Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid juicht na geweldige treffer van Modric

Laatste update:

Real Madrid is ternauwernood aan puntenverlies ontsnapt. De Koninklijke leek zondagavond met 1-1 gelijk te spelen tegen Granada, maar Luka Modric besliste vijf minuten voor tijd met een daverende knal anders. De achterstand op koploper Barcelona bedraagt nu vier punten, maar dat Catalanan hebben nog een wedstrijd minder gespeeld. Celta de Vigo en Sevilla hielden elkaar eerder op 1-1.

/

Granada - Real Madrid 1-2
Karim Benzema maakte zijn 156e doelpunt voor Real en passeerde daarmee de nu 76-jarige Amancio Amaro op de topscorerslijst van De Koninklijke. De Fransman slaagde er bovendien voor het eerst in om in zes opeenvolgende wedstrijden te scoren in de Primera Divisón. Hij tikte na een half uur een voorzet van Daniel Carvajal binnen voor de 0-1 en bepaalde daarmee tevens de ruststand. Daarmee mocht Real niet klagen, want men speelde niet groots en in de beginfase liet Granada zich zelfs in aanvallend opzicht zien. Het bezoek had na tien minuten geluk dat Adalberto Penaranda zich in buitenspelpositie bevond.

Onder anderen Cristiano Ronaldo liet hierna een goede mogelijkheid onbenut (schot naast), alvorens Benzema de score dus opende. Op slag van rust kreeg Granada zijn beste kans om langszij te komen, maar Miguel Lopez kreeg de bal niet bij de vrijstaande David Barral. In de tweede helft kwam het eerste gevaar van Real, want doelman Andrés Fernández moest een pegel van Luka Modric zien te stoppen. Benzema vergat even later eveneens om de marge te verdubbelen en Granada liet na een uur zien hoe het wel moest.

/

Modric liep tegen de scheidsrechter op en verloor de bal, waarna Youssef El Arabi werd diep gestuurd en de gelijkmaker tegen de touwen kon schuiven. Twintig minuten voor tijd ontsnapte Real aan een achterstand: de thuisploeg zag een treffer worden afgekeurd en Keylor Navas moest even later Isaac Success de bal ontfutselen. Een treffer van Granada leek waarschijnlijker dan de 1-2 van Real, maar na 85 minuten ging Real toch met de zege aan de haal. Modric werd niet aangevallen en vond met zijn schot de winkelhaak.

/

Celta de Vigo - Sevilla 1-1
Celta en Sevilla bleven door de puntendeling op de respectievelijk zevende en vijfde positie in het klassement staan. Onder toeziend oog van onder anderen David Silva moest Sevilla al na 25 minuten met tien man verder door een tweede gele kaart voor Federio Fazio. Op slag van rust maakte Daniel Carriço echter de 0-1 voor de tien Andalusiërs, maar in de tweede helft knokte Celta zich terug tot 1-1. Claudio Beauvue schoot hard raak na een strakke voorzet van Daniel Wass. De Fransman had enkele minuten daarvoor nog een dot van een kans laten liggen. Bij de Galiciërs deed John Guidetti nog een klein half uur mee, maar de Zweed kon de gastheer van trainer Eduardo Berizzo niet meer aan een winnende treffer helpen.

Real Madrid C.F. leek punten te gaan morsen bij Granada, maar toen was daar Luka Modric. BOEM! ? 8|

Geplaatst door voetbalzone op zondag 7 februari 2016

Een terechte zege voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
7 februari 2016 om 22:39

Goed onderbouwt ook! Er waren vandaag zeker slechte spelers bij en met wat meer teamspel was het een makkie geweest. De aanvallend ingestelde spelers stelde helaas erg teleur. Ronaldo, Benzema, James en Isco waren een drama. Isco liep weer te veel met de bal. James was verstoppertje aan het spelen. Benzema speelde voor zichzelf en maakte iedere x de verkeerde keuzes en Ronaldo raakte ook geen pepernoot. Enige positieve spelers waren Navas, Kroos en veruit te beste Modric. Wat een passes vandaag. De voor assist op de goal van Benzema en zijn goal, Wow. Hopen dat Bale snel weer fit is. Die kan het verschil maken voorin.

Er is iets goed mis met de instelling. Er wordt niet geknokt, gevochten voor het shirt en sommige spelers zijn gewoon niet scherp. Nu is dat wel eens vaker het geval bij uitwedstrijden. Ook mist er nog steeds een stabiel middenveld dat constant aanspeelbaar is. Wat ook niet helpt is dat er weinig creativiteit voorin loopt betreft individuele acties.

De tegengoal kun je op het conto schrijven van de scheids, maar als je als Real Madrid zijnde tegen een degradatiekandidaat speelt mag dat geen excuus zijn. Geweldig dat Modric de dag redt met een plaatje van een doelpunt. Onze geweldenaar. Moge duidelijk zijn dat er veel ruimte is voor verbetering, maar het is zeer belangrijk dat de wedstrijd toch nog gewonnen wordt.

Blijf vooral bashen op Benzema. De statistieken die veel Madrid fans gebruiken om Ronaldo beter te achten dan Messi (doelpunten en assists) zijn nu opeens niet meer van waarde en Benzema is een egoist, na jarenlang kritiek te hebben gehad dat hij te onzelfzuchtig speelt. Die kans die hij kreeg die hij of had moeten scoren dan wel afleggen, had Ronaldo ook never nooit afgelegd en mocht hij het hebben gedaan hoorde je er geen haan naar kraaien.

7 februari 2016 om 22:31

Jij slaat spijker op z'n kop

7 februari 2016 om 22:33

Weet je, enige conclusie die je kan trekken is inderdaad instelling. Want thuis slachten zij ( bijna ) elke team. Tot nu toe creëren zij ook de zelfde kansen als men uit speelt, kansen afmaken ho ma!

Elke team is moeite om uit te winnen, zelfs Barcelona. Als je ziet dat zij een eigen goal nodig hebben en in de 90e minuut scoren..

Real zal ook geen kampioen worden doordat men moeite heeft met de uitwedstrijden. Hopelijk verzint Zidane iets volgend seizoen. Verder had Benzema gewoon de wedstrijd moeten beslissen. Als hij die kans maakte, dan zeurde niemand over het afgeven. Maar mis je dan ben je een egoïst, ach blijf zeuren

Verder een onzichtbare Ronaldo gezien ( al kreeg hij geen bruikbare ballen ) vond varane en Navas soms echt van die belachelijke lange ballen geven, ergerde me zwaar aan. Ik wil James btw niet meer daar zien. Of Jesé of bale, punt

7 februari 2016 om 22:38

Ik ben 't met je eens over Benzema. Hij scoort meer en dit leidt tot zelfvertrouwen/egoïsme, maar geef die jongen eens ongelijk na jaren lang in dienst van Ronaldo te hebben gespeeld. Ik zou gewoon zo door gaan als die nu bezig is en de scherpte komt vanzelf wel. Dat hij die 100% kans 1 op 1 met keeper verprutst kan hem ook overkomen. Een Ronaldo had die idd ook never nooit afgelegd op Bale of Benzema.

7 februari 2016 om 23:16

Moyashi

Het gaat er toch niet om wie 'm nou aflegt. Het gaat erom als je zo'n 100% kans mist en je medespeler staat vrij, dan is het logisch dat je daarop aangesproken wordt. Vooral als de tegenpartij de 1-1 maakt. Benzema mag soms wel ego zijn maar als zijn medespelers vrij staan dan moet je die bal gewoon afgeven, klaar. Zelfde geldt voor Ronaldo maar dat is al bekend. Die speelt al jaren zo en gaat niet veranderen. Iedereen is daar aan gewend.

7 februari 2016 om 22:42

Inderdaad, Benzema is bezig aan zijn beste seizoen voor Real Madrid en toch heeft iedereen kritiek op hem. Het was niet de mooiste overwinning, maar wanneer Barca zulke wedstrijden wint ( tegen Levante en Malaga) dan is het van ja resultaat telt. Wanneer Real zo speelt is het verschrikkelijk om naar te kijken.

7 februari 2016 om 23:08

Lukathemagican

Barcelona speelt over het algemeen dit seizoen gewoon goed en mooi voetbal. Real is dit seizoen slecht bezig. Barca staat gewoon 1e met 7p voor op Real. Barcelona wint gewoon de meeste wedstrijden overtuigend.

7 februari 2016 om 23:17

Nu geef je Barcelona teveel krediet.. De enige reden dat Barcelona de wedstrijden weten te winnen bij slecht spel is door de kwaliteiten van de drie spitsen voorin. Maar Barcelona kampt al seizoenen met een mentaliteitsprobleem. Telkens bij een voorsprong verslappen een aantal spelers omdat ze denken dat de wedstrijd gespeeld is. De spelers van Barcelona blijven vaak rustig onder druk, maar dat kan ook averechts werken. Alleen Suarez heeft die vechtersmentaliteit die tot het einde blijft strijden. Maarja....het nadeel daarvan is weer dat hij soms vervelend kan worden als het niet meezit.

7 februari 2016 om 23:29

Maar Barca wint de wedstrijden wel. Ronaldo is over zijn top en maakt helemaal geen acties meer, staat alleen in de spits en doet verder niks. Benzema is een goeie voetballer, ideale spits voor Real, maar is ook geen type die spelers voorbij gaat en aanval echt opzet. Bale doet het de laatste tijd goed, ondanks dat hij de afgelopen 2 weken geblesseerd is wil ik hem wel zien in de grote wedstrijden, want in de korte ruimte heeft hij ook altijd lastig. Bale is meer een counterspeler.

Barca heeft Neymar en Messi, die kunnen zo spelers voorbij gaan, vooral Neymar dit seizoen. Real mist dreiging, de voorhoede is te statisch.

7 februari 2016 om 23:04

Mag er nou ook al geen kritiek op Benzema komen? Benzema is een goeie voetballer maar was samen met Ronaldo zwaar dramatisch! Moet ook een keer opgehouden zijn met het gedoe van Benzema. Hij is niet heilig he.

7 februari 2016 om 23:13

Als Barca fan ben ik ook blij dat Benzema egoistischer is geworden, en nee niet omdat ik de kans van winnen voor Real dan lager inschat maar omdat die jongen gewoon een goede spits is. Hij heeft nu gelukkig ook wel door dat hij speler is waar Real meer op kan rekenen dan Ronaldo. Hij gaat de belangrijke goals maken in de CL.

7 februari 2016 om 23:22

Origami,

Zijn we niet blij dan dat hij veel goals maakt? Hij voetbalt meer voor zichzelf dat kan, maar dat moet niet ten koste van het team gaan. Dit heb ik al meerdere keren gezien. En Benzema vind ik een fantastische voetballer heeft Real ook op dit moment ook meer aan dan Ronaldo, maar er mag best wat gezegd worden op zijn spel.

7 februari 2016 om 23:18

Ze hebben het inderdaad verschrikkelijk moelijk in uitwedstrijden, maar ik denk dat het ook een beetje de speelstijl is die het moelijk maakt in uitwedstrijden.
Bovendien zie ik dat de clubs extra gemotiveerd zijn en net een stapje extra doen tegen real.

Verder ben ik het volkomen eens over Benzema. Altijd als real slecht speelt gaan de meesten tegen benzema bashen.

8 februari 2016 om 06:25

Dat harder lopen mag ook wel een keer. Er zijn in de afgelopen seizoenen genoeg wedstrijden geweest waar ik een tegenstander van Real gewoon op halve krachten spelen, met een mentaliteit van: we geloven niet dat er een resultaat te behalen is en we sparen onszelf voor de volgende wedstrijd.

Granada was duidelijk die mening niet toebedaan. Real is erg goed weggekomen gisteravond. Het had zomaar meer achterstand op kunnen lopen.

8 februari 2016 om 07:31

Zo een mentaliteit krijgen de kleine ploegen alleen tegen een top ploeg in vorm. Dit jaar heeft real al vaak punten weg gegeven tegen de slechtste ploegen, waardoor de andere ploegen hoop krijgen. Hierdoor worden deze wedstrijden extra moeilijk voor real

Geweldig ingevallen door Kovacic!! Nipte zeges vandaag voor Barca en Real. Zeer jammer.. weet iemand hoe t komt dat ze vandaag beide niet goed speelden? Bij barca kwam t meer door de afwezigheid van meester Busquets. Maar watdan bij Real?
Hoop volgende week weer op zo een weekend qua spel voor alle 3 de ploegen.

7 februari 2016 om 22:28

Ik weet ook niet waarom ze vandaag niet goed speelden, sorry.

7 februari 2016 om 22:30

Die verdedigers hadden helemaal niet hun beste dag. Maar Modric was vandaag echt overal. Inde verdedigin, middenveld EN de aanval. Meet een supergoal!

Tussen Ronaldo en Isco bestaat helemaal geen klik lijkt het. Moet Isco dan altijd maar geslachtofferd worden? Want Ronaldo mag ook wel eens banken vind ik. In thuiswedstrijden staat hij er altijd wel, maar misschien moet hij de volgende uitwedstrijd op de bank. Of heeft Real daarvoor te weinig aanvallers? Dat mag eigenlijk niet voor zo'n grote club.

7 februari 2016 om 22:36

Zolang CR blijft opstellen, wordt het niets meer. Die speelt uitsluitend voor zichzelf. Rotte appel elk team. Zet hem ernaast en het zal vanzelf beter gaan!

7 februari 2016 om 22:48

Heb dat ook gezegd, tijd om afscheid te nemen van cr7. Team vormen waar 'alle' buitenspelers meeverdedigen. Die isco loopt voor twee man. Zit constant d'r man van Ronaldo over te nemen. Guardiola zou zoiets nooit tolereren en Zidane moet dat ook niet doen. Enkel de spits moet voorin hangen om de ballen vast te houden tot er aansluiting is. Buitenspelers moeten gewoon mee terug, simpel!

Wordt tijd voor verandering en veel hoeft het niet te zijn. ( al wil ik dat real hun beleid totaal veranderd )

7 februari 2016 om 22:49

Cristiano worstelt met zijn fitheid, dat was vandaag ook weer te zien bij die steekpass van modric (kroos). Hij komt trager op gang en lijkt niet echt meer de sprintduels aan te gaan dan wandelt hij vanaf de vlank naar de spits -positie. Cristiano moet nu een aantal wedstrijden rust gaan krijgen om nog top-prestaties te kunnen leveren want wat hij nu laat zien kan echt niet.

7 februari 2016 om 23:38

Ja precies, wat is hij traag geworden zeg. Ik ben juist bang dat hij het hoge niveau niet meer aankan. Kon zijn speler niet voorbij gaan 1 op 1. Ik kan niet snappen dat hij zo flink achteruit is gegaan met zijn snelheid en behendigheid.

8 februari 2016 om 01:33

@geertvs
Isco speelde ook erg slecht, ik denk niet dat hij meer kan brengen als CR7 !
Er moet vers bloed bij op de flanken maar wie anders Neymar kan dat aan ?
Hazard ? Reus ?
Ik mis Di maria die het goed doet bij Psg, ookal was hij pas zijn laatste seizoen bij Real constant en Ozil ook ondanks dat hij soms luie was met verdedigen, is hij een van beste spel verdelers die ik gezien hb.
Bij Real, Duitsland en nu Arsenal !!
Magico !

Navas
Carjavala
Ramos
Pepe
Marcelo
Modric
Kroos
Bale
Ozil
CR7
Benzema
8 februari 2016 om 13:08

Isco moet op tien staan denk ik, daar wordt hij verplicht om de bal één of twee keer te raken. Vanaf de flanken gaat hij teveel dribbelen en vertraagt hij het spel, en leidt bovendien veel balverlies zoals gisteren.

Özil moet je niet terug willen. Het was goed dat Real hem verkocht. Nu begint hij eindelijk te renderen bij Arsenal, maar laten we eerst bijvoorbeeld eens zien of hij het kan brengen tegen Barcelona. Want hij stelde steevast teleur in grote wedstrijden.

Het is wat jammer dat James niet in vorm is, nu Bale geblesseerd is. Jesé vind ik niet goed genoeg voor Real. Er moet een aanvaller bij, een spits eigenlijk want Benzema is de enige echte puntspeler. Bovendien kan Benzema wel vanaf de vleugels als er een beetje geschoven moet worden.

8 februari 2016 om 13:54

Hou toch stil man geertje.

Jij gaat hem die verantwoordelijkheid geven tegen Barcelona op dit moment de beste club van de wereld? Sommige real fans hier.... Hij heeft alle seizoenen bij Arsenal gewoon goed gespeeld. Ozil heeft de meeste kansen gecreëerd van de hele wereld, meer dan Messi en Silva.

8 februari 2016 om 15:40

Heb je de statistieken? En bedoel je dit seizoen? Want Eriksen is ook lekker op dreef hoor, denk dat zijn stats minstens zo goed zijn. Silva draait een wat minder seizoen, maar was de jaren daarvoor altijd #1 wat het aantal gecreëerde kansen betreft. Messi was een tijd geblesseerd, je bedoelt dus vast dit seizoen.

9 februari 2016 om 03:57

Geert,

Dit seizoen heeft Ozil ook de meeste kansen gecreëerd ja. 99 is het.

http://www.soccerladuma.co.za/news/articles/catego...
Dit is van 2008 tot 2015 augustus. Ozil heeft in Europa de meeste kansen gecreëerd van de afgelopen 8 jaar dus....

9 februari 2016 om 13:15

Kan je de link ook in 2 regels geven? Want voetbalzone kapt hem af

Modric man of the match. Kovacic speelde ook geweldig. Die goal van Granada was eigenlijk oneerlijk, want die scheids zar overal in de weg. Maar toch... Ronaldo en Benzema vielen een beetje tegen. Off. Die Al Arabi van granada heeft nu toch de meeste Granada goal ooit?

Modric altijd al gezegd, de beste speler van madrid en gaat altijd tot het gaatje. Geweldenaar is het.

7 februari 2016 om 23:23

Modric is een mix van iniesta en schweinsteiger. De inzicht van andres en het gif van schweini.

7 februari 2016 om 23:31

Hoort zeker in de top 5 middenvelders vd wereld op dit moment.

7 februari 2016 om 23:38

Ik vind het zo:
1.sergio Busquets
2.Andres Iniesta
3.Luka Modric
4.Marco Verratti
5.Isco( ja ik men het)

Persoonlijk voor mij.

7 februari 2016 om 23:48

Je hebt een aardige top 5, hoewel pogba en ozil ook niet ongenoemd mogen blijven; )

7 februari 2016 om 23:48

Silva kan trouwens ook op 5 haha

7 februari 2016 om 23:54

Vind modric wel echt stuk verder en beter dan busquets

8 februari 2016 om 00:31

Spalato 87

Modric en Busquets zijn niet te vergelijken. Busquets bepaalt hoe de wedstrijd wordt gespeeld, als hij niet speelt heeft Barca meer moeite om grip op de wedstrijd te nemen. Modric is een andere soort voetballer die het meer heeft van kansen te creëeren en de ruimte te vinden. Busquets verlicht de druk op de verdediging en zorgt ervoor dat de spelers voor hem kunnen renderen.

8 februari 2016 om 07:37

Kevin de bruyne niet vergeten hé. Hoe hij dit seizoen speelt hoort hij er zeker bij. Isco in de top 5 is overigens heel raar

Hakken over de sloot maar 3 punten gewoon meenemen. Modric speelde een hele sterke pot en wat een goal zeg! Voor Ronaldo een frustrerende wedstrijd. Steeds de bal te laat, te hoog, achter hem of helemaal niet. Benzema ging hem daarna overdreven zoeken nadat hij m niet af gaf op Ronaldo.

Afsluitend nog een pluim voor Kovacic met een goede invalbeurt. Bracht gif in de wedstrijd en Isco was erg matig vandaag.

7 februari 2016 om 22:33

Kovacic is echt beter en completer dan Isco. Dat is een blinde kip

7 februari 2016 om 23:01

@spalato
Haha Isco een blinde kip noemen vind ik wel een hele raar uitspraak. Hij is vooral iets te balverliefd zoals vele al zeggen, waardoor hij vaak 1keer te veel kapt of balletje onder z'n voet rolt. Kovacic is daarnaast iets verdediger ingesteld, maar heeft meer power en wat Balkan gif.
Maar als je het mij vraagt zeg ik Isco puur om zijn genialiteit die hij laatste tijd iets te weinig laat zien maar het blijft een geweldige technicus.

7 februari 2016 om 23:04

Isco slechter dan kova? Droom verder.
Dit was een lastige pot en veel spelers haalde hun niveau niet. Gelukkig was Modric top en kroos stabiel.

Was geschrokken welke slechte keuzes navas maakte en vooral varane...

Verdiende overwinning voor Real. Granada speelde voor hun doen een puike wedstrijd maar die goal van hun kwam voort uit obstructie door de scheids.

7 februari 2016 om 23:25

Granada speelt altijd goed tegen de topploegen thuis. Mooie speelstijl.

Ik snap totaal niet waar het aan ligt. Speelden Granada en Real Betis nou zo goed of was Real dramatisch.

Ze winnen 5-0 of 6-0 thuis en iedereen spreekt over een Zidane invloed, maar uit is het groot verschil en zelfs tegen de mindere clubs dramatisch.

Ik ben echt benieuwd naar hoe ze thuis tegen Bilbao zullen spelen.

De uitslag was verdiend. Het moest zelfs 1-3 worden als Benzema zijn kansen goed afmaakte, maar Real kwam af en toe ook goed weg achterin.

Vraag me wel af waardoor Real en Barca zo vaak slecht presenteren bij uit wedstrijden in La Liga..

7 februari 2016 om 23:07

Het antwoord is simpel: de kleinere ploegen in La Liga worden ondergeschat en de vorm zit niet altijd mee. Sommige ploegen spelen ook beter tegen bepaalde ploegen. Zo speelt Barcelona beter tegen Atletico dan dat Real dat doet. Maar heeft Barcelona het normaliter moeilijker tegen Real.

Vorig seizoen heeft Barcelona ook minimale overwinningen gehad in aantal uitwedstrijden.
Dat gebeurt nou eenmaal.

Uiteindelijk worden zulke wedstrijden vergeten als de prijzen binnen zijn aan het einde van het seizoen.

7 februari 2016 om 23:38

Klopt, maar als je naar de resultaten kijkt van de Clásico's (afgelopen jaren) dan heeft Barcelona het ook niet echt moeilijk tegen Real.

7 februari 2016 om 23:36

Dat Barcelona en Madrid minder presteren in uitwedstrijden is niet heel erg verrassend. Er wordt hier op voetbalzone vaak gedaan alsof de lagere clubs in de PD veredelde amateurclubs zijn en er niks van kunnen (vooral door de PL fans). De lagere clubs van de PD zijn niet geweldig maar kunnen af en toe echt behoorlijk aardig voetballen, en dan vooral in thuiswedstrijden. Dat kon je vooral bij Levante zien, speelde gewoon heel aardig voetbal. Dat er soms monsterscores vallen komt gewoon puur door de klasse van de aanval van Real Madrid en Barcelona. Vandaag ook weer, Barcelona was vrij tam, kreeg bijna geen kansen en maakt er toch twee. Als het een keer meezit winnen ze ook 6-0 van United of Chelsea. Als een van deze twee ploegen een keer een mindere uitwedstrijd speelt hoor je niemand.

8 februari 2016 om 06:37

Nee, als Chelsea of Man Utd uit slecht spelen, dan komt het door de kracht van de competitie natuurlijk, en door de fysieke inspanning die ze elke week weer moeten leveren. Ze zouden ook een druk schema hebben.

Allemaal kul argumenten als je het mij vraagt.

7 februari 2016 om 22:37

Inderdaad, CL is nog enige kans. Real (perez) had Ancelotti nooit mogen weg laten gaan, vrijwel alle spelers konden goed overweg met hem..

Blijf het herhalen stel James op ipv Isco! Isco 0.0000 rendement dribbelt zich constant vast. Benz buiten de goal om geen pepernoot geraakt. Marcelo leuk ok naar te kijken maar hij moet een keer op zijn plaats gezet worden, en aan zijn voorzet gaan werken. Varane moet ook stappen gaan maken vind hem soms nog heel slordig en gemakkelijk de duels verliezen. Cr7 niet gezien had die bal van Benz moeten krijgen. Spel was vandaag gewoon niet goed. Op naar de volgende wedstrijd Hala Madridv❤️❤️

7 februari 2016 om 22:36

Wat had ik gehoopt dat isco bij barca speelde.... Die halen tenminste het beste naar boven bij geweldige voetballers.

7 februari 2016 om 22:43

Dus je wilt dat Isco Barca's spel even komt vertragen?

7 februari 2016 om 23:30

Nee iniesta busquets isco is gewoon een geweldig middenveld

Uitwedstrijden zijn nog steeds moeilijk voor Real. Na de 0-1 denk je dat het beter wordt, dat lijkt ook zo, en op het moment dat je 0-2 verwacht valt de 1-1, en zijn ze het kwijt.

Real heeft in tegenstelling tot Barcelona niet de rust om slechte wedstrijden simpel te winnen. Barcelona speelt al een tijdje niet goed, maar pakt de punten omdat ze het hoofd niet verliezen. Vandaag zag je opnieuw hoe onrustig Real in moeilijkheden speelt. Kroos viel positief op, Kovacic viel heel goed in, en Modric was de man vandaag. Zowel bij de 1-1, als de 1-2. Met recht man of the match.

Luka "kan alleen maar scoren buiten de 16" Modric!! Een man naar mijn hart. Beste speler aan de kant van Real en in mijn ogen belangrijkste man van Real. Iedereen zal nu zeggen nee dat is Ronaldo. Nee hoor, waar was hij vandaag?

7 februari 2016 om 22:39

Modric is inderdaad voetballend veel beter dan Ronaldo, als mensen dat niet zien kunnen ze beter waterpolo gaan volgen

7 februari 2016 om 23:35

Oké, maar er zijn zo veel spelers die voetballend beter zijn dan Cristiano.
Want laten we eerlijk zijn hoe goed Ronaldo ook is, qua techniek en balbehandeling zijn er wel veel mooiere spelers op de wereld.

7 februari 2016 om 22:42

Cr7 komt niet eens in zn buurt voetballend. Modric is voetballend 1 van de beste.

7 februari 2016 om 23:03

Nee maar als het op waterpolo aankomt dan is Ronaldo natuurlijk superieur aan Modric.
Wat bedoelen jullie met voetballend, daar gaat het toch om in het voetbal?

7 februari 2016 om 23:29

Hij bedoelt puur voetballend, dus techniek en voetbalinteligentie

8 februari 2016 om 02:05

Veldspel.. Je hebt een afmaker (ronaldo) en je hebt een motor (modric).

ik zal het vandaag heel 'kort' houden! Er is een grote verschil tussen een speler als Modric en Ronaldo, Isco, James, Kroos en Marcelo, en dat is dat je ziet dat Modric met zijn hart speelt! Geen mooie spelers voetbal... En om eerlijk te zijn viel dat dus mij al op tijdens de el clasico, je zag gewoon dat Real spelers simpelweg weinig wil hebben, de wil om succes te hebben met dit team.

Ik ben overigens na vandaag geen CR Ronaldo supporter meer!! Dit heeft niets te maken dat ie vandaag niet goed speelde, maar ik stoor mij gewoon mateloos aan zijn gedrag. Hoe is het mogelijk dat jij na elke slechte pass van je medespelers zo reageert.... en als jij zelf een fout maakt , dan kijk je niet eens naar je medespelers! Tevens vond ik ook belachelijk dat Ronaldo altijd als laatste is die zijn medespelers komt aanmoedigen! Als een ster zo met zijn medespelers omgaat,... dan kan ik begrijpen dat de rest denkt.. oww dus op zo n manier boek je succes! Terwijl echter niet zo s natuurlijk! Je doet t met zijn allen en dat is prachtige van voetbal!

Hala Madrid!

7 februari 2016 om 23:17

Droom lekker verder gast! Ik ben nooit een succes supporter geweest, en ik zal dat nooit worden! Maar t geeft niet, ook jij zal inzien dat Ronaldo een egocentrische gozer is, die weinig oog heeft voor zijn medespelers! Elke madridista weet dit, maar je verdedigd t constant, tot er een dag komt dat jij er even bij stil gaat staan, en denkt zou ik met zo'n speler op t veld staan... die bij elke verkeerde bal tegen mij gaat schreeuwen, en wanneer ik vrij sta mij niet ziet, en daarnaast ook als ik scoor telkens mij als laatste komt aanmoedigen?

Voetbal is een team sport, dingen kunnen fout gaan, niet 1 niet 2, maar misschien wel 10 x, maar kop omhoog en je team steunen, en uiteraard zelf ook alles geven!

Bij Ronaldo draait alles om Ronaldo, kijk goed men jongen! Kijk goed!

8 februari 2016 om 03:11

Ga je ogen schoonmaken man, als laatste aanmoedigen. Ronaldo heeft gewoon meegeviert..

Het wordt steeds gekker met die zogenaamde fans/kenners hier.

8 februari 2016 om 06:20

Je hebt t tegen een day one fan! Maar goed, je bent tegenwoordig natuurlijk heel snel een gloryhunter/succes supporter of what so eva!

Hij heeft meegevierd, ja wanneer wanneer t moment voorbij is en iedereen terugloopt nat zijn helft komt Ronaldo aankakken... Doe je goed open! Ronaldo blijft een geweldige speler, maar Real is groter dan Ronaldo, maar NIET in ogen van Ronaldo!

Cr7, Isco en Benz moeten echt vervangen worden. We hebben de afgelopen jaren wel gezien dat teamwork kwaliteit verslaat. En Cr7 komt er mee weg omdat hij ze wel maakt, maar hij is 31 die heeft niet lang meer en er moet gedacht worden aan de toekomst. Lewa en een cvm is het hoogst nodig. Daarna een nieuwe vleugel ster aantrekken.

8 februari 2016 om 02:08

Qua spelers zijn ze allemaal beest. Maar de teamspel is er gewoon niet in de voorhoede.. Kijk naar BBC en MSN zijn ongeveer gelijkwaardig maar kijk het verschil. Msn is beter dan bbc, waarom? Teamwork!

7 februari 2016 om 23:21

CR7 ja. Isco misschien. Benz absoluut niet.

7 februari 2016 om 23:44

Cr7 hoeft niet per se vervangen te worden. Ik denk dat hij nog steeds bij de beste spitsen van de wereld hoort, en dit ook nog wel een paar jaar kan zijn. Real moet alleen eindelijk een keer beseffen dat in het team niet alles om Ronaldo moet draaien. Als Ronaldo gewoon in de spits zou spelen en de rest daar vrij omheen speelt en niet alles om Ronaldo moet draaien (dus hij moet ook niet de penalties en de vrije trappen gaan nemen), kan hij denk ik een enorme toegevoegde waarde zijn. Ik denk alleen dat met hoe Madrid de laatste paar jaren speelde dat hij ze meer titels heeft gekost dan opgeleverd. Maarja je krijgt er wel een hoop individuele prijzen voor terug. Ook leuk.

Real moet echt EEN nieuwe keeper Misschien : Hart ofzo

De samenwerking tussen Benzema en Ronaldo mag wel wat beter. Zeker 2-3 keer dat ze geen oog voor elkaar hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren