Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV-target baalt nog nog altijd van mislopen transfer: ‘Ik had daar gepast’

Laatste update:

Aster Vranckx leek afgelopen zomer hard op weg naar PSV. De middenvelder liet weten open te staan voor een transfer naar het Philips Stadion, maar staat ook dit seizoen nog onder contract bij VfL Wolfsburg. Gelukkig is de Belg echter niet, daar hij dit seizoen pas tachtig speelminuten maakte.

Vranckx was afgelopen transferwindow nadrukkelijk in beeld bij PSV om Ibrahim Sangaré op te volgen. De Ivoriaanse ster vertrok uiteindelijk naar Nottingham Forest, maar Vranckx bleef zitten omdat de clubs niet tot een akkoord kwamen. PSV heeft met het aantrekken van Jerdy Schouten een vervanger gehaald voor Sangaré, al is het niet uitgesloten dat de club zich in de toekomst alsnog gaat melden voor Vranckx.

"Ik had positieve gesprekken met PSV en Fiorentina", blikt de 21-jarige centrale middenvelder, die ook in een aanvallendere rol kan spelen, terug. "Dat waren ploegen waar ik had gepast. Ik wilde vertrekken, op zoek naar speelminuten en vertrouwen." Vorig seizoen werd hij verhuurd aan AC Milan, maar een (regelmatige) basisklant was hij daar niet. In totaal kwam hij 318 minuten uit voor i Rossoneri, inclusief een duel in de Coppa Italia.

PSV wilde Vranckx overnemen, maar Wolfsburg hield voet bij stuk. Vranckx hoopte dit seizoen op regelmatige speelminuten, waar het nog niet van is gekomen. Onder trainer Niko Kovac kwam hij in vijf wedstrijden in actie met een totaal van 80 speelminuten. Kovac geeft centraal op het middenveld steevast de voorkeur aan Mattias Svanberg en Maximilian Arnold.

"Deze periode maakt me mentaal sterker", gaat Vranckx verder. "Ik besef dat je nooit zomaar iets krijgt als profvoetballer, je moet ervoor werken. Dit is een moeilijke fase in mijn carrière waar ik doorheen moet. Ik ben vijf keer ingevallen, waarvan drie keer tien minuten voor tijd toen we al op voorsprong stonden. Daar kan je niet op oordelen."

Een winters vertrek behoort wat Vranckx betreft dan ook tot de mogelijkheden. "Ik ben nog niet naar de trainer gestapt. De ploeg draait goed, dan snap ik dat je niet gaat veranderen. Ik moet alles geven en dan gaan mijn kansen komen. Gebeurt dat niet, dan moet ik uitkijken naar een andere club. Ik ben jong, ik wil spelen. Zeker met het komende EK in gedachten."

Het Eindhovens Dagblad meldde eind september dat Vranckx nog altijd op de radar staat bij PSV. Trainer Peter Bosz liet zich zelfs uit over de positie van de Belg. "Als een echt pure nummer zes zie ik hem niet. Ook hij is meer een loper. Zoals Jerdy Schouten bij ons speelt, dat is een heel moeilijke positie om goed in te vullen.” Vranckx kan ook uit de voeten als nummer 8 en 10.

Vranckx mag zich inmiddels tweevoudig Rode Duivel noemen. In juni van dit jaar kwam hij in actie tegen zowel Oostenrijk (1-1) als Estland (0-3 winst). In het laatste duel was hij bovendien goed voor een assist.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou haal maar op in de winter. Kan Til mooi vertrekken aangezien er toch gemoeg keuze op 10 is.

13 oktober 2023 om 17:50

Vind het toch altijd wel heel bijzonder hoe weinig waardering jongens als Til en Klaassen bijvoorbeeld krijgen. Zo iemand is toch ideaal in je selectie? Geen gezeur, hard werken en een flink neusje voor de goal. Voor de basis is het natuurlijk niet veel, maar als 12e man kun je mijn inziens bijna geen betere alternatieven hebben

13 oktober 2023 om 18:02

Ja dat begrijpelijk ook niet, Til heeft een geweldige mentaliteit scoort relatief veel, deed dat bij AZ maar ook bij Feijenoord, en nu bij PSV, snap niet dat mensen dat niet waarderen. Gelukkig heeft Bosz meer verstand van voetbal.

13 oktober 2023 om 18:31

Misschien in een moeizaam scorend team. In dit PSV zijn de goals van Til niet nodig, en voetballend is het gewoon pijnlijk om te zien. Klaassen was ook nog wel wat beter dan Til.

13 oktober 2023 om 19:03

@benzema: deze speler zal voetballend ook niet zo fantastisch zijn,gezien hij bij zowel Milan als Wolfsburg gewoon een simpele wisselspeler is

13 oktober 2023 om 19:25

Til heeft toch niks met Vranckx te maken?

Die gaat PSV dus ophalen in de winter. Er mist nog een goede back-up voor Schouten en Vranckx lijkt dus ook naar PSV te willen komen. 1+1=2

13 oktober 2023 om 17:49

Volgens mij is Vranckx wel een 8 dus ik weet niet of het 1 op 1 een vervanger/back up is van schouten

13 oktober 2023 om 18:10

Eerder een 8 inderdaad met offensieve impulsen.

13 oktober 2023 om 19:27

Ik snap de hype onder PSV supporters eerlijk gezegd nog niet helemaal. Het lijkt er vooral op dat veel mensen hem graag zien komen omdat hij zelf graag naar PSV lijkt te willen. Maar hij heeft na zijn vertrek uit Belgie toch nergens echt een onuitwisbare indruk achter gelaten? Buiten dat is hij ook helemaal geen 6 natuurlijk, wat Bosz laatst ook al aangaf. Eerder backup van Veerman dan van Schouten.

Ik zie hem graag komen, maar op veel speelminuten hoeft hij nu ook bij PSV niet te rekenen. Schouten en Veerman zijn zekerheidjes die als eerste op het formulier staan.

Het is duidelijk geen nummer 6 en dan hoeft hij van mij ook niet te komen. Saibari kan zich op 8 ontwikkelen tot een hele goede speler. Verder komt Tygo Land er ook aan. Die moeten Veerman op den duur wel kunnen opvolgen. Op 10 staat Til, Tillman en Saibari (Babadi bij verlenging). Prioriteit is een reserve 6 en een centrale verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren