ik verwacht weinig van Real komend seizoen. Deze selectie is redelijk uitgewrongen en is toe aan frisse impulsen. We kunnen gewoonweg niet een heel seizoen teren op Benzema en de blessure gevoelige Bale. Laat staan op een tiener uit Brazilie.

1 augustus 2018 om 13:49

Oh ik heb geen problemen met het aankopen van Real hoor. Ik kan me voorstellen dat het lijkt dat ik het op Real gemund heb, maar ik richt mijn frustratie vooral richting de vz bezoekers/fans hier die elke zomer zo gigantisch van de toren komen blazen. Die beweren dat elke speler die zij graag bij Real zouden zien praktisch gezien al binnen is, en simpelweg enorm arrogant gedrag vertonen. Daar kan ik jou en jongens als Real8madrid niet op betrappen, dus jij hoeft je niet aangesproken te voelen door mijn opmerkingen. Maar dat soort lui zet ik wel graag even op hun nummer als ze achteraf met de staart tussen de benen terug moeten kruipen, dat klopt ja.


Daarbij wil ik trouwens wel vermelden dat ik veel respect heb voor de manier waarop Real met nagenoeg dezelfde selectie 4 keer de CL wist te winnen. Zonder nieuwe galacticos. De club Real respecteer ik genoeg, maar daar komen natuurlijk ook veel 'arrogante' supporters op af. En daar ben ik dan weer minder fan van. Beetje vergelijkbaar met wat wij hier in Den Haag over Ajax supporters denken haha.

1 augustus 2018 om 14:35

@john Terry

Die gasten die jij bedoelt hebben nu waarschijnlijk een shirt van Juventus aan. Dat soort mensen zal je altijd hebben. Ik zou daar niet teveel mee bezig zijn.

Ik verwacht eerlijk gezegd niet veel meer van Real deze periode. Langs 1 kant zie ik het op die manier somber in, op deze manier. Langs de andere kant kan Real wel eens de verrassing worden. Iedereen verwacht een zwakker Real, zonder Ronaldo. Maar misschien gaan ze nu gevarieerder spelen, gaan andere spelers meer vrijheid ‘voelen’. Misschien pakt het vertrek van Ronaldo ook wel positief uit voor Real

Heb ik iets gemist? Sinds wanneer gaat de transfermarkt zo vroeg dicht in Engeland? En waarom?

1 augustus 2018 om 12:28

De FA heeft dit naar voren verplaatst omdat de PL clubs veel klaagden dat er nog zo veel gewijzigd werd in eind augustus (wanneer de competitie al begonnen was). Dit seizoen is dit voor het eerst. Omdat de FIFA deadline 31 augustus is kunnen ze wel allemaal nog spelers verkopen, maar aangezien geen vervangers kunnen worden gehaald lijkt het me dat zaken met en binnen de PL na 9 augustus veelal afgerond zijn.

1 augustus 2018 om 15:51

Bedankt voor de uitleg, dit wist ik namelijk niet. Ergens begrijpelijk, maar ook raar omdat je in de winter bijvoorbeeld ook nog spelers mag aantrekken terwijl het seizoen gaande is. Dan zouden ze daar ook over moeten klagen, lijkt me. Toch zou het fijner zijn als elke competitie (iig binnen Europa) op dezelfde dag begint. Dan kun je ook één transferdeadline afspreken.

Ik verwacht eerlijk gezegd ook niks meer van Real. Het is te moeilijk om een Mbappe of Neymar te halen. Salah kan je helemaal vergeten, of je moet meer dan 400 miljoen op tafel leggen.

Nee, ik denk alleen dat Courtouis nog gaat komen en misschien Hazard(?). Maar zelfs dat duurt in mijn ogen te lang.

Hoe raar het ook klinkt voor een club als Real Madrid, maar ik denk dat het zomaar een tussenjaar gaat worden. Misschien presteren we nog wel beter omdat men niks verwacht van Real, wie weet. Maar ik heb er hard hoofd in als we niemand halen en voor de prijzen mee gaan doen.

Mocht er niks meer gebeuren. Dan kan je ervan uit gaan dat dit de opstelling wordt:

Tja. Of Bale en Benzema allebei 25+ goals voor je gaan maken? Ik denk het niet.

Navas
Carvajal
Varane
Ramos
Marcelo
Kroos
Casemiro
Modric
Bale
Benzema
Isco
1 augustus 2018 om 17:15

Hoezo denk je dat Salah pas bij 400 miljoen weg kan? Ik denk dat een bod van 250 miljoen euro al genoeg kan zijn, ondanks de contract verlenging van Salah. Maar ik zelf hoop het natuurlijk niet en dat Salah gewoon bij Liverpool blijft.

300 miljoen voor kane???? Waar gaat dit nog over? Best een aardige spits maar niet meer dan dat! Dodelijk in de 16 meter maar als je iemand heel kort op hem zet raakt hij geen pepernoot

1 augustus 2018 om 14:08

Een 'aardige' spits. Heeft in de afgelopen 4 seizoenen in totaal 135 officiele goals gemaakt bij Tottenham en dan praat jij over een 'aardige' spits die geen pepernoot raakt als iemand heel kort op hem zit.

Best raar dat die professionele trainers in Premier League de afgelopen 4 jaar niet hebben nagedacht om iemand heel kort op hem te zetten..

1 augustus 2018 om 14:18

Best raar dat mensen zich verbazen als spelers voor bizarre bedragen van clubs veranderen maar het bij geruchten de speler wel waard vinden.

1 augustus 2018 om 14:25

Over welke specifieke spelers heb jij het over? En wie heeft wat gezegd?

Perez heeft gelijk door af te wachten. Die bedragen zijn volledig onverantwoord. En bovendien is buiten mbappe geen enkele speler dat waard. Met de huidige selectie kunnen ze hoge ogen gooien, mits bale fit blijft. En het is belangrijk dat Asenjo basisspeler wordt. Deze jongen heeft de potentie om snel beter te worden dan hazard of salah. Op het middenveld is het wellicht wat eenzijdig, maar daar kan die wellicht nog een goedkope optie halen.

Ik kan niet begrijpen dat er getwijfeld wordt over de kwaliteiten van Eden hazard. Voegt voetballend zoveel toe aan een team. Kan zowel met veel als weinig ruimte uit de voeten. Zie liever hazard komen dan Neymar of salah.

Volledig normaal dat er lauwe reacties komen uit Engeland. Daar sluit de tranfserperiode al op 9 augustus, dus dan zouden die clubs hun absolute topspelers zomaar op een weekje moeten zien te vervangen omdat Real Madrid even komt aankloppen...

frappant om te zien dat Real Madrid geen ordinaire koopclub meer is en dat dat nu Barcelona is geworden. in het verleden was het vaak andersom

1 augustus 2018 om 12:33

Real Madrid heeft altijd veel geld willen en kunnen uit geven voor spelers die de beste in hun eigen competitie waren. Zidane was dat Ronaldo was dat en Bale was dat. Perez is dan bereid veel geld neer te leggen voor een directe versterking. Ik verwacht en geloof niet dat Perez een speler met een 2 jarig contract voor meer dat 100 miljoen zal aan trekken. Ik geloof gewoon niet dat de beste man zo'n slechte deal zal maken als zakenman pur sang. Daarnaast is Hazard niet zo erg nodig als dat een vervanger van Neymar was.

1 augustus 2018 om 12:36

Mag ik je eraan herinneren dat Real deze zomer al meer heeft uitgegeven dan Barcelona? Toch mooie poging van jou om Barcelona door het slijk te halen in een topic over Real Madrid, try again zou ik zeggen.

1 augustus 2018 om 12:57

dat mag ook wel een keer nadat ze geloof ik 3 jaar amper dure aankopen hebben gedaan. dat staat echt in schil contrast wat Barca voor spelers als Coutinho en Dembele bv heeft neergelegd de afgelopen jaren

1 augustus 2018 om 13:04

Levski

Klopt niet wat jij zegt, Real heeft tot nu toe 89 miljoen aan spelers uit gegeven, en Barcelona 107 miljoen. Bron is transfermarkt. Real heeft vooralsnog ook een positieve balans van +43 miljoen, Barcelona staat op -74 miljoen.

1 augustus 2018 om 13:05

Japie

Levski zit er gewoon naast, Barcelona heeft al meer uitgegeven deze transferperiode dan Real.

1 augustus 2018 om 13:22

Met het kleine detail dat de transfer van Rodrygo daar niet bijgerekend is, maar in het volgende seizoen staat geboekt (geen idee waarom, aangezien hij nu al aangetrokken is). Net zoals de transfer van Paulinho. Als je deze twee erbij telt, wordt het netto-verschil toch wat kleiner, maar springen de uitgaven van Real wel over die van Barca heen.

1 augustus 2018 om 13:41

@levski

ik wist niet dat Real zoveel had uitgegeven ook. misschien valt het bij Barca dan meer op omdat die misschien grotere aankopen doen maar dan waarschijnlijk in verhouding ook minder aankopen als Real

1 augustus 2018 om 15:54

Ach tussen 2009 en 2014 spande Real de kroon. Van 2014 tot nu heeft Barcelona meer uitgegeven. Laat nu net in die laatste periode de markt enorm geëxplodeerd zijn.

1 augustus 2018 om 13:18

Kromme vergelijking natuurlijk, aangezien Real haar topaankopen heeft gedaan een lange tijd terug met Cristiano, Kaka, Benzema, Bale, Modric, enz. Er komt weer een tijd dat Real dit weer zal doen, ongetwijfeld.

Nu is het de laatste jaren Barca inderdaad, maar dat is eigen aan de sport. Ze deden het ook toen met Ronaldinho, Eto, Deco, Larsson, Giuly, enz. Soms heb je versterkingen nodig die je even niet kan vinden in de eigen jeugd.

Ja, het klopt als een bus dat Barca nu veel spelers koopt. Maar beide clubs doen niet veel voor onder voor elkaar hoor. Het zijn de twee grootste clubs, dus dit mag je niet verbazen vind ik.

1 augustus 2018 om 13:39

toch valt het op dat ze niet zomaar even 150 plus miljoen aftikken voor een speler wat je bij een hoop andere clubs wel ziet. er lijkt nu meer beleid te zijn bij Real Madrid want ik zie ze ook een hoop jonge Spaanse talenten aantrekken en af en toe stroomt er zelfs wat eigen jeugd door

1 augustus 2018 om 14:18

Welke hoop andere clubs doen dit behalve Psg? Barcelona zelf heeft enkel Coutinho voor die prijs gehaald.

1 augustus 2018 om 14:32

Dembele ook toch? die was ook niet goedkoop volgens mij

1 augustus 2018 om 14:44

€105,000,000 + bonussen die kunnen oplopen tot een 45-tal miljoen dacht ik. Waar die aan verbonden zijn, hebben wij maar naar te gokken.

1 augustus 2018 om 15:25

Omdat Real ook nog geen speler voor 220 miljoen heeft weten te verkopen. Daarvoor waren de bedragen ook die van Real Madrid. Vind het ook wel genoeg zo wat Barca uitgeeft, maarja. Wie zijn wij he.

Real toch wel slecht bezig qua transfers de afgelopen jaren. Bijna niks gekocht behalve jonge spelers die zich nog moeten gaan bewijzen eigenlijk maar 1 echte spits in huis (Benzema) en als beste club van de wereld nog niet eens een vervanger gehaald voor je beste speler die je laat gaan zonder überhaupt alternatieven achter de hand te hebben. Het vertrek van de beste speler ter wereld kan je niet zomaar even opvangen met een 18-jarige Braziliaan!!! Dit kan een erg groot probleem gaan worden dit jaar als je ziet hoe andere clubs zich weer versterken en ik kan dit ook echt niet begrijpen van een club als Real Madrid. Moeten eigenlijk nog 2 toppers bij (spits en linksbuiten).

Salah wordt quasi onmogelijk. Met Kane weet ik het niet zo goed hoe die in La Liga zou kunnen presteren. Met Hazard haal je een goeie speler maar geen 30 doelpunten.

Zowel Salah als Keane vind ik beiden geen Real materiaal, Salah past perfect bij Liverpool en vorig seizoen was weergaloos hoor maar daarvoor was hij goed maar geen wereldklasse.
Keane is een fantastische afmaker maar hij moet gewoon een Spurs boegbeeld worden/blijven.
Hazard zou goed passen bij Real alleen.hebben met Asensio en Isco er al twee rondlopen.

1 augustus 2018 om 14:16

Robbie Keane speelt al een tijdje niet meer voor Tottenham , maar Harry Kane is zeker wel Madrid materiaal. Hij is een betere spits dan Karim Benzema.

1 augustus 2018 om 14:44

Laten wij anders afspreken de 2 carrières van Kane en Benzema te vergelijken wanneer zij allebij op pensioen zijn en niet wanneer er 1 op zijn retour is en de ander op zijn top. Ik leg mijn geld in op Benzema zonder twijfels want Kane mag hopen een Champions League te winnen in zijn carrière zeker als hij bij Tottenham blijft want geen club buiten de Engelandse clubs om zal meer dan 150 miljoen voor hem neer leggen.

1 augustus 2018 om 14:59

Daar gaat de hele insteek toch ook niet over. Ik zeg dat Kane momenteel een betere spits is dan Benzema. En blijkbaar ben jij het ermee eens aangezien je zegt dat Benzema op zijn retour is. Ik denk ook wel dat een CL winnen bij Real Madrid makkelijker is dan de 'englandse' Tottenham Hotspur. Net zoals je waarschijnlijk meer kans maakt om de CL te winnen bij Real Madrid dan Olympique Lyon.

Dat jij hen graag wilt vergelijken wanneer ze beiden gestopt zijn moet je vooral doen als je dat leuk vind.

1 augustus 2018 om 18:05

Dat zei je niet. Misschien dat je er op doelde maar dat haalde ik er niet uit.

1 augustus 2018 om 21:15

Wat was je punt dan? Waarom zouden wij moeten afspreken om hen te vergelijken wanneer zij met pensioen gaan? Wat heeft dat ermee te maken met mijn eerste reactie? Ik zei dat Harry Kane en betere spits is en ook Madrid materiaal is. Daar ging de reactie van Leicester ook over.

Hierboven heb je ook al een reactie op mij waar je vaag dingen aan het insinueren bent zonder direct antwoord te geven..

1 augustus 2018 om 22:59

Je zegt letterlijk dat hij de betere spits is. Meer niet. Dit kan je op wel 10 verschillende manieren interpreteren. Hij is een betere spits op basis van wat? Zijn huidige vorm? Zijn prestaties? Zijn kwaliteiten? Zijn linkerbeen vergeleken met die van Benzema? Onderbouw waarom Kane beter is dan. Ik geef je feedback over het feit dat wij de statistieken eens naast elkaar moeten leggen wanneer zij met beide met pensioen zijn en je voelt je meteen aangevallen.

1 augustus 2018 om 23:41

Wat dacht je van afmaken en doelpunten daar waar een spits op wordt beoordeeld? Zowel in de CL (benzema meer wedstrijden de kans voor had) als in de competitie heeft Harry Kane meer gescoord dan Benzema.

Het lijkt mij toch geen ingewikkelde wiskunde? Ik reageer op een reactie van Leicester die duidelijk praat over DIT moment dat Kane geen Madrid materiaal IS. Ik zegt tegen hem hij dat hij wel Madrid materiaal IS en beter dan Benzema. Is het kwartje gevallen of heb je een tolk nodig? Want ik had het overduidelijk niet over Harry Kane en Benzema toen zij allebei nog maar 9 jaar oud waren...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren