Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-uitblinker oogst lof: ‘Hij is zo verschrikkelijk dominant aan de bal’

Laatste update:

Voorafgaand aan de topper tussen PSV en Ajax werd er veel gesproken over de vier ‘cowboys’ bij PSV voorin. Donyell Malen was met de gelijkmaker in het in 1-1 geëindigde duel weer van levensbelang voor de Eindhovenaren, maar ook Mohamed Ihattaren kreeg de handen in het Philips Stadion op elkaar met een aantal fraaie acties. Arnold Bruggink wees de jongeling na afloop van de wedstrijd aan als een van de absolute smaakmakers.

“Die jongen is zeventien jaar, maar hij is zo verschrikkelijk dominant en zeker aan de bal. Dat is echt een genot om naar te kijken. Dit was een van de eerste keren dat ik hem echt live in het stadion heb zien spelen, maar het lef waarmee hij speelt was echt fantastisch om te zien”, analyseert de voormalige aanvaller van onder meer PSV bij FOX Sports.

In the Zone | Ihattaren reageert met HEERLIJKE dis op Jack van Gelder!

Ihattaren creëerde een aantal goede kansen voor zijn medespelers en was zelf ook dicht bij een doelpunt toen hij een vrije trap richting de rechterkruising stuurde. Ajax-doelman André Onana lette echter goed op en wist de bal uit zijn doel te houden: “Die vrije trap van hem gaat er denk ik echt bij negentig procent van de keepers in, dat was dé perfecte vrije trap. Onana pakt hem uiteindelijk echter fantastisch”, gaat Bruggink, die ook lovend is over de Kameroener, verder.

“Hij had ook maar drie man in de muur gezet waardoor hij heel goed zicht had op de bal en er ook niet zo veel kon gebeuren voor hem. Onana is natuurlijk ook een echte topkeeper. Het mooie aan hem vind ik dat je hem ook drie man in de muur ziet zetten zonder dat er onrust is. Meestal staat een keeper onrustig in de goal, maar Onana zet er drie neer en gaat gewoon staan van ‘als de bal op me af komt pak ik hem wel’.”

Vind jij dat Mohamed Ihattaren de beste speler aan de kant van PSV was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zo dat hij absolute wereldtop wordt. Aan zijn aanleg zal het niet liggen. Hopen dat hij blessurevrij blijft en helder in zn koppie.

Wat speelt hij volwassen met zijn overzicht, heeft hij een geweldige techniek, is snel met de bal en een heel goede trap. Alle ingrediënten zijn er iig.

22 september 2019 om 19:11

Wereldtop zou mooi zijn, maar zijn er vele voor hem geweest die verschrikkelijk veel talent hadden maar er niet alles uit hebben gehaald.
Aissatti, Bakkali, Afellay en die jongen die bij ons bij het tweede speelt zijn wel aardige voorbeelden.

22 september 2019 om 19:17

Afellay heeft bij Barcelona gezeten zat tegen de basis aan maar raakte daarna keer op keer zwaar geblesseerd ook hij had niet zoveel talent als Ihattaren. Die andere 2 komen ook niet in de buurt.

22 september 2019 om 19:21

@jaweltog er zijn ook weinig Estlanders die de wereldtop hebben gehaald maar ooit zal er een zijn die dat lukt. hetzelfde geld voor een Marrokkko, ooit zal er een speler uit dat land de wereldtop halen en deze Ihatarran lijkt daar zeker de potentie voor te hebben

22 september 2019 om 19:24

En zo zijn er ook altijd zat jongens die het wel haalde. Deze jongen kan je niet vergelijken met Aissatti of Bakkali, zit een totaal andere kop op en meer talent. Kijk eens hoe rustig die blijft over dat eeuwige gemekker over voor welk land hij moet kiezen. Ihattaren was vandaag fantastisch met als hoogtepunt zijn dribbel naar de achterlijn waar die megakans van Bruma uitkwam.

22 september 2019 om 19:36

Bij Aissatti en Bakkali was het ook een enorme surplus aan puur talent, Aissatti met 17 maakte minuten in misschien wel sterkste PSV elftal van deze eeuw. In CL ook met net 17 al minuten als ik me niet vergis, had ook talent in overvloed. Uiteindelijk gaan we het zien, de 3 namen die hij noemt waren net als Ihattaren buitencategorie talenten. Hopelijk kijken we over 15 jaar terug op Ihattaren als wereldtopper en niet als wereldtalent.

22 september 2019 om 19:38

@wolterx maar omdat die jongens uit hetzelfde land komen wil dat niet zegge ndat Ihatarran hetzelfde lot wacht. Bazoer heeft het ook niet gered in de top maar Frenkie De Jong wel. twee spelers uit hetzelfde land maar beiden met een heel ander carriere verloop. daarom zegt de vergelijking tussen Ihatarran tussen Afellay en Aissati mij echt helemaal niks

22 september 2019 om 19:45

Ik heb het nergens over afkomst, ga alleen in op de namen die hij noemt. Zijn 4 spelers die met 17 de wereld aan hun voeten hebben (of hadden) liggen. Gemeenschappelijke deler hier is dat Ihattaren, Affelay, Aissatti en Bakkali alle 4 enorm getalenteerde talenten van buitencategorie waren of zijn. Maar dat is geen garantie een wereldspeler te worden, dat is oorspronkelijke punt van bovenstaande ook. Jij bent hier degene die afkomst erin betrekt.

22 september 2019 om 19:51

@wolterx zo kwam het op mij over inderdaad maar dan heb ik je verkeerd begrepen. vaak maken mensen wel puur op afkomst zo een vergelijking. ik moet wel zeggen dat ik Ihatarran talentvoller vind als Affelay destijds. dat vond ik een beetje postbode voetballer die heel veel liep met de bal. Aissatti was idd wel een hele veelzijdige speler en Bakkali was ook een groot talent met een geweldige techniek

22 september 2019 om 21:21

Ik voorspel ook geen toekomst, omdat ze het hetzelfde land komen.Dacht al wanneer gaat deze opmerking komen, heeft niet al te lang geduurd. Ik hoop dat deze heel ver gaat komen, alleen het kan ook niet zo lopen zoals de voorbeelden die ik hierboven vermeld.

22 september 2019 om 23:14

Aissatti voetbalde echt al heel jong al heel lekker.

Man van de wedstrijd naar mijn mening, was de enige die er met wat flitsende acties echt bovenuit stak. Hoe makkelijk die jongen passeert is een genot voor het oog. Ben het trouwens volledig met Perez eens dat ze die jongen met rust moeten laten, wil zich nu gewoon op de gezondheid van zijn vader focussen dus die keuze komt later wel.

Als Ajacied vond ik Ihattaren van alle spelers die vandaag speelminuten maakte (zowel van PSV als Ajax) het beste. Het was geen superwedstrijd of wat dan ook, maar Ihattaren speelde gewoon goed en had meerdere fraaie momenten. Hopelijk blijft hij zich zo door ontwikkelen en weet de Knvb Ihattaren over te halen om voor het Nederlands elftal te kiezen.

22 september 2019 om 19:18

Moet eerlijk kleur bekennen, ik wachtte deze wedstrijd eerst af voordat ik mee ging in de "hype" maar inderdaad, wat een speler. Heerlijke acties, Nico die toch echt ze handen vol aan hem had. Ik blijf het raar vinden dat hij bijvoorbeeld begin van het seizoen op de tribune zat (JC schaal). Wat zou de switch zijn geweest?

22 september 2019 om 19:19

Vond Ihattaren met zijn inzicht juist niet zijn beste pot spelen, was wel met Viergever, Dest en Veltman beste maar kan veel beter. Zeker eerste helft maakte hij paar keer hele vreemde keuze in overtalsituaties, zelf schieten waar er iemand ongedekt overheen kwam in 4 tegen 2 moment was daar kenmerkend voor. Van de aanvallende spelers wel nogsteeds de beste maar hij heeft veel betere wedstrijden gespeeld. Die solo was wel echt klasse, zet daar echt Tagliafico even voor lul en dan inhouden en goed voorgeven. Prachtig gedaan.

22 september 2019 om 20:17

Raar he als je als 17 jarige jongen je eerste topper tegen ajax speelt en de weken voor de topper de meest besproken voetballer van heel nederland bent. Constant journalisten je onder druk zetten, overal roddels over je rondgaan, Bij pauw, Jinek, Vtbl, veronica inside constant onderwerp van gesprek bent. Ondertussen zit hij met de enorme stress dat zijn vader ziek is. Ga er dan maar eens staan tegen Ajax. En nog onder die omstandigheden was hij de beste van het veld. Waar gaat dat eindigen met deze jongen?

22 september 2019 om 20:38

Mee eens dat hij een aantal verkeerde keuzes maakte, maar ik schrok ook hoe makkelijk hij o.a Nico echt te kijk zette en een aantal keren zo het strafschopgebied in dribbelde.

Goede speler waarom hebben ze Doan gehaald? Hadden beter iemand kunnen halen voor de plek van Rosario

22 september 2019 om 19:09

Totaal andere spelers. Doan is een buitenspeler.

22 september 2019 om 19:28

Ze hebben nog Thomas en Afellay die eraan komen voor die plek. Gezien je Guti Thomas Afellay, Mitroglou en Lammers mist vind ik 1-1 een prima resultaat. De rek is er nog lang niet uit. Doan heeft gewoon erg veel concurrentie voorin.

Die Poll..ik vond hem niet alleen de beste man aan PSV kant maar van alle spelers, Tjonge, wat een voetbal en die jongen is nog zo jong.heerlijk die acties,

Allemaal leuk en aardig wat er over Ihattaren wordt beschreven. Maar men is veel heel snel lyrisch. Typisch nederlands. Ene Ismail Aisatti maakte dubuteerde ook een zere jonge leeftijd ook zelfs in de cl speelde Pirlo uit de wedstrijd. Kijk hoe het nu met hem gaat en waar hij nu speelt en waar die afgelopen jaren heeft gespeeld. En Aissati was echt een heel groot talent. In het begin ben je als voetballer onbevangen speelde met weinig druk daarna moet je presteren en keuzes maken. Dat kan slecht uitpakken. Laten we maar afwachten hoe het voor Mo gaat uitpakken.

22 september 2019 om 19:40

@voetbalexper zo ging het toch ook met Frenkie en De Ligt? waarom moeten we dan met Ihatarran opeens voorzichtiger zijn? wat hebben Afellay en Aissatti overigens met Ihatarran te maken? ze komen uit hetzelfde land en daarmee is alles gezegd. aan Frenkie De Jong werd toch ook niet getwijfeld omdat Bazoer en Riedewald het niet hebben gered in de top? ook drie spelers uit hetzelfde land

22 september 2019 om 19:47

Alsof die slag om pols er met Frenkie en De Ligt niet was? Frenkie kon niets zijn want was met 20 geen basisspeler, in begin de columns dat hij een hype was etc. De Ligt zelfde toch, die is ook meermaals met grond gelijk gemaakt. Maar als je uiteindelijk de stap van toptalent naar topspeler maakt is iedereen fan. Zo werkt dat nu eenmaal.

22 september 2019 om 19:49

@wolterx daar heb je wel een punt inderdaad. ik vind alleen die vergelijking met andere Marokkaanse spelers altijd minder relevant. er zijn ook genoeg Nederlandse talenten geweest die hun potentie niet hebben ingelost maar als het toevallig Marokkaanse jongens zijn is het opeens een gebrek aan mentaliteit waar ze letterlijk allemaal last van hebben als ik veel mensen moet geloven. daarmee doel ik overigens niet op jou

22 september 2019 om 20:41

Je doelt op mij. Maar je snapt me punt niet. Ismail en mohamed hebben beide een Marokkaanse roots klopt maar dat doel ik het niet op. Als je goed leest heb ik het helemaal niet Over marokaanse voetballers of hun mentaliteit. Ik noemde Ismail aissati maar ik had net zo goed aras ozbiliz kunnen noemen of vooruit gregory der wiel ricardo van Rhijn stefano denswill of jetro Willems. Voetballers die op een jonge leeftijd zijn bewierookt maar jaren later hoor je weinig van ze..

22 september 2019 om 20:44

Ik snap je punt, de vergelijkingen met Marokkaanse spelers zou er inderdaad niks mee te maken moeten hebben.maar gezien het feit dat Psv's laatste 6 Marokkaanse spelers die ze in de gelederen hadden nou juist die 6 toptalenten zijn, en waar ook iedereen van dacht dat ze de wereldtop zouden bereiken, is er wel een punt. Afellay, Aisatti, Bakkali, Maher, Amrabat, Mokhtar.dan zijn de laatste Marokkaanse spelers die in PSV 1 zijn doorgebroken.allemaal met ongelooflijke potentie toegedicht. Het is dan ook heel bizar dat er 6 spelers met zulke kwaliteiten eigenlijk allemaal mislukken of zijn ware potentie niet waarmaken. Afellay is dan de enige die het nog redelijk heeft waargemaakt, maar ook daar zat meer in.dus niet heel raar dat deze namen worden genoemd als er een volgend Marokkaans supertalent bij PSV opstaat. Is net alsof we voor de 6e keer een flashback hebben. Overigens denk ik dat het deze keer wel goed zit als je Ihattaren zo ziet en hoort praten. Die komt er wel. Maar dat dacht ik destijds ook echt bij Aisatti en Bakkali vooral....heeft dan ook niks met rascisme of iets dergelijks te maken dat de meerderheid deze namen als vergelijking gebruikt. Als we de feiten erbij pakken is het slagingspercentage gewoon lager bij super talenten als het een Marokkaanse jonge betreft. Puur gebasseerd op het verleden van zulke talenten bij Psv.daarnaast vergelijken ze zichzelf ook het liefst met een Marokkaanse speler, dus het mes snijd aan 2 kanten.

22 september 2019 om 21:06

@voetbalexper ik doelde ook niet op jou maar meer over de gemiddelde beeldvorming die er heerst dat alle Marokkaanse spelers een slechte mentaliteit hebben omdat ze de top niet halen. ik denk gewoon dat er minder Marokkaanse toptalenten zijn geweest als Nederlandse toptalenten de afgelopen paar decennia en dat dat beeld daarom kan vertekenen. er zijn namelijk ook genoeg Nederlandse toptalenten geweest die de top niet hebben gehaald

22 september 2019 om 21:08

@payleep ik denk niet dat het slagingspercentage perse lager ligt. ik denk dat de Nederlandse talenten hier gewoon in de meerderheid zijn en dat het gemiddelde daarom hoger ligt bij Nederlandse talenten dan bij Marokkaanse talenten

Was zeker in de tweede helft goed op dreef, maar verloor in de eerste helft wel een paar keer het overzicht in de counters. Wel mooi dat hij en Dest als twee jongste pikkies enorm onbevangen doch volwassen speelde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren