Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV geeft voorsprong weg in Lens en moet flink aan de bak in Champions League

Laatste update:

PSV is er niet in geslaagd een voorsprong over de streep te trekken op bezoek bij RC Lens: 1-1. De Eindhovenaren kwamen vlak na rust op voorsprong dankzij de individuele klasse van Johan Bakayoko, maar moesten tien minuten later alweer een treffer incasseren van Elye Wahi. Door de remise eindigt PSV de derde speelronde van het miljardenbal als hekkensluiter in Groep B.

Peter Bosz wijzigde zijn elftal op twee plekken ten opzichte van het gewonnen thuisduel met Fortuna Sittard (3-1) afgelopen zaterdag. In het Stade Bollaert-Delelis kregen Amerikanen Sergiño Dest en Malik Tillman een basisplaats, wat ten koste ging van Patrick van Aanholt en Guus Til. Fransman Olivier Boscagli mocht ook starten tegen de geliefde club van zijn moeder.

Bij de thuisploeg, die dinsdagavond wederom werd gesteund door de fanatiek aanhang van de club, keerde Wahi terug in de basiself van trainer Franck Haise. De twintigjarige spits moest het uitduel met Le Havre (0-0) van afgelopen vrijdag laten schieten wegens een schorsing. Brice Samba, enkelvoudig international van Frankrijk, nam plaats onder de lat.

De in Congo geboren doelman werd in de eerste helft maar nauwelijks getest door PSV, dat het zeer lastig had in Lens. De eerste grote kans was dan ook voor de Fransen, maar vleugelverdediger Deiver Machado schoot recht op Walter Benítez, waarna hij ook de herkansing om zeep hielp.

Halverwege de eerste helft kregen de Eindhovenaren wat meer controle. Een kopbal van Luuk de Jong ging hoog over, waarna Boscagli een minuut later aan de andere kant belangrijk was met een sliding. Het eerste echte gevaar van PSV moest komen van Hirving Lozano. Na een prima actie krulde de Mexicaan de bal op de verre paal.

Waar de wedstrijd voor rust een doelpunt nodig had, was het Bakayoko die na de theepauze direct leverde. Van buiten het zestienmetergebied krulde de Belgische international de bal achter Samba, die zich verkeek op de precisie van de inzet: 0-1. Lang kon PSV niet van de voorsprong genieten, daar Benítez tien minuten later moest vissen. André Ramalho zag er niet goed uit bij dat moment.

De Braziliaan liet zich na een voorzet van Przemyslaw Frankowski verschalken door Wahi, die bij de eerste paal kon binnen tikken: 1-1. Lens voelde dat er meer te halen was en voerde de druk op, waardoor PSV steeds meer naar achter moest lopen. Zelf werden de Eindhovenaren nog even gevaarlijk via een vrije trap van Joey Veerman.

In de slotfase leek bij beide ploegen de tank leeg te zijn. Bosz bracht Yorbe Vertessen en Guus Til in voor Lozano en Bakayoko. Een kopbal van Ramalho vloog nog over. Zowel een Frans als Nederlands slotoffensief bleef uit, waardoor PSV na drie wedstrijden in de Champions League op twee punten staat. Sevilla verloor in eigen huis van Arsenal (1-2), waardoor de rode lantaarn gedeeld wordt. De Spanjaarden hebben voorlopig een veel beter doelsaldo, waardoor PSV aan de bak moet om te overwinteren in Europa.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na die 0-1 heb je toch het idee dat PSV de betere ploeg is, en dan uit het niets weer zo'n voorzet van de zijkant en Ramalho die zijn man weer laat scoren. Echt moedeloos word je er van. Hoe kan PSV Europees toch altijd falen? Niet dat het een schande is trouwens, wordt hier op Voetbalzone over Lens geschreven dat ze er niks van kunnen maar die winnen ook van Arsenal en gelijk uit tegen Sevilla.

Na deze pot zie ik PSV in ieder geval niet meer 2e worden, maar zelfs 3e wordt lastig, volgende pot moet je winnen.

Trouwens wel een fijne heksenketel daar. Leuke club vind ik dat Lens.

24 oktober 2023 om 22:53

Wat een lachertje van een scheidsrechter. Heb verder het idee dat Bosz genoegen nam met een gelijkspel, wat voor mij onbegrijpelijk is wanneer je voorafgaand zegt te moeten winnen.

24 oktober 2023 om 22:55

Bosz heeft nu al twee keer een wedstrijd zelf verpest door zijn wissels. Waar die in de eerste wedstrijden juist goed was met wisselen haalde hij vorige keer tegen Sevilla het gevaar eraf door toen Veerman eraf te halen waardoor niemand meer kon voetballen. En nu haal je de snelheid voorin eruit terwijl juist de ruimtes op de counter lagen tegen Lens.

24 oktober 2023 om 22:57

Onbegrijpelijk hoe lang Tillman mag blijven staan terwijl die volledig onzichtbaar is op het middenveld. Dan breng je Vertessen en Til, waardoor je De Jong er praktisch twee keer hebt staan. Dan mag uiteindelijk Pepi nog twee minuten invallen om tijd te rekken. Had dat een kwartier eerder gedaan denk ik dan…

24 oktober 2023 om 22:57

Hij wisselt Vertessen hoezo geen snelheid? Bakayoko kon het ook niet meer belopen vind het logische wissels hoor.

24 oktober 2023 om 23:01

Je haalt je twee snelste spelers eraf. En brengt daar een voor in de plaats. Had Lozano lekker laten staan en Pepi erin gebracht, voor iets meer snelheid in de spits. Op een gegeven moment waren ze op de counter eruit staan daar Till en de Jong. Of vind jij Till meer snelheid hebben dan Bakayoko.

24 oktober 2023 om 23:03

Wel meer dan een Bakayoko die 85 minuten vol gas heeft gegeven jaa.

24 oktober 2023 om 23:05

Prima dat je Bakayoko eruit haalt voor Til. Maar laat dan niet Luuk staan en breng Pepi om wat van die snelheid voorin te behouden.

24 oktober 2023 om 23:05

Je speelt tegen club die van grote clubs wint. Psv speelde goed . Balbezit was 55% jammer de gelijk spel

24 oktober 2023 om 23:08

Lozano had op een gegeven moment constant balverlies en liet ook nog eens zijn man lopen. Had eerder gewisseld mogen worden voor Vertessen. Die viel goed in.

24 oktober 2023 om 23:19

Psv speelde goed? Meen je dat nou? Ze kwamen er totaal niet aan te pas man. Opbouw kwam niet verder dan het middenveld dat direct terug tikt voor een kansloze lange bal. Voorin buiten dat schot van lozano en de goal ook bar weinig gevaar of creativiteit. Het middenveld was totaal onzichtbaar en werd compleet overlopen. En verder een aantal spelers die veel te traag aan de bal waren waardoor er steeds een speler van lens tussenkwam. Ze mogen heel blij zijn dat lens aanvallend ook matig was dat je hier nog een punt haalt.

24 oktober 2023 om 23:56

Hazardinho77@. Lozano toch ook pech. Toen had lens nog helemaal niks laten zien. Jij denk ff van lens winnen. Thuis geef ik psv een goede kans om te winnen.

24 oktober 2023 om 23:58

Tuurlijk nam Bosz genoegen met een punt. Je speelt uit en in de champions league. Daar krijg je geen cadeautjes.

Lens is ook gewoon een sterke tegenstander, positieve spelopvatting en dynamische spelers. Daar hebben die andere clubs ook niet zomaar van gewonnen.

Zelfs bij een gelijkspel in Eindhoven is er nog kans om door te gaan.

25 oktober 2023 om 00:08

Logische wissels op Pepi na alleen had hij dat eerder moeten doen

25 oktober 2023 om 08:00

Precies, hoe vaak koesterde ze niet het punt en kregen ze alsnog een tegendoelpunt te verwerken

24 oktober 2023 om 22:55

Tja Ramalho…. Daar kun je ellenlange teksten aan wijden, maar dat blijft toch een zwakke schakel hoor. Heerlijk goaltje, maar Ramalho komt te laat en staat verkeerd. Kost je weer punten

24 oktober 2023 om 22:56

Hoe moest ie staan volgens jou? En wel een realistische reactie graag. Want ervoor kon echt niet. Je reageert als verdediger altijd. En die bal was zo snel daar. Vanuit het centrum naar de zijkant en vrij snel strak voor. Dan kan je als verdediger ook niet makkelijk ervoor komen. Bovendien was ie nog vrij lastig vanuit die hoek, uit doe voorzet, maar hij schiet hem echt ook nog eens heel knap in.Geen Ramalho fan hier, maar hij krijgt zo snel en makkelijk de schuld tegenwoordig. Hoorde de verslaggever het ook direct zeggen. Best wel slecht voor de beeldvorming.

24 oktober 2023 om 22:57

Dest moet eens aansluiten. Die gast kan de bal nog op het juiste grassprietje neerleggen, voordat hij de voorzet gaat geven. Snel terugsturen naar Spanje, PvA is beter.

24 oktober 2023 om 23:00

Ik vond eerlijk gezegd dat Ramalho hier weinig aan kon doen. Hij staat er misschien niet dicht genoeg op, maar dat Ramalho niet voor hem kwam dat is vrij logisch als er zo'n vroege voorzet gegeven wordt. Een betere vraag is waarom die voorzet met zoveel vrijheid gegeven kan worden.

24 oktober 2023 om 23:02

Ramalho had dit beter moeten doen, maar achter hem stond er nog een speler van Lens helemaal vrij, waardoor hij pas op het laatste moment kon reageren. De voorzet had ook wel beter verdedigd moeten worden.

24 oktober 2023 om 23:02

Het is idd echt belachelijk dat Ramalho hier de schuld van krijgt. De voorzet moest eruit gehaald worden.
Als een Nederlandse ploeg zo’n goal gemaakt had hadden we bijna op de banken gestaan. Gewoon heel goed ingeschoten

24 oktober 2023 om 23:04

Was gewoon een klasse doelpunt inderdaad. Erg mooi binnen gewerkt

24 oktober 2023 om 23:05

Het is vooral veerman die vaak verzaakt waardoor destijds moest kiezen. Ook in deze situatie. Als veerman gewoon een man pakt, kan dest korter dekken en komt er geen voorzet

24 oktober 2023 om 23:20

Helemaal mee eens Duck. Die dest is een bron van onrust. Veerman is verdedigend ook slecht.

24 oktober 2023 om 23:54

PSV had Sangaré moeten houden of anders die belg van Wolfsburg moeten halen. Ze missen echt pure fysieke duelkracht op het middenveld.

Schouten zit er positioneel op inzicht er nog wel eens goed tussen maar is fysiek ook niet echt sterk.

25 oktober 2023 om 06:59

Helemaal mee eens mentalist. Zoals wel vaker bij jou. Tegen RKC en Excelsior valt het niet op maar in dit soort wedstrijden mis je echt Sangare

25 oktober 2023 om 10:58

Jij hebt er kijk op Jacco89

24 oktober 2023 om 22:58

Als we thuis winnen van Lens is alles nog open omdat het onderling resultaat dan ook beter is. Nog genoeg kans. Moeten vooral hopen dat Arsenal z.s.m. geplaatst is zodat ze met een B-ploeg naar Eindhoven komen

24 oktober 2023 om 22:59

Terwijl Boscagli weer een topwedstrijd speelde. Zonde, die tegengoal was een echt de man van Ramalho.

24 oktober 2023 om 23:04

Wel de man maar geen fout. Ik snap niet dat er mensen die dit een fout vinden

24 oktober 2023 om 23:11

Grappig ook dat Boscagli op een gegeven moment eind tweede helft een bal in de voeten slide van een Lens speler, die hij net niet goed meekrijgt. Anders waren ze met twee tegen 1 op de keeper gegaan. Dat was echt te nonchalant en heel fout. Had helemaal verkeerd af kunnen lopen en dat risico mocht ie nooit nemen. Maar daar hoor je niemand over. Daarentegen, als dat Ramalho was geweest.....

24 oktober 2023 om 23:01

Na de 0-1 vond ik juist Lens erg sterk spelen had niet het gevoel dat psv aan de betere hand was. De 1-1 voelde je aankomen.

24 oktober 2023 om 23:04

Ramalho kon niks aan die bal doen

24 oktober 2023 om 23:05

Hoezo geen tweede? Als je thuis van Lens wint dan sta je al 2e met een beter onderling resultaat. Ik vind dat je wel erg gemakkelijk dit zegt, terwijl alles open ligt. Wellicht heb je niet goed nagedacht en reageer je uit emotie.

24 oktober 2023 om 23:08

We zijn ook gewoon nog EL niveau. Niet gek in het eerste seizoen met een nieuwe trainer en nieuwe TD. Slot en ten Hag hadden ook de tijd nodig om het allemaal top te krijgen.

24 oktober 2023 om 23:08

Lens is natuurlijk niet zonder reden 2e geworden afgelopen seizoen. Gewoon een sterke ploeg, maar bovenal een hecht en ingespeeld team.Wil PSV echter nog wat bereiken in deze groep moeten ze Lens in eigen huis echt wel verslaan en mogen ze niet verliezen in Sevilla. Het voordeel wel is dat de laatste wedstrijd thuis tegen Arsenal is, en met een beetje geluk zijn die dan al geplaatst, waardoor ze wat spelers sparen, dan zou je die best nog wel eens kunnen winnen

25 oktober 2023 om 09:31

Uiteindelijk valt het nog een enigszins mee toch. Je speelt gelijk uit bij Lens en verliest uit bij Arsenal. Het is gewoon jammer dat ze thuis van Sevilla niet winnen, maar als je volgende wedstrijd wint en Arsenal wint weer van Sevilla dan ziet het er heel anders uit. Met een beetje geluk is Arsenal al door na 5 wedstrijden en kun je wellicht nog resultaat behalen thuis.

Meer dan een gelijkspel hadden ze ook niet verdiend, al had een bal er nog zomaar in kunnen vallen voor PSV. Lens in het begin sterker, PSV daarna de betere. Wel een hele hoge intensiteit de hele wedstrijd. Was leuk om naar te kijken. Hele vette sfeer ook daar.Als je met huidige nummer 13 van de Primera Division en 15 van de Ligue 1 in de poule, na 3 wedstrijden op 2 punten staat, heb je in de 16e rondes weinig te zoeken. Wie weet verrassen ze nog in de komende 3 wedstrijden, gun het ze zeker.

24 oktober 2023 om 22:54

Wie weet lukt het ze tegen de nummer 17 van de eredivisie

24 oktober 2023 om 23:19

Grote kans. Utrecht, AZ, Twente en Feyenoord is het ook al gelukt.

24 oktober 2023 om 22:55

Europees is altijd anders dan in de competitie. Sevilla won de EL vorig jaar terwijl ze er in de competitie niets van bakten. Is gewoon een lastige poule, maar ja je hoopt toch op meer dan 2 uit 3

24 oktober 2023 om 22:58

Het is helemaal geen lastige poule. Zijn er minstens 5 die uitdagender zijn.

24 oktober 2023 om 23:09

Welke poule denk je dat PSV meer kans had gehad? Als je niet een van de beste 2 ploegen uit de huidige poule haalt.

24 oktober 2023 om 23:17

Dat kan het voor PSV alsnog een lastige poule zijn hoor.

24 oktober 2023 om 23:24

Helemaal mee eens hoor. Maar dit is echt geen top CL poule. Arsenal is de laatste 2 jaar natuurlijk erg goed, maar het is ook geen bayern/real etc. Op papier is dit een poule waar je zowel 1e als 4e kon worden. Maar 2 uit 3 valt wel tegen als je op zn minst wil overwinteren. Uit elke pot had je een betere club kunnen loten als psv zijnde

24 oktober 2023 om 22:57

Ik denk redelijk naar de mogelijkheden gespeeld. Behalve een betere trainer is het qua selectie maar iets beter dan vorig jaar. Dan ga je niet ineens makkelijk wedstrijden winnen in de CL en zeker niet in deze zware poule.

24 oktober 2023 om 22:58

Laten we niet vergeten dat je beste speler geblesseerd is.

24 oktober 2023 om 22:58

Die tussenstanden na een paar speelronden zeggen niks. Dus Brighton wint met 8-0 van de nr. 17 van de Eredivisie? Lens had in het begin een lastig programma met PSG en Monaco uit, maar heeft gewoon 8 punten uit de laatste 4 wedstrijden gehaald in Ligue 1. Dus zo slecht zijn die niet.Sevilla idem dito. Houden Real Madrid op 1-1 en verloren laatst heel nipt en ongelukkig van Barcelona, wat hun enige verliespartij in de laatste 6 duels was. Dus ook zij begonnen slecht maar draaien inmiddels goed.

25 oktober 2023 om 08:19

Nou het zijn beiden meer Europa league ploegen dan cl ploegen imo

24 oktober 2023 om 23:00

Houd nou eens op met de posities van de ploegen in hun competities erbij te halen. Dat is compleet irrelevant voor deze CL-wedstrijden. Dit Lens wint ook van 15 van de 18 Eredivisie-ploegen. Die intensiteit die ze na de 1-1 op de mat legden, blaast praktisch elke ploeg in Nederland omver.

24 oktober 2023 om 23:00

Die degradatiekandidaten doen het anders wel vrij goed in Europa. Sevilla won de EL en Lens kortgeleden nog van Arsenal

24 oktober 2023 om 23:24

Maar konden ze echt voetballen? Hoop gesleurd en tempo, maar had zag er niet uit. Psv vond ik overigens ook erg matig. Teze roste elke bal naar voren en Dest liet letterlijk alles langs zich heen gaan.

Wederom neem je weer te weinig punten mee naar huis…. Dit had je gewoon kunnen winnen. Niet scherp genoeg…

24 oktober 2023 om 22:57

Oneens. Kon beide kanten op. Met Lens die de wedstrijd langere perioden domineerde.

Pff Ramalho, wat een slapzak is dat zeg

24 oktober 2023 om 22:58

Ja maar onze lieve krullenbol deed het zo goed tegen Fortuna. Die moet je echt vanavond nog op de transferlijst zetten. Hij heeft PSV al zo veel punten gekost.

24 oktober 2023 om 23:04

Totaal geen fout van hem.

Goede scheidsrechter. Door naar Ajax!

Psv is het toch altijd net niet in de CL. Ga er ook niet vanuit dat ze bij de eerste 3 eindigen. Zelfs in de beste vorm waar ze nu in steken missen ze Europees gezien stootkracht. Blijft toch een eeuwenoud verhaal de laatste 10+ jaar.

24 oktober 2023 om 22:58

Psv is niet de club die Europees iets domineert…. Altijd met geknepen billen een dan vaak net niet…

24 oktober 2023 om 23:00

Mwah, vorm in de eredivisie ja. Je ziet dus dat ze moeite hebben met een hoger niveau. Naïef voetbal wel, zo uit bij Lens moet je toch langer de voorsprong vast kunnen houden. Wel echt een leuke ploeg dat Lens. Spelen on-CL, ballen naar voren en eenvoudig spelen en het werkt! Onze hoodies (stelletje sneu-neuzen) misdragen zich weer en PSV laat deze kans liggen. Jammer!

24 oktober 2023 om 23:04

Niet helemaal mee eens. PSV heeft zeer goede jaren gehad in de CL langer geleden. De afgelopen jaren zijn zeer slecht en er zal ook weer een periode komen dat het weer iets beter gaat.

24 oktober 2023 om 23:09

Ze hebben de laatste 10 jaar een keer de knock-out gehaald. Ik blijf er toch bij dat PSV in deze poule “gewoon” minimaal bij de eerste 3 had moeten eindigen. Dat wordt nu een heel lastig verhaal. Ook in de EL blijft er vaak te wensen over. Dit moet je toch met mij eens zijn?

24 oktober 2023 om 23:25

Hoezo wordt het nu een lastig verhaal? Je hebt nog flinke kansen hoor. Thuis winnen is wel een must. Sevilla uit en arsenal thuis kun je ook punten halen als zij door zijn. Zeker met lang erbij zijn er best mogelijkheden.

Terechte uitslag. Hopelijk zonder blessures en op naar zondag

pepi mooie invalbeurt 3 minuutjes en n gele kaart

24 oktober 2023 om 23:11

Deze scheids had voor dat opstootje zelfs de kantinejuf nog een kaart gegeven. Floot totaal niet consequent.

Jammer jammer had echt meer ingezeten. Helaas niet scherp genoeg voorin ..Snap niet waarom Pepi altijd pas in de blessuretijd mag invallen. Belachelijk. Nu hopen dat ze thuis die 3 punten wel pakken want die zijn keihard nodig.

Niet super, niet verschrikkelijk. Qua resultaat dan. Vooral zorgen dat ze geen 4e worden, voor de 2e plek hebben ze eigenlijk te weinig kwaliteit, ondanks deze loting. Mochten ze toch doorgaan is dat ook meteen KO, dat zie je van ver aankomen.

Jammer maar wat ik al zei, Europees kom je gewoon tekort, tegen de nr 15 van Frankrijk, gelukkig Benfica en Braga verloren, loop je wat uit op Portugal

24 oktober 2023 om 22:57

Lekker makkelijk scoren met je nr15 van Frankrijk. Geslepen ploeg dit Lens. Winnen van Arsenal zelfs.

24 oktober 2023 om 23:09

@PSV18 hoe zo gelijk weer met lekker gemakkelijk.
Van tevoren werd er al gesuggereerd dat Psv door velen deze poule wel even zou overleven, je mag blij zijn als je nog 3de wordt.
En ik vindt het jammer dat ze geen 3 punten hebben gepakt

24 oktober 2023 om 23:13

Iedereen die roept dat je welke CL-poule dan ook even doorkomt is totaal niet serieus te nemen. Wat betreft de classering in de competitie helemaal eens met PSV18. Europees voetbal staat daar compleet los van.

25 oktober 2023 om 00:06

Hij heb gelijk de nr 15 ongelooflijk .en dat is de koploper van Nederland

24 oktober 2023 om 23:01

Dit is geen sneer hoor, maar PSV heeft in de CL wat Ajax in de Eredivisie heeft. Dat betekent vooral dat de disbalans die PSV heeft, Ajax nog vele malen meer heeft. Je kunt gewoon niet zo aanvallend spelen met zo'n verdediging en dan ook nog eens veel ruimte achter de laatste linie laten. Dan ga je altijd doelpunten weggeven.

Ik snap de lofzangen voor Lens dan ook niet. Wel vond ik ze sterk in het fysieke aspect en de passing langs de flanken, maar die deden ook meer dan genoeg fout. De intensiteit lag dan ook vooral hoog omdat beide ploegen abnormaal veel ruimte weggaven op eigen helft. PSV eigenlijk nog meer dan Lens.

24 oktober 2023 om 23:04

Heb je gezien hoe "de nummer 15 van Frankrijk" speelde? Ongelofelijk zwaar om daar tegen te spelen.

Jammer. Zat toch meer in bij vlagen. Lozano op de paal ongelooflijk zuur. Nu thuis winnen van deze Fransen.

Psv mist gewoon karakter op Europees niveau

Was weer weinig. Dest, Ramalho en invallers Til en Vertessen zijn echt niet van CL niveau. Bakayoko op de goal na ook niet. Lozano was een lichtpuntje, Boscagli redelijk en schouten goed. Veerman ook niet gezien, eveneens als Luuk de Jong niet. Je hebt er niets aan, dit gelijkspel. Enkel de winst telde, nu ben je vrijwel klaar voor 2e ronde CL en heb je nog een kluif om 3e te worden.
Overigens, wat was die scheids een partij partijdig en moet eens voordeelregel leren. Of geel geven, als je toch fluit.

24 oktober 2023 om 23:02

Vertessen viel nog wel goed in en Boscagli was gewoon goed. Schouten begon niet goed, maar speelde steeds beter naarmate de wedstrijd vorderde. Da's in ieder geval mijn mening.

24 oktober 2023 om 23:18

Het middenveld werd compleet overlopen, ruimtes soms a la Ajax en totaal geen aansluiting met de aanval. Niemand op het middenveld speelde goed, ook Schouten niet. Meer balverlies dan normaal en zonder bal vaker op de verkeerde plek dan niet.

Veerman onzuiver, Tillman onzichtbaar, Saibari en Til slecht ingevallen. Het middenveld had hun dag niet.

Achja, 1-1 had ik op voorhand voor getekend. Had de verdediging slechter verwacht. Hopelijk pakt het de thuiswedstrijd beter uit.

Wat een schande om pepi maar 2 minuten te geven, helemaal nu luuk de jong gewoon een matige wedstrijd speelde. Maarja jammer van het resultaat vandaag!

24 oktober 2023 om 23:06

Dat is een beetje het dilemma dat het je aanvoerder is, lijkt me. Die wissel je veel minder snel natuurlijk

Terechte uitslag.
Thuis tegen Lens moet je winnen.
En dan moet je de 3 punten pakken in Sevilla of thuis tegen Arsenal.
Niet makkelijk. Ook niet onmogelijk.

24 oktober 2023 om 23:02

En Arsenal moet winnen van Sevilla en Lens...

24 oktober 2023 om 23:09

Beide in London. Zie ik wel gebeuren.

24 oktober 2023 om 23:05

En bij gelijke stand is het dan onderlinge resultaat ? Of gaat hem om goals .

24 oktober 2023 om 23:08

Onderling resultaat

Peter Bosz faalt weer. Eerst tegen Arsenal, willen mee voetballen vervolgens 4-0 zo om je oren krijgen. Tegen Sevilla weer ramalho erin dest op linksback slaat helemaal nergens op, nu weer hetzelfde liedje. Ramalho is gewoon een dramatische speler. Daarnaast bakt dest er ook weinig van in verdedigend opzicht. Dit psv elftal is geen Champions League waardig, gewoon te slecht.

24 oktober 2023 om 23:01

Jammer dat je niet hebt gekeken man.
Dest was weer uitstekend. Waar andere backs onder druk in paniek raken, komt hij er prachtig uit.
En Bosz moet dit gewoon blijven doen. Altijd je eigen spel spelen.
Ik heb een heerlijke wedstrijd gezien.

24 oktober 2023 om 23:05

Bosz moet dit absoluut niet blijven doen. Dit kost je zowel resultaten in Europa als tegen iedere relevante tegenstander en vooral een dosis ontwikkeling. Hoe vaak moet het nog fout gaan op niveau voor het kwartje valt? Ik dacht dat Bosz het begrepen had na Dortmund, maar bij PSV valt hij gewoon weer terug in oude gewoonten. Op deze manier is PSV gewoon enorm kwetsbaar en aan de bal is het ook lang niet altijd goed als het tempo hoger ligt. Sowieso verbloemt het speelschema in de Eredivisie ook het 1 en ander.

24 oktober 2023 om 23:08

Leuk om dat programma er telkens bij te halen, maar zowel Feyenoord als Ajax morsten punten tegen Fortuna

24 oktober 2023 om 23:13

Maar FC Twente won er moeiteloos. Da's gewoon scorebordjournalistiek. Alsof Fortuna een hoogvlieger is. De gehele top 5 moet nog aan de bak tegen elkaar en dan acht ik Feyenoord toch echt het meest stabiel.

24 oktober 2023 om 23:19

Toch is de kans groot dat het gat na aankomend weekend nog groter is tussen PSV en Feyenoord 😉

24 oktober 2023 om 23:32

Hou toch op man. Ik heb wel gekeken, maar blijkbaar beoordeel je iemand alleen op een wedstrijd. We zien allemaal dat psv geen CL waardige team is. Een ramalho dat is echt niveau fortuna en een dest is misschien wel psv waardig, maar ook niet meer dan dat. Daarom heeft ie ook gefaald in het buitenland. En Peter Bosz is zeker tactisch geen goeie trainer.

25 oktober 2023 om 00:09

Feyenoord win bij Twente maar tweede worden is ook goed speel je weer cl

25 oktober 2023 om 07:38

Jij bent wel één van de minst objectieve Feyenoorders op dit forum. Twente verliest de afgelopen tijd zelden in eigen huis in de ED, dus ik ben heel benieuwd wat het zondag wordt.

25 oktober 2023 om 10:22

Ik hou niet op. Dest vind ik al vanaf zijn start bij PSV een aanwinst. Wat ik zeg, hij raakt nooit in paniek en is creatief. Voorzetten kunnen echt wel beter. Ook niet vergeten: hij heeft een uitstekende klik met Lang. Mooi koppeltje.

Mbt niet CL waardig en Bosz geen goede trainer: vind ik eerlijk gezegd onzin, maar iedereen mag een mening hebben. No prob.
Maar zet nou eens het PSV van Ruud van Nistelrooij tegen Lens? Was je er met 4-1 af gegaan.

24 oktober 2023 om 23:06

Ik begrijp helemaal niets van wat je zegt. Dest speelde een prima pot. Raakt nooit in paniek, kan een man uitspelen en kwam regelmatig erg goed uit moeilijke situaties.
Ramalho blijft een lastig verhaal. Houdt mijn hart iedere keer vast als hij de bal toegespeeld krijgt

24 oktober 2023 om 23:09

kom op, man. als je in de CL wilt meedoen moet je gewoon een ervaren ploeg zijn. dit PSV speelt voor het eerst een compleet andere speelstijl in jaren en alle goede spelers blijven tegenwoordig ook niet langer dan 1 jaar. zo kan je niet als ploeg ervaring opdoen omdat je amper tegenstand hebt in de eredivisie. als letterlijk elke speler in de selectie 2 jaar langer blijft dan zou je misschien kunnen meevoetballen op dit niveau. je mist automatisme in de ploeg en dat betekent dat alles net een paar seconde te langzaam gaat omdat je over de basis dingen meer moet nadenken. zulke details zijn vooral belangrijk op dit niveau, vergeleken met de Eredivisie.

Ramalho klinkt als een een geweldige Braziliaanse voetbalnaam, ziet er echter uit als een labradoodle en verdedigt nog matiger dan deze allemansvriend.

PSV ... dump die gozer zsm.

Til; draaicirkel van een vrachtwagen.
Pinch-hitter aka breekijzer De Jong wordt in de 90e minuut eruit gehaald, omgekeerde wereld.

Ik ben trots op onze jongens.
Een wedstrijd gespeeld op idioot tempo en waren niet de mindere.
Ik hoop echt dat PSV Dest weet vast te leggen. Gast krijgt weinig waardering, maar hoe hij zich soms redt uit een zeer lastige situatie…. Ik kan er van genieten. Goeie gast.
Ik heb veel goede dingen gezien.

24 oktober 2023 om 23:02

Dest kan inderdaad voetballen. Is technisch echt wel goed hoor en weet daarom vaak uit benarde situaties te ontsnappen. Speelde prima, maar moet zich verdedigend wel verbeteren.

24 oktober 2023 om 23:06

Idioot tempo? Da's wel enorm overdreven. Het spel ging op en neer omdat beide ploegen heel veel ruimte weggaven op eigen helft, maar beide ploegen konden ook niet omgaan met die intensiteit.

Thuis moet je Lens pakken, anders is het voorbij. Ramalho was opnieuw zwak en heeft totaal geen rust. Veerman is echt een b-speler man. Bakt er echt niks van en verspeelt 80x de bal. Drama weer.

Nou kom op PSV...lekker uitrusten en zondag gewoon dit even flink van je af voetballen...focus

24 oktober 2023 om 23:03

Ik hoop toch meer op een stunt van de Amsterdammers. Hoewel die kans wel erg klein is

25 oktober 2023 om 11:38

Vaak is dat zo, dan ben je voor de kleinere ploeg in de eredivisie.

Pas In blessuretijd Pepi brengen terwijl er gewonnen, en dus gescoord, moet worden…
Dan wil je gewoon niet winnen als trainer zijnde.

Overwintering in de CL kan psv wel vergeten en voor de 3e plaats moet alle zeilen bijgezet worden.

Heb ingelegd op een gelijkspel. Psv heeft sinds 2015 (dacht ik) niet meer gewonnen in de CL.

Beste ploeg van Nederland is op dit moment Feyenoord

Wat een positieve reacties… Je speelt CL tegen met alle respect geen hoogvlieger. Met de aankopen van PSV deze zomer moet je in deze poule natuurlijk gewoon door. Wordt een lastig verhaal zo en je hebt nu waarschijnlijk een overwinning in Sevilla nodig om überhaupt nog 3e te worden..

24 oktober 2023 om 23:06

Sevilla is kwalitatief niet minder en Lens is een goede underdog tegen dat caliber clubs. Gewoon een uitdagende groep voor PSV. Dit is geen Europa League

24 oktober 2023 om 23:10

Dit kan prima een Europa League poule zijn. Een van de makkelijkste poules en na 3 wedstrijden laatste. Chapeau

24 oktober 2023 om 23:26

Arsenal in de EL met dit team? Droom lekker verder..

24 oktober 2023 om 23:28

Sevilla en Lens zijn allebei twee klassen beter dan Celtic en minimaal gelijkwaardig aan Lazio.

Bepaald geen top CL allebei. Zo’n wedstrijd waar niemand in het buitenland wakker van ligt. Wel twee aanvallend ingestelde ploegen, maar vooral veel fouten. Maar goed, als Ajax supporter moet ik sowieso even mijn mond houden.

24 oktober 2023 om 23:09

Nee hoor, dat doet op dit moment even niet terzake. Lens speelt opportuun en daar lukt in ieder geval nog driekwart. PSV viel me (vooral de samenwerking tussen de linies) best weer tegen..

Valt me vooral iedere keer weer op dat Veerman in dit soort wedstrijden heel erg veel handelingssnelheid mist. Het tempo gaat omhoog en hij is de eerste die door de mand valt.
Mensen die kritiek hebben op Ramalho... Ja hij is niet de beste verdediger, maar kom op zeg, die spits maakt het weergaloos af. Daar doet bijv een Hancko ook niets tegen.
Voor de rest goed gestreden maar zonde dat het weer niet lukt. Bosz zal het nooit doen, maar misschien de volgende pot eens zonder Veerman starten..

24 oktober 2023 om 23:08

Ik vraag me af of Hancko er niet gewoon tussen had gezeten. Het was zeker niet goed verdedigd en je ziet Hancko eigenlijk nooit in dat soort situaties terechtkomen. Die jongen mag uberhaupt niet aan die bal komen, maar het gebeurt wel.

Thuis winnen en dan sta je gewoon 2e

Psv valt me toch tegen on de CL. Hoe soeverein het in de competitie is, zo zenuwachtig en slordig is het in de CL. Ik snap overigens niet waarom Luuk nog steeds diepgaat, wat wil hij in godsnaam doen op snelheid, en dan vooral tegen zulke verdedigers.

24 oktober 2023 om 23:11

Het is ook gewoon de speelstijl in combinatie met de zwakheden van de ploeg. De speelstijl versterkt de sterke punten, maar het versterkt ook de zwakke punten. Dat zie je bij Feyenoord gewoon niet. Die zijn gewoon stabiel in iedere linie en dat heb je nodig in de CL. Je wint dan misschien niet snel van de grotere clubs, maar wel van de ploegen die kwetsbaar zijn. Dat geeft je de kans om in het toernooi te groeien.

Ik hoop dat Maduro even heeft gekeken, want ik heb genoeg mogelijkheden gezien. 😁

Dat is toch het domme van PSV, altijd een leuke voorhoede en middenveld maar ook altijd een slechte verdediging. Daar mogen ze toch wel eens meer geld in investeren.

Jammer van die goal, waar ik Ramalho vaak heb bekritiseerd kan je hem dat toch niet echt aanrekenen. Die Wahi is supersnel en komt heel knap voor hem bij een messcherpe voorzet. Niet alles is iemand's fout, soms is het gewoon omdat de andere tegenstander het prima doet.

Leuke wedstrijd tussen twee gelijkwaardige teams, met een terechte uitslag. We hebben teveel zwakke plekken voor Champions League ( m.n. Ramalho en Dest , die stelselmatig fouten maken) , maar hopelijk halen we de Europa League en krijgen we meer van dit soort wedstrijden.

Teze, Veerman, en zelfs mijn favoriet Schouten maakten slippertjes. Tillman werkt hard maar maakt veel te veel domme overtredingen, daar moet hij echt aan werken. Meer wedstrijden op hoog niveau zal al deze spelers goed doen.

Boscagli mijn motm. De rest ruim voldoende.

Tsja, de laatste 3 wedstrijden haal je max 4 punten denk. Dan zou Europa League misschien nog een mogelijkheid zijn. Als je eerlijk bent valt het toch wat tegen tot nu toe. Helemaal omdat Sevilla en Lens het in hun competities belabberd doen. Maar misschien verwachten we te veel van PSV, omdat de tegenstand in de Eredivisie bar weinig voorstelt.

24 oktober 2023 om 23:31

Zowel Lens als Sevilla komen er beter in de laatste weken. Allebei degelijke Europese middenmoot/subtop.
Wanneer PSV nog 4 punten pakt, dan ben je 3e, tenzij Sevilla of Lens in London gaan winnen.

PSV heeft Europees weinig in de melk te brokkelen. Ze leken superieur in NL maar Europees komen ze te kort. Blijkt toch een matig elftal te zijn. Wat een drama vandaag zeg. 1-1 komen ze nog goed weg, lucky PSV

Dit PSV is gewoon gedoemd om te falen. Al hadden ze een miljard op de bank dan zou er nog geen cent worden uitgegeven aan een centrale verdediger. En ze hebben een trainer die zelfs met de verdediging van Telstar nog vol in de aanval zou gaan.

25 oktober 2023 om 00:17

hoho, Dest krijgt voor bij PSV een topsalaris 2,5 miljoen en moet 10 miljoen + x % doorverkoopercentage kosten, toch een flinke investering voor een speler die er bij Telstar er niet boven uit zou springen.
Tegen Arsenal 3 goals opgezet van zijn kant, tegen sevilla bij 1-1 als een kip zonder naar voren en kinderlijk eenvoudig uitgespeeld waar de 1-2 uitvloeit, nu tegen lens weer een goal van zijn flank

Het was misschien niet allemaal geweldig maar ik zie nog genoeg kans voor PSV. Zo bijzonder zijn Lens en Sevilla niet.

Zonde dat je toch nog die 3 punten weggeeft maarja als je nu 2keer zelf wint sta je gewoon 2de in de poule met nog een wedstrijd tegen Arsenal dat waarschijnlijk al geplaatst is.moet je wel echt aan de bak volgende wedstrijd thuis.Jammer dat sommige fans zich weer niet konden gedragen.keihard straffen die eencelligeToch iedere keer weer ramalho en veerman die als eerste door de mand vallen.winterstop zou je gelijk moeten doorselecteren

Psv kan nog in de champions league overwinteren, mits ze volgende week van Lens winnen. Sevilla gaat niet winnen van arsenal.

25 oktober 2023 om 15:51

Ik zie Sevilla en Lens beide uberhaupt niet winnen in Londen.

Als ze zondag hetzelfde niveau halen als tegen Lens dan zie ik Ajax nog wel met 3 punten terug gaan naar Amsterdam. Zeer matig wat ze lieten zien

25 oktober 2023 om 08:24

Ik ben benieuwd of Ajax met dezelfde intensiteit speelt dan dat Lens deed. Dat heb ik namelijk dit jaar bij Ajax nog niet gezien. Als ze dat kunnen kan PSV het idd lastig krijgen. Echter als Ajax speelt zoals ze dit jaar doen (dus ook vorig seizoen) dan is PSV toch wel de favoriet.

Normaal gesproken is in de CL in een uitwedstrijd een gelijkspel een prima resultaat. Natuurlijk moet je thuis dan wel winnen, maar met uit gelijk en thuis winnen tegen je concurrenten kom je een heel eind. Het is alleen jammer dat Lens gewonnen heeft van Arsenal. Maar er is voor PSV nog veel mogelijk.

Ten aanzien van de wedstrijd zie je gewoon dat PSV in Nederland te weinig echt getest wordt waardoor ze te weinig stappen maken op dit niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren