Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid laat oog vallen op Oranje-international met gelimiteerde afkoopsom’

Laatste update:

Jeremie Frimpong kan op belangstelling rekenen van Real Madrid, zo weet Bild-journalist Christian Falk. De wingback van Bayer Leverkusen wordt al langere tijd in verband gebracht met een zomers vertrek en heeft naar verluidt een afkoopsom van veertig miljoen euro in zijn contract. Nu lonkt dus mogelijk een transfer naar de Spaanse hoofdstad.

Frimpong is bezig aan een ijzersterk seizoen bij de nieuwbakken kampioen van Duitsland. In 27 wedstrijden in de Bundesliga was hij goed voor 8 goals en 7 assists, tamelijk fraaie cijfers voor een vleugelverdediger.

Zijn uitstekende prestaties zorgen ervoor dat Frimpong in verband wordt gebracht met de nodige topclubs. Zo zouden onder meer Manchester United, Arsenal en Bayern München in hem een versterking zien.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Dat Frimpong komende zomer vertrekt uit Leverkusen is geen garantie. De Oranje-international heeft een doorlopend contract en kan ervoor kiezen langer te blijven, net zoals zijn trainer Xabi Alonso.

Wel heeft hij volgens Fabrizio Romano een gelimiteerde transfersom in zijn contract. Voor veertig miljoen euro kunnen clubs Frimpongs verbintenis bij Leverkusen afkopen.

Bij Real Madrid wordt het jeugdproduct van Manchester City mogelijk de opvolger van Daniel Carvajal. De Spanjaard is al jaren de vaste rechtsback van de Koninklijke, maar is inmiddels 32 jaar oud en zal ergens in de komende jaren aan vervanging toe zijn.

Carvajal speelde reeds ruim 400 wedstrijden voor Real Madrid. Hij heeft bij de koploper in LaLiga nog een contract tot medio 2025.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tuurlijk zou je geïnteresseerd moeten zijn voor Frimpong. Zeker omdat hij voor 40 miljoen op te halen is. Maar ja heeft natuurlijk wel alleen maar in een 5-mans defensie gespeeld. Dat is toch heel wat anders dan een 4-mans verdediging. We zullen zien wat er gaat gebeuren want eerlijk is eerlijk Vazquez doet het verrassend goed dit seizoen. Maar ja is ook al 32 jaar dus gaat niet lang meer mee. Persoonlijk zou ik het gelijk doen want het is een fantastische aanvallende back.

14 april 2024 om 22:02

@ModricMagix

Met Carvajal die op ervaring nog veel goed doet is het wel 1 van de posities die aan vervanging toe is op den duur. Als je dan een speler als Frimpong kunt halen voor (slechts) 40 miljoen… tja..

14 april 2024 om 23:36

Vind hem verdedigd te zwak voor madrid

15 april 2024 om 09:19

Marcelo was verdedigend ook te zwak voor Madrid. Die werd als buitenspeler naar Madrid gehaald en groeide uit tot een wereldspeler op de backpositie.

Kampioen in de Bundes superknap, ja dan zitten er scouts op de tribune.
Maar dit nieuws van een Duitse Journalist... zegt mij dat er weinig van klopt.
Vooralsnog was het bij Oranje niet veel met Jeremy, denk dat Dumfries het EK elke wedstrijd zal starten.

14 april 2024 om 21:29

Bij Oranje amper kansen gehad. Ja, op rechtsbuiten maar het is een komende speler. Prima om met Dumfries te beginnen op basis van het verleden alleen al maar hij heeft geen eerlijke, echte kansen gehad. Imo.

14 april 2024 om 22:45

We mogen toch blij zijn met twee top rechtsbacks, laat ze lekker elk een helft de longen uit hun lijf rennen, iedereen blij.

14 april 2024 om 21:49

Hij heeft heel weinig gespeeld nog haha. Laatst was zijn eerste basisplek. En dat was een tactiek wat helemaal nergens op sloeg. Dat Dumfries start zegt niks over het sublieme seizoen wat hij draait dit jaar.

Ondertussen blijft Koeman hem geen (eerlijke) kansen geven. Tuurlijk kan je kiezen voor Dumfries als nummer 1 maar geef deze jongen de kans voordat ie straks voor Engeland of Ghana kiest.

14 april 2024 om 21:38

Huh kan hij nog kiezen dan? Hij heeft toch al minuten gemaakt in een EK kwalificatie wedstrijd?

14 april 2024 om 22:01

Die regels zijn iets versoepeld dacht ik

15 april 2024 om 07:26

Wat is dit nou voor vreemde opmerking. Het heeft even geduurd maar deze man heeft toch al debuut gemaakt. Wat verwacht je dat er wedstrijden georganiseerd worden speciaal voor hem?

Paniekzaaiers niveautje dit.

15 april 2024 om 11:09

Frimpong heeft gewoon al met zijn hart gekozen voor Nederland. Als die wou wisselen kon die dat ook al doen toen Koeman hem constant negeerde. Maar dat deed hij niet. Zijn tijd komt nog wel. Hij is nog maar 23 jaar en een kwestie van tijd voordat die echt wel kan doorbreken.

Lijkt me sterk, zeker als ze Davies halen. Davies en Frimpong samen tussen de lijnen is zelfmoord tenzij je met 5 achterin gaat spelen, wat zonde zou zijn van de hoeveelheid talent op het middenveld en in de voorhoede.

Totaal geen back voor Real. Zou als ik Real was Hakimi terughalen naar Madrid, Davies is het ook net niet

15 april 2024 om 01:07

En wat doet jou denken dat PSG akkoord zal gaan met een verkoop van Hakimi?

15 april 2024 om 06:42

Zie die hakimi ook vaak schutteren bij psg.
Is niet zo extreem goed als wat sommigen denken imo

Mag toch hopen van niet dat Bayern Frimpong gaat halen. Laat Da

De perfecte opvolger van Carvajal, een back met dezelfde aanvalsdrang, maar met meer snelheid en rendement. Dat hij zogenaamd niet in een systeem met 4 verdedigers kan spelen is onzin; die jongen is opgeleid door City, en heeft bij zowel Celtic als Leverkusen (onder Bosz) ook al genoeg wedstrijden in een linie van 4 gespeeld.

Voor 40 miljoen is deze jongen binnenhalen een no-brainer, het geld wat Davies moet kosten kun je dan zowel aan Frimpong als Guti besteden.

Zou als Real Madrid zijnde eerst eens polsen bij Hakimi. Nog maar een jaar contract na dit jaar zover ik begreep. Naar mijn mening ook een betere back en is een kind van de club.

15 april 2024 om 10:37

En is hij ook niet een goede vriend van Mbappé?

15 april 2024 om 11:11

Hakimi heeft nog een contract tot 2026 dus die zit daar wel voorlopig. En we weten allemaal dat onderhandelen met PSG gewoon heel erg moeilijk is. Dan moet je dus nog 2 jaar wachten en dan is die al 28 jaar. Dus weet niet of dat nou zo'n goeie keuze is. Ook omdat Vazquez al 33 is en Carvajal 32.

Geloof er weinig van .. we hebben ook meerdere malen gelezen dat Madrid hakimi in 2025 transfervrij terug haalt . Lijkt mij logischer.. Madrid heeft voor komend seizoen Davies en Mbappe hoog op de lijst .. en daarnaast word het contact van Lucas verlengt.

14 april 2024 om 23:36

Frimpong dan naar PSG?

15 april 2024 om 02:18

@hangover
Verwacht eerder een Bayern . Die zijn al een tijdje opzoek naar een rechts back . Mazraoui en bouy zijn 2/3 van het seizoen geblesseerd en Laimar is geen back . Mocht hakimi toch terug komen dan is dat niet deze zomer maar de zomer erop ( 2025) dan is hij transfervrij en carjaval kan dan met pensioen

15 april 2024 om 13:13

Hakimi's contract loopt niet tot volgende zomer, maar tot 30 juni 2026, dus die zit nog twee jaar vast in Parijs en wordt transfervrij in het jaar waarin hij alweer 28 wordt.
Op links doet Mendy het - als hij fit is - wel goed. Bovendien zit er echt wel meer in Fran Garcia dan wat hij tot nu toe heeft (mogen) laten zien. De opperste nood is niet een linksback. En zeker niet Davies die de laatste maanden niet bepaald een lichtpuntje is geweest, maar uiterst wisselvallig en soms ronduit slecht speelde.
De rechtsback invullen voor de komende 5 jaar lijkt me belangrijker voor Real Madrid. Of dat Frimpong moet worden, dat is nog maar de vraag. Perdo Porro van Spurs zou mijn voorkeur hebben omdat hij Spaans is en hij presteert goed in de PL. Maar ja, die zit aan een meerjarig contract bij Levy, dus dan kun je je borst nat maken.

15 april 2024 om 18:08

In ieder geval komt Stanisic van Leverkusen terug naar Bayern. Die kan rb en cb spelen en heeft in Leverkusen na een stroef begin overtuigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren