Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Earnest Stewart liep doelwit mis: ‘Het is niet dat ik niet naar PSV wilde’

Laatste update:

Charles De Ketelaere heeft in de Italiaanse media gesproken over de interesse die PSV in hem had deze zomer. De 22-jarige Belg wist tot op heden niet te slagen bij AC Milan, dat hem dit seizoen bij Atalanta heeft gestald. PSV toonde ook interesse in De Ketelaere, maar greep uiteindelijk naast zijn diensten. De Eindhovenaren zelf gingen uiteindelijk in zee met diverse andere smaken als Malik Tillman en Hirving Lozano. Laatstgenoemde maakte wél de overstap vanuit de Serie A naar de Eredivisie.

In gesprek met La Gazzetta dello Sport blikt De Ketelaere terug op de onrustige transferzomer rondom zijn persoon. Ook PSV is onderwerp van gesprek. “Ik wilde mezelf bewijzen bij een nieuwe club. Het is niet zo dat ik niet naar PSV wilde of naar andere clubs, maar ik wilde heel graag naar Atalanta. De hele zomer lang werd er onderhandeld. Ik vroeg mezelf af of ik voor mijn kans moest gaan, of dat ik mezelf moest bewijzen bij een ander team. Die tweede optie gaf me een beter gevoel, al helemaal toen Atalanta zich meldde. Ik speel hier dichter bij het doel, dus kan ik de beste versie van mezelf laten zien.”

Voor Milan kwam De Ketelaere tot dusver veertig keer in actie. De Belgisch international wist nog niet te scoren, wel leverde hij eenmaal een assist af. De Ketelaere is zelfkritisch. “Het ligt ook aan mij dat het niet lukte bij Milan. Ik had niet verwacht zo'n seizoen te draaien, maar ik heb geen spijt van mij transfer. Ik haalde mijn niveau niet en mijn rol als wisselspeler hielp me ook niet verder.” Milan betaalde in de zomer van 2022 maar liefst 36,5 miljoen euro om De Ketelaere los te weken. Atalanta huurt hem dit seizoen voor 3 miljoen euro.

In Bergamo wil De Ketelaere zijn vertrouwen weer terugvinden. De linkspoot kreeg tijdens zijn periode in Milaan behoorlijk wat kritiek te verwerken. “Ik lees niet altijd de kranten en ik probeer me ervoor af te sluiten, maar je vangt toch op wat er over je gezegd wordt. Dat liet me niet koud en dat ik niet scoorde was ook een probleem. Mensen willen doelpunten en assists zien, ze kijken niet naar andere prestaties.” Voor Atalanta staat De Ketelaere na drie duels op één doelpunt en één assist.

Had De Ketelaere iets kunnen toevoegen aan PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je de huurvoorwaarden van de Ketelaere bij Atalanta zag dan ben ik blij dat ze dat niet gedaan hebben. Tillman is goedkoper om te huren met een realistische koopoptie volgend jaar. Nog even tijd nodig om te wennen maar die goal van afgelopen weekend toonde wel al een hele hoop klasse.

7 september 2023 om 13:48

Malick Tillman gaat toch nooit veel spelen? Lang zal naar 10 gaan zodat er plek komt voor Chucky

7 september 2023 om 13:58

Uitgaande van een lang Europees seizoen (CL en anders evt nog in de EL) gaat hij echt wel spelen hoor.
Die goal tegen RKC was erg overtuigend.
Maar goed, we kunnen hem beter beoordelen als hij een paar wedstrijden minimaal 1 helft heeft gespeeld.

7 september 2023 om 14:06



Hij moet zijn plek maar zien te verdienen. Vooralsnog doet ook Saibari het heel goed. Babadi (ik verwacht mits hij verlengt) klopt ook op de deur voor minuten en zelfs Vertessen is leuk begonnen. Tillman kan volgens mij ook op de vleugels uit de voeten. Als hij het niveau heeft van iemand die PSV voor 10 miljoen zou kopen, dan gaat hij dit seizoen rustig zijn speeltijd krijgen hoor. Zo niet, dan heb je een prima back-up en laat je hem weer gaan. Mij lijkt het wel een leuke speler iig.
Naar mijn mening sws ideaal om elk jaar 1-2-3 van die jongens te hebben met een optie tot koop. Zijn toch ook vaak jongens met potentie van een grotere club die misschien niet meteen de definitieve overstap naar PSV zien zitten.

De Keta had naar Ajax moeten gaan die missen nu echt een 10

7 september 2023 om 13:50

Niet het type 10 voor Ajax in mijn ogen.
Daarnaast hebben ze Berghuis, Akpom en Mikautadze die er kunnen spelen en hebben ze in de jeugd nog een Misehouy, de verhuurde Unuvar en Hlynsson rondlopen. Al speelt Hlynsson ook op de flaken.

7 september 2023 om 13:55

Iedereen had naar ajax moeten. Ze hebben Akpom en Mikautadze toch al gehaald. De toppers

7 september 2023 om 14:43

Je moet scout bij Ajax worden @jsdenhaag! Jij kan na 1 wedstrijd al zien dat het niets wordt.

Snap ik wel. Je bent net verhuisd naar Italië, hoeft niet ver te verplaatsen, speelt bij een goede ploeg en kan je bewijzen in de Serie A wat weer een betere kans geeft om te slagen bij Milan.

7 september 2023 om 14:14

Precies dit. Schiet je er 20 in in de Eredivisie zullen er vraagtekens blijven. Schiet je er 20 in in de Serie A heb je volgend jaar een basisplaats.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren