Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid is er uit en wil vervanger Courtois zondag nog presenteren’

Laatste update:

Kepa Arrizabalaga is de nieuwe eerste doelman van Real Madrid. De Spaanse tak van GOAL meldt dat de grootmacht de komst van de doelman van Chelsea nog deze zondag officieel wil maken. Kepa maakt op huurbasis de overstap naar Real Madrid, dat geen optie tot koop heeft bedongen tijdens de onderhandelingen. De Spaanse doelman is de vervanger van Thibaut Courtois, die vanwege ernstig blessureleed maandenlang moet revalideren.

De 28-jarige Kepa leek in eerste instantie op weg naar Bayern München. Toen de interesse van Real Madrid echter concreet werd, had hij naar verluidt alleen nog maar oren naar een terugkeer richting Spanje. Kepa staat er goed op bij trainer Carlo Ancelotti en keeperstrainer Luis Llopis, die hij nog kent van hun gezamenlijke periode bij Athletic Club. De Koninlijke was in 2018 al eens in de markt voor de goalie, maar toenmalig coach Zinédine Zidane ging uiteindelijk niet akkoord. Nog datzelfde jaar tekende hij voor 80 miljoen euro bij Chelsea.

Met dat enorme bedrag werd Kepa in een klap de duurste doelman aller tijden. Zijn periode bij Chelsea kende echter niet louter successen. In zijn eerste twee seizoenen was de keeper vaste basisspeler, maar stond hij vooral bekend om zijn blunders. In de twee seizoen daarna verloor de rechtspoot zijn basisplaats, alvorens hij afgelopen seizoen wel weer veel aan spelen toekwam. Vanwege de komst van Robert Sánchez naar Chelsea lijkt Kepa nu gewillig voor Real Madrid te kiezen.

Andere opties
Na het nieuws over de langdurige absentie van Courtois verkende Real Madrid direct de transfermarkt. Al snel werd verwezen naar David de Gea, die transfervrij is na diens vertrek bij Manchester United. Bono werd intern ook besproken, maar de doelman van Sevilla lijkt geen optie meer te zijn in Madrid. Het Real-bestuur voelt er weinig voor om minstens 20 miljoen euro neer te leggen voor de Marokkaans international, waardoor Kepa nu op poleposition ligt.

Goede keuze van Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

100e speler dit seizoen dat tegen Bayern nee zegt. 😂

13 augustus 2023 om 09:47

Tja... we kunnen ze niet allemaal hebben hè... maar valt idd wel op dat er veel spelers niet op Bayern/bundesliga/duitsland zitten te wachten. Jammer. Gelukkig wel Kane weten te strikken.

13 augustus 2023 om 09:48

Wie nog meer dan?

13 augustus 2023 om 09:54

Aardig wat Arsenal spelers. Raya, Timber, Rice en Havertz. Zoek het maar op.
En dan heb je nu Kepa die niet wilt. De tweede keeper die liever naar een andere club wilt.

13 augustus 2023 om 10:08

Rice snap ik heel goed dat ze daar geen 127 miljoen voor wilden betalen, bij Timber, Havertz en Raya waren ze simpelweg te laat. Spelers waren allang akkoord.

En dat iemand een keuze maakt voor Real, veruit de grootste club ter wereld is ook niet gek toch? Valt me op dat je best negatief of minachtend over Bayern of de Bundesliga praat, terwijl Bayern toch wel redelijk wat meer aanzien verdient (en heeft dan Arsenal).

13 augustus 2023 om 11:30

Reden waarom ik ze zo neerhaal is omdat Arsenal vaak erbij wordt gehaald wat niet nodig is. Akkoord sluiten met de spelers kon nog altijd toen Bayern de scouting lijstje van Arsenal bekeek. Er was nog niets getekend toen Timber, Havertz en Rice naar Arsenal wilden. Bij Raya ook niet.

Waar is die grotere aanzien op dit moment? De spelers onderling kiezen liever Arsenal dan Bayern. In die kringen zeggen ze geen nee tegen Arteta en Edu.

13 augustus 2023 om 13:33

"reden waarom ik ze zo neerhaal is omdat Arsenal vaak erbij wordt gehaald wat niet nodig is. "

Om vervolgens zelf te beginnen over Bayern in een topic waarbij het niet nodig is.

13 augustus 2023 om 13:38

Tja en Kane, Laimer en Kim gingen wel naar Bayern. Zo is er altijd wel wat. Clubs informeren aan de lopende band naar alles en iedereen.

13 augustus 2023 om 14:45

Wil je nou echt beweren dat Bayern niet meer aanzien heeft dan Arsenal? Een enkel goed seizoen... De memes over Arsenal-fans zijn toch niet geheel onterecht zo blijkt hier.

13 augustus 2023 om 15:46

Ik had zin om uit te delen. Wordt een beetje zat dat er een aantal leden bij zitten die bij een discussie club voorkeur naar voren willen halen. Hoe vaak ik wel niet heb gelezen dat Arsenal een keer goede seizoen heeft en dat ik daardoor een grote mond heb.

13 augustus 2023 om 15:48

Nergens gezegd dat Bayern kleiner is dan Arsenal. Alleen dat Bayern niet meer een grootmacht is. Omdat spelers hun weigeren en de spelers die ze halen lang niet zo goed zijn. En hun huidige selectie is overschat.

13 augustus 2023 om 20:01

"wordt een beetje zat dat er een aantal leden bij zitten die bij een discussie club voorkeur naar voren willen halen"

Je weet dat je zelf deze hele discussie begonnen bent, toch?

"omdat spelers hun weigeren en de spelers die ze halen lang niet zo goed zijn"

Wil je beweren dat Harry Kane een middelmatige speler is?

Ps: Nog een tipje: Bij "ik" schrijf je (bijna) nooit een "t" achter een werkwoord.

13 augustus 2023 om 10:17

Ik denk dat Bayern blij mag zijn dat deze uiterst matige keeper niet naar de Allianz Arena gaat. Nou moeten wij ermee dealen in Madrid. Als deze deal niet alsnog afketst (schietgebedje).

13 augustus 2023 om 10:24

En David De Gea is transfervrij en heeft zich prima bewezen in de PL, dus geen idee waarom hij niet samen de concurrentie met Neuer niet zou moeten aangaan.

Ok leuk maar wat hebben wij hieraan behalve Madrid een vriendendienstje doen.. -.-

13 augustus 2023 om 09:48

Je bent een jaar van Kepa af. We proberen het al 2 jaar, maar hij verdient 200K per week waardoor het praktisch onmogelijk is om van hem af te komen.. Hopelijk doet hij het aardig in Madrid en kan hij daarna definitief vertrekken.

13 augustus 2023 om 09:59

Dan moet hij wel zorgen dat hij niet achter Lunin belandt, want icm zijn leeftijd (toch alweer bijna 30) gaat het anders wel heel lastig worden om hem ooit nog te slijten.

13 augustus 2023 om 10:07

John Terry heeft gelijk. Voor Chelsea valt hier weinig te behalen. Je betaalt een jaar z'n salaris niet. Wow. Robert Sanchez is waardeloos.

Heeft Chelsea een andere keeper op oog waar ze in willen investeren?

13 augustus 2023 om 10:11

Als er nog een beetje gezond verstand in de bovenkamer bij onze staf zit, dan verdwijnt hij inderdaad naar de bank, want Lunin is gewoon een veel betere keeper dan Kepa. Alhoewel dat ook niet zo moeilijk is. Dat is de reservekeeper van onze U19 namelijk ook.

13 augustus 2023 om 10:28

Als ie het goed doet kan je hem volgend jaar slijten aan een andere club. Dat nog los van zijn enorme salaris, wat voor de financial fair play een geweldige uitkomst biedt. Ik zie eigenlijk alleen maar win-win voor Chelsea en Kepa zelf.

13 augustus 2023 om 13:48

Hoezo volgend jaar slijten aan een andere club? Dan heeft hij nog steeds het chelsea salaris. Als er nu geen interesse is waarom volgend jaar dan wel? Het is gewoon een middelmatige keeper, die gaat zijn contract lekker uitdienen lijkt me.

13 augustus 2023 om 10:53

Jullie tellen nog steeds Hazard Miljoenen give real madrid a break hahaha.

13 augustus 2023 om 12:45

Chelsea is Real nog steeds een hoop vriendendiensten verschuldigd na de transfer van Makelele.

13 augustus 2023 om 14:46

Je bent 8-10M salaris kwijt.

Ik heb verder eerder het gevoel dat Madrid Chelsea een vriendendienstje doet dan andersom.

Ik denk dat het wel een goede keus is, jong en heeft zeker kwaliteiten, zit ook nog wel wat rek in denk ik. misschien dat Kepa weer dat niveau kan laten zien wat hem in eerste instantie in de kijker speelde. Hopelijk is Madrid daarvoor de juiste thuisbasis.

Echter ben ik wel verbaadsd dat Madrid niet gewoon voor de Gea ging, die zou toch makkelijker op te pikken zijn, en heeft veel meer ervaring, eigenlijk een perfecte last second stand in van niveau.

13 augustus 2023 om 09:54

Denk dat De Gea teveel salaris wilt voor een keeper voor een jaartje. Real wilt Cortouis tijdelijk vervangen dat is nu duidelijk. Zodra Cortouis fit is zal hij spelen.
De Gea is een veelste te dure tweede keeper. Hij zal vast ook wat tekengeld willen.

13 augustus 2023 om 10:03

waar baseer je dit allemaal op? Is het puur speculeren wat je doet? Of heb je bewijs dat De Gea teveel salaris wil? Lijkt erop alsof je dit gewoon verzint en helemaal niks weet hiervan

13 augustus 2023 om 10:18

Heb je zijn salatis bij United gezien? Dat is niet mis

13 augustus 2023 om 10:18

Salaris weten we niet, maar Kepa is een jaar te huur, terwijl ik me kan voorstellen dat De Gea geen 1-jaars contract wil tekenen, maar alleen langer.

13 augustus 2023 om 10:25

Als je transfervrij bent en je geen 10mil plus tekengeld wilt dan ben je gek.
Naast zijm salaris bij Utd.

13 augustus 2023 om 10:30

dat is jouw aanname.. Je zou ook kunnen denken dat Degea heel graag bij Real wil spelen en tekengeld zal laten schieten.. Je roept maar wat net als ik want we weten beiden niet wat de eisen zijn degea

13 augustus 2023 om 10:30

Precies Hangover96. Dat wilde ik net typen maar je was me voor. De Gea zal nooit een eenjarig contract gaan tekenen. Die wilt ongetwijfeld zekerheid en een langdurig contract ergens aan gaan met de bijhorende salariseisen. Kepa kan je een jaartje huren en is een mooie uitkomst.

13 augustus 2023 om 10:43

Welke speler zou nou tekengeld laten schieten? Dan leef je in een droomwereld. De Gea verdient meer, langdurig contract en tekengeld.

Ik ben benieuwd naar onze eigen alternatieven. Ik las gisteren enkele namen waar je niemand echt vrolijk mee maakt, Kasper Schmeichel en Messlier van Leeds. Ik had persoonlijk graag eerder in de zomer Onana zien komen.

Als hij toch op de nominatie staat om te vertrekken zou ik het ook een goede keuze vinden om voor Rulli te gaan. Ik blijf enorm gecharmeerd van die speler!

13 augustus 2023 om 09:57

Jullie hebben toch Robert Sanchez gehaald?
Is hij echt zo goed dan Raya die Arsenal heeft gehaald?
Ik zou graag Oblak zien bij jullie.
Of Diego Costa, Vlachidimos, Remiro paar keer zien keepen. Unai Simon heerlijke keeper.

13 augustus 2023 om 10:15

Ja, maar in principe hebben we nu maar 2 keepers: Sanchez en Bettinelli (die laatste is al geblesseerd en eigenlijk niet echt een serieuze optie). De namen die jij noemt zijn erg duur, Chelsea probeert vandaag nog Caicedo en Lavia te presenteren dus ik weet niet of er dan 40 miljoen in het vaatje zit om een nieuwe keeper te vinden.

13 augustus 2023 om 10:19

Robert Sanchez was met Verbruggen erbij 3e keuze bij Brighton. Dat moet dan de eerste keeper worden volgens jou?

13 augustus 2023 om 10:26

Is Robert Sanchez niet goed genoeg?
Hij zat toch alleen op de bank vanwege niet verlengen van zijm contract.
Of zit ik fout?

13 augustus 2023 om 10:35

Het is sowieso belachelijk als we daadwerkelijk Lavia en Caicedo aantrekken vandaag, had dan die deal voor Tyler Adams doorgezet en 1 van de 2 aangetrokken. Dit voelt een beetje alsof we Liverpool willen terugpakken na hun prijsverhogende bod op Caicedo.

Daarnaast kun je prima een degelijke keeper ergens vandaan toveren voor 10 miljoen, of ook huren aangezien Kepa geheid weer terugkomt zodra Courtois fit is.

13 augustus 2023 om 09:58

Rulli ligt er nu ook vanaf toch? Ik vind het maar niks, de hele wereld weet nu maar weer eens dat we snel een keeper nodig gaan hebben en we gaan geheid overal ge-Caicedo’ed worden waar we aankloppen.

13 augustus 2023 om 10:17

Ik heb geen idee hoe lang dat gaat duren. Ik weet ook niet wat de club wil gaan doen. Het lijkt mij dat ze eerst even goed na moeten denken over een target voor er weer een Kepaatje uit de hoge hoed getoverd wordt

13 augustus 2023 om 12:47

De Gea?

Gelukkig gewoon een simpele huurdeal. Geen fan van Kepa maar ja je had sowieso een keeper nodig. Kijken of hij de concurrentiestrijd tegen Lunin überhaupt kan winnen haha. Want die was in de voorbereiding ook al goed bezig.

Toch wel bijzonder dat zo een matige keepers dan in de belangstelling staat van zulke grote clubs... Snap dan niet waarom ze Degea niet nemen voor een jaar.

13 augustus 2023 om 10:19

Die moet dat wel willen - een contract van maar 1 jaar is natuurlijk niet zo aantrekkelijk als je transfervrij bent.

13 augustus 2023 om 10:20

Er moet helemaal geen keeper gehaald worden, ook niet gehuurd, geleend of wat dan ook. Laat Lunin het gewoon doen.

13 augustus 2023 om 10:30

Zonder reserve keeper?

13 augustus 2023 om 11:10

We hebben Canizares en Fran, twee goeie en talentvolle jongens. Waarom moeten we weet ik veel hoeveel ton per week aan pure middelmaat - Kepa - vergooien? Zonde geld en je krijgt er een hele slappe hap voor terug. Plus je gaat hem moeten opstellen want je betaalt er grof geld voor, wat weer een slechte geste richting Andriy is. Kepa is all the way een slechte move.

* Zal je net zien dat we hem halen en hij zelfs de sterren uit de hemel tegenhoudt en zit ik weer met mijn bek vol tanden

Tja, zit niks anders op dan Kepa te supporteren. Niet mijn type keeper, maar goed. We hebben een vervanger nodig van Courtois voor een jaar, dan is dit dus een simpele huurdeal. Wie weet blijft Ancelotti wel aan Lunin vasthouden, want hij deed het gisteren echt prima.

De enige reden dat zij kepa willen is Omdat deze goedkoop en bovendien een Spanjaard is! Bono,navas zijn veel betere opties dan deze clown

13 augustus 2023 om 12:48

Het zal vooral zijn omdat de voorwaarden beter zijn. Huren in plaats van kopen.

14 augustus 2023 om 01:55

klopt maar bono is veel goedkoper jaarsalaris van 900.000 en 1.000.000 maar de reden is omdat hij had aangegeven tijdens gesprek tussen hem en real Madrid dat hij wilt meedoen aan de afrika cup en dat was hun opstakel want ze wilden hem overnemen. Reden dat ze niet wilden is vanwege de afrika cup want dan zijn ze hem 4 wedstrijden kwijt inclusief de bekerwedstrijden dus gaf hij aan dat het zijn doel is de africa cup te winnen nu zijn ze voor kepa gegaan maar een huurovereenkomst dus geen koopovereenkomst volgens mundo deportivo en marca

Ga liever snel een vervanger voor Militao zoeken i.p.v. voor Courtois.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren