Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na Ismael Saibari nog een verlenging op komst? ‘PSV opent gesprekken’

Laatste update:

PSV is met Johan Bakayoko in gesprek over een contractverlenging, zo weet Rik Elfrink, journalist van het Eindhovens Dagblad maandagavond laat te melden.

De huidige verbintenis van de Belgische vleugelaanvaller loopt door tot medio 2026, als het aan PSV ligt tekent de aanvaller spoedig een contract dat hem langer aan de club bindt.

PSV hoopt met de contractverlenging geïnteresseerde clubs af te schrikken. Afgelopen transferzomer toonden Burnley, Brentford, Paris Saint-Germain en Napoli interesse in Bakayoko, die toch besloot om in Eindhoven te blijven.

Desondanks trok PSV een geduchte concurrent aan voor Bakayoko. Hirving Lozano werd in de laatste week van de transferperiode voor vijftien miljoen euro overgenomen van de Napolitanen. Tot dusver wisselen hij en Bakayoko elkaar onder Peter Bosz constant af op de rechtsbuitenpositie.

Isaac Babadi
PSV wil ook nog altijd de verbintenis van toptalent Isaac Babadi verlengen. De achttienjarige middenvelder ligt tot medio 2024 vast en de Eindhovense club vreest daarom een transfervrij vertrek. Babadi zelf zou geen haast hebben met het zetten van zijn handtekening.

De creatieve middenvelder begon voortvarend aan het seizoen en stond zelfs in de basis in het duel om de Johan Cruijff Schaal (0-1 winst). Toch zag hij hoe later in de transferperiode Malik Tillman werd aangetrokken en ook Guus Til herstelde van zijn blessure. Met Ismael Saibari erbij staat Babadi nu vierde in de pikorde en wil daarom zijn contract niet verlengen. Met Saibari wist PSV onlangs wel te verlengen. Hij ligt nu vast tot medio 2028 in het Philips Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat Babadi gaat verlengen is nog niet zo zeker. Bakayoko zou wel verlengen aangezien zijn uitspraken vorig seizoen, zijn kansen komen nog wel. Lozano is op dit moment simpelweg beter.

3 oktober 2023 om 09:53

Maar het kan zijn dat zijn uitspraken van vorig seizoen niet meer overeenkomen met zijn gevoel van nu. Hij had verwacht onbetwiste basisspeler te zijn, maar met Lozana gaat zijn speeltijd drastisch naar beneden. Benieuwd hoe hij er nu over denkt.

3 oktober 2023 om 09:57

Ook de komst van Lozano zag ie destijds niet als issue. Hij staat momenteel ook nog vaak genoeg op het veld. Dit soort concurrentie zal bij grotere clubs niet anders zijn.

3 oktober 2023 om 10:05

“hij staat momenteel ook nog vaak genoeg op het veld”. En daar is dan ook alles mee gezegd vooralsnog. Hij bakt er veel minder van dan voor de komst van Lozano.

3 oktober 2023 om 10:09

PSVChamps: Dat ie dat niet als issue zag kan. Verleden tijd misschien idd. En bij een grote club op de bank met meer salaris is toch veel lekkerder zitten 😉

3 oktober 2023 om 12:54

@psvchamps - Maar goed, die jongen kan z'n salaris in het buitenland misschien wel verdubbelen. Dan zit zo'n bank toch iets beter.

3 oktober 2023 om 09:55

Duurt lang met Isaac hopelijk tekent hij bij. Vind hem wel een talent. Johan Bakayoko is heel goed kan me voor stellen dat de top clubs niet slapen.

3 oktober 2023 om 09:56

Tja, jammer, maar ik zou ook niet teveel energie in een Babadi gaan steken. Ik snap dat het om geld gaat, maar op een bepaald moment is het ook "graag of niet..". Wellicht moet ie eens met Saibari of Bakayoko koffie gaan drinken en eens luisteren naar jongens die wat verstandiger zijn.

3 oktober 2023 om 10:19

Het gaat niet alleen om geld, het gaat ook om kansen. PSV heeft spelers aangetrokken die op de positie van Babadi spelen en steeds vaker de voorkeur hebben. Dus wordt het steeds vaker banken voor hem terwijl hij nu wil spelen. Dan is een vertrek wellicht een goede optie.

3 oktober 2023 om 10:44

Self fulfilling prophecy. Zolang hij niet verlengd en om het gaat om de euro's, mag hij lekker plaats nemen op de bank. Daar gaat hij ook niet vanaf komen aangezien Bosz wil bouwen aan een team en zijn visie op langer dan een jaar heeft gezet.

3 oktober 2023 om 10:51

Dat krijg je bij een (Nederlandse) topclub. Dat probleem van concurrentie zal hij altijd hebben, al helemaal als hij vervolgens vertrekt naar een club waar ze hem meer betalen. Wat dat betreft kan hij het voorbeeld nemen van Lang die zelfs aangegeven heeft dat PSV meer buitenspelers moest halen voor de concurrentie.

3 oktober 2023 om 11:02

@speedyafc,

Op zich snap ik je punt, want dat zie je ook bij andere clubs dat eigen jeugdspelers geblokeerd worden door aankopen. Echter in dit geval klopt het niet helemaal in de zin dat PSV al erg lang bezig is met verlengen en al lang bezig was voordat uberhaupt de nieuwe spelers waren aangetrokken.

De zaakwaarnemer van Babadi heeft dollartekens in zijn ogen en wil cashen en zoals zo vaak zijn jonge spelers daar gevoelig voor.

3 oktober 2023 om 11:16

Toen Psv met de contractbesprekingen begon was die concurrentie er nog niet. Toen wilde hij ook niet tekenen. Dus wel degelijk geld.

3 oktober 2023 om 12:24

@psvgillingham, makkelijk praten voor een Lang natuurlijk. Hij komt als topaankoop en ervaren speler die ook in de spits en het middenveld kan spelen. Hij weet ook wel dat aankopen niet ten koste gaat van zijn speeltijd maar van Baka, Til, Babadi, Vertessen etc

3 oktober 2023 om 09:56

Reken er maar op dat Babadi niet bij gaat tekenen. Klassiek verhaal van een talent met aflopend contract die al lang vanuit het buitenland signalen van interesse (met bijbehorend dik contract) heeft ontvangen. Beetje rekken, beetje doen alsof je wil onderhandelen en dan op 1 januari in het buitenland tekenen.

3 oktober 2023 om 09:58

Precies, dat druipt er wel een beetje vanaf.... Zou er ook niet teveel energie meer in steken.

3 oktober 2023 om 10:01

Toch leek dat bij Geertruida ook een lange tijd zo te gaan, totdat hij ineens bijtekende. Dus het kan altijd nog.

3 oktober 2023 om 10:10

Kan idd. Maar ken ook genoeg vb waar het toch anders ging 😉

3 oktober 2023 om 10:20

Het kan altijd echter we weten pas achteraf wat er afgesproken is met Geertruida.

Het kan zomaar zijn dat hij dezelfde deal gemaakt heeft als Kokcu destijds bij zijn verlenging deed.

3 oktober 2023 om 10:25

Alleen is Geertruida één van de grote mannen bij Feyenoord en een local hero. Daarentegen heeft Babadi vrij weinig uitzicht op speelminuten.

3 oktober 2023 om 12:57

Ik zie het inderdaad ook niet gebeuren. Meestal treuzelen ze zodat ze niet volledig afgeserveerd worden en nog aan spelen toekomen ergens.

3 oktober 2023 om 13:25

Vind dat wel beetje naïef.

In de eerste paar wedstrijden zagen we zijn talent. Het is echt een hele goede speler lijkt het. Alleen heeft PSV gewoon teveel spelers. Zeker ook op zijn positie,
Saibari, Til, Tillman en dan babadi? Niet in deze volgorde, maar goed dan ga je toch denken hoeveel minuten ga je krijgen?

3 oktober 2023 om 12:41

Babadi is er een van de lange adem. Als 'ie heeft verlengd zal hij ook weer meer speeltijd gaan krijgen.

3 oktober 2023 om 13:36

Zoveel beter is lozano op dit moment zeker niet, Bakayoko is veel dreigender wat ik.nu gezien heb.

Interesse de kop indrukken of gewoon meer kunnen vragen?! Ik denk het laatste. PSV is ook niet gek, tuurlijk probeer je het.

D'n Bak is zoveel beter dan Lozano, hopelijk blijft hij zijn kansen blijven krijgen en pakken. Verder hoop ik dat PSV geen alternatief voor Schouten gaan aantrekken maar Tygo Landt zijn kansen gaat geven, wat goed is komt snel en leeftijd speelt niet zo'n rol. Ook de contractsituatie van Babadi baart me zorgen, hij krijgt echt te weinig speeltijd om hem een goed gevoel te geven bij te tekenen. Als Babadi niet bijtekend dan wordt ons met Ihattaren, Simons en Babadi gewoon meer dan 150 miljoen euro door de neus geboord ......

3 oktober 2023 om 11:19

Waarom is “dn bak” beter dan lozano? Beide laten nog te weinig zien. Ervaring spreekt toch in het voordeel van lozano op dit moment net als wat gif dat baka echt mist. Land als enige cvm is ook kansloos als je ziet hoeveel sangare en schouten onderscheppen.

3 oktober 2023 om 12:01

Weet je wat de overeenkomst is tussen alle drie? Ihattaren, Simons en mogelijk Babadi? Dat ze allemaal zelf verantwoordelijk waren voor de situatie zoals die zich uiteindelijk af heeft gespeeld.
Als die niet bijtekent, tekent 'ie niet bij. Simpel. Gaat ie maar lekker naar het buitenland en zien we hem over een aantal jaren weer terug.

3 oktober 2023 om 13:01

@woenselaar - Het grote verschil is echter dat Simons ook daadwerkelijk een reden had om niet bij te tekenen. Die heeft bij PSV geexcelleerd. Dat hebben Ihattaren en Babadi niet echt. Ihattaren liet flitsen van z'n talent zien en het begin was veelbelovend. Babadi heeft eigenlijk hetzelfde. Nu kan ik over de daadwerkelijke kwaliteiten van Babadi niet echt een oordeel vellen, maar we kunnen inmiddels achteraf wel stellen dat Simons een veel groter talent is dan Ihattaren. Ook als je omstandigheden even weg zou denken.

3 oktober 2023 om 13:09

Oh absoluut. Simons was de architect van zijn eigen succes (sportief & financieel). Waar Ihattaren en Babadi zich vooral laten leiden op financieel vlak door 'adviseurs', die ogenschijnlijk niet het beste met ze voor hebben op sportief vlak.

Als Babadi nu bijtekent had hij direct een flinke verhoging gekregen en meer speeltijd. Volgende zomer hadden ze dan nogmaals verlengd met een nog beter financieel plaatje. Ik snap de motieven van zulke gasten niet zo goed.

Goede actie. Perfect voorbeeld hoe het moet gaan. Zo bouw je extra kapitaal op. Bij Depay, Malen, Gakpo etc ging het ook zo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren