Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Raiola praat achter de schermen over sensationele transfer Zlatan’

Laatste update:

Achter de schermen wordt naar verluidt gewerkt aan een sensationele terugkeer van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan. Dat meldt Sky Italia. Zaakwaarnemer Mino Raiola van de superspits van Paris Saint-Germain zou al in gesprek zijn met vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan.

/

Galliani heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij de 33-jarige Ibrahimovic, die tussen 2010 en 2012 ook al in Milaan speelde, graag terug wil halen. De Zweed zal wel flink moeten zakken in salaris. Bij Paris Saint-Germain pakt hij circa veertien miljoen euro per seizoen, terwijl AC Milan niet meer kan bieden dan zeven miljoen euro per jaar plus bonussen.

AC Milan wil komend seizoen weer meedoen om de bovenste plekken. De gevallen grootmacht maakt momenteel een zwaar teleurstellend seizoen door: in de Serie A staan i Rossoneri slechts elfde. De terugkeer van Ibrahimovic moet de hele club een boost geven.

Denk je dat Zlatan Ibrahimovic terugkeert bij AC Milan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet haalbaar. Ibra heeft ook al vaak genoeg aangegeven dat hij bij PSG wil stoppen. Hij wil nog de CL winnen, dus volgend seizoen laatste kans denk ik. Al met al heeft milan niks aan te bieden aan Ibra. Minder salaris, geen CL, geen kans op winst Cl, weinig kans op winst serie A. Tja.

7 mei 2015 om 11:45

Met psg wint hij de champions league ook niet. Barca, Real Madrid en Bayern hebben komende jaren meeste kans. Zie Psg geen van deze ploegen verslaan. Dus Zlatan help ac milan weer naar de top!

7 mei 2015 om 11:54

Groepsfase won paris nog van barca

7 mei 2015 om 12:06

Ajax een jaar eerder ook, maar laten we aub niet op basis van dat conclusies gaan trekken.

7 mei 2015 om 14:00

Glenn16,

PSG heeft het geld, Milan niet. Het duurde Chelsea ook eventjes voordat ze de CL pakten. City is het nog steeds niet gelukt. Geld regeert dus PSG heeft veel meer kans om de CL te winnen dan Milan.

Ik bedoel, Milan kan zich niet eens kwalificeren voor CL dus hoe moeten ze het dan gaan winnen?

7 mei 2015 om 12:09

Is ook een bullshit verhaal. AC speelt niet eens Europees voetbal volgend jaar. Dat gaat Zlatan echt niet doen. Anders had ik het mss nog wel een kans gegeven...

7 mei 2015 om 13:41

Hij moet toch afbouwen..
En waarom niet in het land waar hij het liefst voetbalt? Waarom niet voor de club waar hij nooit weg wou?

7 mei 2015 om 17:22

Perfect verwoord, die jongen heeft al aangepaste training en alles. Die kan geen belabberd elftal meer op sleeptouw brengen. Echter wen goed elftal wel, zoals PSG

Droom droom droom verder ac Milan gaat niet gebeuren.

Zou het niet doen als ik Zlatan was. Natuurlijk speelt er een goed gevoel mee, omdat hij de club kent en waarschijnlijk genoeg warme gevoelens nog met zich mee draagt. AC Milan is echter echt niet meer wat het geweest is en dreigt een zinkend schip te worden (als het dat al niet is).

7 mei 2015 om 11:22

Dat is het al. In ieder geval is het vergane glorie.

Hij kan beter bij PSG blijven. Of naar de VS gaan.

7 mei 2015 om 12:08

Daarom trekt het nu spelers aan om weer boven water te komen, als dir rijke investeerder er komt

7 mei 2015 om 12:33

Klopt, maar dat is nog alles behalve zeker bovendien zijn er meer investeerders die zeggen veel geld in de club te pompen die het af laten weten dan die het daadwerkelijk doen.

Wejo, dat zou wel gekke shit zijn. Alleen wel veel geld voor een toch al oude speler. Achja, als Bee het kan missen hahaha

7 mei 2015 om 15:34

waarom zoveel geld uitgeven aan een spits die al over zijn top is. je hebt nog menez die het dit seizoen prima doet. als back up hadden ze dacht ik nog pazzini. dat is ook geen slechte. dat geld kunnen ze beter investeren aan posities die nog opgevuld moeten worden.

7 mei 2015 om 19:14

Je hebt gelijk dat ACM dat geld beter in een andere speler zou moeten investeren, maar laat het duidelijk zijn dat Pazzini of Menez absoluut niks met een Ibra te maken hebben. Vooral Pazzini, dat is een schandalig slechte speler die niet in een club als Milan zou moet zitten.

Onmogelijk, PSG laat hem niet gaan, Zlatan wil geen twee stappen terug doen en Milan kan het niet betalen, ook met de investering is het niet verstandig om te betalen voor een speler die niet heel lang meegaat

Zou fantastisch zijn voor AC Milan! Al betwijfel ik of je alleen met Ibracadabra weer terug aan de top kan komen. Verdedigend ziet er namelijk ook niet altijd even goed uit.

7 mei 2015 om 11:16

Verdedigend is Ibrahimovic inderdaad niet goed. Maar je weet dat hij een centrumspits is? Hij maakt doelpunten als warme broodjes, hij hoeft ze niet te voorkomen...

7 mei 2015 om 11:23

Hij bedoelt dat de verdediging van Milan slecht blijf, daar kan Zlatan geen verandering in brengen. Je kan wel een topspits hebben,maar als.je een slechte verdediging hebt, ga je niet stijgen als Milan zijnde ben ik bang.

7 mei 2015 om 11:23

.....

Hij bedoeld dat de verdediging van Milan niet sterk genoeg is voor de top.

Verdedigen begint voorin dus daar moet Ibrahimovic doen wat hij kan maar dat hij geen verdediger is dat weet iedereen.

7 mei 2015 om 11:27

Denk dat Tifosi doelt op het gebrek aan kwaliteit in de verdediging bij AC Milan. Overigens lijkt een terugkeer van Ibrahimoviv mij niet realistisch, wat misschien maar goed ook is. AC Milan moet eerst de balans in hun elftal op orde maken. En een speler halen voor een van de sterkst bezette posities (Menez) halen is dan kapitaalvernieteging, zelfs al gaat het over een klasbak als Zlatan.

Als Arsenal zich in de CL plaats gaat hij daarheen.
Anders blijft hij gewoon lekker hangen bij PSG.

7 mei 2015 om 11:05

Waarom zou hij naar Arsenal gaan? Zit goed bij PSG en verdient er meer dan bij Arsenal. Met alle respect maar van PSG naar Arsenal is een stap omlaag en ik denk niet dat Zlatan er naartoe zal gaan.

7 mei 2015 om 11:17

Arsenal is zeker geen stap omlaag. Zou ook niet weten wat Zlatan toevoegt, brengt te weinig in topwedstrijden, net als Giroud.

7 mei 2015 om 11:46

Dat lijkt me wel, PSG heeft het de laatste jaren toch echt beter gedaan in de CL dan Arsenal. Ook heeft PSG ontzettend veel financiële mogelijkheden en een betere selectie.

Dit gaat niet gebeuren, Zlatan heeft geen liefde voor clubs maar voor geld. Iemand die voor Juve, Inter en AC heeft gespeeld kun je eigenlijk niet serieus nemen qua clubliefde net als Pirlo..

7 mei 2015 om 11:19

clubliefde is voor supporters...niet voor voetballers.
Dat er heel soms uitzonderingen zijn als totti is mooi, maar 99,9 van de spelers doet er niet aan.
En zelfs totti was niet bij atalanta bergamo gebleven als hij daar via de jeugd in het eerste was gekomen.
En daarnaast deed milan weinig moeite om pirlo te houden, maximaal 1 jarig contract omdat hij 30 was. Is dat dan wel liefde van de club voor de speler?

7 mei 2015 om 11:36

Wat een onzin man. Pirlo houdt nog altijd van Milan.

gaat Zlatan niet doen en als Raiola dat wel wil zegt hij gedag tegen Raiola!

Tja, weet niet in hoeverre je dit moet geloven. Een terugkeer van Zlatan hebben we in ieder geval minimaal nodig, daar niet van. Maar dit is eerder lachwekkend dan realistisch.

Alsof hij de helft van zijn salaris zou inleveren? Daar is hij toch veelste arrogant voor.
Overschatte speler, vergelijk hem eens met Alexandre Lacazette.

7 mei 2015 om 11:34

Oké, even de 'overschatte' Zlatan vergelijken met Lacazette dan. Lacazette in de afgelopen 3 seizoenen: bijelkaar ongeveer 47 goals. Zlatan z'n cijfers in de Ligue 1 spreken voor zich.

7 mei 2015 om 11:50

Ben ik wel benieuwd naar, hoe goed is Lacazette nou eigenlijk? Dit is zijn eerste seizoen dat hij echt veel scoort. Veel mensen spreken met veel lof over hem maar tegenwoordig kijkt iedereen alleen maar naar statistieken. Er zijn ook maar weinige hier die Lacazette wekelijks zien spelen.

AC moet eens stoppen met allemaal oude vedettes halen. die hebben ze al genoeg. Je hebt nog Menez voor in de spits die het prima doet. als ze zo graag een nieuwe spits willen zouden ze kunnen proberen om immobile terug te halen en ik dacht dat ze Destro hadden gehuurd van as roma. dat is ook een prima speler. ze zouden een goede een jonge centrale verdediger moeten halen, een paar middenvelders zouden ook goed zijn en misschien nog een extra doelman en abbiati verkopen of contract ontbinden. En daarnaast moeten ze ook niet zon salaris geven aan een speler die al over zijn top heen is.

7 mei 2015 om 13:48

Probleem zit ook niet zozeer in de spits positie maar meer in de aanvoer daar naar toe. Worden weinig echte kansen gecreëerd dit jaar, al komt dat ook deels door een falende tactiek

7 mei 2015 om 15:31

Ik heb ook niet gezegd dat het daaraan ligt. ik heb alleen gezegd dat menez het daar pprima doet en als ze een spits willen halen dat ze eventueel immoblie kunnen proberen te halen. het ligt ook niet zo zeer aan de tactiek ( die alsnog niet goed is) maar aan aanvoer zoals jij al zei en creativiteit. ik zie niet meer echt veel creatieve middenvelders. een paar middenvelders, een rechtsback ala darmian en een centrale verdediger. met deze aanvullingen zie ik ze weer meedoen in de top.

Nee hoop het niet. Een voetballer als Zlatan hoort in Cl.
Ik zou hem graag een keer in premier league zien, lijkt me fantastisch bij Arsenal of Man utd/city

Naar manchester united gaan zlatan. In Engeland word je pas echt een held. PSG heeft 0,0 uitstraling.

7 mei 2015 om 14:01

LVG en Zlatan kennen elkaar nog van bij Ajax. Zlatan is niet zo gecharmeerd van Lvg.

Waarom zou Ibra op zijn 33ste niet meer willen cashen? Ga dan naar Turkije. Lekker weer. Voetbalgekke stadions en een goed salaris

Zou echt heel mooi zijn voor AC Milan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren