Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid kondigt persconferentie aan voor maandagavond

Laatste update:
/

Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez spreekt maandagavond vanaf 19.30 uur pers en publiek toe, tijdens een speciale persconferentie. De Spaanse kranten maken daar in de middag melding van. AS laat bijvoorbeeld weten dat het een communiqué van Real Madrid heeft ontvangen, met daarin de mededeling.

In de uren voor de persconferentie komt het bestuur van de Koninklijke bijeen. Pérez en consorten bespreken in die uren de toekomst van Real Madrid en ongetwijfeld zal er dan ook een antwoord geformuleerd worden, op de vraag of de club een derde seizoen wil ingaan met Carlo Ancelotti. Hij wist de landstitel tweemaal op rij niet binnen te halen.

De Italiaan won vorig seizoen echter wél de tiende Champions League-titel met de club en dat pleit in grote mate vóór hem. Bovendien ligt hij goed in de spelersgroep en maakte Cristiano Ronaldo zich zaterdag nog sterk voor een langer verblijf van de coach. Ancelotti gaf na de overwinning op Getafe (7-3) aan dat hij bij Real wil blijven. Kan dat niet, dan gaat hij er een jaar tussenuit.

Ik denk dat Real Madrid laat weten, dat de club...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, dag Ancelotti

het gaat over een nieuwe spokesperson, Luis Figo wordt genoemd nadat hij een foto tweette met tekst erbij dat hij in Madrid is

Huh Ancelotti heeft toch al bevestigd dat hij om gezondheidsredenen gaat stoppen

25 mei 2015 om 13:18

Dat is niet waar. VZ heeft het verkeerd vertaald.

25 mei 2015 om 13:35

Precies. Wat in dat stuk staat is bullshit.

26 mei 2015 om 02:20

Ja bullshit he. HahhahahahahahahahahHahHhH

26 mei 2015 om 18:41

Ja, bullshit ja. Je hebt duidelijk de persconferentie niet gezien. Daarin verteld Perez toch duidelijk dat Ancelotti wordt ontslagen door zijn prestaties die hij dit seizoen heeft geleverd? Grappig zeg.

25 mei 2015 om 13:29

Dat zal de reden echt niet zijn, om het deftig te laten lijken wordt dat als reden aangehaald, maar in werkelijkheid zal zijn dat Perez Ancelotti heeft ontslagen.

Ik vrees dat het vertrek van Carlo officieel zal worden gemaakt, nu ook blijkt dat hij medische klachten heeft en daar serieus iets aan zal moeten doen lijkt het me logisch dat hij zijn taken zal neer leggen.
Ik ben echt bang dat Perez iemand als Benitez gaat aan trekken want dan zullen we nog een periode zonder prijzen tegemoet zien.
Jammer ik hoopte echt dat Ancelotti zou blijven, de perfecte coach.

25 mei 2015 om 13:14

Mocht Ancelotti echt stoppen dan hoop ik dat ze Klopp of Zidane hoofdtrainer maken.

25 mei 2015 om 15:20

Met Figo als assistant

25 mei 2015 om 16:05

Daar sluit ik me bij aan, Klopp en Zidane staan ook in mijn top 3. Daarom zou ik het echt niet begrijpen als Perez Benitez aanstelt, als ik het goed begrijp wil Perez een coach met uitstraling, een van de redenen waarom top en succes coach del bosque werd ontslagen onterecht, te weinig uitstraling bleek uiteindelijk volgens Perez. Waarom dan Benitez aanstellen die echt 0,0 uitstraling heeft als coach naar mijn mening.

25 mei 2015 om 13:16

Gelijk heb je!

25 mei 2015 om 13:22

Halla Klopp!

25 mei 2015 om 13:19

Indien Carlo zal vertrekken, wordt de opvolger naar alle waarschijnlijkheid inderdaad Benitez. Die man loert sinds zijn vertrek bij Liverpool op de trainerspositie bij Real en geef hem eens ongelijk, het is de droom van de meeste Madrilenen. Helaas is hij echt niet de trainer die dit Real beter maakt, Ancelotti was de perfecte coach maar heeft dit seizoen gewoon veel pech gehad op beslissende momenten. Met Benitez als coach mag Real al blij zijn dat het CL voetbal haalt en de achtste finale in de Champions League overleefd..

25 mei 2015 om 14:07

als de selectie van real bij elkaar blijft zullen ze nog wel cl halen via competitie en kwartfinale halve finale halen maar gaan ze het sws wel afleggen tegen barca met benitez

Ik vrees dat ze afscheid nemen van Ancelotti. Daarnaast vrees ik dat ze Benitez willen gaan halen.
Ook vrees ik dat dat geen gelukkig huwelijk gaat zijn. Ik vrees een hoop.

Dat van die medische klachten neem ik toch met een korreltje zout. Gewoon een mooie manier om de eer deels aan je zelf te houden en aan te duiden dat het vertrek met wederzijdse instemming gebeurde.

Al wordt Ancelotti natuurlijk gewoon ontslagen en dat is helemaal volgens de lijn die Perez uitzet. Geen prijzen betekent ontslag zelf al haalde tevoor eindelijk de 10e CL binnen.

25 mei 2015 om 15:10

Ik geloof ook niet dat de gezondheids klachten serieus zijn. Wel triest, Ancelotti deed het prima. Alleen ramos op het middenveld was raar. Voor de rest had hij meer moeten rouleren, had misschien wat cruciale blessures gescheeld. Verder goed werk geleverd

Wellicht dat Ronaldo ook geen zin meer heeft om te blijven als ancelotti weggaat. Zeker als die koekenbakker van een Benitez komt

Nou Perez Ancelotti gaat ontslaan, wie wilt hij aantrekken toch niet die irritante vervelende Benitez.

Carlo gaat helemaal nergens heen, we hebben gewoon pech gehad met de blessures van James en modric. Volgende seizoen weer vlammen

25 mei 2015 om 13:49

Hij word gewoon ontslagen, met dze spelersgroep ongeacht blessures geen een prijs binnenslepen betekent ontslag.

Hij wist niet te winnen van de top5 teams in de competitie door tactisch onbenul.

Het is tijd voor een coach dat zich concentreerd op teamplay i.p.v. cr7 te behagen en alle ballen in de 16 te gooien zodat hij ze erin kan koppen.

Ancelotti was teveel vriend van de spelers en nu is het tijd voor een coach die boven de spelersgroep staat. Hij durfde

RM kan het permitteren om zonder prijs de competitie te beindigen.

We kunnen dus Barca feliciteren voor de aankomende drie seizoenen? Tenzij Benitez een enge konijn uit de hoed tovert.

25 mei 2015 om 13:49

Dan heb ik nog liever geen coach

25 mei 2015 om 13:57

Aub iedereen behalve die ober. Die heeft echt een uitstraling van een pak karnemelk....

25 mei 2015 om 14:50

Een pak karnemelk over datum ja...

25 mei 2015 om 14:51

Haha geniale reactie

Als ze Carlo wegsturen dan zijn ze gek daar bij Real. Die coach is gewoon goed en heeft hun paar prijzen bezorgd en natuurlijk is dit seizoen teleurstellend maar dat ligt echt niet aan Carlo maar eerder aan een achteelijk transfersbeleid van Perez en zeker ook aam het uitvallen van de belangrijkste speler van Real in mn ogen Modric. Carlo moet gewoon blijven.

Ondanks dat er geen prijzen werden gewonnen was er wel een soort rust in de spelersgroep die je bij Mourinho zeker niet had. De man is een gentleman. Wat een grove fout zou dit zijn om hem te laten gaan en daarvoor misschien wel Benitez voor de groep zetten.

Pepe herken ik bijvoorbeeld niet terug. Het is dat hij nog net niet met en bos bloemen en een doos bonbons loopt te verdedigen maar de man is heel rustig en niet gekke Pepe als onder Mourinho.

Zal Ronaldo ook aanwezig zijn op de persconferentie? Hij had twee maanden geleden beloofd om aan het einde van het seizoen de media te woord te staan.

25 mei 2015 om 14:17

Wellicht willen ze even aangeven hoe ze de tweede pinksterdag hebben beleefd? Ya never know.

25 mei 2015 om 15:40

Ik hoop het. Met de toto heb ik in ieder m'n geld op een familiediner gezet.

Was de bron waarin Ancelotti aangaf wegens gezondsheid omstandigheden een jaartje te stoppen als trainer dan toch verzonnen vanuit media?

Dus er is nog hoop lol. Ik zou verbaasd opkijken als hij niet nog een jaar de tijd krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren