Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid én verliezend Borussia Mönchengladbach juichen in Madrid

Laatste update:

Real Madrid en Borussia Mönchengladbach hebben woensdagavond de groep des doods in de Champions League overleefd. Het team van Zinédine Zidane deed in Groep B wat het moest doen in de thuiswedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach, won dankzij twee doelpunten van Karim Benzema met 2-0 en sluit de groepsfase als nummer één af. Ondanks de nederlaag is ook Borussia Mönchengladbach komend jaar in de knockout-fase van het Europese miljardenbal actief, daar Shakhtar Donetsk tegelijkertijd niet bij Internazionale won en zodoende op basis van onderling resultaat de Europa League ingaat. Voor Inter is het een rampzalige avond: van overwintering in de Champions League of een Europa League-ticket naar helemaal niks.

Real Madrid - Borussia Mönchengladbach 2-0
Met een uitstekende eerste helft legde het team van Zidane de basis voor de zege en daarmee overwintering in de Champions League. Real Madrid liet een goede indruk aan de bal achter en creëerde gevaar via de zijkanten. Luka Modric was degene die het spel van de Koninklijke dirigeerde en Benzema degene die voor het klassenverschil zorgde. In de negende minuut zette de Fransman zijn hoofd tegen een voorzet van Lucas Vázquez vanaf de rechterkant: 1-0. Ruim twintig minuten later volgde het tweede doelpunt: dit keer was de voorzet vanaf rechts van Rodrygo, waarna Benzema de bal opnieuw achter Yann Sommer knikte. Borussia kwam niet verder dan een gevaarlijke counteraanval in de 24e minuut. De inzet van Alassane Pléa richting het doel van Thibaut Courtouis miste echter precisie.

De samenvatting van Real Madrid - Borussia Mönchengladbach

Het team van Marco Rose maakte na rust een betere indruk, maar de gevaarlijkste momenten bleven voor Real Madrid. Enkele minuten na de pauze keerde Sommer een kopbal van opnieuw Benzema en na dik een uur spelen haalde de doelman op fraaie wijze een schot van Toni Kroos uit de bovenhoek. Borussia kwam na 68 minuten ook goed weg toen een inzet van Rodrygo maar millimeters naast het doel ging. Ook in het restant van de wedstrijd bleef een derde treffer van Real Madrid in de lucht hangen. De paal stond een goal van Vázquez in de weg, Sommer stond niet toe dat Sergio Ramos zijn rentree met een doelpunt opluisterde en in de slotfase keerde Sommer een kopbal van wederom Benzema.

Internazionale - Shakhtar Donetsk 0-0
Het team van Antonio Conte, met Stefan de Vrij in de basis, had bijna de perfecte start na zeven minuten. Na een voorzet van Nicolo Barella vanaf de rechterkant liet Romelu Lukaku de bal slim lopen en schoot Lautaro Martinez de bal vanaf een meter of tien hard tegen de lat. Een reeks hoekschoppen voor Inter volgde, maar zonder resultaat. Pogingen van Martinez, Ashley Young en Milan Skriniar vanuit goede posities ontbeerden precisie. Shakhar kwam na een half uur spelen ook goed weg toen Vitao niet rood maar geel kreeg na een late tackle op Lukaku. Hij moest hoe dan ook niet veel later geblesseerd afhaken. Inter had ook richting de rust nog uitzicht op een goal, maar kopbal van Martinez was recht op Anatolii Trubin af en een ferme inzet van Alessandro Bastoni vloog over het doel van Shakhtar.

De samenvatting van Internazionale - Shakhtar Donetsk

Inter verhoogde na rust de druk op de defensie van Shakhtar, maar het gebrek aan precisie in de afwerking was zorgelijk. Een kopbal van Lukaku ging recht af op Trubin, die enkele minuten later een volgende kopbal van de Belg over de lat tikte. Pogingen van Martinez en Skriniar gingen ruim naast en een rebound van Brozovic werd tijdig door Davit Khocholava van richting veranderd. Shakhtar werd gedwongen om tegen te houden en hoopte al counterend een betere uitgangspositie te bewerkstelligen. Verder dan een schot van Marlos, die zijn inzet gekeerd zag worden door Samir Handanovic, kwamen de bezoekers echter niet. Het was juist Inter dat in de slotminuten alles op alles zette, maar een kopbal van Alexis Sánchez ging over en Trubin stopte een schot van Christian Eriksen. Een nieuwe kopbal van Sánchez ging dit keer wel op het doel af, maar Lukaku kreeg de bal tegen zich aan en zodoende ging ook deze enorme kans verloren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje een dubbel gevoel hierbij. Madrid lijkt altijd een tandje bij te kunnen steken en weet altijd te presteren wanneer het water ze aan de lippen staat en ze de druk voelen. Dat is fantastisch aan de ene kant natuurlijk. Aan de andere kant ga je er nooit alles kunnen uithalen tenzij je team zich voor elke wedstrijd kan opladen, iets wat deze jongens niet meer kunnen. Toch, zolang ze dit soort momenten uit het vuur blijven slepen blijft Zidane zitten en blijven dezelfde jongens staan. Jammer want ik blijf erbij dat Madrid zwaar moet doorselecteren en hoe langer men het uitstelt hoe groter de sprong gaat moeten zijn.

Mendy zwakke pot trouwens vind ik. Stelt dit seizoen toch teleur na een heel sterk debuutseizoen. Ik blijf er echter bij dat hij een wereldtopper kan zijn met zijn kwaliteiten en vooral instelling. Ik zou hem eigenlijk graag eens op de plaats van Varane willen zien naast Ramos. Heeft de fysiek, snelheid, kracht en positionering. Als hij iets groter was was hij een fantastische cv geweest denk ik.

Misschien eens in de rol van Casemiro gebruiken? Heeft naast alles wat ik net zei ook gewoon 17 longen. Lekker alles dichtlopen, zwaar tackelen waar nodig en dan netjes de bal simpel inleveren bij de voetballers. Ik denk oprecht dat hij daar een van de besten ter wereld kan zijn. Zou voor Madrid ook wel een boel oplossen centraal denk ik.

9 december 2020 om 23:00

Mendy op de plaats van case? Op het middenveld? Mendy? Mendy moet zo snel mogelijk uit het team.

9 december 2020 om 23:02

Wanneer heeft real ooit verloren in La Liga wanneer hij in de basis startte? Ik zal je even wat opzoekwerk besparen: niet namelijk.

9 december 2020 om 23:05

Mendy uit de basis? Geen idee wat jij smookt, maar complimenten aan de verkoper. Sjonge jonge.. Mendy is de beste aankoop tot nu toe.. geweldenaar. Het is aanvallend geen Marcelo, maar verdedigend is hij tien keer beter. Het is een verdediger hé!

9 december 2020 om 23:06

Waarom niet? Casemiro is heel zwak momenteel. Ik denk dat hoe soberder en fysieker de rol hoe beter mendy presteert. Waarom dan niet daar zetten. Case vergeet soms dat hij een simpele breker is, mendy is daar echter te nuchter en nederig voor.

9 december 2020 om 23:00

Zie hem eerder als pure breker op de plaats van Casemiro. Aan de andere kant is hij met de bal aan de voet nog dramatischer.

9 december 2020 om 23:03

Mendy als centrale verdediger zou kunnen. Maar op plek van Casemiro kan hij echt niet. Als je ziet hoeveel ballen hij vandaag dom inlevert als er druk op hem gezet wordt. Tegen een goede tegentander word je afgemaakt. Daarom zie ik graag Alaba komen. Hij kan dat wel en is ook nog eens goed als verdediger.

9 december 2020 om 23:07

Maar als linksback zijn je opties in balbezit ook beperkter dan op 6. Daar kan hij simpel en kort spelen op de 2 middenvelders voor zich, achteruit op de verdedigers of simpel balletje breed op de backs. Dan moet je natuurlijk nooit een progressieve pass van hem verwachten maar dat lijkt me oké

9 december 2020 om 23:17

Dat is wel zo, maar hij houdt de bal ook heel vaak bij zich. Daardoor haalt hij de snelheid uit de aanval. Misschien een paar keer proberen om te kijken hoe dat gaat. Nu moeten we het doen met onderbuik gevoelens.

9 december 2020 om 23:16

Je blijft gewoon top aanvallers missen. Veel kansen en weer veel gemis. In la liga meeste kansen, maar toch moeilijk scoren. Vandaag was het stabiel, Vaz, Rodry en Benz top en wat een held, Modric. Betreft Case en Mendy, ja aan de bal zijn ze echt zwak. Maar defensief zijn het echt wereldtoppers maar dat stom balverlies is killing. En Mendy op Case's plek is wel een hele gekke optie hoor, kan echt niet. Centraal zou je nog zeggen oke. Anyway, dit team blijft kwaliteit voorin missen, stootkracht, afmakers. Gelukkig had Benz het vandaag wel.

9 december 2020 om 23:00

Die idioten vab shakhtar zaten vol vor europa league te gaan terwijl ze gewoon konden kwalificeren echt een rot team

9 december 2020 om 23:13

Abiest,
Beter 1 vogel in je hand dan 10 in de lucht

9 december 2020 om 23:08

De Italiaanse topclubs zijn echt matig tegenwoordig. Inter met maar één overwinning in deze poule.

10 december 2020 om 00:00

Inter is geen graadmeter. Dit is al het derde seizoen dat ze eruit vliegen. Nu zit er zelfs geen CL in voor ze dat is wel het verschil. Lautaro is in prijs gehalveerd.

10 december 2020 om 01:04

Maar je betaalt waarschijnlijk nog steeds het dubbele als dat hij waard is. Leuke speler maar ook hij zal het moeilijk hebben in Barcelona. (ik neem aan dat je hierop doelt gezien je nickname en de eerdere geruchten over Martinez)

Wat een geweldige avond voor Zidane en de mannen! De Koninklijke was heel erg dominant en je ziet gewoon meteen het verschil als Ramos erbij is. Die lange ballen van Ramos zijn echt van wereldniveau, alleen Koeman kon dat een beetje op die manier, echt een hele speciale traptechniek van onze Spaanse aanvoerder..wat is Big Benz toch ook een fenomeen met twee goals, die is ruim een decade lang goals aan het maken in dat witte shirt. Een mooie invalbeurt voor jongeling Sergio Arribas. Wij zijn groepshoofd, en dat betekent dat we alleen Lazio, Atalanta, Porto of Leipzig kunnen loten. In de twee wedstrijden dat Zidane zijn ass on the line stond heeft de Algerijnse Fransman het toch ontzettend naar behoren gedaan, 3 goals voor 0 goals tegen in 2 overwinningen voor Los Blancos. En dit doet hij nog zonder Carvajal, Fede, Odegaard en Hazard in de basis. The best is yet to come. Welterusten Madridistas!

9 december 2020 om 23:23

Zeker toch genieten, ook al was het allemaal pittig gegaan, toch gewoon eerste worden, bizar hehe. Gelukkig had Benz het vandaag, want we misten toch wel veel kansen. Hebben echt snel stootkracht nodig voorin, wereldtoppers. Vandaag waren Rodry en Vaz ook top maar vooral Modric, wat een held, op 35 jarige leeftijd. Heerlijk, geniet ervan.

9 december 2020 om 23:35

Socio / Modric was echt geweldig idd, abnormaal op die leeftijd. Die aanvallende versterkingen komen in de zomer, hopelijk staat Hazard er dan ook. En dit doet Zidane allemaal zonder Fede Carva Ode en Hazard in de basis, echt knap! Maandag is de loting, ik hoop op Porto of Lazio

9 december 2020 om 23:45

Ja echt heel netjes idd. Ja die zullen belangrijk zijn. Mis vooral strijder Valverde. En ja ik dacht meer aan Atalanta als ik ze vandaag zag, maar Lazio of Porto moet ook te doen zijn. Leipzig moet je echt niet willen.

Real Madrid gezegde: en el Madrid una final no se juega, se gana.

Wat een goeie wedstrijd hebben ze gespeeld zeg. Alleen jammer dat het geen 7 of zelfs 8-1 is geworden, want er werd (eindelijk) genoeg kansen gecreeerd. Wie had het gedacht joh, van een “bijna” eliminatie naar 1ste in de poule.
Vazzie blijft me verbazen op RB. Hij is een veel betere RB dan dat ie winger is. Hij en Modric waren de twee motm vanavond.
Ook geweldig verdedigend werk van Benz-Vini-Rodry.
Ontzettend trots op dit team. Nu deze lijn doortrekken graag. En het ziet er naar uit dat Bernabeu klaar is voor de 8ste finale. Dat zal ons ook een boost geven. Hala Madrid!

9 december 2020 om 23:01

We zullen een hazard in vorm nodig hebben, dat is nog belangrijker dan de bernabeu.

9 december 2020 om 23:04

Hazard in Cfc vorm wel. Maar ik vind Valverde eerlijk gezegd iets belangrijker.

9 december 2020 om 23:10

Ik zou Valverde graag zien voor Casemiro, die toch al een tijdje sukkelt met zijn vorm. Modric en Kroos kan je er niet uithalen. Die bepalen heel het spel.

9 december 2020 om 23:15

Ja indd. Valverde ipv case zou wel echt smullen zijn naast kroos en modric.

9 december 2020 om 23:21

Valverde ipv Case zou idd fijn zijn. Case is echt een drama geworden. Een nieuwe CVM is een prioriteit geworden lijkt het.

9 december 2020 om 23:46

Op dat vlak zou Alaba veel goedmaken. Kan Varane vervangen, Mendy en Casemiro

9 december 2020 om 23:51

Op dit moment zeker omdat hij aan de bal gewoo zwak is. Alleen wat het ook is. Je mist wereldflankspelers, dat is er niet en nu wordt er meer gevraagd van de middenvelders en dan wordt hij meer in het spel betrokken en zorgt voor teveel balverlies. Heeft een Frenkie ook. Of Kroos, niet perse in balverlies maar er wordt meer van ze verwacht omdat de aanval zwak is en weinig kan uithalen maar ze zijn geen KdB. En dan valt het optreden meer op. Maar nu zou Valverde beter zijn idd.

9 december 2020 om 23:52

@ConchaEspina Idd, Alaba zou top zijn. Kan zo 3 plekken invullen, heeft de rust in zijn spel. Werelds en gratis, tsja.

9 december 2020 om 23:09

Heel blij met dit resultaat en de gecreeerde kansen. Lang geleden dat Madrid zo overtuigend speelde. Wel jammer dat Vini zo ver af is van zijn niveau van het eerste seizoen. Maakt helaas zoveel verkeerde beslissingen en zou hem graag zien ontploffen. Hopelijk gaat hij met wat vertrouwen en regelmaat terug groeien.

9 december 2020 om 23:30

''hopelijk gaat hij met wat vertrouwen en regelmaat terug groeien". Dit denk ik dus ook.

9 december 2020 om 23:10

Hey gelukkig geen 30 min later he lol. Maar idd heerlijk dit. Stond prima, vond Modric echt een held, op 35 jarige leeftijd. En naast hem, Vaz, Rodry en Benz. Maar idd hadden weer veel kansen, veel gemis helaas. Dat blijft een probleem. En zwak aan de bal vond ik Case en Mendy. Zoveel stom balverlies wat uitbraken van Gladbach veroorzaakte. Maar wel heerlijk poehhh, gewoon eerste eindigen, bizar hehe.

9 december 2020 om 23:27

Ze hebben ons gehoord denk ik . Idd, Case en Mendy waren enorm matig. Je merkt dat als er druk gezet wordt op Case dat ie dan de bal heel snel kwijtraakt. Maar die Modric, man man man, wat een voetbal God is dat zeg. Is sinds de blessure van Valverde fantastisch bezig, wedstrijd na wedstrijd.

9 december 2020 om 23:40

Blink / Modric speelt alsof hij 25 is. Echt mooi om te zien! En real in bernabeu met de 8e finale zou mij echt blij maken maar eerst nog ff een witte kerst doen

Wanneer was de laatste keer dat Benzema een hattrick had? Ik kan me wel 10 wedstrijden herinneren dat hij steeds vroeg 2 goals had maar die 3e wou maar niet lukken. Voor de rest een goed Real Madrid konden wel veel meer goals vallen.

9 december 2020 om 23:03

Volgens BT sport: Benzema heeft twee hattricks in de Champions League eentje op 8 december 2010, de andere op 8 december 2015. Was bizar geweest als hij deze had gehad bijna precies 5 jaar ertussen

9 december 2020 om 23:10

Sommigen durven te beweren dat het belachelijk is om hem daarbij te zetten. Volgens mij ligt dat aan een voorkeur voor een bepaalde club die 3 punten boven de streep staat in La Liga lol. Modric wat een speler

Genoten van real vandaag. Modric Benzema en Vázquez speelde geweldig. Vázquez werd op bein de turbo genoemd haha. Die heeft wat afgelopen. Petje af. Het had wel 5 of 6-0 moeten worden met al die ballen op de paal en lat. Hopen op net zo n pot tegen atletico zaterdag en maandag op een mooie loting. Gelukkig zijn we groepshoofd geworden en ontlopen we de grote teams ( city , liverpool en bayern ). Wel jammer dat inter het niet heeft gered

9 december 2020 om 23:36

Casemiro idd de minste. Vinicius moet een jaar verhuurd worden aan een dortmund of leverkussen. Is snel maar mist nog steeds overzicht en moet werken aan zijn afronding. Maar modric Vázquez en Benzema waren idd top vanavond. Er is veel kritiek op Vázquez geweest. Maar die jongen staat niet op zijn positie en gaf vanavond echt alles. Hopelijk zaterdag hetzelfde resultaat tegen atletico. Dan hebben we een geweldige week kerel. Gefeliciteerd 🥳

Real doet wat het moet doen als het mes op de keel is! Fantastisch gestreden. Ook heerlijk dat wij nog als groepswinnaar eindigen, terwijl de vrienden uit Catalonie tweede eindigen en na wekenlang hun Europa League moppen te moeten horen Modric was enorm sterk en ook Vazquez moet uitgelicht worden. Goede voorzetten (hoelang is dat geleden?!), goeie infiltraties en enorm werkpaard. Bewijst de laatste weken dat hij een contractverlenging verdiend, net als Modric en Ramos. De zwakte van dit Madrid is voor mij toch Mendy, Casemiro, Varane en in zekere mate Vinicius. Allemaal lijken ze zo nerveus aan de bal en dat zijn er simpelweg te veel. Zet ze onder druk en het is bijna gegarandeerd balverlies. Tegen Gladbach kom je daarmee weg, maar tegen de top wordt dat gewoon afgestraft. In ieder geval blij dat we door zijn als eerste. Normaliter nu een 'makkelijke' loting en als je die doorkomt is alles bonus. Meer verwachtingen kan je niet hebben van dit elftal.

Eindelijk eens een overtuigende winst. Wanneer carvajal terug is wil ik lucas op vini zen plaats. Veel efficienter en beter rendement

Schaam je diep Inter. 3jr op rij geef je het uit handen waarbij dit misschien nog wel de makkelijkste poule was. Geef dat cl ticket maar voortaan aan een andere ploeg. Zolang Conte trainer is zal Inter nooit prijzen gaan winnen.

9 december 2020 om 23:05

gemakelijkste poule? nee toch?

9 december 2020 om 23:13

Ik bedoel van de afgelopen 3jr voor Inter heb het niet over alle poules van dit jaar. Volgens mij was het in 2018 Tottenham, Barca en Psv en vorig jaar Dortmund, Barca en Slavia praag. Dan vond ik dit jaar toch gemakkelijker. Een Real in slechte doen, Gladbach en Shakthar.

9 december 2020 om 23:14

Vergeleken die groepen van 2 jaar g eleden. 2019 met Barca en Tottenham en in 2020 met Dortmund en Barca was deze wel stuk makkelijker om door te gaan.

9 december 2020 om 23:15

Dit was een van de zwaarste poules deze cl-campagne. Kijk eens naar de poule van City, das pas een makkelijke poule

9 december 2020 om 23:17

Kerel dat bedoelde ik niet. Check mijn reactie hier boven.

Real Madrid met al die ervaring toch door in de Champions League. Terecht waren veel beter en stonden als grote mannen weer op. Internazionale wat een triest elftal met Conte, durven nooit alles of niets te spelen met dat systeem steeds. Het werkt gewoon niet wanneer het erop aan komt. Lukaku loopt weer in de weg, staat nooit op in de allergrootste wedstrijden en hetzelfde is voor Martinez. Echt een schandalige wedstrijd van Internazionale. Nu volledig focussen op de competitie want dit seizoen moet Conte toch prijzen pakken, zoveel geinvesteerd en dan gelijk eruit in Europa. Hopen dat Pochettino dit over gaat nemen van Conte, die kan veel meer uit deze selectie halen. Aanvallende trainer die durft te voetballen, inplaats dit afschuwelijke spel.

9 december 2020 om 23:05

Lukaku staat niet op?? Die speelde vandaag als een beest vooral eerste 60 minuten. Tja pech dat hij toevallig daar in de weg staat.

9 december 2020 om 23:12

Hij staat nooit op in de belangrijke wedstrijden. Halve finale WK, Europa League finale en vandaag ook weer niet. Als je om prijzen wilt spelen gaat het met hem niet lukken en hij blijft maar zeuren tegen alles en iedereen. Maar als die stond op te letten was Inter vandaag gewoon door geweest. Hij is goed in de bal vasthouden maar dat duurt allemaal te lang bij hem waardoor er verdedigers terugkomen om te helpen. Met Sanchez en Martinez ging het afgelopen stukke beter dan met Lukaku, ik begrijp dat die belangrijk is tegen de kleine ploegen. Maar een team dat alleen verdedigd heb je snelle behendige spelers nodig voorin.

9 december 2020 om 23:15

In de finale van de EL stond die wel op, het was gewoon niet voldoende. Dat kan gewoon gebeuren, voor de rest ben ik het wel eens.

9 december 2020 om 23:21

Met dat eigen doelpunt inderdaad, want dat was beslissend voor de wedstrijd. Als de druk te groot is valt hij zwaar door de mand.

10 december 2020 om 00:07

Ga je serieus die uiterst ongelukkige owngoal als argument gebruiken? En door de mand vallen? Toch niet die finale. Moeilijk om dit serieus te nemen hoor.

9 december 2020 om 23:09

Ik hoop niet dat Poch het overneemt. Die moet op Real Madrid wachten haha.

10 december 2020 om 00:52

Poch heeft toch geen ervaring met prijzen pakken en met sterren werken. Als wij toch ooit (hopen van niet) weer afscheid nemen van Zidane. Hoop ik op Jurgen Klopp!

10 december 2020 om 07:47

Zidane had dat ook niet. De sterren zijn allemaal dik boven de 30. De rest van de ploeg bestaat uit jonkies. En Poch bewees een top opleider te zijn. Klop is niet haalbaar.

Wat een spannende en leuke poule was dit. Benzema stond op wanneer het moest. Varane heeft Ramos echt nodig ook. En Inter mag zich schamen hahaha. Met geluk waren ze nog in de race en dan vertikken ze het te scoren tegen dit Shakhtar.

Uitschakeling compleet op het conto van Conte te schrijven. Heeft deze zomer allerlei rotzooi mogen halen zoals Vidal en Kolarov wat de komst van Kumbulla en Tonali tegenhield. Verdient 20 miljoen per jaar en heeft nog helemaal niks gepresteerd wat dit rechtvaardigt. Laat die Juventino aub snel zijn koffers pakken!

9 december 2020 om 23:03

Ach misschien levert de uitschakeling de titel op door de extra rust in de vermoeiende seizoen (al denk ik het persoonlijk niet). Neemt niet weg dat het een blamage van jewelste is natuurlijk.

9 december 2020 om 23:06

Geloof me, met deze trainer gaan we de titel nooit pakken. Conte is echt een blamage gebleken. Ondanks de vele investeringen amper vooruitgang geboekt ten op dichte van Spalletti. Sterker nog, er lijk dit seizoen zelfs spraken van een dalende trend. Nee, we moeten zo snel mogelijk af van dat 3-5-2 systeem en dus ook van Conte...

9 december 2020 om 23:07

Hoezo dan? Deze poule is toch ijzersterk.

9 december 2020 om 23:09

Jammer om te zeggen maar je hebt gelijk. Ik had wel vertrouwen in Conte want bij zowel Italië, Chelsea als Juventus heeft hij natuurlijk goed werk geleverd, anderzijds weeral typisch dat inter dan weer net het team is waar het misloopt 😅.

9 december 2020 om 23:12

Amper vooruitgang sinds spaletti? Ben er niet mee eens

9 december 2020 om 23:16

Derkaiser. Ja ijzersterk maar kom op man . Gladbach and shakhtar zijn leuke teams maar kijk is . Lukaku de vrij Martinez hakimi barella etc . Met zulke spelers mag je toch gewoon verwachten dat je doorgaat . Inter won paar maanden geleden nog 5-0 halve finale cl tegen shaktar en nu in 180 minuten niet eens een goal gemaakt . Dezeuitschakeling is gewoon een schande.

9 december 2020 om 23:16

Hij heeft zoveel geinvesteerd en dan heeft die spelers als Sanchez, Naingolan, Perisic, Eriksen op de bank. Daar verwacht je toch van dat ze bij kerst nog in Europa meedoen. Hij heeft gefaald en vorig jaar ook tijdens de Europa League finale en de titelstrijd. Ze hebben nu meer vrije dagen en kijken of ze het waar kunnen maken in de competitie.

En mensen dachten dat Real Madrid na de winterstop Europa League zou spelen. Spelers kennen de anthem van de Europa League niet eens. Gaan liever dood dan dat ze erin spelen. Heerlijke wedstrijd van Real. Echt genoten. Wederom weer een finale die Zidane wint. Echt alle respect voor Zidane. Sevilla uit paar dagen geleden zat al druk op en die win je en je houdt de nul. Vandaag moest je winnen en doe je dat ook en wederom wordt de nul gehouden hier. En het belangrijkste is nog dat Real eerste is geworden in de groep. Dat is nog het meest bizarre van allemaal. 2 keer verloren en een gelijkspel en je wordt alsnog eerste. Dat ga je niet veel mee maken. Score had natuurlijk veel meer moeten eindigen maar ik ben tevreden. Met dezelfde mentaliteit tegen Atletico en die moet je ook persee winnen als je nog mee wilt doen om La Liga. Misschien moet Zidane die boodschap weer brengen aan zijn spelers want blijkbaar werkt het. Opluchting? Zeker weten. Hopelijk na de winterstop kunnen we verrassen in de CL met Hazard, Carvajal en Valverde die hopelijk dan 100% weer fit zijn. Kuipers onzichtbaar al blijf ik hem wel zwak vinden als het gaat om voordeel geven. Fluit veel te snel. Voordeel dat we nu eerste zijn geworden is dat je geen Barca en Atletico kan loten. Hopelijk loten hun Bayern en Liverpool/psg, dat zou lekker zijn.

9 december 2020 om 23:06

Nou nou nou, EL was nou niet bepaald onmogelijk toch? Zeker met de vorm die Real heeft. Wel goed dat Real door is. Spelers als Modric,Ramos en Benzema horen in de CL. Die zorgen altijd wel voor spektakel(negatief of positief)

9 december 2020 om 23:16

Het was zeker weten niet onmogelijk nee. Er stond een potje druk op op deze wedstrijd dat ook. Maar het was gewoon onmogelijk dat Real Europa League zou spelen na de winterstop. Kan niet voor zo club. Het is maar goed dat alles klopte want als je vandaag niet had gewonnen, dan zat je serieus in de Europa League omdat Inter en Shaktar gelijk hebben gespeeld. Trouwens, ik hoop dat jouw club volgend jaar weer CL speelt. Jullie zijn heel goed bezig en ik roep al jaren dat ik echt hoop dat AC Milan snel terugkeert in de CL.

9 december 2020 om 23:23

Real Madrid speelde erg sterk vandaag maar met alle respect dit team is de laatste jaren zo achteruit gegaan. Wat overigens logisch is met 3 Champions League op zak. Ze moeten verjongeren en vooral op het middenveld. Ben benieuwd tegen wie ze gaan spelen maar verwacht hooguit dat ze de kwartfinale halen. In de competitie spelen ze ook erg zwak laatste tijd en totaal niet overtuigend. Ramos maakt een groot verschil bij dit Real Madrid.

Die Lukaku is bizar in zijn ongeluk. Eigen doelpunt in de EL finale en nu weer een kopbal blokkeren in de laatste minuut waardoor Inter mogelijk doorging. Gladbach erg pover vandaag overigens en met geluk vrij gekomen.

Mijn god zeg ik ben zo klaar met conte . Laat ik beginnen dat inter ook niks te zeker heeft hoor bij die laatste 16 als je niet eens 1x van shaktar kan winnen. Met deze selectie zo'n slechte pot voetbal weer laten zien . Hoe blijft conte ook elke keer bij dat 352 systeem van hem . Ieder jaar ligt hij er bij elke club in de groepsfase uit . Met deze selectie hoor je gewoon door te gaan . Gagliardini die weer mag lopen aankloten. En eriksen n Radja zitten maar weg te rotten op de bank/tribune. Alle serie a teams gaan door ook in de Europa league maar inter staat weer als enige te klunzen. Enige positieve wat ik kan bedenken is dat inter nu vol voor de competitie kan gaan spelen.

Wth hoe kan Inter in deze poule 4e eindigen? En dan vragen we ons af hoe Juventus het flikt om keer op keer kampioen te worden.

Inter had hier hoe dan ook moeten winnen. Was het in Madrid gelijk geëindigd, was het ok. Maar inter had het in eigen handen, de bal wilde ook er niet in. Wel vind ik het jammer dat shakhtar zo speelde....

Poehhh toch wel heerlijk zeg. Gewoon eerste eindigen lol, wat een einde zeg. Alle konden nog door, Inter kon niet winnen. Je zou als Real zijnde maar gelijkspelen zeg. Top gedaan, vandaag hebben Rodry, Vaz, Benz en Modric ons gered. Deze vier. 2 andere spelers brachten ons in de problemen, Case en Mendy. Zeer zwak aan de bal. Maar vreemd genoeg defensief weer stabiel. En helaas weer veel kansen maar geen stootkracht, koelbloedigheid. Gelukkig had Benz het wel met 2 prima kopballen maar er blijft enig onzekerheid ontstaan zodra het aanvallend moeizaam gaat om te kunnen af te maken. Mijn held vandaag, Modric! Wat een baas, 35 jaar, wat zouden we zonder hem.

Beschamend. Onacceptabel. We hadden alle mogelijkheden om door te gaan. Weer choken ze wanneer het moet. Het wilde maar niet in. Lautaro had zijn dag niet. Het was allemaal te gehaast. Onrustig.

Zuur voor Conte en Inter. Benieuwd wat het teweeg brengt, Conte heeft uiteindelijk toch gewoon gefaald. Wel kan Inter zich nu volledig richten op de Scudetto, maar zelfs geen EL is wel een enorme teleurstelling. Wat speelde die keeper van Shakhtar een goede partij zeg, zeer sterk in de lucht en met veel lef gespeeld.

Ik snap echt niet wat Lukaku deed. Hij bleef maar buitenspel staan en vol voor het doel, waardoor Martinez niet kon scoren, stond hij te slapen ofzo? Inter kan zich nu volledig focussen op de Serie A. Gevaarlijk...

Was Real zo sterk? OF Borussia zo zwak? Volgens mij ligt het ergens tussen in. Real speelde goed maar niet super. Ze controleerde wel 90min. lang. Deze wedstrijd moet wel vertrouwen geven voor komend weekend. Vinicius mag van mij wel in de tribune plaats nemen. Die jongen blink toch weer uit in onkunde. Rodrygo speelde dan toch beter. Als ik kijk en beide staan op het veld heb ik toch het gevoel dat Rodrygo verder staat, beter het overwicht bewaard Nogmaals, deze wedstrijd was niet slecht van Real, maar komend weekend zal het toch beter moeten, denk ik.

4 Spaanse, 4 Duitse ploegen, 3 Engelse en 3 Italiaanse ploegen door. 1 Portugese en 1 Franse ploeg erbij. Geen grote verassingen voor de volgende ronde

Bayern, Gladbach, Leipzig en Dortmund door in de CL en Hoffenheim en Leverkusen door in de EL. De Bundesliga clubs doen het enorm goed met uitstekend positiespel, technisch en tachtisch zeer sterk en geen poespas. Allemaal hebben ze een geweldig beleid en dat zonder geld te strooien zoals de andere grote competities doen.

9 december 2020 om 23:13

Ja, en geen eenvoudige poules, R madrid en Inter voor Monghengladbach. PSG en Man united voor Liepzig

Wat is dit toch mooi💚🔥, door naar de achtstefinale. Donetsk bedankt !

9 december 2020 om 23:14

Reise geht weiter! Ongelofelijk, wat een avond. Gezien de uitslagen bij Inter uit en Real thuis vind ik het stiekem best verdiend. Hofman terug en Ramy terug, Denis in vorm en je pakt zo nog een ronde (of meer...)

9 december 2020 om 23:22

Juist kameraad , is zeker mogelijk als het beetje meezit

Dit had ik nooit kunnen denken vooraf. Ongelooflijk dat Gladbach zich nog wist te redden voor de achtste finales.

Man man man wat ben ik toch trots op de jongens!!
Een heerlijke wedstrijd gespeeld waarbij we de hele wedstrijd de bovenliggende partij waren!
Credits aan Vazzie. Hij speelde geniaal en niet op een fout te betrappen.
Ps: Benzema ook weer lekker op dreef.

Heb gisteren geen oog dicht kunnen doen van de spanning haha en tot de laatste fluit signaal op het puntje van mn stoel gezeten (ook al stonden we 2-0 comfortabel, de bal is rond and you never know).
Ik ben echt opgelucht en blij dat we niet alleen door zijn maar ook nog eens groepshoofd, wie had dat gedacht vorige week.
Blijkbaar heeft het echt te maken met mentaliteitskwestie en kunnen de jongens zich prima opladen voor "finales" en alhoewel ze vandaag hebben gestreden, is dat iets wat je ook de kop kan kosten.
Meeste jongens scoorde een voldoende en was het spel veel beter dan de afgelopen tijd, alleen stond Gladbach ook slecht te verdedigen, want 2 keer hetzelfde doelpunt vanuit een voorzet in de 16 is juist onze zwakste punt en daarmee win je en dat zegt veel.
Blij dat Ramos terug is en dat geeft toch wat rust. Daarnaast 3 mensen die ik wil uitlichten en dat zijn Modric, Vasquez en Rodrygo.
Modric met z'n 35 jaar speelt nu al denk ik de 8e wedstrijd op rij en zijn niveau is gewoon belachelijk! Die man verdient een contract verlenging en mag echt met pensioen bij Real. Daarnaast heeft Vasquez het super goed gedaan als RB en heeft hij verdedigend en aanvallend vandaag een top wedstrijd gespeeld! En als laatst Rodrygo op rechtsbuiten moet gewoon onomstreden worden voor Zidane, die jongen kan lekker mee voetballen, heeft een actie, is slim en is momenteel beter dan Isco, Asensio.

Was het dan overal goed, niet helemaal ik blijf zowel Mendy, Vinicius en Casemiro de zwakste schakels vinden van dit Real. Ook vandaag weer teveel bal verlies van alle 3 en het moment als ze onder druk worden gezet, weten ze echt niet wat ze moeten doen.
Je komt er mee weg vandaag, maar tegen een top ploeg wordt dit gewoon afgestraft.

Hopelijk kan het team zich opladen voor aankomende zaterdag, de boodschap is duidelijk strijden tot de laatste minuut er mag niet verloren worden, wil je nog kans maken in de La Liga!

Slechts een enkel woord kan deze CL-campagne van Inter beschrijven: Beschamend!

Echt ongelofelijk dat Inter het voor elkaar heeft gekregen om laatste te eindigen in deze poule en dat winnen van Shakthar teveel gevraagd was. Als enige Italiaanse ploeg gaat Inter niet door in de CL en dat doet toch wel pijn om de schande van Italië te zijn. Verder wil ik de Real Madrid en BMG fans feliciteren met de overwintering in CL. Vooral van BMG een knappe prestatie.

Enige voordeel van de Europese exit is dat Inter zich wel kan focussen op de scudetto maar met Conte als coach zie ik dat nog lastig worden. Nooit is er een plan B en ook vandaag werd gewoon niet de versnelling ingezet of tijdig offensief gewisseld. Jammer dat Conte niet opstapte zelf na de verloren finale tegen Sevilla en dat Allegri niet was gehaald als nieuwe coach. Die man weet hoe je je team Europees moet laten spelen. Helaas kan Inter Conte niet ontslaan nu door zijn belachelijk hoge salaris van 12 miljoen euro per jaar. Ik en de andere Interisti zullen hierdoor nog een zwaar jaar tegenmoet gaan.

10 december 2020 om 00:19

Sterkte ermee Z44. Het worden lastige tijden als ik het zo begrijp.

Blij met de overwinning, vooral omdat we ook goed speelden. Ramos kwam wel opvallend weinig aan de bal, werd nauwelijks betrokken bij de opbouw. Hij is toch wel voldoende hersteld hoop ik, want we gaan hem hard nodig hebben in de rest van het seizoen. Overigens was Gladbach wel heel matig.

Ongelooflijk hoe Real altijd lijkt op te staan als het er echt om draait. Gecontroleerd en heel solide gespeeld. Eindelijk een wedstrijd gezien waar het angstzweet niet op je rug staat. Ze kunnen het wel, echt een mentaliteitsdingetje. En dan ook nog groepswinnaar worden na 2 zeperds en een gelijkspel. Zo ontloop je in ieder geval de Bayern’s van deze wereld, want dat wordt wel een hele zware kluif. Modric, Vazquez, Benzema en Rodrygo staken er bovenuit. Vooral Vazquez op RB is heel sterk, dat mag ook wel een keer gezegd worden. Casemiro en Mendy een drama. Hopelijk komen zij er nog bovenop. Op naar Atletico!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren