Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV neemt Guardado op huurbasis over van Valencia

Laatste update:

PSV heeft Andrés Guardado binnen. De komst van de Mexicaan hing al even in de lucht en dinsdag maken de Eindhovenaren bekend dat de 27-jarige middenvelder voor een jaar wordt gehuurd van Valencia. "Ik ben heel tevreden en kijk uit naar een mooi seizoen, waarin ik wil spelen om de prijzen", zegt Guardado op de website van zijn nieuwe werkgever.

/

Guardado, die ook over een Spaans paspoort beschikt, stond sinds 2012 onder contract in Valencia. In het Mestalla slaagde hij er echter niet in om een vaste plaats te veroveren en zodoende leenden los Che hem afgelopen winter uit aan Bayer Leverkusen. Bij die Werkself kwam hij tot zeven optredens en dwong Guardado een plek af in de Mexicaanse WK-selectie voor het WK.

In Brazilië toonde hij aan nog altijd heel wat in zijn mars te hebben, waarna PSV informeerde. Dat resulteerde dinsdagmiddag dus in het ondertekenen van een huurovereenkomst. "Ik ben heel tevreden en kijk uit naar een mooi seizoen, waarin ik wil spelen om de prijzen. Dit is een geweldige club en ik hoop hier succesvol te mogen zijn", verklaarde Guardado bij zijn presentatie in Eindhoven.

/

De speler, die rugnummer achttien zal gaan dragen, keert normaal gesproken in de zomer van 2015 weer terug in Valencia. Eerder werd namelijk al duidelijk dat PSV geen optie tot koop heeft bedongen. "We hebben afgezien van zo’n optie, omdat straks ook Stijn Schaars weer terugkomt voor deze positie en we natuurlijk ook Jorrit Hendrix hebben", legde Brands uit. "Van die jongen hebben we hoge verwachtingen en we willen zijn ontwikkeling niet in de weg zitten."

Guardado kwam in 2007 naar Europa en speelde tot 2012 bij Deportivo La Coruña (de club die hij destijds verkoos boven PSV), waar de middenvelder annex vleugelspeler, die het beste tot zijn recht komt aan de linkerkant en ook als linksback uit de voeten kan, een uitstekende indruk achterliet. Hij verdiende een transfer naar Valencia, maar daar kreeg hij geen voet aan de grond. Hij is na Carlos Salcido en Francisco 'Maza' Rodríguez de derde Mexicaan die bij PSV in dienst treedt.

Andrés Guardado is een uitstekende aanwinst voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een belangrijke speler kunnen zijn voor PSV. Neemt veel ervaring met zich mee en dat is belangrijk voor zo'n jonge ploeg als PSV.

26 augustus 2014 om 16:06

Ben benieuwd ten koste van wie het gaat. Een beetje concurrentue is voor sommige niet erg....

26 augustus 2014 om 16:17

In de tekst staat dat hij op dezelfde postitie speelt als Schaars en Hendrix, dus qua concurrentie zit het dan wel goed. Zou misschien een goed voorbeeld kunnen zijn voor een jongen als Hendrix. Ben wel benieuwd wie er dan gaat spelen als Cocu over alle 3 de jongens zijn beschikking heeft.

26 augustus 2014 om 17:33

Ik hoop op hendrix, die jongen doet het meer dan aardig op de cvm plek. Daarbij zal cocu soms overschakelen naar een middenveld met de punt naar voren om een evt voorsprong te consolideren (zie wedstr tegen ajax) 3 tot 4 spelers voor die positie is dan geen overbodige luxe.

Hele goede zet meer kan ik er niet van zeggen en iemand de bijna de gehele linkerkant kan bezetten.

Een goede huur. Jammer voor PSV dat het maar om een huur gaat.

26 augustus 2014 om 14:43

Ik denk dat als je hem wil kopen het voor een Nederlandse club niet betaalbaar zal zijn.

26 augustus 2014 om 14:46

Er zijn geruchten geweest om een definitieve overname. Ik ben benieuwd of er een optie tot koop in zijn huurcontract staat.

26 augustus 2014 om 14:50

Staat er niet in, heeft Brands niet gedaan omdat hijdan Hendrix en Ritzmaier in de weg zit bij hun definitieve doorbraak ofzo

26 augustus 2014 om 14:52

Nee, die staat er niet, daar is Brands al heel duidelijk over geweest. Officieel omdat ze niet willen dat Guardado op de lange termijn de ontwikkeling van Hendrix in de weg staat.

Dat is natuurlijk een kul verhaal van Brands, want die twee kunnen keurig samen op het middenveld, zeker als Wijnaldum volgend jaar vertrekt. De ware reden zit hem gewoon in de financiën, waarschijnlijk.

26 augustus 2014 om 15:03

@sjeikerd en @hoppa!,

Bedankt voor jullie reacties. Is dat gerucht ook weer uit de wereld

Natuurlijk heeft dat met financiën te maken, Guardado voetbalt niet voor een appel en een ei.

26 augustus 2014 om 17:05

Toch moet er wel iets mis zijn met deze Guardado. 27 jaar, 100+ interland en hij wordt al voor de tweede keer verhuurd door een middenmoter in Spanje. Weet iemand waarom?

26 augustus 2014 om 17:30

Door een middenmoter in Spanje? Volgens mij ben je de weg kwijt, Valencia is een hele grote club, die zelfs ondanks al hun financiële problemen de laatste 10 jaar meededen in Europa. En ik denk dat je flink jaloers ben dat PSV zo'n speler binnen haalt, want Mexicanen zijn van een behoorlijk niveau en hij speelde al 100 keer voor ze. Dat hij twee keer is verhuurd betekent misschien dat hij geen Europese topspeler is, maar dat wilt niet zeggen dat ie in de Eredivisie niet kan schitteren

26 augustus 2014 om 22:06

Rodybboss,

Ten eerste ik ben niet jaloers op Psv. Ik support geen enkele Nederlandse club en ik heb daarom geen voorkeur.

Ten tweede, oké een middenmoter was overdreven. Maar ze spelen ook geen enkele rol in een eventueel kampioenschap in Spanje. Net zoals Ajax en PSV dat ook niet zullen doen mochten zij meedraaien in Spanje. Aangezien ik ze (PSV-Valencia) daarom redelijk gelijkwaardig vind, vind ik het raar dat hij dan 2x verhuurd wordt ondanks dat hij zoveel interlands gespeeld heeft.

Ten derde, heb je mij ooit horen zeggen dat hij hier niet kan schitteren? Ik denk juist dat hij gelijk met Depay en Wijnaldum de beste speler is. Maar ik blijf het raar vinden dat hij verhuurd wordt.

Zeer verbaasd over deze huur. Ik had niet gedacht dat PSV zo'n speler kon halen. Ajax moet nu eigenlijk ook spelers gaan halen want anders wordt PSV fluitend kampioen.

26 augustus 2014 om 14:40

Dat wordt niet door 1 speler bepaald, natuurlijk. De ploegen blijven gewoon aan elkaar gewaagd. Verder vind ik het ook wel een verrassende naam, al moet altijd nog maar blijken of hij zijn naam waar kan maken. Laatste jaar was, buiten het WK, toch alles behalve indrukwekkend.

26 augustus 2014 om 14:42

Het beste team wordt kampioen, niet de beste spelers. 2 jaar geleden had PSV ook een erg goede ploeg maar was het niet het beste team. Dit seizoen vind ik PSV wel meer als een team overkomen. Als je met de klasse van de spelers die PSV heeft een goed team vormt, zijn zij voor mij de grote favoriet.

26 augustus 2014 om 15:25

Er zit iets in deze groep wat de afgelopen jaren een beetje ontbrak. Ik kan dat niet helemaal duiden, maar men wil meer voor elkaar werken. Er is ook echt het geloof nu dat het kan en er zijn spelers die op een natuurlijke wijze de ploeg bij de hand nemen en leiden.

In de afgelopen jaren had je met Strootman, Mertens en Toivonen ook wel spelers die hun stempel drukte, maar die deden dat toch op een veel minder verfijnde manier dan Wijnaldum en Depay. Er zit iets onverzettelijks in, een winnaarsmentaliteit die zich niet uit door irritante trekjes en gezuig, maar door positief hard werken.

Eigenlijk zijn dat precies de dingen waar de supporters al jaren om roepen. Spelers die gewoon met een lach op hun gezicht laten zien dat ze dol zijn op het spelletje en zich niet met een sjagrijnige kop laten verleiden tot domme opmerkingen en overtredingen.

PSV is in de periode Strootman/toivonen uitgegroeid tot de meest gehate ploeg van Nederland en nam daarin het stokje van Ajax over, terwijl Ajax in die periode juist enorm aan sympathie won door het spel en de Boer. Ook ik heb nu meer sympathie voor Ajax dan 5/6 jaar geleden.

Ik hoop dat PSV die titel van 'meest gehate ploeg' voor altijd van zich afschud door goed voetbal en spelers die plezier hebben in het spel.

26 augustus 2014 om 15:43

Goh Hoppa!, ik dacht na dat slappe geklets van je gisteren over Di Maria dat er waarschijnlijk nooit iets zinnigs uit jouw toetsenbord komt, maar dit zijn toch hele wijze woorden waar ik het zo maar helemaal mee eens ben. Mijn complimenten

26 augustus 2014 om 15:54

Slap geklets over Di Maria? Nou, dat zal ik dan ook maar als een compliment oppakken!

26 augustus 2014 om 17:05

Mooi omschreven Hoppa!

Ik kan me vinden in je betoog over de verandering bij PSV ten opzichte van de vorige seizoenen.

26 augustus 2014 om 17:08

Altijd verstandig

26 augustus 2014 om 14:40

Ja zoals vorig of het jaar ervoor zeker, de conclusie na 3 wedstrijden en versterkingen.. Ajax moet investeren voor Europa voor NL maakt het echt niet zoveel uit..

26 augustus 2014 om 14:46

Hoezo maakt het voor NL niet echt uit, wat is dat voor een arrogantie? Zo goed is Ajax niet hoor anders hadden ze fluitend gewonnen van PSV. Haha en in Europa mogen ze eerst maar eens proberen te winnen van een 3e rangs clubje uit Oekraine in de Europa League want daar hebben ze ook nogal veel moeite mee.

Goede aankoop van PSV, ik hoop dat ze dit kunnen vast houden. Wel riskant al die jonge spelertjes dus altijd handig zo'n ervaren man erbij.

26 augustus 2014 om 14:53

Ajax verliest elk jaar wel een keer van Psv, vorig jaar ook nog. PSV snijdt zich alleen zelf altijd in de vingers tegen de kleinere teams door verkeerde coach/geen team/arrogantie (ja psv ook, zie mertens etc). Dit jaar is de selectie veel sterker dan die van ajax (zeker voorin), maar ik moet het nog zien.

26 augustus 2014 om 15:01

Bla bla, je doet net alsof Ajax is weggespeeld!? Alsof Ajax niet een topper kan verliezen helemaal als het de 3e wedstrijd is, laten we de 2e helft van het seizoen maar weer kijken als teams een reeks hebben kunnen neerzetten.. En jullie zijn hier echt baas in Ajax naar beneden praten en andere spelers op te hemelen na een paar goede of slechte potjes haha zo simpel, echt weinig mensen hebben hier gevoetbald merk je gewoon, computerwijsheden!

Dit is een goede aankoop (lees: huur) maar dit maakt het verschil in selecties niet meteen alsof Psv fluitend kampioen word haha, dat is pas arrogantie haha!

26 augustus 2014 om 15:18

Niet verwijderen, dit gaat over hoe Ajax op deze transfer moet reageren.

Laten we de selectie eens doornemen.

Keepers: goed genoeg

Verdediging:
Van Rhijn draaide vorig seizoen een slecht seizoen maar hij kan ook een goede back zijn. Eigenlijk is hij een centrale verdediger die omgevormd is tot rechtsback. Ligeon is snel en heeft een goede voorzet maar is beperkt in zijn andere kwaliteiten. Dus zou Ajax er goed aan doen om een back te halen. Laat er zich nu een buitenkansje voordoen: Iraola van Bilbao heeft Oscar de Marcos nu voor zich dus hij zit op de bank. Het is een dertiger dus niet te duur lijkt mij. Ik vind hem namelijk een geweldige speler.

Centrumverdedigers zijn er genoeg. Veltman en Moisander als basis, maar wat mij betreft mag Viergever wel op de plek van Moisander die teveel overtredingen nodig heeft om zich staande te houden. Verkoop Moisander dus bij een goed bod want Denswil is er ook nog.

Linksbacks ook genoeg: Boilesen, Riedewald, Dijks, mogelijk Blind.

Middenveld:
Ik vermoed dat Blind blijft. Zo niet dan vind ik Viergever niet geschikt voor de positie van controleur. Hij doet het niet slecht hoor maar je ziet dat hij een verdediger is en te weinig passes naar voren verstuurd. Liever zie ik Schöne er nog spelen eigenlijk maar dat is ook niet zijn natuurlijke positie en dat geldt ook voor Duarte of Serero. Bazoer zou er kunnen spelen in de toekomst. Dus indien Blind vertrekt dan moet er iemand gekocht worden. Misschien is het mogelijk om John Obi Mikel te halen die bij Chelsea erg weinig speelt. Maak voor hem een uitzondering op het salarisplafond.

Aanvallende middenvelders zijn er genoeg. Schöne zou daar moeten spelen aangezien hij als aanvaller wel heel erg een fuikspeler is. Klaasen ook basis, Duarte en Serero als wissels in principe.

Aanval:
Fischer, Kishna, El Ghazi, Zivkovic, allemaal jongens die het vast gaan maken. Nu presteren ze niet constant genoeg (al moeten we dat nog zien bij El Ghazi). Muric ken ik niet, zou hij goed genoeg zijn? Sana moet sowieso weg. Het kan geen kwaad om een vleugelaanvaller te halen maar noodzaak is het zeker niet. Nu heb ik wel een tip: Diego Buonanotte, speelt weinig bij Granada terwijl hij bij Malaga mij vaak opviel in positieve zin in dat seizoen waarin ze zo ver kwamen in de Champions League. Buonanotte is een sierlijke speler terwijl Granada vaak defensief speelt en geen ruimte voor hem heeft. Hij zou het bij Ajax geweldig doen denk ik.

In de spits moet Sightorsson maar eens plaats maken, het is mooi geweest, hij heeft zijn kansen gehad. Hij oogt lomp en is dat vaak ook. Zelfs op belangrijke momenten scoort hij niet meer dus verkoop hem maar voor een zacht prijsje naar een Premier League club. Meevoetballen is zijn ding niet.
Milik viel me zwaar tegen in de Johan Cruijff schaal, stijflinks en weinig inzet. Zivkovic kan je nog niet als eerste spits hebben lijkt mij. Het zou geweldig zijn als Huntelaar terug zou keren maar dat doet hij nog niet, hij voelt zich nog uitstekend en wil nog op een hoger niveau blijven spelen.
Er moet nog een spits bij maar ik zou nu niet weten wie....

26 augustus 2014 om 15:30

@manonthemoon

Ajax werd niet weggespeeld, wil alleen zeggen dat die arrogantie nergens op slaat. Ajax naar beneden praten? Ik praat Ajax niet naar beneden, ik vertel gewoon feiten. Ajax vind ik namelijk een prachtige club alleen die arrogantie stoort mij zwaar. Ajax koopt ook alleen maar van die B-spelers. Waarom kopen ze niet net als PSV een keer een Maher voor 8 miljoen bijvoorbeeld. Als je je team zo versterkt kom je goed voor de dag in Europa.

Ik voetbal trouwens ook zelf, dus computerwijsheden? ehhm nee. Maar dat doet er niet toe.

26 augustus 2014 om 15:32

Dus samenvattend:

Iraola halen voor rechtsback.
John Obi Mikel halen als controleur als Blind vertrekt.
Buonanotte halen als vleugelaanvaller.

Wat de spitspositie betreft:
Misschien wil Ryan Babel wel weer naar Ajax. Verder noemde Co Adriaanse in Studio Voetbal nog de mogelijkheid van Soriano (van Red Bull Salzburg), maar of die haalbaar is?

Cillessen
Iraola
Veltman
Viergever
Boilesen
Klaassen
Blind/Mikel
Schöne
Buonanotte
Babel?
Kishna/Fisch
26 augustus 2014 om 15:48

Kijk je kan de hele selectie analyseren, maar het is de Boer die elk jaar weer in zijn ijdele hoop een nieuwkomer de perfecte cvm wil maken ofzo. Schone, Janssen, Viergever.. Dus totdat de Boer weer inziet dat Viergever geen cvm is zoals Schone dat ook niet is en Janssen ook niet was zal hij wel weer gewoon Blind neerzetten, Blind op LM is weer zo zonde want die man moet het spel verdelen en als LM moet je wel meer een persoonlijke actie kunnen maken a la Eriksen.. Fischer zou ik als LM brengen als hij terugkomt meteen daarop laten richten!

Naast Blind moet je een ervaren cvm hebben net als Poulsen (echt jammer dat hij weg is was meer een leider als Moisander ooit zal zijn), dat hij wegging wist je al einde van het seizoen, maja dat is allemaal nog geen ramp als ze gewoon 1 fatsoenlijke spits hadden gehaald voor gewoon wat geld, waarom risico lopen met Milik 20 jaar terwijl je Zivkovic (18) al hebt, Sigi nog niet weg was maar wel weg mocht omdat hij gewoon niet de spits is voor dit systeem, en dan nu speel je weer met Sigi?

Echt de Boer krijgt soms echt teveel propz, het is dat hij ook echt goede mensen om zich heen heeft en gewoon elke keer een goede zo niet de beste selectie heeft. Een selectie die misschien door anderen word onderschat maar sowieso niet onder doet voor die van Psv elk jaar weer. Maar elk jaar word er gedaan alsof het des te knapper is wat de Boer heeft gepresteerd nou ik ben blij met de titels maar verder vrij kritisch over selectiebeleid en vooral wissels of tactische keuzes waar hij niet van leert, want het houd echt niet over, de kracht van de Boer, het geheel, gaat soms te ver waar zelfs een El Ghazi al geen eens meer voetbewegingen mag maken..

Psv & Ajax = Om het even, ik hoop juist op eindelijk een keer weer een leuke lange spannende strijd tussen gewoonweg de 2 beste clubs van NL. Is Ajax ok, faalt Psv jaren, toen Psv ok was, faalde Ajax jaar in jaar uit, word tijd dat ze beide weer eens op niveau komen en blijven!

26 augustus 2014 om 15:54

Ja maar welke arrogantie? Is zo makkelijk geroepen, zeker tegen een Ajacied maar zo freakin' irritant!
En ik ben het met je eens juist Ajax moet gewoon geld neerleggen en niet gierig weer op de gok een spits van 20 gaan huren waarvan je geen ene zekerheid hebt.. Maar nogmaals dat is inderdaad om goed voor de dag te komen in Europa! EN nee dit is geen arrogantie maar zo zie ik dit voor de competitie over 34 wedstrijden met al die andere clubs zijn Ajax en Psv gewoon favorieten en natuurlijk nu is Psv topfavoriet maar over 3 wedstrijden kan het Ajax zijn en dan weer twente daar doe ik niet aan mee. Psv en Ajax doen niet veel onder voor elkaar zoals elk jaar en ik begrijp dat mensen blij zijn met Guardado maar Ajax is nu niet in ene kansloos zoals door sommige word neergezet..

26 augustus 2014 om 15:58

Rechtsback moet je niet halen, na vrhijn komt Tete, gewoon met jeugd oplossen, Ligeon komt tekort dat wel, maar tete is echt een goede vind ik. Babel weer terug? Zou mooi zijn, echte Amsterdammer etc. en Soriano lijkt me kansloos. Ik ben geen scout maar Ajax moet toch een rits spitsen en vleugelaanvallers als opties hebben klaar liggen naar mijn mening

26 augustus 2014 om 16:03

Goed betoog.

Frank de Boer verdient die credits wel hoor, maar het zorgt er ook voor dat hij niet onder druk wordt gezet om aankopen te doen. Ajax voert goed beleid door geen geld over de balk te smijten en te geloven in opleiden, maar zoals bij elke topclub moet ook naar de korte termijn gekeken worden.

Natuurlijk zat het hier en daar mee bij het winnen van die 4 titels op rij, terwijl het in de Champions League juist tegen zat. De motivatie zal dan ook vooral liggen bij succes in de Champions League boeken, en daar kan je nou eenmaal niet aan komen zetten met het team wat er nu staat. Zelfs als de titelrace met PSV nek-aan-nek wordt denk ik dat de Champions League prioriteit heeft.

De Boer was zelf een verdediger en je zou kunnen volhouden dat hij tegen PSV met 6 verdedigers speelde, 2 middenvelders en 2 aanvallers. Het voetbal begint van achteruit maar Ajax ziet er vaak niet spectaculair uit en levert geen topscorer meer. Er is geen reden voor paniek maar nu is het wel tijd om (te beginnen met) in te grijpen.

26 augustus 2014 om 16:51

Ja je hebt gelijk, De Boer verdient ook de credits, maar het is soms net alsof je geen kritiek mag hebben want ja hij is toch kampioen geworden met Ajax.. Ik wil niks af doen aan zijn prestaties, jeugdspelers, de rust bij de club etc. is ook hij allemaal voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor, het goede beleid idem, en met iets meer geluk had ie ook al 2x overwintert in CL dus zeker geen reden tot paniek!

Na 4 titels en een selectie die vrijwel intact is mag je de lat wel wat hoger leggen, 2 spelers om het niveau op te krikken was mooi geweest, en de Boer zelf wil frivoler spelen dan moet je daar wel naar handelen. Dat is ook thuis tegen Psv geen Andersen brengen ook een middenvelder terwijl je al een middenvelder Schone op de vleugel hebt ipv een Kishna of breng dan nog beter Milik. Oftewel je moet scoren maar hebt maar 1 aanvaller nog op het veld.. Dus toch maakt hij dezelfde foutjes, haha maar het zegt genoeg dat dat het enige is waar je de Boer op kan 'pakken' sommige wissels en keuzes zijn, gewoon een toptrainer! Het word wel tijd voor een fris windje, en iets meer financiële risico op de korte termijn ja! Maar ben gewoon weer erg benieuwd naar de ontwikkelingen en hoop op een mooie competitie!

26 augustus 2014 om 17:07

De woorden van Mertens vind ik helemaal niet meer van toepassing op het huidige seizoen. Ik denk dat elke ploeg een op papier mindere tegenstander weleens onderschat. Hiervoor hoef je niet alleen een PSV of Ajax heten.

26 augustus 2014 om 19:11

Manonthemoon

Alleen ben je vergeten om erbij te vermelden dat PSV vorig jaar bijna een geheel nieuwe selectie had. Plus de situatie rond Bakkali en Toivonen was ook niet bepaald geweldig voor de groep. En de langdurige blessures van Wijnaldum en Narsingh.. Dan is het logisch dat alles niet soepel loopt.

Dit seizoen is het team ingespeeld en zijn er geen problemen binnen de selectie.

Bramm heeft trouwens gewoon gelijk. Ajax haalt te veel goedkope B-spelers. Ze hebben meer dan genoeg geld en zouden gewoon een topspeler voor eredivisie begrippen moeten halen ipv al die Sana's etc.. Dan kunnen ze ook weer eens eindelijk verder als de groepsfase in de CL komen..

26 augustus 2014 om 19:24

@ Geert vs
Fijne reactie op een item over de huur van Guardado door PSV.
Heeft er werkelijk niets mee te maken. Waarom un godsnaam een epistel over de selectie van Ajax. Who cares???

ON
Goeie versterking voor PSV.
(Zo kan het ook, kort en krachtig je mening geven)


26 augustus 2014 om 19:50

PSV versterkt zich met Guardado, zij zijn Ajax' voornaamste titelconcurrent. Als Ajax hier niets tegenover zet dan geven ze de titel misschien nu al uit handen. Daarom pak ik de selectie van Ajax er bij om mogelijke versterkingen te bespreken als reactie op deze transfer.

26 augustus 2014 om 17:07

Hahahaha ja dat bleek wel de afgelopen vier jaar idd!!! Vorig seizoen kwam Ruiz de boel wel even redden daar en wat gebeurde er toen? Ajax moet lekker zo doorstappen en dan voorzie ik wederom een succesvol seizoen. Laat PSV eerst maar eens een heel seizoen deze voem vasthouden...

26 augustus 2014 om 18:35

Laat al die mensen zich maar blind staren op die geflatteerde 1-3. Ajax was gewoon beter maar maakte het niet af. PSV had 36% balbezit en ontsnapte een paar keer aan de 2-0. Met wat toevalstreffers wordt je geen kampioen. Dan zul je toch echt meer voetbal laten zien.

26 augustus 2014 om 19:17

Met balbezit alleen win je de wedstrijd niet he.

Dus volgens je beredenering had Vitesse ook moeten winnen van Ajax omdat Vitesse meer balbezit en meer doelkansen had. Ajax ontsnapte toen ook aan een paar goals. En dus had Ajax met geluk gewonnen...

26 augustus 2014 om 21:14

Tegen Vitesse zeker, een gelijkspel was terecht geweest, balbezit lag alleen wel veel dichter bij elkaar en schoten op doel waren gelijk.

Dan is het nu dus eindelijk definitief. Goed zo, tegen Vitesse lekker invallen het laatste half uur om vast te wennen aan het spel hier en om die jonkies te laten zien hoe het moet!

Ik hoop dat Guardado de rol kan nemen die Cocu had toen hij nog speelde. Laat maar eens met inzet en goed voetbal zien dat je de kar samen met Depay en Wijnaldum wil trekken en dat je kampioen wilt worden in Nederland!

26 augustus 2014 om 15:15

Gast! Guardado kan niet de rol van cocu overnemen. Cocu was een top speler en toen cocu terug kwam was hij nog steeds pure klasse wat veel spelers die terug komen in de laatste jaren van hun carrière niet meer waar konden maken!

Geloof mij ik ben zeer enthousiast met de komt van Guardado maar de rol van cocu overnemen word wel heel lastig.

Ik hoop dat hij het heel goed gaat doen en idd ook de nodige ervaring meeneemt!

26 augustus 2014 om 15:28

Aan de andere kant, Guardado is misschien minder dan Cocu destijds, maar de hele selectie van PSV is dat ook. Het kwaliteitsverschil tussen Cocu en de rest destijds is echt niet groter dan nu ten opzichte van Guardado.

Beide zijn het op het moment van aansluiten bij PSV spelers die veel hebben meegemaakt en qua persoonlijkheid lijken ze ook best op elkaar. Positief ingesteld, niet de grootste praters in het veld, maar wel mannen die respect afdwingen met hun spel en volwassen kijk op het voetbal. Dat bedoel ik vooral.

Cocu had natuurlijk veel meer ervaring toen hij terugkwam en hoorde toen nog bij de absolute wereldtop. Dat heeft Guardado uiteraard niet.

26 augustus 2014 om 16:17

Jaa dat klopt.

Hierin moet ik je gelijk geven! Hoop dat Guardado succes gaat brengen.

Ik mis de voetballer cocu

Op welke positie speelt Guadrado precies ?

26 augustus 2014 om 14:41

Guardado is een linksbenig allround middenvelder. Hij kan ook spelen als linksback en linksbuiten.

26 augustus 2014 om 14:41

Centraal op het middenveld (links), eventueel als Cvm. Linksback kan hij ook nog, maar dat vindt ie geen echt feest.

26 augustus 2014 om 14:43

Kan op de hele linkerflank spelen.

26 augustus 2014 om 14:55

Hij excelleert vooral op de linksbuiten positie. Snelheid, dreiging en ziet het spel goed. Aangezien PSV met de punt naar voren speelt zou ik zo niet weten waar hij moet spelen. Verdedigend is hij namelijk niet super en totaal geen CVM zoals er hierboven wordt aangegeven.

26 augustus 2014 om 14:56

Guardado is eigenlijk een type Di maria, alleen dan net wat minder.

26 augustus 2014 om 15:04

Klopt wat ik van hem heb gezien was vooral ook op die posities. Maar ik heb het even gecheckt bij PSV scout Thomas Schaling en een mexicaanse scout. Die zeggen beide dat hij daar uit de voeten kan. Brands heeft ook aangegeven geen optie tot koop te nemen omdat hij Hendrix niet wil remmen, dit geeft dus aan dat hij waarschijnlijk wel CVM gaat spelen. Heeft ook LB gespeeld, dus kan heus wel redelijk verdedigen, daarnaast kan je ervoor kiezen om soms een Hiljemark of Hendrix te laten spelen.

26 augustus 2014 om 15:41

Gelukkig halen de scouts van PSV hun informatie niet van websites met spelersstatistieken (soccermanager. com?), maar hebben ze hem ook echt zien spelen.....

Moet je ook eens proberen, voorkom je mee dat je volslagen onzin typt.

26 augustus 2014 om 16:14

Is op de lb volkomen geflopt bij leverkusen, heeft werkelijk nog nooit cvm gespeeld en komt nog het best tot uiting in een offensieve rol. Ik zie dus niet gauw het verband tussen defensieve zekerheid en een -van origine- aanvallende winger.

26 augustus 2014 om 16:15

En @ Hoppa Guardado is niet "gescout" omdat hij al op een hoog podium zijn kunnen heeft laten zien. Dat kan iedereen scouten. Ik ben gewoon sceptisch.

26 augustus 2014 om 17:13

Guardado is ook meer aanvallend ingesteld dan verdedigend. Ik ben benieuwd hoe PSV gebruik van hem gaat maken. Ik denk zelf dat Cocu nog weleens het middenveld met de punt naar voren laat spelen. Dan krijg je Maher op zijn favoriete 10 positie met daarachter Wijnaldum en Guardado. Guardado kan dit omdat hij allround is en Wijnaldum heeft aangetoond bij het Nederlands Elftal dat hij dit ook kan.
Het zal wel afhangen van de tegenstander waar PSV tegen speelt. Tegen ploegen waarin PSV op papier gezien al de bovenliggende partij is, verwacht ik dat ze aanvallender zullen spelen. Tegen ploegen die er zelf bovenop klappen verwacht ik dat PSV zal spelen met Hendrix of Hiljemark.

Het is eindelijk definitief! Ik ben heel blij dat PSV Guardado naar Eindhoven gehaald heeft. Een mooie versterking! Chapeau Psv!

26 augustus 2014 om 14:46

Ben ook heel blij. Dit is weer iemand met een degelijke reputatie die naar Nederland komt. Een echte topversterking.

Dit vind ik een fantastische toevoeging voor Psv. Deze man heeft een schitterende trap in z'n linkerbeen. I'm impressed. Op papier is PSV topfavoriet voor de titel. Zeker met Depay en Wijnaldum.

26 augustus 2014 om 14:45

Ze moeten.ook nog vd wiel proberen binnen te krijgen. Voor 3 miljoen heb je em wel..

26 augustus 2014 om 14:47

Ze kunnen beter een linksback kopen want die Willems bakt er echt niets van. Denk niet dat Guardrado voor de linksback is gehaald of wel?

26 augustus 2014 om 14:51

Nope, Guadrado gaat Hiljemark vervangen volgens mij

Goede huur voor PSV maar als je een speler (of wat dan ook) huurt, neem je hem toch niet over?

Goede voetballer, denk dat ze aan hem meer plezier zullen belevend dan ze aan Defour zouden beleven.
Beetje vreemde zin, maar de bedoeling er van lijkt mij wel duidelijk

26 augustus 2014 om 16:19

Defour is meer een spelbepalende controlerende middenvelder, die vanuit organisatie het tempo bepaalt waar Guardado altijd heeft aangetoond dat hij aanvallend een surplus brengt met zijn snelheid en dreiging. Totaal verschillende spelers. In dat kader had ik de aankoop van defour beter kunnen plaatsen.

In mijn ogen is PSV kampioenkandidaat nummer 1. Uitstekende selectie hebben ze weer.

26 augustus 2014 om 14:59

Bedankt voor het compliment Moet je nagaan als er nog een of twee verdedigende versterkingen bij komen.

26 augustus 2014 om 15:55

Ik denk niet dat dat gebeurd. De reden dat Rekik is gebleven is omdat hij speelminuten werd gegarandeerd. Ik denk dus niet dat ze van plan zijn om nieuwe CVs te kopen.

Mooie speler, gaan ze hem nu uitproberen als verdedigende middenvelder of i.p.v willems ben benieuwd. Vind dit er wel aardig uitzien.

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Willems
Schaars
Guardado
Narsingh
Maher
Depay
De jong
26 augustus 2014 om 14:44

Waarom niet Wijnaldum ipv Maher? Vind Wijnaldum samen met Depay de meest bepalende spelers van Psv.

26 augustus 2014 om 14:47

En Wijnaldum dan?

Ik zou eerder met Guardado alleen als cvm spelen. Daarvoor Wijnaldum en Maher. Dat kan in de Eredivisie helemaal geen kwaad. In Europa kun je misschien Hiljemark of Schaars naast Guardado zetten, maar dat zal dan eerder ten koste gaan van Maher dan van Wijnaldum.

26 augustus 2014 om 14:54

Ik snap eigenlijk niets van je voorgestelde opstelling. Schaars erin? Wijnaldum eruit? Ik zou eerder Schaars ruilen voor Wijnaldum en dan met Hiljemark of Hendriks op de plek waar je nu Guardado hebt. En dan Willems ruilen met Guardado.

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Guardado
Hiljemark
Wijnaldum
Narsingh
Maher
Depay
De Jong
26 augustus 2014 om 15:05

@nuenenaar,

Ik denk niet dat Brands Guardado heeft gehaald voor de linksback positie. Daar heeft onze nieuwe aankoop zelf ook geen trek in. Hij kan het, maar liever niet.

26 augustus 2014 om 15:20

Aha, ja het staat er in alle artikelen wel bij dus ik ging er maar even vanuit dat hij linksachter ook prima uit te voeten kon/ en wilde. Maar dan zou hij met Wijnaldum en Maher het middenveld maken, ook niet vervelend!

26 augustus 2014 om 15:01

Wat dacht je hier van?

Guardado met de punt naar achteren. Zo speelt PSV nu, alleen dan met Hendrix/hiljemark op de plaats van Guardado.

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Willems
Wijnaldum
Guardado
Maher
Narsingh
De Jong
Depay
26 augustus 2014 om 15:40

Excuses, Wijnaldum vergeten... schande.

Lijkt me echt een prima aankoop! PSV is in mijn ogen nu zeker de favoriet voor de titel, mits ze Depay en Wijnaldum weten te behouden.

26 augustus 2014 om 15:55

Idd, PSV is nu echt de topfavoriet. Achterin is het misschien geen echte top maar voorin loopt zoveel kwaliteit dat ze er vast wel bijna altijd eentje meer zullen maken.

Fantastische voetballer. Versterkt het team aanzienlijk en Willems heeft eindelijk serieuze concurrentie, net als het middenveld. Alleen het probleem op CDM is niet opgelost, tenzij er vertrouwen wordt gegeven aan Hendrix en Hiljemark, wat ik overigens toe zou juichen.

26 augustus 2014 om 14:46

Als ze Guardado lb zetten, verkrachten ze zijn kwaliteiten imo.

26 augustus 2014 om 14:49

Ik vraag me ook erg af waarom ze Guardado gehaald hebben. Goede speler hoor, maar is absoluut geen linksback. Is gewoon een middenvelder. Dat betekent dat je Maher op de bank gaat zetten of Cocu ziet een verdedigende middenvelder in hem, maar dat is het ook niet.

26 augustus 2014 om 14:55

Ik vermoed dat Cocu twee opties ziet met Guardado:

Eerste optie is het middenveld Maher (cdm) en Wijnaldum en Guardado als half. Maher wordt dus een linie naar achter gehaald en dat is tegen defensieve ploegen zeker te doen, dus als PSV echt het spel moet maken. Hierbij kun je ook denken aan een wisselwerking tussen Maher/willems/guardado waarbij Guardado de ruimte opvult die Willems achter laat bij aanvallen en Maher iets doorschuift.

Tweede optie is Willems op de bank en PSV gaat 3-5-2 spelen, wat ze al vaker doen dit seizoen, behoudens tegen Ajax. Locadia staat op papier rechtsbuiten maar de rechtsback gaat er overheen waardoor Locadia voor de goal komt te staan. Als Depay naar binnentrekt ontstaat er een gat voor de LB, en wellicht is Willems net te aanvallend voor dit concept en wordt Guardado geacht dit beter te doen.

We zullen het zien aankomende tijd. Rouleren is trouwens geen overbodige luxe.

Goed nieuws! Willems en/of Maher zullen nu heel hard moeten werken om hun basisplek te behouden. Erg blij met deze huur, zal het niveau alleen maar ten goede komen.

26 augustus 2014 om 15:21

Hij gaat niet voor Willems of Maher zijn plek, hij is vervanger van Schaars. Maar cocu kan rouleren denk dat de opstelling er zo uit gaan zien..

zoet
arias
bruma
rekik
willems
Wijnaldum
Maher
Guardado
Narsingh
de jong
Memphis
27 augustus 2014 om 10:21

Dat is echt te aanvallend, daar kan je thuis tegen een degradant een keer wat mee doen maar uit tegen Groningen,feyenoord etc wordt je daarmee afgemaakt.

Hele goede versterking, de posities van aanvallende middenvelder nu een goede backup.
Backup voor Willems, backup voor Depay als Bakkali in jong zou blijven en kan ook controlerende middenvelder spelen. Die laatste positie heb ik hem nog nooit zien spelen, maar een scout gevraagd die zegt dat hij daar ook uit de voeten kan! Super! Alleen nog een CV en de selectie is rond. Dit is heel goed voor de concurrentie strijd laat maar zien wie de beste is.

De favorieten status die PSV voor mij al had om kampioen te worden is hiermee weer groter geworden. Goede selectie, vrijwel intact gebleven. De sterkhouders zijn gebleven en beter geworden op het WK en dan haal je nog zo'n gozer in de bloei van zijn carriere erbij. PSV zou zelfs Europees nog wel wat kunnen uithalen denk ik.

26 augustus 2014 om 17:03

Achterin zijn ze te kwetsbaar om in Europa iets te bereiken. Of denk je echt dat je centraal met Bruma en Rekik potten gaat breken? Daar geloof ik echt niet in.

27 augustus 2014 om 11:55

Waarom niet? Zijn ook een jaartje verder in hun ontwikkeling en zeker Rekik heeft heel veel potentie. De Rekik die zich zo stormachtig ontwikkelde in de jeugd bij Feyenoord heb ik nog niet gezien. Was een Europese topverdediger op die leeftijd.

Leuke speler inderdaad voor psv maar ben wel benieuwd hoe ze nu gaan spelen. Met Maher Wijnaldum en Guardado heb je wel een heel aanvallend middenveld in de eredivisie kan dat natuurlijk. Maar als ze tegen de topclubs spelen hebben ze wel een probleem aangezien de defensie ook zwak is.

Dit soort huur spelers zijn een echte versterking, goed gedaan Marcel Brands mag ook wel eens gezegd worden. Hopelijk speelt hij tegen Vitesse ben zeer benieuwd! Mijn favoriete opstelling mits Narsingh in vorm en gelieve nog een CV aanwinst erbij:

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Willems
Wijnaldum
Maher
Guardado
Narsingh
De Jong
Memphis

Je speelt niet zomaar 108 interlands voor een vaste WK land. Dit zijn dus de topspelers die Ajax weigert te halen. Psv koopt hiermee de kampioenschap.

26 augustus 2014 om 15:13

Psv huurt het kampioenschap voor één jaar.. volgende jaar Ado..... whahahaaa

Ik hoop dat ze nog een cv halen die ook voor de toekomst is.

Oh overigens voor de betweters die roepen dat dit een concurrent is voor Willems:

Guardado wil web bij Valencia omdat die hem als linksback willen gebruiken en hij wil op het middenveld spelen. Denk je nu echt dat hij naar PSV komt om linksback te gaan spelen en daarvoor salaris inlevert ??

26 augustus 2014 om 16:17

Volgens mij is de linksback van valencia een groot talent en krijgt die de voorkeur,volgens mij heet die gaya.

26 augustus 2014 om 16:19

Guardado wilt minuten maken en had geen zin om 2e keus te zijn op het middenveld wat eigenlijk de bedoeling was.

Nou Overmars, De Boer, waar blijven onze versterkingen? 95m op de bank, maar gericht investeren, ho maar.

Je verliest van Psv, PSV versterkt zich nog verder. Gefeliciteerd Psv, ik zie jullie als grootste kanshebber voor de titel.

Zeer goede ervaren speler erbij geweldige zet van Brands. Gaan we van genieten hij gaat links op het middenveld spelen kan ook nog scoren dus verwacht er veel van.

Supermooie aanwinst dit. Ik baalde enorm toen Defour niet doorging. Maar eigenlijk is dit nog beter! Zo zie je maar weer nooit wanhopen. (Al is het natuurlijk wel zo dat Guardado voor een jaartje komt en Defour voor langer was bedoeld. Maar goed op korte termijn is dit super).
Dussss ls je een beetje vooruit wil plannen moet je als psv fan toch maar zorgen dat je volgend jaar op 27 mei vrijhoudt zodat je naar Warschau kunt

Kan iemand mij uitleggen waarom Defour wel zou worden gekocht en Guardado wordt gehuurd?

Het komt op mij over alsof Brands nu een slechte poging doet om vertrouwen uit te spreken in Hendrix en Schaars. Defour had dezelfde ontwikkeling dan niet in de weg gezeten over een jaar? Zou het niet gewoon een financiële kwestie zijn dat Guardado met zijn salaris structureel niet is in te passen is in het salarishuis van Psv? Net als Ruiz vorig jaar? Het lijkt mij niet helemaal de bedoeling van een salarisplafond om iedere keer kwaliteit spelers dan maar te gaan huren die eigenlijk niet haalbaar zijn. Maar op deze manier toch worden binnengehaald. Stel dan geen salarisplafond in en zeg gewoon eerlijk waar het op staat ipv dit slappe argument dat hij een ontwikkeling in de weg zou staan.

Overigens een prima aanwinst voor PSV deze Guardado!

Guardado is een prima aanwinst. PSV word nu helemaal kampioen!

26 augustus 2014 om 15:28

En over en aantal maanden is het weer huilen als Ajax kampioen wordt. Net zoals 90% van de Ajacieden tot zondag 16.30 uur zeiden dat Ajax wel ff ging winnen van Psv.

Ik heb de afgelopen jaren te vaak mijn hoofd gestoten om dergelijke uitspraken te doen (en al helemaal zo vroeg in het seizoen).

Leuk en aardig dat er van Ajax is gewonnen. Maar aankomend weekend kunnen we er ook zo weer af gaan tegen Vitesse.

Dus eerst maar eens een periode aanzien (15 wedstrijd o.i.d.) voordat je deze teksten gaat schrijven!

Ja jongen dat is een grote \/erschil. \/an het zonnige Mexico en Spanje, naar dit kleien regen land,
Mexicanen hebben altijd een top mentaliteit, werklust en staan altijd hun mannetje, waar ik nu al durf te stellen dat het een aanwinst is \/oor ps\/.

Met je twee land genoten die hier hebben gespeelt in Eindho\/en, zijn we \/aak kampioen geworden,
Die zouden jou ook wel verteld hebben dat ps\/ een fijne club is om me te werken, en als jij een lekker seizoen draait de clubs weer in de rij zullen staan \/oor je.

goodluck en hopelijk tot snel op het stadhuisplein, want het kampioenschap zou weer in het zuiden zijn.

Lijkt mij op het eerste oog een prima versterking, hopelijk schiet Ajax met die vervanger van Poulsen en die ervaren spits een beetje op. Met name Europees is ervaring zowel voor Ajax als PSV van onschatbare waarde.

Ik snap niet helemaal wat de bedoeling nou is en Brands hem niet wil kopen met z'n Hendrix-ontwikkeling.. Aan het einde van de huurperiode is zijn contract bij Valencia afgelopen en kan hij gaan en staan waar hij wil..

Misschien hebben ze daarover een mondeling-akkoord, zodat er geen transfersom hoeft worden betaald?

26 augustus 2014 om 16:17

Er is niet definitief besloten om hem niet over te nemen op het eind vh seizoen. Zou met CL zomaar kunnen. Deze week komt er nog zeer waarschijnlijk een CV bij en dan is PSV zeker topfavoriet!

PSV wordt sterker en sterker.. Landskampioen deze keer?

Fantastische aankoop, dit van Psv, deze Guardado is gewoon een hele goede speler voor de eredivisie en voor Psv natuurlijk. Guardado is ook nog eens een speler die op twee posities inzetbaar is, en uit de voeten kan(linksback en Lm), ik weet zeker dat deze Mexicaan het uitstekend zal gaan doen bij Psv. Wel jammer dat hij het laatste jaar zo weinig aan de bak is gekomen, want de jaren ervoor heeft Guardado gewoon erg veel gespeeld en was hij ook gewoon basisspeler bij Valencia CF en Deportiva La Coruna(vijf jaar bij Depor, een bij Valencia)

PSV begint wel sterker te worden. Al vind ik nog steeds wel dat de defensie redelijk zwak is.

Zie PSV toch wel met Ajax als grootste titelfavoriet.

die mexicaan kan ook in de verdediging spelen, met zijn ervaring is dat goed voor,
willems en hendrix, ik ben het met je eens dat ajax en psv voor de titel gaan spelen.

Nou dit gaat de tegenvaller van het seizoen worden. Gaat geen woord nederlands leren, dus wat heb je dan aan zijn ervaring als groep? En bovendien, laatste twee jaar waren matig. Vooral bij leverkusen heeft hij geen enkel potje kunnen breken.

ik zou hem zo gebruiken:

Zoet
Arias
Bruma
Rekik
Cuardrado
Schaars
Maher
Wijnaldum
Narsingh
De Jong
Depay

Wauw, ik moet zeggen dat dit toch wel klasse gehandeld is van Psv. Ik weet niet hoeveel ze betalen voor de huur, maar dit lijkt me echt een hele goede speler voor ze. Ajax zal nu echt moeten gaan oppassen, willen ze weer kampioen worden. Al hebben we dat zondag ook al gezien...

Knap dat PSV een speler van naam heeft weten te halen. Maar des al niettemin ben ik benieuwd hoe Guardado het er vanaf brengt. En waar zou hij dan moeten gaan spelen. Ik snap de intenties achter de transfer niet helemaal.

Juist een hele rare aankoop het is vooral een linksbuiten. Op cvm is die heel matig. Snap niet waarom
psv zo"n speler haalt. Linksachter is die veel te aanvallend voor

Knap dat PSV zo'n speler kan halen. Op het WK vond ik hem met Mexico erg goed presteren, ik snap niet dat mensen zeggen dat hij concurrent voor Willems moet worden? Is toch helemaal geen LB. Mooie transfer Psv! Beter dan Defour als je het mij vraagt natuurlijk ook een ander type.

Mooie huur speler voor psv de linker kant van de verdediging is sowieso niet zo geweldig van psv (tamata, Willems) en met een goeie lb erbij is het toch te hopen dat het daar iets meer dicht is achterin aan de linker kant want Willems is gwn te aanvallend en niet verdedigend top en Tamata (mijn mening) is gewoon niet goed genoeg voor het eerste van psv dus psv heeft hier goed aan gedaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren