Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid is niet overtuigd geraakt en gaat gehuurde speler terugsturen

Laatste update:

Kepa Arrizabalaga keert na dit seizoen terug bij Chelsea, zo schrijft het doorgaans goed ingevoerde Relevo. De Spaanse doelman wordt momenteel door Real Madrid gehuurd van de Londenaren, maar de club is niet overtuigd geraakt.

Real Madrid besloot om Kepa in augustus tijdelijk bij de selectie te halen. Eerste doelman Thibaut Courtois scheurde zijn kruisband op een training, waardoor de Koninklijke snel moest schakelen.

Real Madrid had geen optie tot koop bedongen, en gaat ook niet proberen om Kepa definitief in te lijven. De 29-jarige sluitpost begon voortvarend aan zijn avontuur in Madrid, maar in november sloeg het noodlot toe.

Kepa liep een liesblessure op en toen hij fit werd verklaard, was hij zijn plaats onder de lat kwijtgeraakt aan Andriy Lunin. De staf van Real vindt Kepa eveneens ‘te blessuregevoelig’.

Hij keert dus komende zomer terug bij Chelsea, de club die hem in 2018 voor 80 miljoen euro overnam van Athletic Club. The Blues zitten echter niet te wachten op de duurste doelman aller tijden en willen hem komende zomer verkopen.

Chelsea heeft met Robert Sánchez en Djordje Petrovic het keepersgilde op orde en zal Kepa wel moeten verkopen om nog een transfersom aan hem over te houden. Hij heeft namelijk een contract tot medio 2025 bij Chelsea.

Het lijkt er door zijn mislukte avontuur bij Real Madrid ook niet op dat hij meegaat naar het EK van 2024 in Duitsland. David Raya, Unai Simón en Álex Remiro genieten de voorkeur van bondscoach Luis de la Fuente.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een beetje de Bijlow van Spanje.

4 februari 2024 om 16:24

Veel minder vaak blessures, wel net zo'n jankerd

4 februari 2024 om 18:24

Dat vind ik niet zo netjes , het is een mentale klap wat hij heeft gekregen vandaag. Dan is emotie alleen maar mooi om te zien.

4 februari 2024 om 16:42

Lunin is ook beter dus ben blij met de keuze van real als dit klopt

En terecht. Totaal geen bijzondere keeper. Vind lunin beter . Na de zomer weer verder met courtois en lunin. Het is wel te hopen dat Courtois zijn goede vorm weet te pakken na bijna een jaar geblesseerd te zijn geweest ..

4 februari 2024 om 16:32

Zie liever een nieuwe keeper komen die het met Lunin mag uitvechten. Hoop dat Courtois geen wedstrijd meer speelt voor RM.

4 februari 2024 om 16:46

De beste keeper ter wereld. Wat heeft die in hemelsnaam verkeerd gedaan dat een fan hem niet meer zou willen zien?

Het is toch ook wel de beste transfer ooit geweest voor Bilbao destijds. Kepa voor 80 miljoen verkopen, die het in Spanje best goed deed hoor - en echt wel meer kan dan hij de laatste jaren heeft laten zien. Daarna is die Unai Simon op doel gekomen, en die is eigenlijk gewoon nog beter. 80 miljoen en er een betere keeper aan overgehouden. Die halve ruil hier in Nederland met Drommel en Unnerstall waar Twente zelfs nog financieel op vooruit is gegaan is er niks bij.

4 februari 2024 om 16:36

Hoevaak moet er nog gezegd worden dat het geen ruil was maar pasveer tranfervrij was en hij niet wilde verlengen waarna psv een nieuwe keeper nodig had en ze voor drommel gingen

4 februari 2024 om 17:17

Vandaar spreek ik ook over "die halve ruil." Waar het inderdaad feitelijk qua transfer geen ruil was, maar in de praktijk zeker wel.

Lijkt me terecht. Maar toch had ik liever een andere constructie gezien. Lunin laat zichzelf goed zien en als hij doorgaat, zullen er echt wel wat goede (sub)topclubs lonken voor hem. Met het uitzicht dat hij weer naar de bank wordt verwezen wanneer Thibaut terug komt. Dan zou je Kepa kunnen houden en hem de plek van Lunin laten overnemen mocht hij vertrekken. Win-win voor iedereen lijkt mij!

Altijd tegen de komst van deze weke grabbelaar geweest. Nog voordat de deal rond was hoopte ik dat het niet zou doorgaan. Weggegooid geld deze huur. Lunin op 1 met Canizares erachter was prima geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren