Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan de hoop op gedroomde vervanger Xavi Simons opgeven

Laatste update:

PSV kan een komst van Charles De Ketelaere uit het hoofd zetten, zo meldt PSV-watcher Rik Elfrink woensdagavond op Twitter. Volgens de journalist van het Eindhovens Dagblad wil zijn werkgever, AC Milan, hem liever binnen Italië verhuren, waardoor de kans groot lijkt dat de Belg naar Atalanta verkast.

Het nieuws is extra zuur omdat, volgens Elfrink, De Ketelaere zelf een (tijdelijke) overstap naar Eindhoven wel zag zitten. PSV zal nu dus verder moeten zoeken naar een geschikte vervanger voor de naar RB Leipzig vertrokken Xavi Simons. Een definitieve overstap van De Ketelaere leek echter al onwaarschijnlijk, omdat Milan 28 miljoen euro voor hem betaalde en een groot deel van die investering terug wilde zien.

Vrijdag speelt PSV het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord. Nu Simons is vertrokken en Guus Til nog altijd niet fit is, lijkt de kans groot dat de achttienjarige Isaac Babadi gaat spelen. Op de persconferentie woensdag wilde Peter Bosz echter geen uitsluitsel geven. “Hij kan zijn dat hij gaat starten. Hij heeft zijn kans in de voorbereiding gegrepen en traint altijd goed mee.”

PSV is wel nog altijd geïnteresseerd in verdedigende versterkingen. Daarvoor heeft het Davinson Sánchez op de korrel. De 27-jarige Colombiaan verkocht onlangs ‘nee’ aan Spartak Moskou, waardoor een hereniging met Bosz niet uitgesloten is. Daarnaast lijkt een versterking op het middenveld ook aanstaande. De Eindhovenaren waren al concreet voor Aster Vrancx van VfL Wolfsburg en ook de Nederlandse Jerdy Schouten staat op het verlanglijstje van Stewart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Te veel tijd aan besteed. Neem aan dat ze een aantal back ups hebben. Competitie begint bijna en hebben nauwelijks middenvelders. Doorpakken nu!!

3 augustus 2023 om 00:03

Jorrit Hendrickx is gespot op het trainingsveld

3 augustus 2023 om 06:24

Echt waar? Ik weet niet zeker of hij het huisige psv kan versterken

3 augustus 2023 om 06:57

Geen zorgen, enkel om conditie op peil te houden

3 augustus 2023 om 02:18

Misschien blijft Sangaré wel gewoon. Er gebeurt niet veel rondom hem.
Zou prima zijn trouwens!

3 augustus 2023 om 09:39

Zou kunnen, maar dat is toch geen 10?

3 augustus 2023 om 10:54

"de grootste aanwinst deze transferperiode is het aanblijven van Sangaré". Classic uitspraak voor een PSV-TD om de supporters te kalmeren na een wederom gefaalde transferperiode.

3 augustus 2023 om 13:59

Naast het "we hebben het geprobeerd, maar ze bleken toch onhaalbaar". Niet gek, als je achter spelers aanzit die bij voorbaat al onhaalbaar zijn.

Vrij logisch, Atalanta verliest Homjlund en het niveau is natuurlijk gewoon een stuk hoger dan in Italie. Lijkt mij ook dat de Ketelaere er niet op staat te wachten om een jaar na zo'n stap terug naar de Benelux te keren. Wie was de volgende op dat lijstje?

2 augustus 2023 om 23:22

De druk bij Atalanta is ook wel wat lager, altijd een vervelende ploeg om tegen te spelen met goed voetbal. Atalanta is een mooie club voor Charles om nog verder te rijpen, Milan was echt een te grote stap. Hopelijk voelt hij zich hier goed en kan hij hier goed rijpen, ik ben benieuwd naar zijn Atalanta tijd, wie zijn de concurrenten?

Dit mag geen verrassing heten. PSV moet opschieten met nieuwe spelers. De voorronde komt eraan en Peter Bosz kan wel enkele versterkingen gebruiken. Haalbare versterkingen welteverstaan.

3 augustus 2023 om 08:13

"haalbare versterkingen welteverstaan."

PSV kennende komen er nog wel 2 huurspelers. Volgens mij zijn ze bij PSV in de war en denken zij dat huren duurzamer is dan kopen. Overconsumptie tegen gaan. Vooral al die berichten over boeren en uitstoot heeft ze in de verwarring gebracht

Zei in het vorige topic al, dat als ze nog vertrouwen in CdK hebben hem beter in Italië kunnen verhuren. Ene heer Universum zag dit direct als een aanval op PSV. Het lijkt me gewoon logisch dat je hem liever in dezelfde competitie en land aan het werk ziet.

Atalanta zou echt een prima stap zijn.

Op 1 september staan ze gewoon weer met Guus Til op 10.

2 augustus 2023 om 23:26

Til mag alleen vrijdag meedoen tegen Feyenoord om een Hattrick te maken. Daarna mag hij weer de rest van het seizoen banken.

2 augustus 2023 om 23:30

Hij is nog niet fit en kan niet spelen. Lastig om dan 3 goals te maken.

3 augustus 2023 om 00:10

Jammer dat Til niet meedoet.

Lijkt mij toch een te groot risico om met Babadi als vaste 10 te gaan spelen. ik hoop echt dat er nog wat bij komt op die positie.

Volgens rik elfrink ...korreltje zout dus. Waar de telegraaf jongens meestal extra negatief doen over ajax, is rik altijd extra positief over psv. De waarheid is altijd minder positief. Of het gaat om transfersommen, clausules of wat spelers graag willen. Rik geeft als een goede pr man door wat hij van psv moet doorgeven.
Wel te hopen dat psv snel goede versterkingen haalt want voorronde cl staat voor de deur. 1e ronde moet lukken met deze selectie, maat we ronde wordt lastiger.
Shanchez gaat niet lukken denk ik, vranx is misschien wel kansrijk ...beiden zouden goede aanwinsten zijn natuurlijk.

3 augustus 2023 om 02:10

Rik deelt gewoon wat hem ingefluisterd wordt. Met Xavi is er ook meerdere keren gelogen.Ken je wel leuk gaan doen.

3 augustus 2023 om 06:59

Dus een doorgeefluik in plaats van journalist?

3 augustus 2023 om 03:39

Toch zonde, in één transferdeal van Nederlands meest betrouwbare sportjournalist, naar PSV's praatpaal. Voor mij verdient hij het voordeel van de twijfel door zijn verleden, maar er mogen geen Xavi-achtige sitiaties meer voorkomen.

Het zal mij niks verbazen dat PSV nu voor Wijnaldum gaat

Amiri van Leverkusen is een goede optie, mag weg. Goede speler en Peet kent hem.

Voorspelbaar dat psv zonder fatsoenlijke selectie naar CL gaat. Hadden we toch ook al voorspeld? Althans, zuurpruimen zoals ik.

Geen idee wat er waar is van de link tussen psv en Ketelaere, maar we zitten dus al heel de tijd achter een speler aan die te duur was, toen niet wilde, toen mogelijk wel geleend kon worden, nu plots wel wil maar zijn club niet.

Helder. Feitelijke conclusie: we zijn niks opgeschoten

Marko Livaja zou een goede zijn.

Deze versterking kost te veel tijd. Zoek een ander die wel wil.

Toch raar dat cdk niet slaagt in een Milan waar kansen liggen. Het is niet dat hij kaka eruit moet spelen

Schijnt dat Atllanta 6 miljoen huursom moet betalen, das veels te veel voor club als Psv.
ik zou graag Mike Tresor (RC Genk en ex-Willlem II) binnen halen, vorig siezoen goed voor 8 doelputen en 24 assists, neem aan dat nu RC Genk al is uitgeschakeld voor CL hij haalbaar is en betaalbaar

Nu wordt Arsen Zakharyan (dinamo Moskou) aan PSV gelinkt na eerst Ajax en Feyenoord, maar ook hiet schijnt Dinamo mistens 15 miljoen te willen vangen. Wordt ook lastig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren