Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real-doelwit tekent nieuw contract en krijgt clausule van 80 miljoen

Laatste update:

Real Madrid werd in de afgelopen maanden nadrukkelijk in verband gebracht met Kepa Arrizabalaga, die over een aflopend contract bij Athletic Club beschikte en zodoende in de zomer gratis kon overstappen. Van een transfervrije komst van de 23-jarige doelman zal het echter niet meer komen, aangezien de Basken maandagochtend via de officiële kanalen bekend hebben gemaakt dat Kepa een nieuwe verbintenis heeft gesigneerd.

De enkelvoudig Spaans international heeft bijgetekend tot medio 2025 en Athletic Club heeft hem een transferclausule van maar liefst tachtig miljoen euro meegegeven. Kepa werd in het Santiago Bernabéu nadrukkelijk genoemd als opvolger van Keylor Navas en begin deze maand werd er in de Spaanse pers zelfs al gerept van een akkoord tussen de doelman en de Koninklijke.

Kepa zou toen volgens AS zijn zinnen hebben gezet op een winterse overstap naar Real, waarbij de Champions League-houder nog een transfersom van twintig miljoen euro moest overmaken, maar deze berichten lijken niet op waarheid te berusten. Naast Kepa werd de Spaanse grootmacht in de afgelopen maanden ook in verband gebracht met sluitposten als David de Gea en Thibaut Courtois.

Als Kepa zijn nieuwe verbintenis in het San Mamés uitdient zal hij dertien jaar onder contract hebben gestaan bij Athletic Club. De doelman begon zijn profloopbaan bij Basconia en speelde daarna voor Bilbao Athletic, het reserveteam van de Basken. Hij werd tussendoor nog uitgeleend aan Ponferradina en kwam in het seizoen 2015/16 op huurbasis uit voor Real Valladoid.

Denk jij dat Kepa Arrizabalaga in de toekomst alsnog naar Real Madrid zal gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu kan real vol voor courtois gaan! Ook al ben ik wel bang dat hij gaat bijtekenen bij Chelsea. Misschien toch maar weer een lijntje uitgooien bij de Gea dan..

22 januari 2018 om 12:15

Denk dat De Gea nu wel gelukkig zit in Manchester die geruchten zijn ook ten einde gekomen. Nu Kepa zijn contract heeft verlengd blijft Courtouis de enigste over voor Real Madrid.

Courtouis zal nu ook twijfelen.

Domme zet als hij nog bij RM wil gaan keepen. Ik denk dat Donnaruma niet veel duurder kost en dat RM nu gaat zoeken naar een andere keeper..

22 januari 2018 om 11:43

Hoezo domme zet ? Hij is niet eens zeker van een basisplek daar, bovendien zal real altijd in verband worden gebracht met top keepers. Prima zet dus.

22 januari 2018 om 11:45

Ik denk dat zijn keuze gebasseerd is op het feit dat Navas gewoon bij de club zal blijven. Voor zo’n jonge keeper is zitten op de bank ook niet erg handig. Alleen ziet het er wel naar uit dat Kepa de aankomende paar jaar in Bilbao blijft. Ze zijn toch moeilijk om mee te onderhandelen en willen hun spelers bijna nooit verkopen. Die clausule gaat denk ik ook echt niet verbroken worden door dat een club 80 miljoen neerlegt voor een keeper..

22 januari 2018 om 11:51

Als een club met 80 miljoen komt heeft bilbao niks meer te zeggen.

22 januari 2018 om 11:54

Zijn keuze is gebaseerd op het feit dat hij Atletic en haar fans dit niet kon aandoen om zijn contract niet te verlengen en gratis uit de deur te gaan.

Zelf toen Real hem wou wouden ze hem voor een seizoen stallen bij Bilbao maar zelf dit wou hij niet omdat de fans van Bilbao dit niet zouden accepteren.

22 januari 2018 om 13:51

Neehoor, hij tekent bij omdat Real aan het treuzelen was! Ik las dat het bestuur en Zidane het oneens waren oa..

Goeie zet kepa! Als je er klaar voor bent komt real echt wel, voorlopig de goeie keus gemaakt. 2 jaar nog schitteren bij bilbao en dan komt je transfer wel.

Zo dit zag ik niet aankomen. Blijkbaar zag hij een half jaar niet spelen niet zitten. Knap hoor van Atlethic om hem langer te kunnen behouden. Hopelijk kunnen ze dit jaar eens verassen in de El want wat gun ik deze mooie club een prijs.

Zidane heeft geweigerd om Navas uit de doel te halen en Kepa te halen. Kepa is de situatie zat geraakt en kon niet met een aflopend contract in Bibao blijven en moest of wel vertrekken of wel bij tekenen.

Ben wel blij ondanks hij een fantastisch doelman is. Zal nooit een eerste keus zijn onder de lat bij Spanje omdat hij bijna even oud is als De Gea en een doelman van Real Madrid die niet international is hoort niet, beetje vergelijkbaar met Ter Stegen.

Navas is geen slechte keeper maakt hier en daar op een seizoen een kleine fout maar het is ook geen 'grote naam' ik zie misschien Courtouis wel komen als hij zijn contract tot de zomer niet verlengt heeft.

22 januari 2018 om 12:00

Ter Stegen is dit jaar wel een top 3 keeper. Hij heeft gewoon de pech dat hij moet concurreren met Neuer.

22 januari 2018 om 12:12

Zekers. Ter Stegen is gewoon een wereldkeeper en ik ben ook niet verrast want het was een kwestie van tijd dat hij zijn potentie waar maakte.

Zelfde met Kepa je kan aan alles zien dat hij een wereldkeeper in wording is maar ook hij moet concurreren met een ander doelman die paar streepjes voor hem zit genaamd De Gea

22 januari 2018 om 12:14

@lebuffon

Ben het volledig met je eens, ik snap niet dat er mensen de hele tijd roepen dat er zat betere keepers zijn dan Ter Stegen. Ik kan er eigenlijk op dit moment maar 2 opnoemen, De Gea en Neuer.

22 januari 2018 om 12:44

Ik vond Neuer helemaal niet veel beter dan Ter Stegen
Denk dat het binnen 2 jaar wel de rollen zijn omgedraaid

De duitse competitie vind ik ook wel erg zwak aangezien bayern altijd ze concurrenten leeg koopt en er geen wereldspitsen rondlopen die Neuer echt op de proef stellen behalve Dortmund soms

22 januari 2018 om 12:50

Op dit moment is Neuer niet beter dan Ter Stegen, vooral omdat ik Neuer afgelopen jaar bat weinig heb zien keepen door zijn blessures. En sinds die afwezigheid van Neuer is MAtS eigenlijk altijd eerste keeper geweest bij Duitsland. Dat zegt ook wel wat aangezien er bij Duitsland nog 3 rondlopen die er aardig wat van kunnen, Leno, Fährmann en Horn.

Ik heb als ik kon elke wedstrijd van Barca gezien, en ik heb Ter Stegen echt op cruciale momenten geweldige reddingen zien maken, die 1 op 1 met Aduriz bijvoorbeeld.

On: ik snap Kepa wel, als Real snel gehandeld had, hadden ze nu een nieuwe keeper gehad voor 20 miljoen, wat naar mijn mening in deze markt een koopje is. Overigens een keeper die Kepa heet, heerlijk hahah!

22 januari 2018 om 12:58

Low gaf ook aan zodra Neuer fit is speelt hij gewoon weer. Natuurlijk is Ter Stegen nu beter en speelt hij dat is logisch. beetje meer respect he voor de doelman die WK is geworden en de treble heeft gewonnen.

22 januari 2018 om 13:20

Als je realistisch naar de statistieken kijkt, dan denk ik dat je Oblak ook wel kan beschouwen als beter dan Ter Stegen. Dit blijkt uit verschillende (eindejaar) lijstjes ook wel overeen te komen met de ideeën van diverse 'kenners'. En al zegt dit natuurlijk niet alles, denk ik niet dat het helemaal te verwaarlozen is.

Persoonlijk zou ik daarnaast Buffon ook als beter, of evengoed als Ter Stegen beschouwen, maar dit is misschien iets meer mijn persoonlijke mening dan algemeen erkend. Ik vind dat op basis van statuur, langdurige prestaties, constantheid en presteren op grootse momenten hij op zijn minst evenwaardig is aan Ter Stegen. Maar nogmaals dit lijkt me minder vanzelfsprekend dan bij Oblak.

22 januari 2018 om 12:42

Kepa is 23 en de Gea is 26 volgens mij

Onverwacht, de trein die Real Madrid heet komt niet vaak langs. Wel heeft Real Madrid momenteel een uitstekende keeper onder de lat staan.

Mede mogelijk gemaakt door Zidane weigert maar om speler aan te trekken wat koppigheid dat gaat hem straks zijn kop kosten. Moest inde zomer al gebeuren. Weer een topper misgelopen door het gestuntel van Zidane.

Ongelofelijk. Real lijkt overal achter het net te (gaan) vissen.

Ondanks dat er een flinke kwaliteitsinjectie nodig is, lijkt er gewoon niet heel veel haalbaar.

Kepa, Hazard, Courtois, Mbappe, Kane, etc, allemaal lijkt het niet te gaan lukken. Misschien dan maar voor 2nd tier gaan, en spelers als Draxler, Icardi, en een degelijke keeper halen.

22 januari 2018 om 12:44

Real heeft toch meer dan genoeg kwaliteit? Navas is ook gewoon een zeer goede doelman helaas is hij wel altijd de zondebok.

22 januari 2018 om 12:55

Voor een team dat nauwelijks automatismen heeft en grotendeels afhankelijk is van individuele kwaliteit, heeft Real Madrid mijn inziens te weinig kwaliteit. Ze hebben met James, Pepe, en in mindere mate Morata ook wel een jasje uitgedaan hoor. Het is duidelijk dat Ceballos, Theo, en Mayoral het niveau (nog) niet aankunnen.

Tel daarbij op dat Cristiano ook op leeftijd begint te komen en Benzema hopeloos uit vorm is, dan mis je wel veel kwaliteit hoor.

Lekker, dat is het ding met Bilbao spelers, clubliefde is meer waard dan een zak geld, al zal hij in een klap grootverdiener zijn nu. Heerlijk om zowel Inaki als Kepa langer voor de club te behouden. In twee weken hebben nu 7 spelers bijgetekend.

22 januari 2018 om 14:14

@gunnerfcg: aangezien jij blijkbaar fan bent van Athletic Bilbao, heb ik een vraag voor je. Lopen er grote talenten in de jeugd rond? Vroeger had je spelers als Llorente, Karanka en Zubizarreta. Alleen weet ik weinig van de hedendaagse doorstroom. Alvast bedankt voor je reply!

23 januari 2018 om 17:19

Aangezien Bilbao aangewezen is op de jeugd hebben ze altijd wel een paar pareltjes klaarstaan. Elk seizoen promovoren er een paar van het tweede elftal, dit jaar waren dat Nunez en Cordoba, en die spelen beide heel veel. Nunez heeft de potentie om international te worden. Daarnaast heb je Guruzeta die aan de lopende band scoort in jong en Villalibre is verhuurd, zij moeten uitvechten wie Aduriz gaat opvolgen.

Ik hoop dat Real nu, deze zomer, vol voor Courtois gaat!!! De beste van de wereld hoort thuis bij de beste club!!! (En dat is Chelsea niet)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren