Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AC Milan verhuurt voormalig PSV-target De Ketelaere met optie tot koop

Laatste update:

Atalanta heeft zich definitief versterkt met Charles De Ketelaere, zo bevestigt de club via de officiële kanalen. De Belgische spelmaker wordt door AC Milan verhuurd aan Atalanta, dat tevens een koopoptie heeft bedongen in de verbintenis. Dat mag opvallend genoemd worden, daar Milan eerder niet akkoord leek te willen gaan met een verhuur.

De Ketelaere stond deze zomer naast Atalanta ook in de nadrukkelijke belangstelling van PSV. De Belg wilde zich in eerste instantie bij Milan revancheren voor een uitermate teleurstellend seizoen, maar nadat de club onder meer Samuel Chukwueze en Christian Pulisic aantrok stond hij toch open voor een vertrek. Vanwege het bedrag dat Milan aan Club Brugge in 2022 betaalde voor De Ketelaere, 35,5 miljoen euro, gingen de geluiden dat Milan alleen zou willen verkopen om een deel van die investering terug te zien. PSV zette in op een huurperiode, maar schakelde door en heeft inmiddels Malik Tillman vastgelegd.

Atalanta betaalt drie miljoen euro om de 22-jarige Bruggeling voor een seizoen te huren. Indien de club uit Bergamo volgend seizoen de optie tot koop wil lichten, dient er nog eens 23 miljoen euro overgemaakt te worden naar San Siro. Milan heeft daarnaast een doorverkooppercentage van tien procent afgedwongen. Op die manier kan het verlies op De Ketelaere alsnog zeer beperkt blijven.

De Ketelaere werd met hoge verwachtingen door Milan aangetrokken. De transfersom van 35,5 miljoen euro is nog steeds de duurste uitgaande transfer voor een Belgische club, maar CDK stelde teleur. Hij speelde 27 wedstrijden voor i Rossoneri en kwam daarin tot 0 goals en 1 assist. Paolo Maldini was naar verluidt één van de hoge bazen die De Ketelaere wilde behouden, maar na het ontslag van de technisch directeur werd al snel duidelijk dat een vertrek een serieuze mogelijkheid was. De aanvallende middenvelder gaat bij Atalanta concurreren met Mario Pasalic, Aleksey Miranchuk en Victor Kovalenko.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had PSV nooit op deze manier kunnen betalen. 26mil + 10% doorverkoop is veel geld. Vraag me wel echt af of Milan hem niet te snel heeft laten gaan.

16 augustus 2023 om 20:35

Moest Atalanta hem uiteindelijk overnemen, is dit echt geen slechte deal voor Milan. Amper verlies + doorverkooppercentage. Met Pulisic, Chukwueze, Okafor, Romero, Traore, RLC, Reijnders er allemaal bij zie ik ook echt nergens nog een plaatsje voor hem.

17 augustus 2023 om 07:28

Italiaanse clubs houden wel van geld hoor. Als je meteen 20M geboden had en in z’n min mogelijke termijnen betalen kwam je een aardig eind

23 Miljoen had PSV nooit gedaan, een kwestie van centen dus

16 augustus 2023 om 21:34

Onzin!,hij wilde zelf niet!,wilde bij milan blijven, vz had betere info moeten geven

16 augustus 2023 om 21:42

'wilde bij Milan blijven'. Dat is hem dan aardig gelukt...

Achteraf blij dat PSV nu voor Tilman is gegaan. Veel goedkoper en neemt ook genoeg potentie met zich mee.

16 augustus 2023 om 20:51

Nja die Tilman komt denk ik tekort voor PSV. Had liever iemand gezien van ongeveer hetzelfde niveau als De Ketelaere

16 augustus 2023 om 21:21

Waarom denk je dat hij tekort komt?

16 augustus 2023 om 21:50

Omdat er til in zijn naam zit.

Tja... ik heb bij deze jongen altijd een beetje het gevoel alsof het een fragiele, zachtaardige knul is. Verlegen en een beetje soft? Zo ziet hij er in ieder geval wel uit! Ik denk niet dat hij echt gemaakt is voor keiharde competities als de Serie A. Of althans.. er is dan nog héél erg veel werk aan de winkel om te gaan slagen daar!

Succes Charles, 1 jaartje "verloren", nog vele te gaan. Het talent zal er wel weer snel uitkomen.

40 games en 0 goals voor Milan, je kan spreken van een flop maar als je revanche wilt nemen is dit het moment bij subtopper Atalanta

Er was nooit sprake van psv want de ketelaere zei verschillende keren nee!!,doe even wat meer research

Had beter kunnen rijpen bij PSV. De Italiaanse competitie is veel meedogenlozer en zit vol egoïsme in vergelijking met de Nederlandse competitie. Ieder voor zich.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren