Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV staat op het punt een sterk verbeterd contract uit te delen’

Laatste update:

Michal Sadílek gaat binnenkort zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij PSV, zo verwacht het Eindhovens Dagblad. De middenvelder ligt momenteel nog tot volgend jaar zomer vast, met een optiejaar voor PSV tot 2021, maar de club uit Eindhoven is momenteel druk bezig om de twintigjarige Tsjech langer te binden.

De lokale krant meldt dat PSV aan het werk is om diverse verbintenissen van de spelers te verlengen. 'De club staat op het punt om met Michal Sadílek een overeenkomst te sluiten over contractverlenging. Hij wil heel graag bij PSV blijven en zet waarschijnlijk snel zijn handtekening onder een nieuw en sterk verbeterd contract', zo meldt het dagblad.

Naast een centrale verdediger is PSV ook nog op zoek naar 'een reserve-linksback' naast Toni Lato, die wordt gehuurd van Valencia. 'En voorin komt er een aanvaller bij op het moment dat Hirving Lozano en/of Steven Bergwijn vertrekt of vertrekken. Bovendien kunnen ook vierde keeper Luuk Koopmans, Gastón Pereiro, Bart Ramselaar en misschien Derrick Luckassen nog vertrekken', zo klinkt het.

Over ruim twee weken staat het eerste officiële duel voor PSV op het programma. Op dinsdag 23 juli ontvangt de ploeg van trainer Mark van Bommel FC Basel in het kader van de voorrondes van de Champions League. Een week later staat de return op het programma. Tussendoor nemen de Eindhovenaren het op tegen Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Verwacht jij dat PSV zich weet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Wat een fantastisch nieuws!! We kijken natuurlijk weer uit naar een nieuwe Glanzparade van Hendrix en Rosario, maar gelukkig kunnen we nu bij blessures er ook op de lange termijn op rekenen dat de balletje-breed-show van Mark van Bommel gewoon door kan gaan!

8 juli 2019 om 15:26

Haha, ik ben ook allerminst overtuigd van deze Sadilek. Heb hem in aantal wedstrijden eind van vorig seizoen eens goed bestudeerd, en hij kan inderdaad alleen maar balletjes breed geven, is wild, heeft geen makkelijk loopje en wordt ook vrij makkelijk voorbij gespeeld.

Alle aankopen ten spijt, het controlerende middenveld is in feite hetzelfde gebleven (rosario, Hendrix, Sadilek en Guti), en juist daar ging het vaak mis vorig jaar. Laten we hopen dat Guti boven komt drijven.

8 juli 2019 om 15:27

Rosario is toch helemaal geen onaardige speler? Ik vind dat hij het prima deed vorig seizoen hoor. Daarnaast heeft Hendrix ook wel zijn waarde gehad in het verleden voor PSV maar vorig seizoen was het inderdaad erg matig. Dat Sadilek zijn contract verlengt lijkt mij geen negatief nieuws omdat hij nog erg jong is en in de minuten die hij speelde deed hij het gewoon erg aardig. Dus op hem op voorhand af te schrijven vind ik erg negatief.

8 juli 2019 om 16:02

Het zijn beide geen slechte spelers, maar samen zit er niet genoeg voetbal in. Vervang 1 van de 2 voor Guti, wat prima kan in de ED, en je hebt een stuk beter voetballend elftal.

8 juli 2019 om 16:06

Het PSV publiek is zo verwend dat ze het gevoel hebben dat vorig seizoen een takke seizoen was. Volgens mij heeft Van Bommel het maximale uit de selectie gehaald. Als Van Bommel vertrekt zal het alleen maar slechter gaan.
Ik ben blij dat ik geen (verwende) fan van PSV ben. De 7 magere jaren staan voor de deur.

8 juli 2019 om 17:43

Nee, Rosario is best aardig en ik heb nog hoop voor Guti. Maar Hendrix en Sadilek gaat nooit iets worden, aardige spelers voor een team als Utrecht. Ik hoop ergens nog dat we een poging voor Bazoer gaan wagen en misschien nog wat andere verloren zonen voor achterin. Als dan Bergwijn of Lozano blijft heb je in mijn ogen best een aardig team.

8 juli 2019 om 18:13

Hendriks zitten we nu al een seizoen of vijf/zes tegen aan te kijken, en die is geen procentje beter geworden; zo snel mogelijk door selecteren aub. Sadilek en Rosario hebben net hun eerste seizoen erop zitten, waarin Rosario in de eerste seizoenshelft in de flow van het elftal meeging en gewoon een ruime voldoende haalde; de tweede seizoenshelft is hij, net zoals de rest van het elftal, stukken minder gaan spelen; kortom een typische jonge speler die zich optrekt aan het niveau van zijn elftal en (nog) niet de toon kan zetten, maar overall een aardig eerste seizoen gedraaid en wil ik wel eens zien hoe hij zich verder gaat ontwikkelen. Sadilek vind ik een type Hendriks, een bijtertje op het middenveld met een beperkt voetballend vermogen; afgelopen seizoen is hij mij niet positief danwel negatief opgevallen, een beetje een grijze muis vooralsnog. Maar liever een jongere sadilek dan een oudere Hendriks. Guru moet wat mij betreft gewoon in de basis starten ipv Hendriks, wat meer voetballend en scorend vermogen op het middenveld gaat PSV goed doen. Rosario-Guti op 6 en 8 en voor de 10 positie is er vooralsnog heel veel te kiezen voor van Bommel: Perreiro, Afellay, Ihattaren en Bergwijn

10 juli 2019 om 19:30

Zwart gras

"het PSV publiek is zo verwend dat ze het gevoel hebben dat vorig seizoen een takke seizoen was."

Ja, duh! Een seizoen zonder titels is een takken seizoen ja. Regel één van de topclubs in Nederland namelijk. Topsport gaat om prijzen en niks anders.

Hij is beter dan Hendrickx of Rosario in ieder geval. Houdt m'n hart vast met het oog op de 1e CL wedstrijd. Nog steeds geen verdediger. Komt hij 1 dag voor de belangrijke wedstrijd? Of wordt Sainsburry de centrale verdediger?

8 juli 2019 om 15:33

Waarom zou jij jouw hart vasthouden? We hebben het over Basel. Die stelt echt niet zo veel meer voor. PSV gaat die wedstrijden echt wel winnen.

8 juli 2019 om 15:49

Meer respect mag wel richting Basel. Ze hebben de laatste jaren meer laten zien in de CL dan Psv.

8 juli 2019 om 15:52

Of meer vertrouwen hebben in PSV. We hebben het niet meer over het Basel van jaren geleden. Ik ben niet zo onder de indruk van ze zoals ze nu spelen. Denk jij serieus dat PSV niet van ze gaat winnen?

8 juli 2019 om 16:58

PSV moet dit zeker wel zien te winnen, maar waarom FC Basel zo onderschatten? Hetzelfde probleem was Ajax vs Rosenborg en we weten beiden hoe de wedstrijd gelopen is.

8 juli 2019 om 18:13

Ik denk dat Rosenberg wel een andere oorzaak had. Normaliter zou Ajax die wedstrijd hebben gewonnen.

Tot nu toe heb ik nog niet heel veel vertrouwen in het nieuwe seizoen.
Top prio is nu de verdediging maar daarin is weinig beweging. Tegen Basel moet toch gewoon een complete selectie staan waarmee we het seizoen in gaan, de tijd begint te dringen...

8 juli 2019 om 16:48

Ik ben bang dat we de voorrondes CL in gaan met Sainsbury/Luckassen naast Viergever. Eigenlijk hoop ik op twee nieuwe CV’s en dan Viergever en Luckassen als backup. Daarnaast kan je Luckassen nog als RB opstellen en Viergever als LB.

Een Psv'er die mij wat kan vertellen over deze jongen? Ik heb alleen wat samenvattingen gezien vorig jaar waarin hij speelde. Hij lijkt mij een beetje een zelfde type als Hendrix en Rosario.

8 juli 2019 om 15:26

Komt in alles te kort. Maar hij werkt wel hard en is tactisch gedisciplineerd enzo dus Van Bommel is uiteraard idolaat van hem.

8 juli 2019 om 16:32

Tis inderdaad een Hendrix 2.0. Fel in de duels (nog wel iets onbesuisder), voetballend niet top, maar net goed genoeg. Heeft een iets betere trap dan Hendrix (mag daarom wel eens vrije trappen of corners nemen), maar is verdedigend iets minder dan Hendrix. Heb ook het idee dat deze jongen vaak all over the place is, waar Hendrix meer op zn positie blijft.

8 juli 2019 om 17:58

Voegt niets toe, speelt vaak op safe terwijl mannen als bergwijn en lozano nadrukkelijk om de bal vragen, dan maar balletje breed en safe denkt deze jongen dan. Hierdoor raken aanvallers gefrustreerd en gaan ze schoten op goal forceren (zagen we tweede helft van seizoen veel bij Lozano). Leuke jongen als je er iets aan wilt verdienen (paar ton) maar niet voor de basis in de eredivisie bij psv.

Ik snap niet waarom PSV nog een buitenspeler wil halen als Lozano of Bergwijn vertrekt. Als het er bij 1 blijft dan heb je Bruma toch? Lijkt me dat ze alleen gaan kijken als ze allebei vertrekken.

8 juli 2019 om 18:05

In mijn ogen hoeft er bij vertrek van die twee niets meer bij, maar dat ben ik.
Gakpo, malen, bruma en Afellay voor op de flanken, mis ik nog iemand?

Tuurlijk als t kan, is t wel handig, maar totaal geen prio! Eerst de verdediging op orde brengen: sowieso 1 cv en 1 back, liefst 2 cvs als Psv zijnde. Dan pas eventueel denken aan een flankspeler

Zou pas een prestatie zijn als Malen eens bij zou tekenen. Zie ik echter niet zo snel gebeuren. Deze knaap heb ik me alleen maar aan geïrriteerd. Heel vervelend baasje in het veld. Maar misschien verandert dat nog.

Ik ben nog niet overtuigd van deze jongen. Ik hoop dat ik het mis heb, maar ik heb de indruk dat dit een beetje een tweede Hiljemark is: een bijtertje met een hartverwarmende inzet, die het fysieke werk niet schuwt, maar die de voetbalkwaliteiten mist om écht wat toe te voegen. Heeft tot dusver in elk geval nog niet veel meer laten zien dan wat goeie tackles en vooral heel veel balletjes terug en breed.

Malen jongens, Malen Malen Malen. Dat is de contractverlenging waarover ik wil lezen. Dit soort vedergewicht-waterdragers kan me gestolen worden.

8 juli 2019 om 18:07

Daar zou ik me als psver idd meer druk om maken. Loopt met een jaar uit zn contract dacht ik.
Als Ajacied zijnde zou ik Malen eerder halen dan Bergwijn, puur vanwege de kosten. Ik zie Malen namelijk met een jaar basis tzelfde nivo aantikken aps Bergwijn nu. Is dat minimaal 20 mil verschil waard?

Nee nee nee nee nee nee. Als trouwe psv supporter, weg met die hap. Zit geen diepgang in en speelt vaak op safe. Schande dat Ramselaar moet vertrekken en hij een sterk verbeterd aanbod krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren