Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramos: ‘Het vertrek van Ronaldo zorgt er niet voor dat we stoppen met winnen’

Laatste update:

Sergio Ramos vindt het jammer dat Cristiano Ronaldo deze zomer vertrokken is naar Juventus. De verdediger annex aanvoerder van Real Madrid weet echter zeker dat de Spaanse topclub ook zonder de vijfvoudig winnaar van de Ballon d’Or succesvol zal zijn. “Het vertrek van zo'n belangrijke speler als Ronaldo is vervelend, maar het zal er niet voor zorgen dat we stoppen met winnen”, verzekerde de Spaans international.

Real Madrid speelt woensdagavond als winnaar van de Champions League om de Europese Super Cup tegen stadsgenoot Atlético Madrid, de winnaar van de Europa League. Het duel in Tallinn is de eerste officiële wedstrijd sinds het vertrek van de Portugees. Real heeft nog geen vervanger aangetrokken voor de aanvaller, maar Ramos lijkt zich geen zorgen te maken.

"Het is in het verleden vaker voorgekomen dat absolute topspelers weggingen bij deze club en we zijn altijd blijven winnen”, benadrukte Ramos. “Wat er ook gebeurt, Real Madrid zal gewoon doorgaan met winnen. Geen enkele speler is groter dan de club.” Real Madrid kan de Europese Super Cup voor de vierde keer winnen, evenveel als recordhouders Barcelona en Milan.

Julen Lopetegui wilde het in de hoofdstad van Estland vooral over de toekomst hebben. De Spanjaard erkent dat het moeilijk zal zijn om Zinédine Zidane te doen vergeten. “Ik denk dat het fout is om nog veel over het verleden te praten. Zidane heeft het hier fantastisch gedaan, maar wij moeten ons er nu op richten om de club nog groter te maken. We willen alles winnen wat we maar kunnen, dat is altijd het doel bij Real Madrid.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vervelend? Een regelrechte ramp bedoelt die! CR7 is de beste speler allertijden. En dat zeg ik als Barca fan.

14 augustus 2018 om 20:46

Een Barça-fan met een Chelsea-logo als PF zegt dat Ronaldo de beste voetballer aller tijden is. BOOOOM! Wat een combinaties....!

14 augustus 2018 om 20:50

Hahaha het eerst wat ik ook dacht XD
Lekker overtuigende Barca fan dit!
Bedoeld waarschijnlijk dat hij fan is van Barcelona als het om de Spaanse competitie gaat maar veder gewoon Chelsea fan is.
Een niets zeggende reactie dus

14 augustus 2018 om 20:51

Hahaha het eerst wat ik ook dacht XD
Lekker overtuigende Barca fan dit!
Bedoeld waarschijnlijk dat hij fan is van Barcelona als het om de Spaanse competitie gaat maar veder gewoon Chelsea fan is.
Een niets zeggende reactie dus

14 augustus 2018 om 20:51

Kan toch gewoon, ik ben fanatiek supporter van Willem II (eigen stad natuurlijk) maar daarnaast ben ik ook erg fan van Real Madrid en Arsenal, heb van beide clubs meerdere wedstrijden bezocht en ga dat in de toekomst nog zeker vaker doen..

14 augustus 2018 om 20:58

Hahahaha ik ga stuk. Misschien moet ik een afbeelding kiezen met PSV-Chelsea-Barca-Liverpool-Messi-CR7. Helaas gaat dat niet.

14 augustus 2018 om 23:24

@warabe

Photoshop is your bestfriend. Ik vind het anders niet raar dat jij jezelf een Barca fan noemt met een Chelsea logo op je profiel foto en dat mensen daar naar vragen.

15 augustus 2018 om 06:38

Thnx bro! Ga ik vandaag eens proberen. Zeg eerlijk is toch lekker dat Ziggosport nu ook de Serie A gaat uitzenden. Kunnen we allemaal nog genieten van CR7. Komende speelronde Arsenal, Alaves, Sittard en Crystal Palace afmaken!

14 augustus 2018 om 20:50

Messi is echt de betere voetballer. Pff dat sommige mensen dat nog steeds niet erkennen. Niets dan lof voor Ronaldo met zijn ongekende drive en winnaarsmentaliteit. Maar puur voetballend...kom op man

14 augustus 2018 om 21:05

Tot een half jaar geleden was ik ook die hard in t Messi is beter kamp. Maar voetbal draait meer om dribbelen. Als je echt t totale plaatje naast elkaar legt, is CR7 iets beter. CR7 maakt teams beter en wint overal!

14 augustus 2018 om 21:24

Voetballend is Messi wat beter ja maar toch zou ik liever een Ronaldo in me team hebben die man straalt onoverwinnelijkheid uit man man...

14 augustus 2018 om 21:25

Maar je wilt dus zeggen dat buiten dribbelen ook spelverdeling, inzicht, handelingssnelheid en assist horen of wat is je totaalplaatje? Want op basis van die vereisten is ook Messi de betere. En we zullen nooit weten of Messi andere teams beter maakt, maar als Zlatan en Ronaldo prijzen pakken met de grootste clubs in Europa l dan kan Messi het zeker.

14 augustus 2018 om 22:08

Zlatan heeft nooit de CL gewonnen en hij verdwijnt in die grote wedstrijden sinds day 1 en dat doet Messi nu ook in de CL, maar vroeger maakte hij elke club in de CL kapot.

14 augustus 2018 om 22:17

@kevin1989

en Ronaldo is sterker met zijn hoofd, heeft meer fysieke kracht, meer atletisch vermogen, heeft een grotere winnaarsmentaliteit en helpt daardoor zijn clubs en zijn land aan de allergrootste prijzen omdat hij bijna altijd beslissend is als het er echt op aankomt.

laat mensen lekker Ronaldo de beste vinden of laat mensen lekker Messi de beste vinden. wat maakt het nou uit? iedereen heeft zijn eigen smaak en eigen definitie voor wat iemand de beste voetballer maakt

14 augustus 2018 om 23:07

Wie de beste speler is een persoonlijke mening. Hebben beide totaal verschillende speelstijlen. Daar waar bij Messi het allemaal natuurlijk oogt en C. Ronaldo zich gefocust heeft op efficiëntie. C. Ronaldo heeft zich afgelopen jaren (vanaf laatste 2jaar man utd) gericht op specifieke verbeteringen, sprintsnelheid en sprongkracht. Onderhoud zijn lichaam als een ware atleet. Daardoor heeft hij minder last van spierblessures, en bij evt blessures is zijn hersteltijd sneller.

14 augustus 2018 om 23:10

Weet je het heel zeker of zit je te trollen😂😂 als het om totaal plaatje gaat dan steekt Messi erboven uit. Maar dat is mijn menig btw 😉

14 augustus 2018 om 21:56

Nou dat mag jij als Chelsea/Barca fan zeker vinden maar Ronaldo was/is als voetballer gewoon ‘beperkt’ hij is een doelpunten machine maar puur als voetballer dan acht ik hem niet in de top 5 van beste allertijden, en dat zeg ik als Real fan over een Real legende.

14 augustus 2018 om 22:10

“Beperkt”. Man man man, Inzaghi was een beperke voetballer maar Ronaldo is dat zeker niet en vroeger al helemaal niet.

14 augustus 2018 om 22:35

Hahahaha man man man jij haat Ronaldo nu gewoon omdat hij weg is van Real. Ik zie jou vaker geïrriteerd reageren als het over Ronaldo gaat. Als je Ronaldo voetballend beperkt noemt heb je er gewoon geen verstand van.

14 augustus 2018 om 22:46

Lezen ..
Hij is een beperkte vOeTbAlLeR!
Complete Doelpunten maker maar meer niet

14 augustus 2018 om 23:03

Jij @medalofhonor moet geen voetbal meer kijken met je Ronaldo is beperkt. Dat hij naar juve is doet je wel heeeeel erg veel pijn.

14 augustus 2018 om 23:10

Inzaghi had een beperkte basis techniek. Maar was wel een van de beste / betere op zijn positie.
Wij amateurs 8ste boerenkool klas zijn beperkte voetballers 😜

14 augustus 2018 om 23:36

Ja maar is er sowieso nog iemand die medalofhonor serieus neemt?

Eens, het spel van Real Madrid in de voorbereiding geeft hoop voor het aankomende seizoen. Nu Ronaldo weg is zal Bale ook een stuk meer kunnen excelleren. Ik heb in ieder geval zin in het nieuwe seizoen!

Kans dat de comments niet in Messi vs Ronaldo zou uitdraaien 0000

Ik zie dit real echt vol gretige jonge spelers en daardoor zie ik een heel spannend seizoen tegemoet. La Liga zal zeer spannend worden en copa del rey waarschijnlijk ook tot finale. CL zie ik real ook gewoon als favoriet ondanks Ronaldos vertrek. Dat is wel op basis van voorbereiding matches waar ze erg overtuigend speelden. Al zegt dat vaak niks als we naar het verleden kijken.

Er is een tijd van komen en gaan voor ronaldo waren er spelers die 40 per seizoen maakten en ik geloof dat ze ook na ronaldo komen

Wordt de Supercup finale elk jaar in een andere stad gegeven? Waarom meldt een Nederlandse stad zich niet een keertje aan? Zou mooi zijn om dat live te zien maar om nou naar Estland te vliegen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren