Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Raad van Commissarissen blokkeert Feyenoord-transfer voorlopig’

Laatste update:

Oussama Idrissi gaat niet opnieuw de overstap naar Feyenoord maken, zo lijkt het. 1908.nl meldt dinsdagavond dat de Raad van Commissarissen een stokje voor de transfer heeft gestoken. Feyenoord bereikte al een persoonlijk akkoord met Idrissi, maar de overstap gaat niet door. Het Rotterdamse medium noemt onder meer aanvullende eisen van Sevilla, de huidige club van Idrissi, als reden voor het klappen van de deal.

Lang leek het erop dat de Rotterdammers opnieuw een huurdeal van Idrissi zouden sluiten met Sevilla. Nadat de Spanjaarden extra eisen stelden voor een overeenkomst, besloot de Raad van Commissarissen van Feyenoord echter dat de transfer niet verantwoord is. Zo vroeg Sevilla om prestatiebonussen, bijvoorbeeld als de Stadionclub de groepsfase van de Champions League zou overleven.

Daarnaast heeft Feyenoord momenteel al ruim voldoende flankspelers in de selectie. Trainer Arne Slot heeft namelijk de beschikking over Yankuba Minteh, Calvin Stengs, Igor Paixão, Patrik Wålemark, Javairô Dilrosun én Alireza Jahanbakhsh. De laatstgenoemde drie buitenspelers mogen vertrekken, maar vooralsnog werden er geen clubs concreet voor een transfer van een van hen. Daarnaast staat Feyenoord op het punt om Luka Ivanusec aan te trekken.

Volgens 1908.nl blijft de technische staf ondanks het ingrijpen van de Raad van Commissarissen nog steeds hopen op de komst van Idrissi. De negenvoudig Marokkaans international was afgelopen seizoen goed voor 38 wedstrijden namens de landskampioen. Daarin scoorde hij tot 7 doelpunten en was hij 8 keer de aangever.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha jullie schrokken he

22 augustus 2023 om 21:50

Hahaha ja die soap is al spannend genoeg geweest. Idrissi mis je weinig aan. En dooorrr

22 augustus 2023 om 21:50

Iedereen dacht natuurlijk “toch niet Ivanusec”

22 augustus 2023 om 21:50

Haha dit is puur goed nieuws voor Feyenoord

22 augustus 2023 om 21:52

Ah shit, here we go again

22 augustus 2023 om 22:00

Ja volgens mij ben ik ook 1 vd weinigen die Idrissi gewoon echt een goede speler vind. Kan naar binnen en heeft een goed schot, maar is ook meester in naar binnen gaan en dan op het laatste moment de bal mee te geven aan een opkomende back. Ben als Ajacied blij dat ie niet komt!

22 augustus 2023 om 22:26

Mmmm denk echt dat jullie te weinig Feyenoord kijken.
Aan inzet gee gebrek wel aan klasse.
Hij heeft paar beslissende goals gemaakt en dat is mooi.
Echter is het zeer frustrerend om naar hem en alireza te kijken.
Het is gewoon niet goed genoeg zoveel balbezit maar ook klungelig.
Jij bent blij en ik ook dat die niet
Komt.

22 augustus 2023 om 22:33

Wat mij betreft de overschatting van welke spelers je kunt binden. Die is het niveau wat haalbaar. Hele goede speler maar niet top.

22 augustus 2023 om 22:35

Het is soms frustrerend om naar Idrissi te kijken, maar alles wat AjaxV10 zegt is helemaal waar. Hij beslist wedstrijden, komt vaak naar binnen met een verwoestend schot en heeft een uitstekende klik met Hartman. Had hem alsnog graag zien komen, al was het maar als backup.

22 augustus 2023 om 22:38

1 van de weinigen misschien,maar ook ik vond Idrissi een prima speler vorig seizoen. O.k hij speelt 2 wedstrijden kut maar daarna ook 2 wedstrijden fantastisch. Gaat wel altijd dreiging van hem uit en Hartman was een extra wapen wanneer Idrissi speelde

23 augustus 2023 om 08:39

Hij heeft vorig jaar 4 goals 6 assist gegeven. Is niet bijzonder veel toch en zeker niet voor de tijd dat er aan hem geërgerd .
1 of 2 belangrijke goals waarvan 1 eigenlijk een voorzet was.
Ik zie veel liever een Sauer lopen en ik vermoed maar is een aanname dat een ivanusec dat beter gaat doen.

23 augustus 2023 om 10:17

Idrissi terug zou opzich ook niet heel vervelend zijn maar het gaat meer om het aantal spelers dat je hebt lopen. Je hebt nu spelers dat op de vleugel kan spelen: Paixao, Ivanusec, Sauer, Minteh, Stengs, Alireza, Walemark en Dilsorun. 8 spelers voor 2 posities. Om dan ook nog Idrissi erbij te halen zou natuurlijk overdreven zijn. Krijg je de laatste 3 weg dan lijkt mij Idrissi prima om weer binnen te halen maar voor die tijd overbodig.

22 augustus 2023 om 21:53

Dacht eerder die Tsjech, die schijnt van de scoutingslijsten gehaald te zijn maar dus toch gehaald te worden

22 augustus 2023 om 21:53

Mijn broek zat vol met kak op het moment dat ik de titel las, hahahah.

22 augustus 2023 om 21:56

Inderdaad, maar die schok werd omgezet in vreugde en instemming

22 augustus 2023 om 23:23

Hooguit de mensen die alleen hier hun voetbalnieuws halen 😉

Gelukkig, idrissi moet je niet willen

Ik heb het idee dat de meeste Feyenoord supporters dit helemaal niet erg vinden..

22 augustus 2023 om 21:51

Volgens mij juist wel. Heb er genoeg gezien die in Indrissi een betere buitenspeler vinden dan wat er nu rondloopt en zijn dreiging missen. In ieder geval stellen Jahanbaksh en Stengs teleur, maar die staan doorgaans op de andere flank.

22 augustus 2023 om 21:54

Idrissi kun je er goed bij hebben, maar ik ben ook wel benieuwd hoe Sauer zich gaat ontwikkelen in de luwte achter Ivanusec. Geef die jongen maar de kans als 2e linksbuiten.

22 augustus 2023 om 21:57

Helemaal eens. Lekker met Ivanusec en Sauer daarachter. Die jongen is te jong om een heel seizoen op te bouwen, maar kan zich lekker ontwikkelen. Geen Idrissi voor nodig

22 augustus 2023 om 21:59

Als je Alireza en Dilrosun kan lozen dan wellicht maar anders is het zonde van Sauer

22 augustus 2023 om 22:18

Ook dan is het nog steeds zonde. We hebben bijna een volledig elftal aan vleugelspelers met Ivanusec erbij, er moeten er echt nog 2 of 3 weg en dan nog is Idrissi overbodig

22 augustus 2023 om 22:30

En dan nog Walemark verhuren aan een andere ploeg in de Eredivisie waar hij veel minuten kan maken. Met Ivanusec, Paixao, Stengs, Ueda, Sauer, Lingr, Minteh en zelfs nog Slory hebben we zonder die 3 nog meer dan genoeg spelers die op de vleugel kunnen spelen. Idrissi is inderdaad gewoon volstrekt overbodig en weer typisch Slot.

22 augustus 2023 om 22:43

@repuiztav: ik vind Paixao op rechts echt stukken beter,dus als je dilrosun of Alireza kunt lozen en Idrissi voor links erbij kunt krijgen dan ga je er naar mijn mening op vooruit

22 augustus 2023 om 23:11

Stengs wordt wel erg snel afgeschreven.

Idrissi begon vorig jaar ook niet geweldig.

22 augustus 2023 om 23:27

Nee hoor. Liever Ivanusec en daarachter Sauer veel kansen geven. Paixao kan op 2 kanten, Stengs ook als het moet. Dilrosun en Alireeza laten vertrekken. Walemark geloof ik nog wel in om een of andere reden, zou ik verhuren.

Sevilla zal wel een som hebben geëist voor de huur, snap dat je dat niet doet met ook Sauer achter de hand

Misschien gaat Idrissi wel.terug naar AZ nu Karlson weg gaat

Nou net zo verveld als de RVC van Ajax zo te lezen.

Godver voetbalzone. Ik schrik me kapot. Dacht dat het om een van de aanwinsten van vandaag ging.

22 augustus 2023 om 21:52

Ik trapte er ook in. Maar met de nieuwe linksbuiten snap ik wel dat je Idrissi niet meer nodig hebt.

22 augustus 2023 om 22:56

Idrissi hebben ze gewoon achter de hand gehouden.

Hahaha, wat een clickbait. Feyenoorders leven jullie nog?

22 augustus 2023 om 22:22

Hehe, Voetbalzone had ons mooi te pakken.
On: Ben ik dan een van de weinige die in Idrissi toch een welkome versterking zag? Vorig jaar gewoon onze beste vleugelaanvaller van het seizoen...?

22 augustus 2023 om 23:18

@fr-4life: nee hoor. Idrissi van harte welkom wat mij betreft ..zolang dat niet betekent dat Ivanusec niet doorgaat

23 augustus 2023 om 16:08

En welke posities waren de zwakste vorige seizoen? Juist, de vleugels!!!!

Idrissi lifte mee op het succes van Hartman, hancko, trauner, Geertruida, kokcu, Wieffer, szymanski en gimenez.

Sauer zit na een halve wedstrijd al op 25% van de eredivisie goals van Idrissi vorig jaar.
Heeft een paar leuke wedstrijden gehad gevolgd door wedstrijden waar die een 4/5 scoorde. Verpeste meer acties en had meer balverlies dan dat er goed ging.

Zelfs dilrosun scoorde meer als hem!!! Dat moet ook wat zeggen.

Ivanusec Sauer paixao, dilrosun, lingr kunnen allemaal de linkerkant invullen als je wat gaat schuiven met spelers. Idrissi is totaal overbodig, heeft niet genoeg kwaliteit en zal alleen maar Sauer in de weg staan terwijl die makkelijk (ALS WISSELSPELER) de statistieken van Idrissi kan evenaren of zelfs verbeteren.

Nou ja zeg, wat een gezeik weer, had m graag erbij gezien .

Gelukkig maar voor Feyenoord, goed gehandeld door de RVC want zo'n speler voegt helemaal niks toe als je Ivanusec straks binnen hebt.

Die snappen het!!!

Goed nieuws. We zitten niet te wachten op Idrissi. We hebben al genoeg matige vleugelspelers waar we vanaf willen.

Met ivanusec en die middenvelder van slavia hebben ze wel genoeg toch lijkt me. Ben er niet heel rouwig om dat die niet komt al valt stengs me ook zwaar tegen

Denk niet dat Sevilla nog snel een speler gaat proberen te verkopen aan een Nederlandse ploeg haha. Al de tweede deal die klapt door een RvC

Vind totaal niet erg als Ivanusec echt komt. Heb je echt geen vleugel speler extra nodig. Zeker niet Idrissi…..

Ik kreeg haast een hartverzakking!
Ik dacht serieus dat het over Ivanusec ging
Gelukkig is t maar Idrissi

Jeemig, wat een kop en dat als pushbericht. Schone onderbroek nodig hier. Dat Idrissi niet doorgaat lijkt me niet meer dan logisch als Lingr en Ivanusec komen...

22 augustus 2023 om 22:44

Best slim van voetbalzone

Heel verstandig. Idrissi zou de ontwikkeling van Sauer in de weg lopen. Opleiden voor anderen hebben we de laatste jaren iets te wel gedaan.

Helemaal niet erg. kan Ivanusec op links met Sauer erachter en Lingr aanvallend op t middenveld.

Zo ik dacht dat het ging over Ivanusec. Dat Idrissi niet komt vind ik topnieuws. Hele matige buitenspeler. Zie Ivanusec basis en Sauer back up. Meer dan prima.

Los van of wij Feyenoorders hier blij mee zijn of niet, is het toch jammer om te zien hoe Feyenoord eindeloos moet bakkeleien over een miljoen extra/extra voorwaarden of niet, terwijl Ajax (en tot op zekere hoogte PSV) veel makkelijker geld uitgeven.

22 augustus 2023 om 22:02

Dilrosun. Alireza. Paixao. Sauer ivanusec. Stengs kunnen op zijn positie. Vind het niet raar dat de rvc zegt verkoop er daar eerst maar een paar van.

22 augustus 2023 om 22:07

Hallo ... wake up ...

Wij hebben dit jaar 4x (bijna) 10 mln uitgegeven aan versterkingen. Dat hebben we nooit eerder in de historie gedaan.

Een enorm gat dicht je niet in 1 jaar,

22 augustus 2023 om 22:09

Er is 40 miljoen uitgegeven deze zomer, waarvan 20 aan middelmaat die Slot zo nodig moest hebben en 10 voor een reserve spits.
Vind je het gek dat de RvC even op de rem trapt, zeker met zoveel opties voorin

22 augustus 2023 om 22:12

Makkelijker geld uit kunnen geven betekent niet direct betere aankopen, dus daar zou ik mij niet blind op staren. Toen Ajax echt begon met flink investeren (in o.a. Tadic en Blind) ging het goed. Heb het idee dat de aanwezigheid van veel geld de club daarna juist steeds meer tegen is gaan werken. De nonchalance waarmee wij vorige jaar en nu een nieuwe TD weer tientallen miljoenen uit laten geven vind ik stuitend. Laat zo'n TD zich eerst maar bewijzen met 30 a 40 miljoen en zijn eigen geld verdienen/waarde bewijzen.

Hadden ze ook wel bij Stengs mogen doen.

Paixao, Sauer en Ivanusec. Kunnen alle 3 linksbuiten spelen dus onzin om miljoenen uit te geven voor Idrissi. Prima aktie RvC!

Dit hadden ze ook met stengs moeten doen, wat een geldverspilling is dat! Slapzak eerste klas in het veld. 1 ding is zeker slot moet zich niet bemoeien met transfers, stengs en zerrouki onder andere, even 14 miljoen weggegooid

En hopelijk laat de RvC zich niet gek maken door Slot en houden ze voet bij stuk.

Slot heeft deze zomer tig miljoen uitgegeven aan middelmaat, dat heeft de club al genoeg gekost.

Daarnaast staat Idrissi het wondertalent Sauer in de weg.

Idrissi halen is pure kapitaalvernietiging

Oke vaak is heel laag maar deze clickbait titel hebben ze goed uitgekozen.

Ik trap bijna nooit in clickbait van VZ. Bijna nooit... phew.

Kan me dus absoluut niet voorstellen dat o.a. prestatiebonussen de reden zijn om zo'n transfer te blokkeren. In dat geval haal je namelijk zelf ook een flinke zak geld binnen en als je met zo'n clausule de transfersom (of huursom) kunt drukken zit er weinig risico in. Des te meer kan ik me wel voorstellen dat ze deze transfer ff in de wachtkamer zetten aangezien ze af willen van Jahanbaksh, Dilrosun en blijkbaar ook Walemark.

Iedereen zeikt Idrissi af, maar hij was vorig jaar wel een paar keer super belangrijk. Iets meer respect mag hij ook wel, vind ik.

Ik heb niet super vaak naar Feyenoord gekeken vorig seizoen. Maar in de wedstrijden die ik wel heb gezien, vond ik Idrissi altijd wel heel gevaarlijk. Ging ook vaak buitenom ipv continu binnendoor.

Gelukkig let de RvC bij Feyenoord ook op. Idrissi zou je als Feyenoord zijnde überhaupt al niet meer moeten willen, die heeft simpelweg het niveau niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren