Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real erkent verlies in strijd Pogba en schakelt door naar Franse kompaan'

Laatste update:

Niet Paul Pogba, maar Moussa Sissoko moet het middenveld van Real Madrid meer body gaan geven. De Spanjaarden erkennen hun verlies in de strijd om de ster van Juventus, die waarschijnlijk terugkeer naar Manchester United. Sissoko geldt als een perfect alternatief, weet de Daily Telegraph.

/

Real is van plan een bod van 35 miljoen euro uit te brengen op de 26-jarige middenvelder van Newcastle United. Dat bedrag moet, zo verwacht men, toereikend zijn om de Franse international los te kunnen weken bij de gedegradeerde Engelse grootmacht.

Voor Sissoko, die indruk maakte op het EK in eigen land, zou daarmee een wens in vervulling gaan. Hij heeft al meerdere keren te kennen gegeven toe te zijn aan een stap hogerop. Eerder werden ook West Bromwich Albion, Borussia Dortmund, Juventus en Everton al gelinkt aan de beresterke middenvelder.

Is Moussa Sissoko van hetzelfde niveau als Paul Pogba?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aub geen spelers aantrekken. We hebben helemaal niemand nodig. Blij dat Pogba niet komt nu hopen dat iedereen blijft en niemand er meer bij komt.

28 juli 2016 om 11:41

Verratti zou denk ik wel een versterking zijn, Pogba en ook deze Sissoko zijn in mijn ogen totaal onnodig.

28 juli 2016 om 14:23

Ze hebben met Kroos en Modric al een speler als Verratti

28 juli 2016 om 14:41

1 blessure en je kan weer lachen.. Ik zou een backup voor Casemiro halen en een linksback, thatsit

28 juli 2016 om 15:47

Een linksback? Volg jij je ploeg wel? Je hebt Marcelo En coentrao maat.

28 juli 2016 om 18:21

Coentrao is niet goed genoeg als tweede keuze

28 juli 2016 om 12:35

Er staat echt een topteam. Maar Perez wil kopen om het kopen. Triest eigenlijk.

28 juli 2016 om 12:41

Dat komt van een City fan?
Als je Perez goed kent dan weet ie dat dit de grootste onzin ooit is.
Perez haat namelijk zulke speler.
Hij houd van jonge spelers die mooi voetbal spelen.
Hij had in het verleden zelfs Makalele en Diara verkocht omdat ze niet konden voetballen.
Dat waren wel de spelers die voor het balans zorgde.

28 juli 2016 om 12:43

Je moet altijd vers bloed binnen halen. Misschien niet 1 meteen voor de basis, maar wel voor de selectie. Kan zich gaan bewijzen.

28 juli 2016 om 14:32

Nee, Perez haalt spelers die op dat moment gewoon "hot" en gewild zijn en met een grote marketingwaarde. Mooi voorbeeld is Odegaard waar Ancelotti zelf aangaf dat het een stunt was.

28 juli 2016 om 12:42

Moussa Sissoko is een perfecte speler voor dortmund! Hoop dat Real dit middenveld houdt, en dat James miss nog naar een Juve of ook Dortmund gaat.

28 juli 2016 om 12:48

Mee eens en wat een schande zou Sissoko zijn om die te halen! Een tank die hard kan lopen en redelijk schieten.. Box to box en totaal geen Real speler en zou niet snappen waarom ze hem zouden halen. Middenveld is fantastisch zo ,enige is misschien een extra cvm wat Sissoko niet is

28 juli 2016 om 13:57

Gast, volg je Real wel? Real heeft een verdedigende middenvelder van wereldklasse nodig die kan concurreren met Casimero. Kante was geweldig geweest, Krychowiak ook. Misschien Javi als die een keer fit blijft.

Dat zijn nog eens normale prijzen. Concurrent voor Casimero?

28 juli 2016 om 11:48

Sissokho is een RM, Cas is een CVM dus geen concurrent voor Cas ik denk meer een stand in voor Bale of maybe dat ze hem gaan gebruiken als CM of CAM.

Op het ek was sissoko veter dan pogba, maar ik denk dat normaal gesproken pogba een betere speler is
Zijn ook niet helemaal dezelfde typesgeloof ik. Sissoko staat vaker meer aan de zijkant van het middenveld

28 juli 2016 om 12:10

Opvallender. Niet zozeer beter. Zn rushes waren mooi en krachtig, maar zonder resultaat. Verder heeft 'ie zich nauwelijks weten te onttrekken aan de malaise bij Newcastle en vond 'ie voor het EK vooral zichzelf heel erg goed. Hier zou Real zwaar op achteruit gaan ten opzichte van een Jese, James of Isco (voor welke positie hij dan ook gehaald mag worden). Zou wel typisch Perez zijn, even een opvallende naam kopen. Of z'n team er nou beter van wordt of niet.

Sisoko vond ik beter dan Pogba op het EK.

Sissoko speelde een leuk EK, maar ook niet meer. En dan 35 miljoen euro uitgeven aan een speler die gedegradeerd is? Een beetje hetzelfde verhaal als met Wijnaldum maar die speelde helemaal geen EK......

28 juli 2016 om 12:13

Maar Wijnaldum speelde over het gehele seizoen veel en veel beter. Hij onttrok zich aan de malaise, in tegenstelling tot Sissoko. Uiteraard speelde Gini ook mindere wedstrijden, maar wat wil je in een team dat onderaan bungelt. Niet voor niets is Gini eerder opgepikt door een hoog team in de PL. Zij hebben Newcastle een heel seizoen gezien en meegemaakt, Perez heeft waarschijnlijk alleen z'n rushes op het EK gezien.

28 juli 2016 om 12:14

Van Sissoko dan he, die rushes.

28 juli 2016 om 12:37

Gini onttrok zich helemaal niet aan de malaise. Ik zeg niet dat hij geen goede aankoop is voor liverpool. Presteren bij New castle was idd niet makkelijk maar t is hem ook niet gelukt.

28 juli 2016 om 13:22

Het is hem zeker wel gelukt. Als er om hem heen meer spelers zoals hem zouden presteren (bijv. deze Sissoko) dan was Newcastle niet gedegradeerd.

Ik kan mij niet voorstellen dat iemand die niet opviel bij Newcastle een transfer maakt na Real Madrid omdat hij een handvol goede wedstrijden speelde op het EK. Laat ik het anders zeggen, ik hoop dat Real het niet doet. Zou een vreemde transfer zijn.

28 juli 2016 om 12:53

Milik viel niet op bij Bayer Leverkusen en ook niet bij FC Augsburg.
viel wel op bij Ajax en Polen gaat nu waarschijnlijk bij de nummer 2 van Italie champions league spelen voor 35mln.
dat zegt dus niets dat hij niet opviel bij Newcastle.

28 juli 2016 om 13:36

Dat is niet te vergelijken Marchant. Je hebt het nu over Milik die bij Augsburg 19 jaar oud was. Dus nog erg jong en veel potentie. Sissoko is 26 en veel beter zou hij niet gaan worden. Zoals ik al zei, dit kan je niet vergelijken.

28 juli 2016 om 13:07

En Matuidi die een nieuwe uitdaging wil laten ze links liggen. Die is gewoon drie klassen beter. Onbegrijpelijk als je het mij vraagt.

Wat heeft iedereen ineens met Sissoko? Speelt al een aantal jaar bij Newcastle, maar zo geweldig is die niet. Het is een loopwonder die fysiek sterk is, maar voetballend bij lange na niet goed genoeg voor de top. Neem ook aan dat dit onzin is, zeker omdat Real echt helemaal niemand nodig heeft.

28 juli 2016 om 11:56

Het is wel vaker het geval dat Real nodig heeft, toch blijven ze maar kopen. Sissoko naar Real zou ik wel toejuichen als Jese Rodriguez vertrekt uit Madrid wat zomaar zou kunnen gebeuren. Leuk om zo'n speler op de bank te hebben, als wissel voor Ronaldo of Bale.

28 juli 2016 om 12:26

Zo gaat dat idd bij de meeste grote clubs.. Erg jammer, al doe ik het ook op Fm haha.

Als Jesé vertrekt zou ik Sissoko nog niet halen. Hij komt gewoon tekort en een echte winger is het ook niet.

28 juli 2016 om 12:50

Nou, ik persoonlijk vind dat Real een geweldig uitgebalanceerd team heeft maar een echt powerhouse mist. Kun je natuurlijk met me twisten, maar Casemiro vind ik niet dat dat is en Kroos en Modric zijn ook niet te vergelijken met Sissoko. Ik bedoel echt een speler die je erin kan brengen in de zestigste minuut en met zijn drie longen, marathonbenen en rushes de andere middenvelders en aanvallers kan verlichten. Kroos en Modric zijn een ander soort kilometervreters, maar een marathonman zoals Sissoko of Matuidi biedt heel veel opties. Matuidi is wereldklasse, maar ook Moussa Sissoko biedt opties, ookal is ie niet van wereldklasse. Moet ie wel juist geprijst zijn, maar ik persoonlijk zou sowieso voor Matuidi gaan. Die zou bij geen enkel team misstaan.

28 juli 2016 om 13:25

Matuidi zou inderdaad een topaankoop zijn voor Real. Maar Sissoko..? Die kan dan wel de rest van het middenveld verlichten, maar als al zijn voortzettingen dramatisch zijn, heb je daar ook niks aan.

Speelde redelijk in de finale, verder weinig laten zien het hele seizoen. Wel goeie timing van Sissokho om te schitteren. Zou een domme aankoop zijn van Real, echt een beetje kopen om het kopen.

Staat iedereen te slapen bij Matuidi? Hij is natuurlijk wel wat ouder dan Sissoko, maar heeft ervaring op het hoogste niveau...

28 juli 2016 om 12:23

Is ook nog eens een CVM, kan concurreren met casemiro

28 juli 2016 om 12:40

Zou Matuidi graag bij Real zien achter Modric en Kroos kan Casemiro ook lekker scherp blijven.

Ik zie trouwens altijd weinig donkere spelers bij Real slagen/en of aangetrokken worden vraag me af waarom(ik bedoel geen brazilianen)

Dan ben erg benieuwd wat Man U. Voor Pogba dan gaat betalen want deze jongen kan zeker voetballen maar ook zwaar overschat en ik vraag me dan ook af of hij ooit wel aan al die hoge verwachtingen zal voldoen, en Sissoko ... tsja .. is gewoon niet goed genoeg, wat mij betreft moet Real ze allebei niet halen.

Sissoko is een cam toch? Speelt Real met een cam? Nee, dus waarom hebben we hem nodig?

Sissoko heeft op het EK ook als CVM gespeeld en daar speelde hij vrij goed. Op basis van zijn EK zou het een goede aankoop voor veel subtoppers zijn. als CAM of RM lijkt hij mij niet bruikbaar, maar juist door zn kracht is hij als CVM wel goed te doen.

Desondanks voor Real? Dat is niet nodig. Sporting (bij een transfer van Carvalho), Everton, Monaco.. Misschien willen dat soort clubs hem wel hebben voor de juiste prijs.

Wat een soap zeg Real en geruchten over middenvelders.
Wat moet Real nou weer met Sissoko??
Waarom leggen zidane en perez die focus zo zwaar op middenvelders ? man man man.. (mits de geruchten dus waar zijn, anders neem ik bovenstaande terug haha ) .

Haal 1 a 2 verdedigende versterkingen DAT mist Real, geen middenvelders.. kom op.
Was gister tegen psg goed duidelijk ook dat de defence van real zwakste plek is (ik kon niet slapen en besefte ineens dat op dat moment Real speelde ben ik het live gaan kijken haha).
Heb overigens genoten van al die jonkies van Real geweldig!! Over 3/5 jaar gaat er zo een vette selectie zijn ongelooflijk!

enfin, de geruchten vind ik pas ergens op slaan als Real actief bezig is met het verkopen van Isco of James, maar nergens verneem ik dat Real hen kwijt wil nergens.
En van James is al bevestigd hij gaat nergens heen.

Tijdens het EK hoorde ik die commentator zeggen cissoko is voor 20 mil op te halen, niet dat ik denk dat Real hem nodig hebben en vind hem persoonlijk niet goed genoeg voor Real.

Dus helemaal niet voor 35.

Denk dat Real Madrid nog wel iemand gaat kopen, ook al is dat niet nodig. Denk niet dat Florentino Perez een hele transferwindow zijn gulle handjes dicht kan houden hoor

Als het dan Sissoko wordt, zou ik mij wel echt doodschamen als Madrid fan zeg!

Matige speler die alleen hard werkt en hard rent, maar voetbaltechnisch echt niet mee kan met de top. Speelde overigens (inderdaad) wel een hele aardige EK-finale...

En Matuidi die een nieuwe uitdaging wil laten ze links liggen. Die is gewoon drie klassen beter. Onbegrijpelijk als je het mij vraagt.

Ooit een Real gezien dat geen spelers aantrekt? Kwa transfers een van de meest afschuwelijke clubs in het internationale voetbal. Dat is mijn mening

Verdomme dacht even Matuidi, dat zou een goede concurrent zijn voor Casemiro (dat erg dun bezet is)

Matuidi vind ik een speler die niet goed genoeg is voor de allerbeste top. En daaronder versta ik Real en Barca. Daarvoor moet je echt in goede doen zijn om ook onder zoveel druk te kunnen presteren.

29 juli 2016 om 00:57

Mathuidi zeker wel, en sissoko is nog 2 klasses minder dan mathuidi, kan hij dan wel real aan..?

Jullie zijn gek deze jongen is voor elke ploeg een versterking. Ruimt al het vieze werk op en heeft toch een conditie waar je u tegen zegt. En zou met modric op het veld erg sterk middenveld zijn.

Haal.dan Mathuidi dan met alle respect Sissoko, mathuidi speelt al.jaren constant en bij de top!

Waarom is iederen zo kritisch? Deze transfer is eigenlijk zo gek nog niet. Bekijk het zo, Réal heeft eigenlijk maar 1 echte verdedigende middenvelder. Casemiro. Sissoko zou goed met hem kunnen rouleren. Als ze pogba of matuidi Halen dan krijgt Casemiro veel minder speeltijd en dat is zonde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren