Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid doorbreekt doelpuntenbarrière en schrijft geschiedenis

Laatste update:

Real Madrid heeft woensdagavond geen fout gemaakt. Het team van Zinédine Zidane zegevierde met 3-0 over nummer vier Villarreal en behoudt zodoende een punt achterstand op Barcelona en Atlético Madrid, die eerder op de avond hun respectievelijke wedstrijden tegen Deportivo la Coruña (0-8) en Athletic Club (0-1) in winst omzetten. Karim Benzema, Lucas Vázquez en Luka Modric namen de treffers van los Merengues voor hun rekening.

/

De eerste helft was niet slecht, maar de hoogtepunten waren op een hand te tellen. Real Madrid kon eigenlijk niet meer bieden dan de openingstreffer van Benzema, terwijl Villarreal niet verder kwam dan een inzet van Denis Suárez. De ploegen van Zidane en Marcelino waren mét en zonder bal aan elkaar gewaagd en slaagden er niet in om in eerste twintig minuten voor gevaar in het vijandelijke strafschopgebied te zorgen.

Drie minuten voor rust kwam het scorebord in het Santiago Bernabéu in beweging. Cristiano Ronaldo zorgde met een voorzet annex schot vanaf bijna de achterlijn voor gevaar. Sergio Asenjo veranderde de inzet van de Portugees richting de strafschopstip, waar Benzema het leer met het hoofd tegen de touwen werkte; 1-0. Het was aan Keylor Navas te danken dat Real Madrid met een voorsprong de rust inging. Na een tegenaanval via de linkerkant schoot Suárez hard op doel en verrichtte Navas een uitstekende redding op diens inzet.

Het begin van het tweede bedrijf mocht er zijn, met een Real Madrid dat naarstig op zoek was naar een tweede doelpunt. De 2-0 viel uiteindelijk in de 69e minuut. Lucas Vázquez combineerde met Benzema, baande zich een weg richting het doel van Asenjo en schoot het leer uitstekende in de korte hoek: 2-0. Dat was de genadeklap voor de bezoekers, die daarna nog een tegendoelpunt om de oren kregen. Na voorbereidend werk van Danilo op rechts werkte Modric met links het leer achter Asenjo en was competitietreffer nummer 101 een feit; 3-0.

Ronaldo haalde voor het eerst dit seizoen niet het eindsignaal van een competitieduel. De Portugees kon het duel in de extra tijd niet hervatten en stapte zelf van het veld. Zidane had al zijn wissels al verbruikt. Real Madrid is het eerste team ooit dat zeven seizoenen op rij minimaal honderd doelpunten in een top vijf-competitie maakt. Saillant: vóór het Ronaldo-tijdperk gebeurde dat maar één keer (in 78 seizoenen, 1989/90), mét Ronaldo in zeven van de zeven seizoenen.

Gaat Real Madrid kampioen van Spanje worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zakelijk gespeeld, niks meer of minder. Hopelijk is Ronaldo zijn blessure niks ernstigs!

21 april 2016 om 00:05

Als eerste wil ik dat Ziggo mensen uitnodigd die eerlijk en neutraal zijn. Die gast langs Bert zei gewoon dat Kroos en Modric nergens zijn en niks doen. Heeft die gast geen ogen? Modric was vandaag net als gewoonlijk puur magie. Buitenkant van de voet openen, een versnelling of een mooie actie. Kroos vond ik ook goed spelen. Laatste tijd was het minder, maar vandaag zag ik veel goede dingen van hem. Bert moet ook eens stoppen met Barca zo ophemelen. Dat is nergens voor nodig. Winnen vandaag van een tegenstander die na de 2-0 geen zin meer had. Tja een ploeg als Barca walst daar dan overheen. Over de wedstrijd wil ik niet veel kwijt. Zakelijk gespeeld, Villareal heeft geen kans gehad. Moet wel zeggen dat Danilo een goede 2e helft speelde. Hopen dat hij deze lijn door kan trekken en niet meer bestempeld word als miskoop. Tot slot blij met de 3 punten en doelpunt van Lukita. Slaap lekker iedereen!

21 april 2016 om 00:23

Ja dat heb je nou eenmaal met ziggosport. Waardeloze commentators. Sierd kan nog wat leuks zeggen maar zodra het over voetbal gaat dan gaat het mis. Verder zijn wim kieft en aad de mos behoorlijk irritante commentatoren. En dan heb ik het nog niet eens over emile schelvis.

21 april 2016 om 00:24

En haha ja barca walst daar zo over heen. Dat hebben we gezien een aantal weken terug.

Rayo Vallecano - Real Madrid
Real Sociedad - Real Madrid
Real Madrid - Valencia
Deportivo La Coruña - Real Madrid

Barcelona - Sporting Gijón
Real Betis - Barcelona
Barcelona - Espanyol
Granada - Barcelona

Atlético Madrid - Málaga
Atlético Madrid - Rayo Vallecano
Levante - Atlético Madrid
Atlético Madrid - Celta de Vigo

Het lijkt er op dat Real het moeilijkste programma heeft, en Atletico het makkelijkste. Zowel vanwege de tegenstanders als het aantal thuiswedstrijden. Barcelona heeft een aantal lastige en een aantal makkelijke affiches te gaan, en de druk ligt bovendien bij hen. Natuurlijk kunnen Barca en Real gewoon 4x winnen, maar Atletico is zo enorm degelijk dat ze misschien wel titelfavoriet zijn.

21 april 2016 om 00:00

Barca heeft werkelijk geen 1 goede tegenstander meer hoor... Atletico heeft nog Celta en Malaga. Alhoewel Espanyol toch op wonderbaarlijke manier Barca het vaak lastig maakt. Spannend!!

21 april 2016 om 00:03

Gemiddeld verliezen ze alle drie één op de vier wedstrijden punten, dus het belooft leuk te worden.

21 april 2016 om 00:28

Atletico heeft juist het moeilijkste programma... Zeker omdat het ploegen zijn die strijden tegen degradatie en Celta voor Europa league

Kvond real wel goed, niet super maar wel goed. Beide teams goed verdedigend. Danilo kan niet voetballen direct weg doen. Modric echt een kunstenaar. Cr7 paar kansen gehad helaas niet kunnen benutten. Benz vind laatste tijd heel onhandig weetnie wat die heeft.

21 april 2016 om 00:04

blessure

21 april 2016 om 00:05

Geblesseerd... Hamstring

21 april 2016 om 00:08

Niet onzin uitkramen! Er is zowel vanuit Real Madrid als vanuit de pers niets bekend over CR en een blessure! Dus zolang daar niets over bekend is, wil je dan niet even onrust zaaien! Dank u!

21 april 2016 om 00:36

Rustig man..

Ronaldo greep naar zijn hamstring en hopelijk is het niks ergs. Hij nam geen risico en ging van het veld. Vond alleen raar dat hij niet communiceerde met Zidane, want die leek verrast..

Ik wacht af..

21 april 2016 om 00:59

Ik zie de link niet tussen een baas zijn en 3 minuten van te voren naar binnen lopen?

Verdiende overwinning van Real Madrid, heel volwassen gespeeld en goed hun kansen afgemaakt. Mijn Villarreal heeft niks maar dan ook niks laten zien van het mooie spel dat we gewend zijn van hun.

Ik snapt het niet, Tegen Barcelona de best voetballende ploeg vd wereld wel durven maar tegen madrid met 8 man verdedigen. Heel laf gespeeld voor zo'n mooi voetballende team als Villarreal.

Onze droom voor Cl volgend seizoen blijft levend. Op naar de volgende wedstrijd.

Endavant !

Wat heb ik me weer zitten ergeren aan de Real haat bij Ziggo sport echt niet normaal

21 april 2016 om 00:02

Ik snap het ook niet idd. Real speelde niet de sterren van de hemel maar speelde zeker niet slecht.

21 april 2016 om 00:04

Dat is voor mij een jaar geleden de reden geweest om mijn abonnement op te zeggen. Ik heb hierna nog een keer een stream gekocht voor Real Madrid - Barcelona, de wedstrijd waarin Sierd Benzema, Karim B noemde, sindsdien ben ik er definitief klaar mee. Echt te treurig voor woorden, die haat.

21 april 2016 om 00:07

Karim B kan ik me nog goed herinneren, echt bizar maarja kan niet anders, Skysports werkt niet op mijn tablet

21 april 2016 om 00:10

Die herinner ik me ook inderdaad echt bizar. Dat de marketing directeurs van ziggo niet ingrijpen.

21 april 2016 om 00:27

Bizar nog wel. Gewoon een ludiek grapje van Sierd, zoals altijd. Niets mis mee.

21 april 2016 om 07:32

Het is een leuk grapje als hij dat eenmalig of een aantal keer doet, maar hij deed het elke keer als hij het over Benzema had. Tevens bleef het niet bij die ene wedstrijd, maar ging hij er dood leuk mee door in een reeks wedstrijden. Ja, echt een heel ludiek grapje van Sierd..

21 april 2016 om 08:39

Ik luister ook niet meer naar commentaar van ziggo, omschakelen naar engels commentaar maakt het nog draagbaar. Meestal wel beschikbaar als tweede audio-optie.

21 april 2016 om 16:13

Wat grapje man. Elke x zit die man te haten op Real. Ook logisch dat velen Barca fans sierd een goede commentator vinden.

21 april 2016 om 00:07

Je bent niet de enige. En het ergst is dat Bert van Marwijk & Frits zoveel onzin kramen (bijv over Modric&Kroos). Voortaan zal ik de analyse overslaan, manman man.

21 april 2016 om 00:44

Hier nog 1. Dit Real Madrid gaf vandaag weinig weg speelde het zakelijk uit. Niet al te veel energie verspelen met ook de halve finale CL over 1 week. Prima. Maar die klootzakken van Sport1 maar over die 0-8 van Barca hebben. En de wedstrijden tegen Villareal, Real Madrid, Atletico Madrid 2x, Real Sociedad en Valencia vergeten!

21 april 2016 om 02:43

Ik sluit me er helemaal bij aan!
Wat een niveau van vooral B. van Marwijk. Barend viel nog wel mee. Maar BvM hoeft echt niet meer terug te komen. Hij durfde Modric en Kroos af te kraken. Toegegeven, Kroos is niet meer zoals hij onder Ancelotti was, maar nog steeds geweldig! Ik snap dat ze daar allemaal Barca fans zijn, maar wat professionaliteit mag wel hoor.

21 april 2016 om 04:55

Ik ook sluit me hierbij aan! Erger me altijd kapot aan de commentatoren als ik een wedstrijd van Real kijk. Altijd die haat, het is als supporter zo niet leuk om de wedstrijd te kijken.

Tevens een verdiende overwinning van Real. Speelde op 60%. Het is wel even schrikken van Ronaldo. Hopelijk is het niks ergs.

Villareal was matig in balbezit. Die zitten in een vormdip. Real daarentegen oogde completer.

Met Modric dichter bij de goal van de tegenstander is Real veel gevaarlijker. Langzaam staan ook de linies wat dichter op elkaar, en kunnen ze beter druk zetten.

Toch opvallend zo'n doelpuntenrecord. Ik ben geen Ronaldo fan, maar dit valt toch op, en spreekt voor hem. Ook denk ik dan gelijk aan de bijzondere prestatie die Barcelona heeft geleverd de afgelopen jaren. Met een Real wat ieder jaar meer dan honderd doelpunten weet te maken toch vaker kampioen worden..

21 april 2016 om 00:05

Vormdip op basis van een wedstrijd? Of is dit de eerste wedstrijd die je dit seizoen kijkt?

Anders snap ik jouw reactie totaal niet.

21 april 2016 om 09:17

Heb je de wedstrijd tegen Rayo gemist afgelopen weekend? Was ook niet sterk, en werd met 2-1 verloren.

Een maand terug stond Villareal nog vlak achter Madrid, nu 18 achterstand, en slechts 6 voor op Athletic.

Het is niet de beste fase van hun seizoen.

Ik heb dit seizoen zo een beetje alle wedstrijden van Villareal gezien, jij ook?

21 april 2016 om 00:46

Vond Villareal ook heel matig. Madrid hoefde zich niet echt in te spannen. Was tegen Sevilla wel het geval. Ondanks dat Real met 4-0 won, werd het toen echt uitgedaagd. Vandaag totaal niet. Ook wel lekker. Vorig jaar werd het 1-1

Wel frappant. ..voor Ronaldo scoorden ze maar 1x meer dan 100 goals in 1 seizoen en werden ze 31x kampioen. Met ronaldo scoren ze 7x meer dan 100 goals en worden ze 1x kampioen. (En voordat ik gezeur krijg; ik zeg niet dat het aan ronaldo ligt ik zeg dat het frappant is)

21 april 2016 om 00:05

Dat was voor het oppermachtig Barcelona.

21 april 2016 om 00:06

Zo frapant is het niet, moet je het team is bekijken van de afgelopen paar jaar, die ene team uit catalonie.

21 april 2016 om 00:49

Ja Barca van een generatie Messi, Xavi, Iniesta, Puyol, Pique, Busquets 5x kampioen. In elk ander tijdperk was Real 7x kampioen geworden. Nu was Barca helaas beter. Not by much want Real bleef altijd wel in de buurt, maar cijfers liegen niet. Denk dat Real wel 2013/2014 kampioen had moeten worden. Barca had en off jaar en Atletico ging er stiekem mee vandoor.

Real Madrid had geen kind aan Villareal en zet dus zo druk op de concurrentie. De wedstrijd zelf was overigens niet aantrekkelijk, maar een winst is een winst! Ik vond marcelo, kroos, modric en casemiro( wederom) goed spelen. En Danilo was weer de zwakste schakel!

Laten we hopen dat er niets mis is met CR, die hebben wij nodig voor de doelpunten!

Hala Madrid

Ik vond niet dat Real heel speciaal gespeeld heeft.. Veel onhandigheid en soms te snel keuze maken inplaats van opties bekijken en het spel lezen.. Heel vaak van die counters die gewoon heel slecht uitgespeeld worden, eigenlijk zwak..

Maar aan de andere kant, zeker van het middenveld en verdediging.. Grote duim!
Zeer zakelijk gespeeld.....en wat betreft Danilo.. niet zo heel slecht gespeeld.. maar doe maar gewoon Carvajal erin..

21 april 2016 om 00:08

Danilo speelde zo slecht dat zelfs de scheidsrechter hem een waarschuwing gaf... aannemen, pasen, verdedigen het is ook zo vreselijk moeilijk om dat te kunnen als profvoetballer bij de primera division Real.

21 april 2016 om 10:25

Laten we please ophouden met wie beter is real en barca zijn samen met bayern de sterkste ploegen van europa en we moeten blij zijn om deze ploegen te zien spelen. Cr7 werkt zo hard ken haast geen enkele speler die dat in zich heeft. Messi is een genie een talent een extreem goed talent. Maar laten we alsjeblieft niet marcello ramos busquets iniesta alba alves pepe modric kroos bale neymar en suarez robben lewandoski en muller vergeten. We mogen echt in onze handjes klappen met zulke voetballers ben er natuurlijk nog veel vergeten want ook in engeland italie en frankrijk loopt er genoeg talent rond. Maar denk dat we het over 1 ding eens kunnen zijn een cr7 en een messi gaan wij niet meer zo snel tegen komen

Met Ronaldo 7 keer op rij 100 competitieduels.... Zo kun je maar zien hoe groot deze speler is

21 april 2016 om 00:23

Of hoe nietig.

21 april 2016 om 08:21

Elk seizoen de 40 goals aantikken en dan nietig genoemd worden.. Weet niet in wat voor wereld jij leeft

Ik denk dat ronaldo gewoon uit voorzorg eruitging..

Wie weet waar Bale was????

21 april 2016 om 00:21

Bale was een risico had klachten.

21 april 2016 om 00:50

Bale geblesseerd geraakt met golven!

Ik hoop natuurlijk dat Real kampioen gaat worden maar ik heb het gevoel dat de 0-8 van Barca zo'n grote mentale boost is dat ze dit niet meer weggeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren