Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kepa toch niet naar Bayern: doelman onderweg naar andere grootmacht

Laatste update:

Kepa Arrizabalaga lijkt deze zomer naar Real Madrid te verkassen, zo melden Fabrizio Romano en Florian Plettenberg zaterdagochtend. Laatstgenoemde stelt zelfs dat de doelman al op het punt staat om in Spanje te tekenen. Naar verluidt gaat het om een huurdeal. Kepa lijkt bij Chelsea op het tweede plan te belanden, daar de Londenaren eerder deze zomer Robert Sánchez overnamen van Brighton & Hove Albion.

Romano is voorzichtiger in zijn berichtgeving over Kepa. Volgens hem is er inmiddels contact gelegd tussen Real en Chelsea, maar moeten beide clubs nog tot een akkoord komen over de constructie van de deal. De doelman zou zelf wel oren hebben naar een transfer naar zijn thuisland, mede door de komst van Sánchez bij Chelsea. Eerder leek Kepa nog onderweg naar Bayern München, maar de Spanjaard geeft de voorkeur aan Real.

In Estádio Santiago Bernabeu moet Kepa de vervanger worden van Thibaut Courtois, die eerder deze week zijn voorste kruisband afscheurde en een groot deel van het komende seizoen moet missen. Eerder werd ook de transfervrije David de Gea genoemd als potentiële nieuwe doelman van Real, maar de keuze lijkt dus op de 28-jarige Kepa te vallen.

De 13-voudig international van Spanje staat sinds de zomer van 2018 onder contract bij the Blues. Destijds maakte hij voor tachtig miljoen euro de overstap van Athletic Club. Daarmee werd Kepa de duurste doelman aller tijden. Zijn periode bij Chelsea kende echter niet louter successen. In zijn eerste twee seizoenen was de keeper vaste basisspeler, maar stond hij vooral bekend om zijn blunders. In de twee seizoen daarna verloor de rechtspoot zijn basisplaats, alvorens hij afgelopen seizoen wel weer veel aan spelen toekwam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Euhm wie wordt dan de keeper van Chelsea? Roberto Sanchez niet hopelijk? Misschien een poging wagen bij Pickford.

12 augustus 2023 om 12:16

Wat ik vreemd vind is dat Kepa streepje voor heeft op sanchez, volgens poch..maar ik snap dat ie weg wilt als real zich meld

12 augustus 2023 om 12:24

Sánchez is beter dan Pickford hoor

12 augustus 2023 om 12:43

Gelijk doen. Pickford op goal zal voor veel clean sheets zorgen.

12 augustus 2023 om 15:36

Die reserve doelman een kans geven.

12 augustus 2023 om 17:03

Ook al was Kepa wel gebleven, dan nog hoopte ik op Sanchez. Kepa heeft nu in 5 jaar laten zien echt zwaar, zwaar ondermaats en onbetrouwbaar te zijn.

Dit kan je toch niet menen, de transferperiode begon zo sterk maar lijkt op deze manier uiteindelijk gewoon een deceptie te worden. Nog steeds geen echte vervanger voor Benz (ik zie Joselu meer als een upgrade ten opzichte van Mariano), geen nieuwe rechtsback en als kers op de taart dan ook nog een seizoen naar vliegenvanger Kepa op doel moeten kijken in plaats van Courtois.

Real Madrid kan je op deze manier wel wegstrepen om alle prijzen buiten een lucky CdR run. Met deze verdediging en coach lukte het zelfs prime Courtois niet om regelmatig zijn doel schoon te houden, laat staan wat er zal gebeuren met Kepa tussen de palen..

12 augustus 2023 om 12:16

Kepa vind ik een prima vervanger voor Courtois, Courtois 1 op 1 vervangen is onmogelijk. Voor de rest wel eens. We hebben echt een Europese topclub onwaardige aanval die ik niet veel potten zie breken dit seizoen.

12 augustus 2023 om 12:22

Courtois 1 op 1 vervangen is inderdaad onmogelijk, maar dat maakt Kepa nog geen prima vervanger. Een keeper van niets die ieder seizoen weer garant staat voor dezelfde fouten en daarmee puntenverlies. Ik zie graag Remiro van Sociedad komen als vervanger van Courtois, maar dat zal helaas een bijna onmogelijke deal zijn.

12 augustus 2023 om 12:26

Courtois is onmogelijk 1-op-1 te vervangen maar dat betekent niet dat Kepa een goeie keeper is. Jarenlang reserve achter Mendy en vorig seizoen had hij dan zijn kans en dan vliegt de ene afstandsschot naar de andere erin. De kerel is veel te klein voor een keeper. Heb liever Lunin dan Kepa en dat zegt veel...

12 augustus 2023 om 13:47

Waarom steeds de onwaardige aanval en niet onze compleet incapabele defensie. Alaba en Militao zijn gewoon echt geen sterk duo. Alaba is geen centrale verdediger (in een 4 mans defensie, misschien wel in een Pep-formatie) en is ook nog eens een grootverdiener. Militao is de ene keer top en de andere keer moet je de AED bij de hand hebben. En ik ga niet eens beginnen over opa Carvajal. Neem City, Bayern of Barca. Zij hadden al een top defensie en halen rustig toppers als Gvardiol, Kim, en wellicht Barca nog Cancelo. Rüdiger vind ik dan weer heel sterk, maar onze topcoach Ancelotti denkt daar anders over. We hebben een top linker centrum verdediger nodig en een rechtsback. Man man man wat een seizoen wordt dit. Een deceptie.

12 augustus 2023 om 12:19

Dramatische einde lijkt het te worden. Er is nog zoveel mis. Fullbacks issues wordt niet eens meer over gesproken. We hebben grotere zorgen zoals je aangeeft.

Overigens betreft Kepa 'huren', tja lijkt me toch wel de beste optie, een huur maar idd niet tevreden met zijn niveau. Maar ugh en de aanval is ook zo magertjes.

12 augustus 2023 om 12:27

Eens dat een huur deal de beste optie is, alleen heb je dan het probleem dat een verstandige club hun nummer 1 keeper niet verhuurd vlak voor de start van de competitie. Zegt ook genoeg over hoe Kepa erop staat bij Chelsea, en dat zou de bestuurders bij Real toch tot nadenken moeten zetten zou je zeggen, maar nee.

12 augustus 2023 om 12:54

Ik had goede hoop dat we gewoon met Lunin zouden werken, nadat Ancelotti gisteren zei dat hij het volste vertrouwen had in Lunin, Canizares en Fran als keepers voor dit seizoen. Hij prees daarbij alle drie nog eens voor hun kwaliteiten. Als wij geld gaan vergooien om een twijfelende grabbelaar als Kepa te halen is dat inderdaad een grote deceptie. Kepa is veel te wisselvallig voor een verdediging als de onze en Lunin is in hele goede vorm. Op de trainingen laat etaleert hij zijn klasse en ook in de VS heeft hij uitstekend staan keepen.

12 augustus 2023 om 13:00

Ancelotti moet je tijdens persconferenties nooit serieus nemen. Hij is een teammanager zal nooit zijn selectie afkraken of zijn ongenoegen tonen bij de media over zijn selectie. Dat heeft zijn voordelen. Hij veroorzaakt geen chaos en respectloos gedrag tegenover zijn kern.

Maar voor ons als fans is het wel frustrerend uiteraard.

12 augustus 2023 om 13:20

Zoals CMG- boven mij al heeft aangegeven neem ik Ancelotti zijn persconferenties ook niet serieus, de beste man verkondigd louter onzin. Hazard trainde zogenaamd ook altijd geweldig als voorbeeld, om vervolgens bijna nooit speeltijd te krijgen en zelfs zijn contract te ontbinden.

Ondanks dat dit voor Lunin een unieke kans is om een jaar lang ervaring op te doen in de absolute top, vind ik niet dat je het die jongen kan aandoen om een heel seizoen op hem te rekenen. In het ideale scenario ontwikkeld hij zich dusdanig met de extra minuten zodat je er nieuwe topkeeper bij hebt. Een realistischer scenario is dat hij (mede dankzij de verdediging en Ancelotti’s speelstijl) een paar ketsers maakt, je in La Liga rond de winterstop op een onoverbrugbare achterstand staat, en dan alsnog opzoek moet naar een nieuwe keeper, omdat Lunin’s zelfvertrouwen gebroken is. Daar van terug komen is echt niet makkelijk, zie onder andere de Kepa die Real nu blijkbaar gaat binnenhalen, en ook Karius sinds die CL finale.

Denk dat de combinatie Carlo en kepa wel gaat werken. Lunin is nog te licht. Kan wel een grote worden. Madrid moet minimaal een keeper uit de top 5 hebben gezien het gebrek aan doelpunten voorin. Courtois pakte echt punten afgelopen seizoenen.

Naah dit kan toch niet zeg. Kepa is met afstand de slechtste optie. Heb nog liever De Gea dan die gast. Pakt nog geen skippybal als die van afstand wordt geschoten. Geen Kane en nu help je ook nog is Bayern door Kepa te halen. Ongelofelijk wat het bestuur aan het doen is. Nog steeds geen vervanger voor Benzema en nu met Kepa komen aanlopen. Heb liever Lunin op doel dan Kepa...

12 augustus 2023 om 12:20

Ja drama echt. Maar zie het al voor me, straks weer volledig Carlo bekritiseren. 🤦

12 augustus 2023 om 13:09

De Gea? Nahh, die is al paar seizoenen al troep. Kepa is sowieso wel beter. Courtois vervangen gaat niet, beste keeper van de wereld. Verder als je andere opties bekijkt, Bono mwuah, De Gea troep, Kepa mwuah. Als je Bilbao Kepa krijft heb je wel een degelijke vervanger voor Courtois.

Lunin is het gewoon niet

12 augustus 2023 om 13:19

Kepa is altijd al troep dus wat wil je zeggen? Vorig jaar 12e geworden omdat die gast geen schot kan tegenhouden.

12 augustus 2023 om 13:29

Nee, Kepa was niet altijd al troep. Kepa was bij Bilbao een hele goede keeper, vooral op de lijn met zijn reflexen. Ja, Chelsea is zeker door hem 12e geworden ja, zal vast niks met hun matige defensie, middenveld en trainers te maken hebben gehad.

12 augustus 2023 om 13:38

Kepa is gewoon troep bij Chelsea. Waarom denk je dat hij 2 jaar wisselkeeper was achter Mendy. Vorig jaar genoeg 1-0 verloren omdat Kepa geen skippybal kan tegenhouden. Jij denkt dat Chelsea fans hier 1 seconde voor gaan rouwen? De kerel is gewoon een matige keeper...

12 augustus 2023 om 13:50

Wat hij bij Chelsea heeft gedaan boeit me niet zo. Dat hij wisselspeler is ook zo’n non argument. Dat waren bv Salah en KDB ook. Een wespennest is dat Chelsea, waar meerdere voetballers een slechte periode hebben gekend, vetrokken en vervolgens opbloeide. Of ben je Courtois z’n laatste seizoen bij Chelsea vergeten? Of hoe hij bij Real begon? Jij overdrijft, net zoals vele hier en doet alsof Chelsea door hem 12e is geworden. Ik zal je vertellen op basis van OVG stats staat hij zelfs op de 6e plek van alle keepers in de PL van vorig seizoen. Kan link niet droppen, maar check Andrew Stepper op twitter. Nogmaals, bij Bilbao was het een hele goede keeper, was ook niet zomaar dat Real destijds ook interesse had, maar terecht geen 80M wilde neerleggen. Deden die idioten van Chelsea wel. En ja door een paar blunders en dat akkefietje met Sarri is het vertrouwen van die jongen ook kapot gegaan. Hij is sowieso beter dan De gea en verder zijn er weinig opties. Plus Real huurt hem voor een jaartje je koopt hem niet. Als het achteraf gezien toch niet bevalt stuur je m easy terug.

12 augustus 2023 om 13:57

Kan je net zo goed elke keeper halen als het je niet boeit wat hij bij zijn vorige club heeft gedaan lmao. Kepa heeft meerdere seizoenen de kans gehad dat is niet te vergelijken met Courtois die na zijn debuutseizoen zich uitstekend heeft herpakt. Kepa heeft de eerste 2 seizoenen zijn kans gehad en Chelsea was niet tevreden. Die halen Mendy en die heeft gelijk de CL gewonnen waarin hij uitmuntend was. Er zijn betere opties naar mijn mening dan Kepa halen...

12 augustus 2023 om 14:08

Nee dat kan je niet, want zoals ik al zei is Chelsea is een wespennest. Heb meerdere voorbeelden gegeven. Alsof dankzij MendyChelsea de CL heeft gewonnen, kom op nou. Het is niet allemaal zo zwart wit zoals jij probeert te schetsen, net zoals je door hem is Chelsea 12e geworden. Dat soort dingen kloppen gewoon niet en dat laat ik je zien met aantoonbare stats. Als je iets roept graag ook onderbouwen. De opties die beter zijn dan Kepa kosten geld. Kepa is qua prijs kwaliteit verhouding geen verkeerde optie, dat is wat ik je steeds duidelijk probeer te maken. Bonou kost geld 20 plus is 32 jaar, De Gea transfervrij dus tekengeld en die moet genoegen nemen met een korte contract, want Courtois is straks gewoon terug. Kepa kan je huren voor een jaar, prima deal.

12 augustus 2023 om 14:18

Enige waar jij mee aankomt is een wespennest lmao. Kepa heeft genoeg kansen gehad vriend. Maar goed doe wat je lekker wil. Ik ben totaal geen fan van Kepa en we zullen zien wat hij ervan bakt...

12 augustus 2023 om 14:26

Lezen is ook moeilijk. Jij kwam met door hem werden ze 12e, ik liet je zien dat die afgelopen seizoen 6e beste keeper was op basis van OVG stats. Jij zegt het waseen wisselspeler dus is hij troep, jouw voorbeelden gegeven waarom dat zo’n non- argument is. Je zei Kepa was altijd troep, aangegeven dat bij Bilbao een goede keeper was. Daarna was het nee alleen bij Chelsea troep. Je schreeuwt alleen maar zonder enige onderbouwing. Dit is geen FIFA dat je zomaar even 50/60
miljoen kan neerleggen voor een keeper terwijl je nog Courtois hebt. Je zegt zelf dat er zat betere zijn naar jouw mening, hopelijk ook realistische, maar nog niks gezien, maar op basis van je leeftijd en je lmaos is dat ook wel te begrijpen. Gelukkig zijn het nog altijd mensen met verstand die Real leiden. Alle vertrouwen in Don Perez en JAS.

12 augustus 2023 om 14:52

6e keeper gebaseerd op statistieken haha. Ik heb genoeg Chelsea gezien en kijk wedstrijden ipv blind staren op statistieken. Kepa is bagger en laat zoveel afstandsschoten door. Ook heeft hij genoeg van die rare fratsen. En wisselspeler zegt genoeg over wat Kepa voor keeper is. Duurste keeper aller tijden waar Chelsea na 2 seizoenen al is op uitgekeken. Waarom denk je uberhaupt dat Chelsea medewerking gaat verlenen? Omdat hij geen goeie keeper is. Maar goed jij hebt jouw mening en ik heb de mijne. We zullen zien wie er gelijk heeft.

12 augustus 2023 om 15:03

Stats zijn best een goede graadmeter voor een keeper om te bepalen hoe goed hij is, dus dat haha kan je wel weg laten. Verder heb je zelf nog geen enkel naam genoemd die haalbaar is, goedkoop en beduidend beter is. Jii zelf gaf aan dat er meerdere zijn, dus wacht nog steeds. Je doet alsof je de enige bent die hem heeft zien spelen. Ik en meerdere ook en je overdrijft. Dat Chelsea zo gek was om 80M neer te leggen kan hij vrij weinig aan doen. Bii Bilbao was het een topper en om jouw redenering maar te gebruiken, hii was niet voor niets vaste keeper van Spanje hè. Niet serieus bedoelt voordat je er echt nog op in gaat. Laat maar zien dat jouw argumenten niet zo sterk zijn. 1 jaar huur voor een Kepa is vrij logisch, gezien Courtois terug komt in april. Jouw redenering is zo simpel, dus omdat Chelsea mee werkt is hij bagger. Werkt natuurlijk ook andere kant op, omdat Real geïnteresseerd is zal hij geen koekenbakker zijn. Op basis van onze recente tranferbeleid, vergeef me, maar heb ik meer vertrouwen in Perez, Califat & co dan wat nobodies (mezelf meegerekend) hier op Vz. Verder heeft het niet om wie gelijk heeft. Ik zie gewoon op dit moment weinig betere haalbare, goedkope opties die tijdelijk even komen keepen totdat Courtois ready is. Nogmaals as die er zijn hoor ik het graag .

12 augustus 2023 om 15:12

Een wedstrijd kijken en hoe hij presteert is een veel betere graadmeter dan statistieken. Maar goed ga jij staren op statistieken als je dat zo wil zien. En leuk dat je je zo blind staart op het bestuur maar ook zij kunnen fouten maken. Of ben je 18/19 vergeten waarin je alleen met Mariano kwam voor Ronaldo. Nogmaals we zullen zien wie er gelijk heeft.

12 augustus 2023 om 15:18

Ah, mooi je noemt nu een moment van 5 jaar terug over een bestuur dat er al 13/14 jaar zit. Ik kan je vertellen dat het bij andere clubs veel slechter aan toe gaat, bv aan een Chelsea. Real voert op basis van afgelopen 10 jaar een fantastisch beleid, ongeëvenaard. Verkopen op tijd en kopen goed in. Nogmaals het gaat er niet om wie gelijk heeft,
ik heb meer vertrouwen in Perez dan in jou en als mijn beeld overeenkomt met dat van een Califat neem ik dat serieuzer dat dan jij wedstrijdjes kijkt. Noem alternatieven op dan, die wist je toch zo veel? Of alleen op FIFA? Goedkoop, korte duur, haalbaar, kwaliteit.

12 augustus 2023 om 15:22

Prima we zullen zien wie er gelijk heeft als er geen spits en Kepa erbij gaat komen.

12 augustus 2023 om 15:25

Nog steeds geen alternatieven zie ik, duidelijk. Het is dus makkelijk om beleid af te kraken achter je computertje/telefoontje, maar als er naar realistische alternatieven worden gevraagd weet je het ook niet. Een spits moet sowieso erbij komen, anders zijn we sowieso genaaid wel of geen Kepa. Jammer dat Kane al weg is, nu is het Mbappe of niks. Of eventueel Kolo (?), maar die heb ik te weinig zien spelen om echt een oordeel over te kunnen vellen. Wordt sowieso dan een lastig seizoen.

12 augustus 2023 om 15:34

De Gea of Bounou als je het zo graag wil. Die zijn beter dan Kepa. Ook een Keylor Navas huren is nog een betere optie.

12 augustus 2023 om 15:42

De Gea 32 vraagt tekengeld en langdurig contract, transfervrij durft zelfs niemand het aan met hem, maar volgens jou zoveel beter dan Kepa, bon. Bonou is 32 en Sevilla vraagt 20/30M. Navas geef ik je, die zou nog kunnen, al heb ik hem al een tijdje niet gevolgd dus weet ik niet hoe hij ervoor staat. Dat was het dus?

12 augustus 2023 om 15:47

3 prima opties wat wil je nog meer. Nogmaals leuk voor je maar ik heb geen vertrouwen in Kepa…

12 augustus 2023 om 15:50

Je speelt geen FIFA kerel. Je noemt 0 haalbare opties. Perez gaat geen 30 miljoen neer tellen voor een Bonoe terwijl je straks Courtois terug hebt. Die is ook nog is even dr uit met z’n Afrika Cup. Dringt dat beetje tot je door of niet? Zelfde geldt voor De Gea. Je noemt opties op die niet realistisch zijn, noem beter gelijk Oblak op is nog beter we iets duurder maar dan hebben we wel een goede vervanger. Wel ironisch overigens dat je Kepa kapot maakt en Navas daarna noemt als beter alternatief. Was ook niet zo vies van blunders, had wel dezelfde katachtige reflexen als Kepa.

12 augustus 2023 om 15:59

Navas is zeker wel haalbaar. En je gaat Navas vergelijken met Kepa. Spoel alsjeblieft je mond vriend. Ben wel klaar met discussieren met jou want blijkbaar veranderen we onze mening niet.

12 augustus 2023 om 16:29

nee de gea verdient veel meer 11.5 miljoen terwijl bounou 900000 tot 1.000.000 euro verdient per jaar maar de reden dat ze voor kepa zouden kiezen is omdat ze bounou niet willen afstaan tijdens afrika cup omdat je hem dan 4 wedstrijden kwijt bent

12 augustus 2023 om 21:08

Bono zou een fantastische vervanger zijn maar het probleem met hem is de Afrika Cup die eraan komt in Januari. Als Marokko ver komt ben je hem zeker 5 a 6 wedstrijden kwijt

Goed zo, Bayern hoort kwaliteit te halen, niet dit soort rare figuren onder de lat.

Dan kan Rulli mooi naar Bayern München.

HAHAHAHAHAHAHAH! Ja, doen! Meteen! Je moet toch wel heel erg met je handen in je haar zitten en compleet hopeloos zijn als je de afgelopen jaren naar Chelsea hebt gekeken, Kepa hebt zien schutteren, stuntelen en blunderen en dan denkt: “Ja, die moeten we hebben!”

Hoe sneller deze clown verdwenen is, hoe beter dat is. Het is ergens een gerechtigheid en karma van de bovenste plank dat uitgerekend de 2 redenen (Courtois en Real Madrid) dat we überhaupt met Kepa in de maag zitten het probleem nu ook voor ons zouden oplossen!

12 augustus 2023 om 12:44

Ik weet niet hoe chelsea het iedere keer flikt door zulke troep spelers te verkopen aan topclubs. Chapeau

12 augustus 2023 om 12:49

Tuchel heeft met hem gewerkt bij Bayern en hij is Spaans, wellicht verklaart dat waarom Real en Bayern bij Kepa zijn uitgekomen? Ik heb in dit geval werkelijk waar geen flauw idee hoe 2 van zulke clubs bij deze keeper zijn uitgekomen. Ik begrijp het niet, ik snap het niet, ik kan er met mijn hoofd niet bij..

12 augustus 2023 om 13:03

Misschien denkt Real Madrid. Courtois was in zijn laatste seizoen bij Chelsea ook minder en dat pakte uiteindelijk goed uit bij Real Madrid, misschien hopen zij nog eens op zo een scenario.

Bayern kan ik nog wel begrijpen, hem wouden ze echt als 2e doelman achter Neuer. Maar Real Madrid gaat hem wel minimum 6-7 maanden gebruiken. Hopen dat het goed pakt.

12 augustus 2023 om 13:15

Alle gekheid op een stokje, ik hoop het ook voor je. Courtois in zijn laatste jaar was zeker niet van het niveau wat we van hem gewend waren en (nu zeker) zijn, maar dat had ook te maken met het feit dat hij enorm ontevreden was en dat speelt toch gewoon een rol bij spelers op het hoogste niveau.

Kepa daarentegen heeft 1 seizoen gedraaid waar we hem een 6 of 7 voor zouden kunnen geven (18-19) maar is daarna finaal door het ijs gezakt en heeft dalen gekend die welke andere “top”keeper heeft gehad. Hij is bij standaardsituaties in staat om 3 keuzes te hebben en altijd de verkeerde keuze te maken. Schoten van afstand gaan er met grote regelmaat in, omdat hij niet eens de moeite doet om te duiken en altijd het verkeerde stapje naar links of naar rechts zet en van dichtbij zijn zijn reflexen niet goed genoeg waardoor hij nauwelijks echt ballen stopt.

Ik hoop voor je dat hij beter gaat spelen als hij weer in Spanje speelt en hij niet meer de bagage heeft die hij nu had, want anders ga je een heel erg zwaar seizoen tegemoet.

12 augustus 2023 om 12:45

Allereerst was het Courtois die ook blunderde bij Chelsea voor hij bij Real kwam, en pas bij Real de beste keeper ter wereld is geworden. Kepa was bij Athletic een top talent, en bij Chelsea helemaal verkloot dus zou mij in iedergeval helemaal niets verbazen als hij bij Real weer dat oude niveau aantikt. Ten tweede lost Real eigenlijk helemaal niks op voor Chelsea aangezien dit om een huur deal gaat, en Chelsea never nooit meer die 80 miljoen terug gaat zien. Dus HAHAHAHAHAHAHA, wie lacht het laatst kerel?

12 augustus 2023 om 12:52

Ik, want Kepa is weg. Zelfs al is het voor een enkel seizoen, elke seconde dat die druiloor niet op Cobham rondloopt of niet speelt bij Chelsea is een seconde waar de zon extra fel schijnt, de lucht net even blauwer is en de luchtverfrissers net even frisser ruiken.. Je kunt er van proberen te maken wat je wilt, maar Kepa is een gedrocht van een keeper en Real Madrid heeft echt met de ogen dicht gescout als ze denken dat Kepa een goede optie voor ze is!

Courtois was bij Chelsea ook al een topkeeper natuurlijk, maar ook pas 23 dus wel wat ruw. Het is niet gek dat hij nu beter is nee.

12 augustus 2023 om 13:12

Real Madrid heeft met de ogen dicht gescout? Nou wat heeft Chelsea destijds dan gedaan toen ze 80.000.000 mil betaalden voor Kepa? Scouts met geleidehonden afgestuurd naar Baskenland?

12 augustus 2023 om 13:21

Marina was inderdaad in “blinde” paniek. Allisson was het doelwit maar hij was net rond met Liverpool. Ze gingen er niet vanuit dat ze een vervanger nodig hadden, aangezien ze Conte van de hand zouden doen en met Courtois de afspraak hadden dat hij dan zou blijven. Waarom denk je dat zoveel Chelsea supporters het Courtois kwalijk hebben genomen dat hij in staking ging? Dat was niet alleen omdat hij weg wilde, maar het was de manier waarop hij handelde en hoe hij Chelsea daarmee in een moeilijke hoek drukte!

Het was mismanagement van de bovenste plank van Marina, dat ben ik helemaal met je eens. Emenalo was net weg en zij heeft zich in de maling laten nemen en was niet goed genoeg voorbereid op het ergste scenario. Ik denk dat je haar dat best kwalijk mag nemen, zoals ook doorgaans echt wel gedaan is.

12 augustus 2023 om 13:35

Kleine verschilletje: jullie hebben 80M gelapt. Real huurt hem voor een seizoen. Mocht het niet bevallen komt die gewoon terug jullie kant op.

12 augustus 2023 om 12:57

Volgens mij hebben we courtois in zn begin periode bij Real ook lekker zien stuntelen. Is ook aardig goed gekomen toch?

12 augustus 2023 om 12:59

Qua talent en potentie zijn/waren Courtois en Kepa toch niet met elkaar te vergelijken?

12 augustus 2023 om 13:10

Sorry? Qua talent en potentie was Kepa zeker gelijkwaardig aan Courtois. Waarom kocht Chelsea hem anders dan voor 80.000.000 miljoen euro?

Omdat de beste man een grote talent was die zich dik en dik had bewezen in La Liga bij een club als Bilbao.

Real Madrid wou hem destijds ook heel graag, alleen blokkeerde Zidane deze transfer.

Ik heb het gevoel dat Chelsea supporters enorm op hun tenen zijn getrapt, zelfde met Courtois destijds. Toen de beste man vertrok was het opeens niet meer zo een goede doelman. Kepa was gewoon een grote talent hoor. Dat hij nu minder is, veranderd daar niks aan.

Misschien komt het nog goed, misschien niet.

12 augustus 2023 om 13:25

Chelsea betaalde die 80.000.000 omdat dat zijn transferclausule was en er geen tijd meer was om lange onderhandelingen met Bilbao te starten. Hij was een aardig talent, maar niet een keeper die op termijn spelers als Cech of Casillas zou kunnen doen vergeten (zidane zag dat zoals je zegt terecht.)

Ik ben erg blij dat je op deze website onder elk artikel waar het over Kepa gaat of over een wedstrijd waarin hij actief was je mijn reacties terug kunt zoeken. Sinds 2019-'20 zul je van mij geen enkele reactie kunnen vinden waarin ik ook maar half laat doorschemeren dat Kepa een groot talent is.

12 augustus 2023 om 13:07

Kepa was Bilbao gewoon een hele degelijke keeper. Is niet de eerste keer dat een speler bij Chelsea volledig mislukt en elders volledig opbloeit.

Nananana we’re completely F** completely F**.

https://youtu.be/VjZ8hJ3jokg

On: Zidane was diegene die transfer van Kepa van Bilbao naar Real Madrid per direct blokkeerde. Hij wou niks van hem hebben. En nu gaan we hem uiteindelijk halen..

Jammer dat Bono niet is gelukt. Afrika Cup + Sevilla wou 20 miljoen euro.

12 augustus 2023 om 16:42

klopt dat was de reden dat ze twijfelde omdat ze hem dan 4 wedstrijden kwijt zijn tijdens afrika cup

Gewoon Lunin op doel zetten.
Ik lees her en der dat hij nog te groen is, te jong, ze moeten hem rustig brengen.
Dit begrijp ik niet.
De beste man staat al 5 jaar onder contract bij Real, heeft gedebuteerd bij zijn land en is nota bene 24 jaar oud. Das toch geen jeugdspeler meer die net komt piepen? Als je hem nu niet voor de leeuwen gooit kan je hem net zo goed laten vertrekken. Waar heb je anders een reservedoelman voor?

12 augustus 2023 om 13:06

Niemand spreekt over dat hij te groen is of te jong. Men is simpelweg niet tevreden over zijn prestaties en mentaliteit. Toen hij werd verhuurd was het niet goed en belande hij op de bank, kwam dan terug wou dan vervolgens niet meer verhuurd worden. In de wedstrijden dat hij speelde oogde hij niet overtuigend. Kreeg dit seizoen weer te horen dat hij verhuurd kon worden, echter wees hij dit af. Real Madrid had hem tot vorige week zelf op de markt gezet om hem te verkopen, maar Lunin wilt zich aan zijn contract houden die tot volgend jaar loopt, Real Madrid wilt deze niet verlengen.

- De jongen heeft geen makkelijk mentaliteit (vaker gebotst met de keepers trainer van Real Madrid)

- Heeft het te hoog in zijn bol, wilt niet verhuurd worden vind het prima dat hij miljoenen verdiend op de bank bij Real Madrid (komt niet ambitieus en gemotiveerd over voor een jonge doelman)

- Heeft niet overtuigend in de wedstrijden waarin hij mocht keepen.

Genoeg redenen dus om hem weg te sturen en niet op hem te rekenen.

13 augustus 2023 om 20:09

Er zijn letterlijk verschillende reacties in deze thread alleen al die dit vermelden, maar wat jij wil hoor.

Hahahaha dit meen je niet. Je gaat van Courtois naar Kepa dit seizoen terwijl De Gea transfervrij is. Echt belachelijk!

Rot op hoor. DDG of Bounou zouden mijn opties zijn. Wellicht Keylor terug halen of zelfs Raya proberen te kapen. Dat zijn de eerste opties imo. Dan zijn er nog een tiental andere doelmannen die eerst komen en wellicht dan zou ik naar deze clown kijken.

12 augustus 2023 om 14:00

Kan het niet geloven dat het Kepa gaat worden. Hopelijk gaat die verrassen maar heb hevige twijfels met die kerel op doel...

Betekent dit niet dat Bayern welnu voor Rulli zal gaan?

Ik heb veel te zeggen. Maar dat ga ik pas doen als de transferwindow voorbij is.

Echt achterlijk om te zien dat de grootste club ter wereld, loopt te acteren alsof het een Europa League club. Kepa, laat me niet lachen man. Deze man werd nog door Zidane geweigerd in 2018. Onzekere schijt keeper die er niks van bakt.

Kepa schijtkeeper, De Gea blunder keeper...bono vind ik een prima keuze.niet de absolute top maar pakt wel punten voor zijn club en land en is heel gemakkelijk in omgang en goedkoop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren