Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV is in staat om Depay uit de hoge hoed te toveren als vervanger van Gakpo’

Laatste update:

Aad de Mos en Ronald de Boer verwachten dat Ajax de landstitel in de Eredivisie weet te prolongeren. De Amsterdammers bleven PSV afgelopen seizoen één punt voor. Bij De Mos zijn er vooral twijfels over de sterkte van de selectie van de Eindhovenaren. Beide voormalig voetballers deden zaterdag een voorspelling in De Telegraaf met het oog op het komende Eredivisie-seizoen.

“Ajax wordt kampioen”, zegt De Mos vol overtuiging tegen het dagblad. “Daar kunnen ze het beste met de druk omgaan. PSV moet hetzelfde aantal duels afwerken als Ajax. Ik moet nog zien dat ze daar constant op niveau kunnen presteren en heb mijn twijfels bij de selectie. Is die wel zo goed als iedereen denkt?”, vraagt de voormalig oefenmeester zich af. De Mos werd zelf als trainer drie keer kampioen met Ajax. Twee keer als hoofdtrainer (1982/83 en 1984/85), één keer als assistent (1981/82).

Zowel Cody Gakpo als Antony staat in de belangstelling van Europese topclubs. De Mos sluit niet uit dat zij in de laatste weken van de zomerse transferwindow nog vertrekken bij de titelkandidaten. “In het geval van Gakpo zal dat mogelijk pas na de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League zijn. Een vertrek van Gakpo hoeft voor PSV niet eens een ramp te zijn. Ik denk dat ze daar in staat zijn om Memphis Depay uit de hoge hoed te toveren als vervanger”, aldus De Mos.

Ook De Boer ziet Ajax kampioen worden, al is hij wel van mening dat PSV dichterbij gekomen is. De voormalig profvoetballer heeft vooral een hoge pet op van Joey Veerman. “Hoe hij speelt, met het uitstellen van passes en dan in één keer die splijtende pass.. Ik verwacht dat we veel mooie dingen van hem gaan zien. Dat hij écht zijn stempel gaat drukken op PSV, zoals tegen AS Monaco met Ibrahim Sangaré.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zolang Schreuder trainer is van Ajax kan je ons al wel afschrijven als titel kandidaat

6 augustus 2022 om 16:46

Veel te vroeg gezegd (10 minuten in het seizoen), heel opportunistisch ook

6 augustus 2022 om 16:53

Het is niet alleen nu, ook zijn eerdere prestaties bij clubs en het voetbal wat hij heeft gespeeld.. De hele voorbereiding was het ook niet heel best kwa veldspel.. Ik heb weinig vertrouwen in Schreuder

6 augustus 2022 om 17:14

Rustig aan jongen. Ten hag was ook vaak in de eerste weken nog zoekende

6 augustus 2022 om 17:17

Maar bij Ten Hag zag je wel al snel wat hij wilde kwa spel, dat heb ik bij Alfred nog niet ontdekt omdat hij geen idee heeft

6 augustus 2022 om 17:53

er is echter nog wel een stukje nuance tussen "geen titelfavoriet", "we kunnen m mislopen" en "je kan ons afschrijven."

6 augustus 2022 om 20:50

Onzin, ook onder ten hag waren er veel wedstrijden waar het nergens op leek. Ondanks dat het vandaag niet goed was, was het een hele makkelijke overwinning.

6 augustus 2022 om 16:53

Veel te vroeg om te zeggen. Je moet een trainer ook de tijd geven. Niet elke trainer begint goed bij een nieuwe club zoals Flick of Guardiola. Over een half jaar zou je conclusies kunnen trekken. Schreuder heeft een top elftal, maar dat zegt natuurlijk niet zo veel. De spelers moeten zelf ook dat topniveau blijven aantikken. Niet alles is de schuld van de trainer als het een keer niet goed loopt.

6 augustus 2022 om 17:06

@Bamiworst, heb de hele voorbereiding gezien, JC schaal en nu.. Er zit totaal geen idee achter het spel, aanvallend loopt het met deze 3 op deze manier voor geen meter, achterin is het los zand aangezien er 2 staan die het niveau niet aan kunnen en het middenveld is veel te statisch, niemand die zoals Gravenberch een mannetje uit speelt en kan versnellen.. Ik zie dat niet zo snel veranderen, je man in vorm Kudus staat wissel voor Berghuis die tot nu toe ook weinig laat zien sinds hij terug is van vakantie.. Ik zie genoeg redenen om weinig vertrouwen te hebben in Alfred

6 augustus 2022 om 17:04

Makkelijk gezegd dit hahaha. Je hebt met afstand de beste selectie, het meest uitgegeven en ook de breedste selectie. Coach hoort er in de Eredivisie niet toe te doen man, al is Hasbullah de trainer dien je gewoon kampioen te worden.

6 augustus 2022 om 17:08

Trainer maakt wel degelijk verschil, als het namelijk niet zou uitmaken dan zou Jan met de pet ook wel kampioen worden met deze selectie.. Een trainer bepaald het systeem en het spel, en ik heb het idee dat deze trainer ons daarin alleen maar minder laat zijn

6 augustus 2022 om 18:51

Kokkie

Met deze selectie moet je inderdaad gewoon kampioen worden ongeacht de trainer. Je hebt veel meer kwaliteit, kwantiteit en geld. Dus om te beweren dat je geen kandidaat ben is makkelijk scoren onder de anti-Schreuder aanhang.

6 augustus 2022 om 17:31

Nou PSV is momenteel even beter

6 augustus 2022 om 17:42

Waarom is iedereen (opeens) zo anti-Schreuder? Wat heb ik gemist. Vooralsnog geef ik hem de kans, zoals het hoort. Verdedigend vind ik Ajax te zwak in de breedte.

6 augustus 2022 om 18:40

Ja, begint inderdaad een beetje irritant te worden. Toen hij assistent was haalde Ajax bijna de finale van de CL, daarna is het niet veel beter geweest.

Geef die man nou gewoon de kans en ga niet lopen zeuren na een verloren JC-schaal en 10 minuten tegen Fortuna Sittard.

6 augustus 2022 om 17:51

Gaan we nu al beginnen? Dit werd ook over Ten Hag geschreven. Geluksfan

6 augustus 2022 om 17:57

Ik zou een fan van Ajax nou niet per se een geluksfan noemen 😅

6 augustus 2022 om 17:54

Dat niet, maar mooi voetbal kun je met de maand meer gedag zeggen. Ajax heeft nog steeds te veel individuele kwaliteiten om structureel achter de feiten aan te lopen.

6 augustus 2022 om 18:14

Maakt geen hol uit wie er voor de groep staat, met onze uitgaven zijn we verplicht kampioen te worden

6 augustus 2022 om 18:29

Nou, als je het niet erg vindt, zie ik ‘jullie’ toch echt als favoriet, al zie ik die schaal ietsje liever naar Eindhoven gaan uiteraard ;-)

6 augustus 2022 om 19:12

Manmanman, ben jij nou een supporter? Dan kan ik ook zeggen, ik vind jou een vervelend ventje. Ik heb pas 1 post van je gezien, en ik ken je verder niet, maar ik mag je niet. Op weinig gebaseerd, en ik ga je geen tijd geven om het tegendeel te bewijzen.

On: Ajax kampioen, ik denk het ook. Al zal het een lang, moeizaam seizoen met ups en downs worden.

Vraag me af hoe dat zou werken; je hebt naast Gakpo niet echt fatsoenlijke buitenspelers (madueke is te vaak geblesseerd) én je hebt Luuk de Jong in de spits. Ga je dan met twee spitsen spelen? Luuk de Jong als breekijzer, daar zit hij zelf waarschijnlijk ook niet op te wachten. Depay linksbuiten? Veerman weer verpesten op de flank? Ik zie Depay overigens dolgraag terugkomen, zou imo direct de beste speler van de Eredivisie zijn, maar ik weet niet of dit voor zowel de club als de speler het juiste moment is.

6 augustus 2022 om 16:46

Memphis Depay is van oorsprong (en in zijn PSV tijd) een linksbuiten he. Als hij Gakpo zou vervangen kan hij dat doen door... linksbuiten te staan!

6 augustus 2022 om 17:05

Betwijfel of Depay daar trek in heeft. Volgens mij geniet hij echt als 9 van het spelletje. Dan zou hij en een gigantische stap terug moeten doen en niet op zijn favoriete positie. Dat gaat nooit gebeuren.

6 augustus 2022 om 17:52

Alleen al om Salaris gaat hij nooit komen hoor. Dit is geen realistisch gerucht

6 augustus 2022 om 16:48

Dat laatste denk ik ook. Depay heeft al best wat verdiend, maar kan nog prima cashen voordat hij bij PSV terugkomt. Als voetballer wel welkom overigens.

6 augustus 2022 om 17:44

Depay dan de beste van de ED? Hmm, iets zegt me van niet maar kan zo niet zeggen wie dan wel. Dat is niet zo sterk maar dat boeit me niet. Ik denk gewoon hardop, bij wijze van. Hij zal er niet ver vanaf zitten maar voor mijn gevoel zit hij zichzelf teveel in de weg om de beste te zijn.

6 augustus 2022 om 18:04

Denk dat hij daar he-le-maal geen trek in heeft. Is volgens mij altijd op zoek geweest naar een zo mooi mogelijke club in het buitenland. Zou echt niet weten waarom hij terug zou willen naar PSV.

Bedankt Aad! Nu weten we zeker dat we kampioen worden

6 augustus 2022 om 16:48

Hahahaha ik dacht precies hetzelfde. Aad zit er altijd langs!

Aad ziet Ajax wel kampioen worden. Weten we alvast dat we een nieuwe kampioen gaan krijgen dit seizoen

6 augustus 2022 om 17:20

Zie jij Feyenoord echt kans maken op de titel dan?

Ik denk dat de kans groter is dat Ajax voor het eerst in tig jaar buiten de top 2 eindigt. Lekker door gaan met Blind en Tadic, daar betalen ze de prijs wel voor als ze geen CL spelen volgend seizoen.

6 augustus 2022 om 17:47

Buiten de top 2? Wie gaat naast PSV, die ik eigenlijk hetzelfde inschaal qua sterkte als Ajax, dan de top 2 complementeren? Feyenoord? Twente? AZ? Ik zie het niet gebeuren. Het feit dat de nr. 2 straks ook direct CL speelt is voor het grootste deel op het conto van Ajax - daar doet een overall redelijk goed vorig Europees seizoen niets als aan af - toe te schrijven dus iets meer dankbaarheid is op z’n plaats.

6 augustus 2022 om 17:57

Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren. Zelfs als Schreuder er totaal geen lijn in krijgt, loopt er voor Eredivisie-begrippen heel veel kwaliteit rond. Die hebben nog steeds de beste selectie met PSV daar vlak achter. De rest van de ploegen zijn niet goed genoeg om mee te doen voor het kampioenschap naar mijn mening. Feyenoord zal wel derde worden en daarachter zal het gaan tussen AZ, FC Twente en FC Utrecht, denk ik.

6 augustus 2022 om 19:23

Feyenoord hoeft in de Kuip van niemand te verliezen. En de uitwedstrijden zullen ze ook het meerendeel van winnen. Als Feyenoord het goed gaat doen in de taaie uitwedstrijden gaan ze echt een heel eind komen. Ik heb nu een handvol wedstrijden van Ajax gezien en er zit totaal geen lijn in het spel. En het feit dat ze in elke linie minimaal 1 basisspeler kwijt zijn geraakt. Misschien passen de aankopen zich snel aan maar meestal duurt dat wat langer en gaat dat gepaard met de nodige persoonlijke fouten(zoals Bassey tegen Psv). We gaan het zien, dit is pas de 1ste speelronde.

6 augustus 2022 om 20:59

Heb je feyenoord zien spelen? Daar zit ook totaal geen lijn in en dan met minder kwaliteit. 1+1=..

6 augustus 2022 om 20:57

Je zal wel idioot zijn om je beste spelers niet in de basis te zetten. Los daarvan kan ajax helemaal niet lager dan de 2e plaats halen. Het niveau verschil is te groot.

7 augustus 2022 om 12:41

Zo'n idioot als Schreuder bedoel je zeker, die zonder de nieuwe eerste spits Brobbey begint. En de 2de spits is lucca. Tadic is geen spits en staat linksvoor of hij mag gaan banken voor die andere linksvoor die ze net hebben gehaald voor 30 miljoen. Als jij oprecht denkt dat Tadic en Blind de beste van Ajax zijn dan snap jij er zelf vrij weinig van.

6 augustus 2022 om 20:57

Er is 1 wedstrijd gespeeld, waarin 3 punten werden behaald. En de trainer is weer wijzer geworden. Bassey en Alvarez komen weer terug.

Ajax gaat echt geen derde of lager worden.

Dat zou fantastisch zijn maar lijkt me niet realistisch. Verder is de selectie van PSV er niet echt veel op vooruit gegaan, maar kunnen beide trainerswissels wel eens goed uit gaan pakken voor PSV. Schmidt presteerde slecht en Schreuder is duidelijk slechter dan Ten Hag.

Depay uit de hoge hoed toveren als vervanger van Gakpo? Hoezo niet gelijk Ronaldo noemen als vervanger? Als je toch gek doet… Depay zal echt niet naar PSV gaan. Die kan naar clubs als Juve. Zijn salaris valt absoluut niet te betalen en daarnaast zou hij gek zijn om alweer in Nederland te voetballen terwijl je op een leeftijd zit waarin je in de beste competities kan voetballen.

6 augustus 2022 om 17:59

Dat zie ik ook niet gebeuren. Ik denk sowieso dat Memphis deze zomer nog vertrekt. Dortmund heeft volgens geruchten interesse nu Haller 'uit de running' is (laten we hopen tijdelijk) en ook Juventus schijnt interesse te hebben.

welke geldschieters gaan daar voor zorgen, PSV heeft geen centen makke.

6 augustus 2022 om 17:29

Probeer je nu gewoon zo onwetend over te komen of ben je dat nou daadwerkelijk? Voordat we deze discussie voort zetten raad ik je aan te googlen naar de transferuitgaven.

Niet dat Depay haalbaar is overigens, maar krijg de kriebels van ongefundeerde meuk die gebruikers zoals jij plaatsen.

6 augustus 2022 om 18:03

PSV is natuurlijk niet blut, maar ik denk wel dat ze bewust de hand op de knip houden omdat het tekorten (door corona) moet dichten. Ik ben overigens wel aan het gissen hoor, maar ze geven niet voor niets zo weinig uit. Ik denk dat ze pas echt kunnen spenderen als ze iemand als Gakpo, Madueke of Sangare verkopen. Anders hadden ze echt wel een grotere aankoop gedaan deze zomer.

6 augustus 2022 om 18:19

Externe geldschieters wo Jumbo hebben PSV overeind gehouden om door de Lockdown heen te komen. Blijkbaar is dat je volkomen ontgaan.

6 augustus 2022 om 18:49

@janta hoeveel geld kan PSV dan precies uitgeven? En welke invloed hebben de geldschieters uitgeoefend op de transferbalans? Ik heb de publieke financiële cijfers niet bekeken, ben wel nieuwsgierig nu. Ik heb helemaal gemist dat er een stop zit op uitgaven momenteel.

Depay naar PSV zie ik niet meer gebeuren. Depay zijn volgende stap zal zeker nog naar het buitenland zijn. Hij is nog te goed voor de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren