Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV speelt sterke eerste helft op 'kampioensgrond' en wint opnieuw

Laatste update:

PSV heeft ook zaterdagavond geen puntenverlies geleden. De ploeg van Phillip Cocu was veel te sterk voor PEC Zwolle (0-4), na de eerdere zeges op FC Utrecht en AZ. In Zwolle, waar drie maanden geleden de landstitel werd gevierd, waren Nicolás Isimat-Marin, Jorrit Hendrix, Luuk de Jong en Steven Bergwijn trefzeker. Jeroen Zoet hield voor het eerst in zijn loopbaan de nul tegen PEC.

/

PSV speelde een zeer sterk eerste bedrijf in Zwolle en gooide de wedstrijd daarmee al in een vroegtijdig stadium in het slot. Het feit dat de ploeg van Cocu al gelijk het initiatief pakte, leverde een goede mogelijkheid voor De Jong op. Na een voorzet van Jürgen Locadia kopte de spits voorlangs. PSV wist enkele minuten later niet van geklungel bij PEC te profiteren; zowel De Jong als Luciano Narsingh kreeg de bal niet in het net.

Na dik twintig minuten was het wel raak: De Jong bracht een vrije trap van Davy Pröpper voor het doel, waar Isimat-Mirin van dichtbij de bal tegen de touwen kopte. PEC probeerde daarna nog wel om op gelijke hoogte te komen, maar het gevaar kwam van de Eindhovenaren. Mickey van der Hart keerde een inzet van De Jong, maar in de 35e minuut had de doelman geen antwoord op een schuiver van Hendrix: 0-2.

In de tweede helft ging het duel op en neer en maakte PEC nadrukkelijk jacht op de aansluitingstreffer. Enkele gevaarlijke situaties rondom het doelgebied van Zoet maakten PSV wakker. Het was uiteindelijk De Jong die het duel met zijn eerste treffer van het seizoen in het slot gooide, vier minuten voor het einde. Een heerlijke inzet van Steven Bergwijn in de kruising, zijn eerste voor PSV, betekende het slotakkoord. PEC kwam niet verder dan mislukte pogingen van Calvin Verdonk en Anass Achahbar. De ploeg van Ron Jans staat na drie speeldagen op slechts een schamel punt.

Prolongeert PSV de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

0-4 voor de kampioen van Nederland! Netjes gedaan. PEC toch even vernederd. Nu moet Feyenoord nog punten laten liggen.

20 augustus 2016 om 21:58

Jaaa.. ennuh Aad de Mos vindt Bergwijn niet zo speciaal.... naja 55 mij eredivisie dit seizoen.. 1 goal.. ben benieuwd Aad..

PSV wint sws de titel. Ajax is geen schim van vorig jaar. Heeeeel misschien Feyenoord maar Ajax sws niet.

20 augustus 2016 om 21:42

Er zijn pas 3 wedstrijden gespeeld. Zulke uitspraken zijn op een gevoel gebaseerd, kan nog van alles gebeuren

20 augustus 2016 om 21:43

Alles kan. Lamprou kan ook nog Buffon opvolgen.

20 augustus 2016 om 21:48

Is dit humor? Zeer fout

20 augustus 2016 om 22:49

Daar heb je idd gelijk in 😉. Maar nu krijg ik echt kippenvel van Ajax in negatieve zin.

20 augustus 2016 om 22:05

Misschien worden wij wel kampioen joh haha!
Als we niet mogen dromen zou het leven niet leuk zijn!

20 augustus 2016 om 22:48

Komen wel spelers als eduardo naar ado? Of geeft de eigenaar weinig geld aan jouw club?

21 augustus 2016 om 01:05

Groningen wordt het zeker niet!!
Alles boven groningen😂😂

Goede overwinning van ons PSV.
Middenveld stond olv Hendrix zeer sterk.
Eerste kwartier na rust was minder.
Maar over het algemeen was het spel goed verzorgd.
Beste wedstrijd tot nu toe dit seizoen

Ik heb vandaag een erg sterk psv gezien bij vlagen en vooral in de eerste 30 min van de wedstrijd. Narsingh was weer een tegenvaller vandaag. Het viel me wel op hoe gedreven hendrix was vandaag, die speelde een heerlijke wedstrijd.

20 augustus 2016 om 21:46

Als je goed opgelet hebt, dan speelt hij al heel de voorbereiding en seizoen zo. Voordat Van Ginkel kwam, speelde hij ook heel sterk. Daarom vind ik dat hij heel wat meer respect verdient dan die dus kreeg het afgelopen seizoen. Onzen Jorrit

20 augustus 2016 om 21:49

Narsingh de tegenvaller? Heb je zeker niet op de Jong gelet?

20 augustus 2016 om 22:05

Bedoel je die assist en goal?

20 augustus 2016 om 22:28

@perpsv:

De Jong is inderdaad duidelijk nog niet in vorm. Maar hij is wel het type speler dat je niet op basis van zijn spel, maar op basis van zijn rendement moet beoordelen. En hij was vandaag toch weer goed voor een goal en een assist.

20 augustus 2016 om 23:58

zou het door Ramselaar komen dat Hendrix zo fantastisch speelde vandaag?

21 augustus 2016 om 01:07

Nee,als je op hem let, zie je dat hij elke week zo speelt.
Maar feit is wel dat hij eind vorig seizoen tot nu grote stappen heeft gemaakt!

Wat een fantastische wedstrijd was dit weer.
2 zeer fraaie goals gezien.
PSV heeft gewoon de sterkste selectie van NL, dat is wel duidelijk. Ook in de breedte is het niveau zeer redelijk.

Gewoon 9 punten gepakt tegen de nr. 4, 5 en 6 van vorig seizoen.

En het resultaat in A'dam als een soort kers op de taart.
Mooi weekend voor ons.

20 augustus 2016 om 21:54

Fijn dat je zo positief bent en PSV heeft zeker een sterke selectie.
Maar Zwolle is momenteel (helaas) erg matig. We hebben 1 puntje en vorige week verloren we nog met 3-0 van Sparta... Daarbij komt dat we echt een dwergenploeg hebben op dit moment.

Tegen een ploeg die beter in vorm is had PSV vandaag zeker meer problemen gehad...
Maar desondanks toch gefeliciteerd

21 augustus 2016 om 11:08

Misschien iets voor een nieuwe sponsor? FC Efteling?

20 augustus 2016 om 22:16

De wedstrijden na champions league moeten nog komen voor Psv, daar gaan ze weer punten laten liggen.

20 augustus 2016 om 22:40

En lekker volgend jaar voorronde CL spelen. Ajax gaat dit seizoen toch tegen vallen. Rest van de Nederlandse clubs inclusief PSV stelt niks voor in Europa. Paar jaar geleden was ik echt fanatiek. Nu interesseert het mij niet of we verliezen. Zijn wel belangrijkere dingen in het leven als voetbal. Pure bij zaak ik ben er alleen voor de lol. Jammer dat Nederland als collectief achter loopt op de rest.

20 augustus 2016 om 22:42

Spreek voor je eigen club. Vorig seizoen op de drempel van de kwartfinale..

21 augustus 2016 om 00:08

Zo denken er wel meer bij Ajax aan de halfgevulde tribune te zien de laatste 20 minuten.

Het lijkt wel of Ajax niet in zichzelf gelooft, maken continu verkeerde keuzes

21 augustus 2016 om 01:14

Het leukste is dat er Ajax fans op de tribune zaten die aan het huilen waren omdat ze 2 wedstrijden op rij punten hebben verspeeld.
Dat vond ik wel vreemd. Hoe zit dat bij de fans van een club die ik support bijvoorbeeld.
Na zo'n dramatische pot ben ik wel pissed natuurlijk maar wij halen altijd het positieve naar boven. Zo weten wij na vandaag wie geen 1e spits van ons wordt😂😂.
Daar zouden meer fans een voorbeeld aan mogen nemen. Ik zeg niet dat het erg is dat je huilt als je verliest, dat heb ik ook gedaan bij de degradatie, maar de mensen moeten wel begrijpen dat alles mogelijk is in voetbal.

20 augustus 2016 om 21:43

En hoe....prachtige goal!

20 augustus 2016 om 21:58

schitterend doelpunt en goed voor het zelfvertrouwen van die jongen.

20 augustus 2016 om 23:23

Mooi ook hoe hij vlak voor zijn doelpunt de bal rustig bij zich houdt en het overzicht bewaart! Uiteindelijk maakt ie het zelf schitterend af.

Lekkere overwinning van de boys! Die laatste goal van Bergwijn zat er heerlijk in zeg.

Na 3 wedstrijden lekker 9 punten en een doelsaldo van plus 6 (7 voor en slechts 1 tegen). Ajax heeft zojuist met 1-2 verloren van Willem II. Een beter begin van het seizoen kun je je als PSV supporter bijna niet voorstellen!

Gefeliciteerd PSV doen het beter als mijn clubje.

20 augustus 2016 om 22:31

Dan*

20 augustus 2016 om 23:52

Helemaal mee eens als Ajax fan

PSV is duidelijk de topfavoriet. Wat een luxe. Je hebt Propper, Ramselaar, Hendrix, Guarardo, Siem en Maher als middenvelders. Daar kan Ajax jaloers op zijn. Het enigste wat ze nog missen is een goeie winger. Narsingh verkopen en tel uit je winst.

20 augustus 2016 om 21:44

Ik vond Narsingh vandaag niet heel erg slecht, af en toe speelde hij het wat slecht uit maar hij heeft veel slechter gespeeld.

20 augustus 2016 om 21:53

Wat hij vandaag liet zien is gewoon zijn niveau. De enige reden die Cocu heeft om hem op te stellen is omdat hij een klassieke buitenspeler is. Bergwijn is een prachtig talent, maar ook een vleugel met een rechterbeen op links die naar binnen trekt, Narsingh is een klassieke vleugel die aan de zijkant blijft en als enige het veld breed houdt zodat ze niet met zijn 10en rond dezelfde plek hangen. Als je echter een andere vleugel aantrekt die ook aan de zijkant blijft gaat dat argument voor Narsingh niet meer op en zie ik ook geen reden hem op te stellen behalve om zijn snelheid.

20 augustus 2016 om 21:44

Nee, Narsingh behouden! Bergwijn wordt een grote en er komt nog wel iemand. Maar geen Bruma!

20 augustus 2016 om 21:45

Ik hoop op Tighadouini of Larson, we shall see.

20 augustus 2016 om 21:54

Bergwijn is inderdaad een groot talent, maar die speelt meestal op links. Daarnaast heb je ook nog Locadia op links. Maar Narsingh komt echt te kort, vooral als je mee wil doen in de CL. Tighadouini is inderdaad een goeie optie voor rechts, kan die mooi met Perreiro concurreren.

20 augustus 2016 om 21:57

En ik meen laatst ergens gelezen hebben dat hij transfervrij én terug naar Nederland wil.

20 augustus 2016 om 22:00

@prithender
O.....k....... laten we dat dus maar niet doen.

20 augustus 2016 om 21:44

En het belangrijkste, PSV beheerst 2 systemen (4-3-3 en 5-3-2) waardoor ze prima in staat zijn op plan B over te stappen.

20 augustus 2016 om 21:56

vooral in de cl is het heel belangrijk om 2 systemen te kunnen spelen. de 5-3-2 is een goeie systeem om de boel achterin dicht te gooien na een voorsprong of tegen een tegenstander die veel beter is dan jou. daarom zie ik psv net als vorige jaar weer overwinteren in europa.

20 augustus 2016 om 21:59

Maar dat Cocu heel goed. Die oefent 5-3-2 vorige week en deze week (even los van of het nodig was of niet) en heeft straks dus voldoende wedstrijdervaring om als het echt moet van systeem te wisselen (in de CL bijvoorbeeld). Hoe lager Cocu voor die groep staat hoe meer ik in die man een enorm goede coach zie (alhoewel ik zijn wisselbeleid slecht blijf vinden).

20 augustus 2016 om 23:51

Slecht wisselbeleid? Hij zet Pereiro erin tegen Utrecht: 3 punten door Pereiro. Schwaab erin: meer stabiliteit.
Vandaag zet hij Bergwijn erin: doelpunt. Wat is er dan zo slecht aan zijn wisselbeleid?

21 augustus 2016 om 00:10

Zijn wisselbeleid is juist prima! Veel van zijn wissels hebben direct een positieve i vloed op de wedstrijd (en uitslag)

21 augustus 2016 om 02:05

In het verleden bracht hij vaak wissels te laat maar nu absoluut niet meer!

21 augustus 2016 om 07:43

@ Arnaud @ Fouder

Wat ik er op tegen heb is dat hij in mijn ogen zo vaak hetzelfde doen. Je kunt er de klok op gelijk zetten dat in de 70e minuut Narsingh/pereirro gewisseld wordt. Overigens vond ik dit vorig jaar erger dan dit jaar en ik moet ook gewoon niet zo zeiken.

Erg goede overwinning de eerste helft kwam PEC er helemaal niet aan te pas, tweede helft begon iets te gemakzuchtig van PSV zijn kant maar PEC werd niet heel gevaarlijk dus dat was niet zo heel erg. Uiteindelijk wordt het nog 4-0. De Jong mooi zijn eerste doelpunt van het seizoen dus dat zou nu ook wel op rolletjes gaan en natuurlijk enorm trots op Bergwijn zijn eerste Eredivisie doelpunt maakt. Kortom gemakkelijke overwinning.

20 augustus 2016 om 22:55

Vraagje; blijft Willems nog? Is toch nu wel tijd voor een stap naar het buitenland te gaan. Of heeft niemand interesse?

20 augustus 2016 om 23:10

Willems heeft een nieuwe contract aanbieding van PSV gekregen voor 1 jaar erbij daar komt ergens deze week duidelijkheid over er is wel gesproken met clubs uit het buitenland maar tot nu toe niks concreets zover ik weet.

Een hele sterke eerste helft. Propper was weer super goed. Die kan zo bij Barca mee.

21 augustus 2016 om 01:17

Bij dit barca kan ik zelfs nog mee.
Absoluut geweldig hoe die spelen, net als PSV😉😉!!

Daar waar ik, gezien het programma, dacht dat wij wel eens een puntje konden laten glippen en Ajax er met een gemak van start zou gaan, gebeurd het eigenlijk precies andersom... We hebben niet eens de makkelijkste tegenstanders gehad om het seizoen te openen... Goede start van dit seizoen!!!

Graag even een momentje aandacht voor Luuk de Jong, inmiddels drie wedstrijden op rij de slechtste man aan de zijde van Psv. Goed hij had vandaag weer eens een doelpuntje te pakken (een goede ook, houd zelf wel van kopgoals), maar had even in de rust zijn passingpercentage van de eerste twee wedstrijden bekeken, dat was ongeveer 53% en ik verwacht dat dat vandaag niet ver omhoog is gegaan. Zou het fijn vinden als Cocu ballen toont en hem gewoon eens laat banken of anders, na nog zon waardeloze wedstrijd, gewoon een keer wisselt.
Voor de rest, leuke wedstrijd om te zien, zeker als Psver. Zwolle had na de rust zeker een paar kansen om de aansluitingstreffer te maken, dan krijg je weer een hele andere wedstrijd.

20 augustus 2016 om 21:55

Ik weet niet wat voor een wedstrijd jij heb gezien of je hebt te veel azijn op. Maar Luuk speelde vandaag wel een goede wedstrijd. Ik zou zeggen een voldoende voor een doelpunt en assist. Daarnaast was hij zoals in vele wedstrijden gebleken een prima aanspeelpunt geweest vandaag. Middenveld was top en Isimat speelde een puike wedstrijd. Erg leuk om te zien dat Bergwijn heeft gescoord. Wat een pracht van een doelpunt! Nu benieuwd naar de loting van de CL volgende week.

20 augustus 2016 om 22:10

Azijn lust ik niet, dus daar ligt het niet aan. Ook ik vind luuk erg tegenvallen. Ik was er aan het eind van het afgelopen seizoen al een beetje bang voor. Volgens mij is de honger een beetje weg. Buiten dat heeft hij zoals zo vaak ontstellend veel balverlies in de duels. Van een goed aanspeelpunt is naar mijn mening totaal geen sprake. En dan praten we hier over niveau PEC zwolle hé. 1 keer deed hij het goed, maar o zo vaak gaat het mis. Als hij ruimte heeft om een bal in 1 keer door de spelen gaat het prima, maar zodra hij maar een beetje onder druk word gezet mist hij de handelingssnelheid en gaat het te vaak mis. Ik dacht vandaag eerst nog Pereiro voor Locadia, maar je zou inderdaad eens een statement moeten zetten en de Jong eruit voor Pereiro. Dat hij scoort is mooi, maar je moet je er niet door laten verblinden.

20 augustus 2016 om 22:46

Je weet al vanaf begin toen Luuk bij PSV kwam al dat hij niet een type technisch voetballer is die makkelijk kan kappen en draaien. Zijn handelingssnelheid is minder snel. Maar daarentegen heeft hij wel de specifieke kwaliteiten, die PSV en coach Cocu aanspreken. Dit past ook binnen het tactische strijdplan. Je kunt wel zeggen dat je vandaag bij hem niet gezien hebt, maar een beetje kenner weet ook dat dat niet zijn sterkste punt is. Wat jij doet is zeiken om het zeiken. Hij heeft het behoorlijk goed gedaan voor zijn kunnen: een doelpunt en assist.

20 augustus 2016 om 23:32

Zeker wist ik dit vanaf het begin, en Luuk heeft inderdaad naar zijn kunnen gespeeld vandaag. Ik vind alleen dat hij niet genoeg kan. Hij eindigd bij de spelersbeoordelingen ook structureel bij de minderen. Dat is toch een teken aan de wand. Eigenlijk wil ik vandaag niet gaan zeiken na zo'n mooi voetbalweekend, maar iemand begint erover en daar ben ik het mee eens. Heeft niets met zeiken om het zeiken te maken. Gewoon gezonde gefundeerde kritiek. Mag dat?

22 augustus 2016 om 21:07

Je mag er mee eens zijn, tuurlijk! Maar jouw kritiek is imo niet terecht omdat de kwaliteiten die je wenst te willen zien niet van hem mag verwachten. En dat jij weet zelf ook. Ik mag ook gewoon zeggen dat jouw kritiek niet logisch en kritiek op hebben?

20 augustus 2016 om 22:02

Mijn gedachten, jij zegt het!

20 augustus 2016 om 21:53

Viel in, maar op een, voor hem, slecht moment. PSV nam net weer de overhand, waardoor hij gewoon weinig de bal kreeg. Een heerlijk passje, super simpel maar perfect gezien naar wie die bal moest en op perfecte snelheid. Zeer onterechte gele kaart gekregen, dus laat je daar niet door afleiden, was een klein overtredinkje.
Kort samengevat: Ik heb veel vertrouwen dat PEC en de eredivisie veel plezier aan hem kunnen beleven

20 augustus 2016 om 21:49

Kreeg een vrij onnodige gele kaart. Verder niet echt bijzonder.

20 augustus 2016 om 22:00

Niets van gezien, behalve een belachelijke gele kaart (belachelijk van de scheids wel te verstaan).

21 augustus 2016 om 01:21

Die scheids die PSV fans allemaal kennen, floot bij ons ook dramatisch.
Hij gaf Rutjes geel omdat hij een kopduel aanging!?!
Dan zeuren we wel over het spel in Nederland, kijk nou eens naar die scheidsrechters, die kunnen zo een wedstrijd een andere wending geven waardoor het spel erop achteruit gaat.
Dan kijk je Spurs - Crystal Palace, daar is de scheids erg goed, hoe kan dat verschil er zo dan zijn!?!

Oh Eindhovuh is wonderful en aan ut eind van ut seizoen weer overvol...

On: Hendrix laat zien dat die basis hoort. Lekker voor Bergwijn om zo vertrouwen te tanken. Goede eerste helft en zeer zakelijk de tweede helft uitgespeeld zonder echte kansen weg te geven. Het leek erop alsof Zwolle goed speelde, maar dat was gewoon de tactiek van PSV. Je kan niet elke wedstrijd 90 minuten vol gas spelen.

Het was helemaal niet dat psv zo sterk was maar pec was weer bar slecht. Prima dat je tegen psv verliest maar de manier waarop is gewoon om te janken. Allemaal liefe technische voetballertjes, zit totaal geen strijd in wat nu al een paar jaar onder jans is, als je niet beter bent dan je tegenstander moet je strijden om toch er nog wat van te maken. We hebben weer amper kansen gehad psv ook maar fie maakt ze dan ook wel af.
Hebben echt een nieuwe rechtsback nodig brammetje is echt veel te zwak.

20 augustus 2016 om 22:10

En misschien een nieuwe keeper?? Mickey kan echt niet hoor

20 augustus 2016 om 22:36

Tja mickey is idd ook zwaar waardeloos hij duikt vaak niet een staat er gewoon naar te kijken

20 augustus 2016 om 22:57

Geen van de goals waren de fout van mickey. Die keepte gewoon goed. 1-0 was geen vrije trap en slecht gedekt , gewoon dekkingsfouten. Maar mickey treft geen blaam.

20 augustus 2016 om 23:41

Jawel, Mickey keepte vrij slecht. Zowel de 0-2 als de 0-3 waren houdbaar en voorafgaand de 0-4 slaat hij de bal recht in de voeten van Bergwijn. De verdediging zelf was ook vrij slecht (vooral de backs), maar het is nogal vervelend dat je geen doelman hebt die punten voor je pakt.

21 augustus 2016 om 00:24

Ga toch fietsen. Kon aan geen van goals wat doen. Ga er dan zelf staan. Je lijkt peinke wel

21 augustus 2016 om 01:24

Nee die 4-0 had hij mooi moeten pakken. Zo slecht vandaag!
Nee nu serieus, hij is gewoon een degelijke keeper voor PEC. Maakt niet veel blunders, iets wat belangrijk is, zie lamprou!

21 augustus 2016 om 10:44

@zwollenaar1987: Nee, dit is nog veel te mild voor mij. Dat jij totaal geen kijk op voetbal hebt en blauw-wit-blind bent, is bekend. Die keeper is dramatisch. Als hij naar de bovenhoek duikt, heeft hij zijn voeten nog aan de grond. Kan er helemaal geen snars van.
PEC Zwolle heeft zeer slecht ingekocht. Verdonk is meer dan matig; Van Polen, tja, dat is bekend hoe ik er over denk en... volgens mij krijg ik steeds meer volgers. Grote blunder van het management om er niet alles aan te doen om Lam na akkoord geen goed contract voor te leggen. Geen transfergeld en beste verdediger kwijt. Overigens wel de 3e CV (lachman, v.d. Werff en Lam) die groeien bij Pec, en gratis de deur uitlopen. Dan krijg je degradant v.d. Pavert terug. Nou, die is niet voor niets gedegradeerd toch! Door zijn vertrek raakt die Marcellis ook geen knikker meer.
Die Europese (raiola)supertalenten.... zitten gewoon op de bank, Thomas (bambi) tuimelt bij ieder duwtje nog steeds alle kanten op en Brama is al met z'n hoofd bij Tukkerland. Mokhtar, had je nooit terug moeten nemen, dat wordt namelijk nooit een succes; topper Achabar gaat het helemaal niet worden met z'n 1.65. Die is nog niet eens geschikt voor FC Efteling 2. Kingsley is er vorig jaar in gaan geloven, maar hij is dan ook de enige. Dan hebben we nog een aantal huurlingen uit Ajax 3, en daar moet je dan mee in de eredivisie blijven. We zitten nu op het niveau Cambuur/de Graafschap. En... misschien kun je mijn voorspellingen over PEC in met name het afgelopen seizoen er nog eens op naslaan. Verschrikkelijk spelersbeleid en loopt PEC aan het handje van Raiola. Verliezen van PSV is geen probleem, maar dat voetbal.... oei oei oei.
Oh, nog niets gezegd over de sfeer in het stadion.... Dramatisch, al twee wedstrijden achter elkaar, ondanks die tribune met dug-outs.
Benieuwd hoe die Jans hiermee kan omgaan. Geen gezicht overigens zo'n corpulente trainer aan de zijlijn,,, en die moet dan met ,,topsporters'' werken. Mijn PEC is naar de kloten!

21 augustus 2016 om 12:11

Lever dan je seizoenskaart in en blijf dan ff lekker thuis.

PSV sterk gespeeld. Nu al veel moeilijke teams gehad reken daarbij uitwedstrijden Utrecht en nu Pec al verslagen. Knap.

0-7 in 2 thuiswedstrijden. Daar wordt je niet vrolijk van als je fan van PEC bent.

Mede mogelijk gemaakt door pol van boekel.

Die gast floot werkelijk alles in het voordeel van psv, die gasten hoefden maar te gaan liggen en hij floot al.

Dat neemt niet weg dat pec ook slecht was. Met kingsley en de dramatische invalbeurt van mokthar voorop

20 augustus 2016 om 23:45

Welke wedstrijd heb jij gezien ? Enige fout die Pol maakte was de gele kaart voor pec. dit was er niet echt 1. Hij floot weinig maar ook in pec voordeel. anders het psv wel een pingel gehad in het begin.

20 augustus 2016 om 23:58

Ik zat in stadion gap

21 augustus 2016 om 00:12

Was een duidelijke pingel gap

21 augustus 2016 om 00:27

Dat kan maar van boekel floot wel erg in voordeel van psv. Met als dieptepunt dat ie wilde fluiten voor een overtreding op pec speler maar ( had fluit al in de mond ) toen had psv voordeel en liet ie doorgaan.

21 augustus 2016 om 00:38

Als de scheidsrechter jou niet bevalt, ga er dan zelf staan. Je lijkt peinke wel

21 augustus 2016 om 02:12

Marcellis had er al met 5 min afgemoeten toch?

21 augustus 2016 om 10:27

Mag ik weten wanneer jullie en penalty hadden moeten hebben ? Ik zat in het stadion en het enige moment van twijfel die ik me kan herinneren is die van De Jong in de 1e helft, wat ik 100% geen penalty vond. Als het een ander moment was heb ik niks gezegt :3

21 augustus 2016 om 10:29

De bal die Zoet uitsloeg en er een doeltrap voor kreeg kan je er ook wel bij zetten. Ik houd altijd mn hart vast als deze man komt fluite en het lijkt alsof hij altijd tegen ons is. Neemt niet weg dat Zwolle natuurlijk een draak van een wedstrijd speelde

21 augustus 2016 om 10:57

Peinke vond de scheidsrechter niet het probleem! Kan die man er wat aan doen dat al die spelers van FC Efteling na ieder klein duwtje over de grond rollen. I.p.v. die neptribune hadden ze beter kunnen investeren in een krachthonk. Daar zou je je als PEC-supporter meer aan moeten ergeren. Ze kunnen beter die corpulente Jans in het veld zetten, breng je tenminste wat gewicht in de strijd.

Mooie wedstrijd om te zien, heel goed en volwassen voetbal wat Psv liet zien in deze wedstrijd. Ik begin me wel meer te ergeren aan de wisselbeleid van Cocu. Te laat spelers in brengen in sommige situaties. Pereiro en Bergwijn konden makelijk rond de 70e min ingebracht worden voor Locadia en Narsingh die beiden niet veel progresie meer boeken. Ben benieuwd wie er allemaal nog op de radar staan van Psv voor de linksbuiten positie. Ik hoop eigenlijk op iemand die er meteen kan staan maar nog wel jong is. Psv is niet vies om veel geld te betalen voor de speler die zij zoeken en past bij hun eisen. We zullen zien.

21 augustus 2016 om 11:07

PSV heeft zeer goed gespeeld, maar die vleugelspelers is onder het niveau van Psv. Begrijp dan ook niet waarom PSV niet echt op jacht is naar kwalitatief goede buitenspelers. Pereiro en Bergwijn (prachtige goal) zijn beide te licht. Hendrix is een beest aan het worden, zeker als hij zich verder ontwikkeld in z'n aanvalsspel, want als verdedigende middenvelder is het samen met Guardado te veel van het goede in verdedigend opzicht. In de NL competitie kan PSV het makkelijk af met 1 verdedigende midenvelder. Wel hoop ik dat PSV gaat beseffen dat een wedstrijd 2 x 45 minuten is. Volgens mij hebben veel spelers bij PSV een hekel aan 2 helften, ondanks de 2 doelpunten in de 2e helft. Ondanks dat, PSV dit jaar op de klompen kampioen.

Lekker doelpunt nog van Bergwijn, maar Hendrix... Wat een ontwikkeling maakt hij door zeg! De nieuwe Van Bommel voor Psv! Op nar drie op een rij. De grote concurrent staat nu al op 5 punten achterstand!

21 augustus 2016 om 10:45

Meest bijzondere is eigenlijk nog de tegenstanders die Ajax heeft gehad waar ze de punten laten liggen. En Hendrix is qua karakter toch wel het complete tegenovergestelde van Van Bommel. Hendrix lult niet zoveel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren